🔴 نماز شب بیست و پنجم شعبان برای رسیدن به ثواب آمران به معروف و ناهیان از منکر
🔵 پیامبراکرم صل الله علیه وآله وسلم فرمودند:
🟡 هركس در شب بیست و پنجم ماه شعبان ده ركعت نماز بخواند در هر ركعت سوره حمد یک بار و سورهى «أَلْهَيكُمُ التَّكَاثُرُ» را یک مرتبه بخواند،خداوند متعال ثواب آمران به معروف و ناهیان از منکر و نیز ثواب هفتاد پیامبر را به او عطا می کند.
📚اقبال الاعمال
🟢 چه خوب است که این نماز پرفضیلت را به امام عصر ارواحنا فداه هـدیه کنیم.
#امام_زمان
#اعمال_منتظران
#ماه_شعبان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندتا الهی العفو بگوییم
در قنوت وتر چگونه استغفار کنیم⁉️
#استاد_فاطمی_نیا
_______________
➬@Areffane
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
🌹🌹کانال رفاقت تا شهادت را دنبال کنید 👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2805793270C5b0781b596
https://eitaa.com/joinchat/2805793270C5b0781b596
🌴⚘️🌷
هزاران کلیپ و تصویر و یاداشت و خاطره از شهدای عزیزکلیپ های شوخی و طنز شهدا تا سیره شهدا ❤️
⭐️رسول خدا صلی الله علیه وآله فرمودند: هر کس سوره جن را قرائت کند خداوند به تعداد همه جنیان و شیطان هایی که رسول خدا صلی الله علیه وآله را تصدیق یا تکذیب کردند ثواب آزادی بنده به او خواهد داد.
📚مجمع البیان/ج1/ص140
اگر صاحب حزن و اندوه این سوره را بخواند، اندوهش به شادی مبدل می گردد و اگر قرض دار این سوره را به نیت ادای قرض بخواند ادا می گردد.
📚مصباح کفعمی/ص459
__________
➬@Areffane
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
🟢 انس با امام زمان علیهالسلام
🔴 یکی از دعاهایی که محبت و اُنس و رفاقت با امام عصر عجل الله ایجاد میکند زیارت پرفیض #آل_یس است که بزرگان به آن توصیه فرموده اند.
#امام_زمان
#ادعیه_مهدوی
______
➬@Areffane
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
#اذکار_ماثوره
#احادیث_فضیلت_صلوات
🔴امام صادق سلام الله علیه فرمود:
إِذَا دَعَا أَحَدُکُمْ فَلْیَبْدَأْ بِالصَّلَاةِ عَلَی النَّبِیِّ صلی الله علیه و آله فَإِنَّ الصَّلَاةَ عَلَی النَّبِیِّ صلی الله علیه و آله مَقْبُولَةٌ وَ لَمْ یَکُنِ اللَّهُ لِیَقْبَلَ بَعْضاً وَ یَرُدَّ بَعْضاً
هر گاه یکی از شما خواست دعا کند، پس باید با صلوات بر پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله شروع کند؛ زیرا صلوات بر پیغمبر صلی الله علیه و آله مورد قبول پروردگار است و خداوند چنین نیست که بخشی از دعا را قبول بفرماید و بخشی از آن را رد کند.
📚الأمالي (للطوسی) ج ۱، ص ۱۷۲
__________
➬@Areffane
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
🔆 اميرالمؤمنين علی عليه السلام:
🔆بدانيد در قرآنخواندنى كه با تدبّر همراه نباشد، خيرى نيست؛ بدانيد در عبادتى كه با فهم و انديشه توأم نباشد، خيرى نيست.
📚 بحار الأنوار، جلد ۴، صفحه ۲۱۱
__________
➬@Areffane
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
دفع اضطراب
مرحوم حجه الاسلام حاج شیخ صدرالدین حائری: من در زندان بودم و زمانی که می خواستم بخوابم دچار اضطراب می شدم. ناگهان علامه طباطبایی را کنار خود دیدم که فرمود: دستت را روی قلبت بگذار و آیه نور(آیه 35 سوره نور) را بخوان. پس به خودم آمدم و آیه نور را خواندم و قلبم آرام شد. نگاه کردم و کسی را کنار خود ندیدم.
📚اذکار عارفین/ج1/ص25
#آرامش
#استرس
__________
➬@Areffane
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»