eitaa logo
عارفانه
58.9هزار دنبال‌کننده
9هزار عکس
8.6هزار ویدیو
51 فایل
🌾 خدایا مرا به آنچه که میل تو باشد هدایت کن. استفاده از مطالب کانال همراه با لینک. بلامانع است 🗨کانال دیگه ما 👈 @Saheidane 💯👈تبلیغات ارزان 👇 https://eitaa.com/joinchat/1796079798C454a6986bd
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ بسیار کوتاه ودلنشین وتاثیرگذار از آیت الله مجتهدی در مورد علت عدم توفیق برای خواندن .. __________________________ ➬@Areffane «»
🛑جهت تبلیغ کانال خود در کانال عارفانه با ادمین تبلیغات هماهنگ بفرمایید@Yassin_1234 🔻پست تبلیغاتی🔻
از خیلی ترس داری؟!؟! _رابطت با اصلا خــوب نیست؟!😔 _رابطت با خانواده همسرت اصلا خوب نیست!؟؟😓 _اصلا از زندگی مشترکت راضی نیستی؟!😏 _همش توی خونه دعوا و درگیری هست؟ _دخترت خواستگار نداره؟ همین الان بیا وارد کانال ما شو حرز هایی بهت معرفی کنم مشکلاتت حل بشه ان شاالله ☺️🤗 https://eitaa.com/joinchat/2784231596C5f52bb9e16
شما میتونید با عضویت در این کانال رایگان اصلاح مزاج بشید و از تخفیفات عید غدیر «حرز» نهایت استفاده رو ببرید https://eitaa.com/joinchat/2784231596C5f52bb9e16
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷سوره مبارکه حاقه ✍️امام صادق (علیه السلام)- سوره‌ی حاقّه را زیاد تلاوت کنید؛ زیرا تلاوت‌کردن آن در نمازهای واجب و مستحب از نشانه‌های ایمان به خدا و رسول اوست. چراکه این سوره درباره‌ی امیرالمؤمنین (علیه السلام) و معاویه نازل شده است و کسی که این سوره را تلاوت می‌کند دین خود را از دست نمی‌دهد تا روزی که به دیدار خدا می‌شتابد. 📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۶، ص۵۱۲ __________________________ ➬@Areffane «»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 🔸 امام علی علیه السلام: از بپرهیزید که کالا را تلف و برکت را از بین میبرد. 📚 کافى/ج5/ص162/ح4 ✍🏼 بعضی بدون توجه به آثار بد قسم خوردن،بدون دلیل موجه و صرفا برای بدست آوردن سود مادی قسم میخورند. خداوند متعال نیز مسلمانان را از این کار نهی کرده است. 🌺 وَلَا تَجْعَلُوا اللَّهَ عُرْضَةً لِأَيْمَانِكُمْ خدا را دستاويز سوگندهاى خود قرار مدهيد 📚 بقره 224 __________________________ ➬@Areffane «»
✍قال الامام الرضا علیه السلام: روز غدير ، روزى است كه خداوند در آن به اعمال مخالفان، رو مى‌‌كند و آنها را بر باد مى‌‌دهد . 📚الاقبال ؛ ج ۲ ؛ ص ۲۶۰ __________________________ ➬@Areffane «»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا