eitaa logo
عارفانه
28 دنبال‌کننده
40 عکس
76 ویدیو
20 فایل
سلوک و تهذیب نفس
مشاهده در ایتا
دانلود
💠من خُوف این را دارم که در این ماه مبارک رمضان که ماه تهذیب نفس است و همه را خدا به ضیافت خودش دعوت کرده است، ما با صاحب خانه کاری بکنیم که عنایتش از ما برگردد. 📚صحیفه نور، جلد ١٩،صفحه ١٢
👈 آیت الله العظمی جوادی آملی فرمود: «شَرَفُ الْمُؤْمِنِ صَلَاةُ اللَّيْلِ» ما ميخواهيم عزيز بشويم، شريف بشويم، نه اينکه نماز شب بخوانيم برای اينکه شريف بشويم، اينها جزء اهداف ما نيست، جزء غايات ما نيست، نماز شب «قربة الی الله» است؛ اما برکات فراوان است، يکی اينکه آدم را در جامعه بزرگوار ميکند...»
👈 آیت الله العظمی جوادی آملی: «فرمود:"أَعْدَی عَدُوِّكَ نَفْسُكَ الَّتِی بَيْنَ جَنْبَيْكَ."تمام مشکلات ما در اثر همين غرور و خودخواهی است که چرا حرف من نشد! چرا منفعت من نشد! چرا نام من مطرح نشد! همين. اگر اين را ما رام بکنيم، هيچکس ديگری در فضای نفس ما کار نميکند، مگر ذات اقدس الله. در چنين حالتی انسان راحتِ راحت است. شيطان که گفت نسبت به مخلَصين وسوسه ندارم، نه يعنی نسبت به آنها احترام ميکنم؛ يعنی مقدور من نيست.»
«چرا یأس از رحمت کفر است؟ معنای یأس از رحمت این است که دیگر کسی نیست تا مشکل ما را حلّ کند. حالا مشکل تو زیاد است؛ ولی قدرت ذات اقدس اله که نامتناهی است...»
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
امور دردست خداست
هدایت شده از معارف
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🙏 پاکی از تعلقات
ابراهيم مخارقی می گوید: دیــن خـود را برای امام صادق سلام الله علیه چنین بیان کردم: گواهی میدهم که آفریدگاری جز خدای یگانه نیست و محمد صلی الله علیه و آله و سلم فرستاده اوست؛ علی سلام الله علیه امام عادل پس از او هست، سپس حسن و حسين و على بن الحسين و محمد بن على سلام الله علیهم و بعد از آن نیز شما (امام عادل) هستید.در این هنگام امام صادق سلام الله علیه فرمودند: رحمت خدا بر تو باد، سپس سه بار فرمود :در برابر خدا، تقوا پیشه کنید، همواره احتیاط پیشه و با ورع و امانت دار باشید؛ شکم و دامن خود را از حرام نگه دارید تا در مقام قرب الهی با ما باشید. الأمالی، طوسی ص۲۲۲ ادب فنای مقربان ج۱۱ ص۷۸
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی: «هر چه برای خودت نمی پسندی برای ديگران نپسند، يک؛ هر چه ديگران اگر نسبت به يکديگر روا بدارند تو روا نمی داری تو انجام نده! اين دو؛ يعنی اگر کسي يک کاری را نسبت به تو کرد و اين کار ناپسند بود، تو اين کار را نکن، اين يک؛ اگر کسی کاری را نسبت به ديگری کرد و تو نمی پسندی آن را، خودت نسبت به ديگری انجام نده، اين دو. فرمود چيزی را که با ترازوی فطرت تو هماهنگ نيست انجام نده.»