هدایت شده از سمیرا خطیب زاده
✅ یکی از نکاتی که خیلیها بهش توجه نمیکنن اینه که شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام مبتنی بر تبرجند.
یعنی حیات شما در اینستاگرام مبتی بر خودنماییست و اگر میخواهی در این فضا دوام داشته باشی باید طرفدار و فالور بیشتر داشته باشی و لازمهاش اینه که به هر شکلی دیده بشی...
👈 نکته اسفبار اینجاست که خیلیها برای دیده شدن دست به هرکاری میزنن، بهخصوص اینکه اگر پای پول و کسب درآمد هم برای خودنمایی بیشتر به میون کشیده بشه و همین میشه که به تدریج در رفتارشون تغییرات ایجاد میشه، اما شاید خودشون هم متوجه این تغییر تدریجی نباشن‼️
👈 ببینید چطور گامبهگام یه نفر از محجبه بودن، به کشف حجاب میرسه و حتی برای خندوندن و جذب فالو و پول درآوردن، از چادری استفاده میکنه که به بهانهی تبلیغ و ترویج همین چادر، وارد اینستاگرام شده بود‼️
#⃣ #صیانت_از_فرهنگ
@Dr_Khatibzadeh
💠 همه در خطریم
⭕️ همه ما در خطریم. هیچکس به سابقه خودش نباید تکیه و اعتماد کند. ما مرجع تقلید داشتیم که میخواست علیه امام کودتا کند، مقلد و رساله هم داشت.
💢 امیرالمؤمنین (ع) میفرماید: شیطان با هیچکس شوخی ندارد، سراغ همهتان میآید و از هیچکس نمیگذرد. سراغ آدمی که ممکن است پنجاه سال نماز شب خوانده و روزه مستحبی گرفته و فقیه باشد، سراغ او میرود؛ دیگر ما که جای خود داریم.
📌 سراغ قویترین رزمندگان، مجاهدان و شهادت طلبان تاریخ رفته و سر کینه، رقابت، جاهطلبی، ثروت و شهوت طلبی فاسدشان کرده است.
🎤 سخنرانی دکتر رحیمپور ازغدی
هدایت شده از سمیرا خطیب زاده
✅نامه ای دردناک بعد از شلیک گلوله سمیونف عراقیها
🔻 در هشتمین روز کمین، گلوله تک تیرانداز نشست وسط دو اَبروی *رستمعلی* و پیشانیش را شکافت. صدای یا زهرایش بلند شد و مغزش پاشید روی تنم و کیسه های کمین، با پشت سر آرام نشست روی زمین، سریع عکس گرفتم، به سه ثانیه نکشید که شهید شد.
🔻 ناگهان از توی کانال یک نفر داد زد که *رستمعلی* نامه داری. فرمانده نامه را گرفت و باز کرد، از طرف همسرش بود :
🔻*رستمعلی جان*، امروز پدر شدی،
وای ببخشید من هول شدم، سلام
عزیزم، نمیدونی چقدر قشنگه، بابا ابوالقاسم اسم پسرت رو گذاشته مهدی، عین خودته، کشیده و سبزه، کی میای عزیزم؟
🔻از جهاد اومده بودن پی ات، میخوان اخراجت کنن،خنده ام گرفته بود. مگه نگفتی بهشان که جبهه ای ؟ تهدید کردند که به خاطر غیبت اخراج شدی، مهم نیست، آمدی دوباره سر زمین کار می کنی، این یه ذره حقوق کفاف زندگی مان را نمی دهد،
همان بهتر که اخراجت کنند. عزیزم زود برگرد، دلم برایت تنگ شده ...
#شهید_رستمعلی_آقاباباپور
بابلسر _ مازندران
@Dr_Khatibzadeh
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رحیم پورازغدی: پس از انقلاب مسئولی در ایران داشتیم که آرزو داشت در راهرو دستشویی سازمان ملل با رئیس جمهور آمریکا دست بدهد/ اول اسمش «ر» بود
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه شهید رجایی:
🔹برژینسکی می گوید قبل از تسخیر لانه جاسوسی مسئولان دولت موقت ایران آرزو داشتند با من ملاقات کنند.
🔹تفکر بزرگ بینی آمریکا مخصوص ابتدای انقلاب (بنی صدر و بازرگان) نیست و امروز نیز وجود دارد.
🔹مگر ما رئیس جمهوری نداشتیم که اوباما با او تماس گرفت، کلاه تمام ملت را برداشت و او از خوشحالی چندشب خوابش نبرد!
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
#آرمان_گرا
💠 بیست و نهمین آرمانگرا؛ به زودی...
👈 «پروندهای بر آداب و آفات مطالبهگری و عدالتخواهی»
👤 میهمانان این شماره از مجله:
🔸 دکتر احسـان خانـــــدوزی (وزیر اقتصاد)
🔹 جواد فروغــــی (قـهـــــرمـــــــان المپیک)
🔸 دکتر گنجی (مدیرمسئول روزنامه جوان)
#به_زودی . . .
#Coming_soon
🇮🇷|بسیج دانشجویی دانشگاه بقیهاللّه(عج)
🇮🇷 @bubasij_ir
رهبر فرزانه انقلاب در دیدار با پرستاران :
طبیعت کار پرستاری یعنی «مشاهده درد و رنج بیماران و مراقبت شبانهروزی از آنان» تلخ و سخت بوده و در بعضی از مقاطع مانند دوره دفاع مقدس و یا کرونا این سختیها چند برابر شده است.
همچنانکه در دوران جنگ تحمیلی، پزشکان و پرستاران و امدادگران در زیر بمباران کار میکردند، در دوره کرونا نیز پرستاران با افزایش ساعات کار، کاهش مرخصیها، حضور در بیمارستان در ایام تعطیلات نوروز، و مشاهده دردناک مرگ و میر بیماران و همکاران، سختیهایی مضاعف، و خطر ابتلا به بیماری مهلک را تحمل کردند.
هنرمندان مسئول و متعهد به میدان بیایند و این سرمایه عظیم فرهنگی را در قالب انواع هنرها به نمایش بگذارند.
**
کتاب آب پرتقال در کربلای 5 از سوره مهر دقیقا بر این اساس تولید شده و خاطرات و خطرات مدافعان سلامت در ایام کرونا را به رشته قلم کشیده است .
https://sooremehr.ir/book/4678
🟢 بیست و نهمین شماره مجله آرمان گرا پاییز 1400 در 48 صفحه منتشر شد :
در این شماره ضرر نمی کنید اگر بخوانید:
سرمقاله / سخنی دوستانه و صریح با ریس جمهور دولت مردمی
مصاحبه ای متفاوت و بسیار خواندنی با جواد فروغی قهرمان طلایی المپیک
و یادداشتی اختصاصی از وزیر اقتصاد دولت مردمی سید احسان خاندوزی
و مقالاتی از
دکتر عطالله بیگدلی دکتر عبدالله گنجی و دکتر محمد حسین زارع زاده
پرونده این شماره : در آداب و آفات عدالتخواهی و مطالبه گری
و
یادداشت هایی از نویسندگان دانشجوی دانشگاه
🌐 علاقمندان جهت تهیه نشریه لطفا فرم ذیل را تکمیل نمایند :
https://survey.porsline.ir/s/9U1d06x
📣 روابط عمومی آرمان گرا | بسیج دانشجویی دانشگاه بقیه الله 🇮🇷
✅ کدگذاری اوکراین و عملیات ترور ذهنی
🔻نام اوکراین که می آید ذهنتان کجا می رود؟ کشور اوکراین یا شلیک به هواپیمای اوکراینی؟ آبان چی؟ ماه آبان یا حوادث آبان 98؟
چرا این کدگذاری ها در ذهن شما انجام می شود؟چه کسی ذهن شما را برچسب زده است؟ این برچسب هاو کدگذاری چه ادراکی و چه رفتاری می سازد؟
🔻این سناریو یک ترورذهنی برای جامعه ایرانی است. فرآیندی برای مسخ کردن مخاطب. قدم به قدم پیش می رویم.
واکنش مردم در شلیک به هواپیمای ایرانی چه بود؟
یک حادثه تلخ و تاسف برانگیز. هم عذرخواهی نیاز داشت و هم محاکمه و هم تقاص دادن قانونی. تا اینجا مساله روشن است. این مسیر منطقی طی شد. اما این پرونده نباید بسته می شد. هواپیمای اوکراین باید تبدیل به نمادی برای القای ناکارآمدی جمهوری اسلامی باشد.
🔻بنابراین سهمگین تر از اصل ماجرا، "طرح فریبی" است که رسانه های شیطانی با هدف "ترور ذهنی مخاطب" رقم زدند.
ترور ذهنی زمانی صورت می گیرد که مخاطب چنان درگیر هجمه های رسانه ای قرار می گیرد که قدرت تحلیل گری اش برای شناخت واقع را از دست می دهد.
🔻هرچند ابالیس رسانه ای موفق نشدند، اما فرآیند این ترور ذهنی قابل اعتناست؛ برای نمونه های مشابه.
اول باید دید نقشه "خناسان رسانه ای" چیست. چند روز بعد از شلیک، "هشتگ چرنوبیل" توسط "شرائر رسانه ای" کلید خورد. این هشتگ میگفت مهم نیست که زمینه شلیک چه بوده و مهم نیست ناخواسته زدید و مهم نیست عذرخواهی کردید و چطور جبران می کنید. مهم اینست که این شلیک با ماجرای چرنوبیل شوروی که منجر به فروپاشی این کشور شد، هماوردی دارد و نشانه ناشی گری ساختاری و سقوط یک حکومت است.
🔻اما پروژه چرونوبیل سازی باید باور اجتماعی پیدا می کرد. نگرفت و نشد. با این حال این پایان ماجرا نبود. از اینجا به بعد فرآیند ترور ذهنی مخاطب به روش دیگری باید رقم می خورد. آنهم روش تکرار و تدریج.
خطا را باید تبدیل به خط کنند. مصداق راباید تعمیم به ساختار دهند و حادثه را به نشانه. اینجاست که 3 سیاست را کلید زدند:
☯️ یکم. اوکراین باید اسم رمز شود. باید کدگذاری ذهنی شود. نباید از جلوی چشم ها حذف شود. این کدگذاری نیازمند تحریک احساسات بود. هر روز به بهانه ای این حادثه باید بازخوانی شود؛ انهم به قرائت جریان کذاب رسانه ای.
☯️ دوم. تحریک احساسات باید تبدیل به نفرت از جمهوری اسلامی شود. راهش نیز اتهام شلیک عمد است. آنقدر باید تکرار کرد تا جا بیافتد.
برای جا انداختن شلیک عمد دو کار لازم بود. یک اینکه مسوولین جمهوری اسلامی دروغ گفتند. دوم اینکه حاضر نیستند پاسخگو باشند. طبیعی است که میزان پاسخگویی در بند دوم را بند اول تعیین می کرد. یعنی پاسخگوئی در ابعاد شلیک عمد نه خطای انسانی.
☯️ سوم. تعمیم جزء به کل. از هواپیمای اوکراین به ناکارآمدی ساختاری رسیدن. به همین دلیل لازم بود مصادیقی از خطاها در ابعاد جغرافیایی یک کشور با کلیدواژه اوکراین کدگذاری کنند. باید ذهن مخاطب دچار خطای تعمیم شود.
باز هم موفق نشدند؛ چرا؟
🔻اول اینکه همان ابتدا پس از شلیک به هواپیما در بالاترین سطح قصورها پذیرفته و مورد عذرخواهی قرار گرفت و برای جبران ان اقدام شد.
🔻دوم. حادثه ای که 10 مورد مشابه دیگر در دنیا داشت و از جمله خود ایران قربانی آن بوده است، در بالاترین سطح پی گیری و برای بررسی قصورها و تقصیرها محکمه برگزار شد.
🔻سوم. برخلاف روایت خناسان فرآیند اطلاع رسانی عاری از هرگونه خلاف گوئی عمدی بود. مسوولین مطلع از همان ابتدا در قرنطینه بودند تا احتمالات دیگر در علت سقوط هواپیما را بررسی کنند. حداقل 5 احتمال وجود داشت که یکی جنگ الکترونیک و دیگری خرابکاری بود. طبیعی بود که تکذیب های اولیه به جهت عدم اطلاع از این بررسی ها صورت می گرفت. اما به محض اینکه خبر قطعی شد صادقانه اطلاع رسانی صورت گرفت. هرچند ماجرا می توانست به نحو بهتری مدیریت شود.
🔻خلاصه نشد که بشود. پروژه رهزن های رسانه ای متوقف شد. تنها یک راه باقی ماند و آنهم تکرار و تکرار و تکرار؛ تکرار یک روایت انحرافی. روایتی که از شلیک هواپیما بتواند شکستن اقتدار یک کشور را نتیجه بگیرد.
در این پروژه است که جشن تولد گرفتن و عکس های عروسی و مجلس ختم و سوگواری های ماهانه و بلکه روزانه برای کشته های اوکراین، نه برای دلسوزی و شفقت و تسلی، بلکه برای کد گذاری یک دروغ بزرگ از طریق تکرار و تخته بند کردن مخاطب در دستور کار قرار گرفت.
🔻تکرار یک دروغ وقتی از ابزار احساسات و هیجان بهره بگیرید، قدرت تفکر و استدلال را از مخاطب گرفته و او را منفعل می کند. اینجاست که ترور ذهنی صورت میگیرد. از این نقطه به بعد راه ایستادن مقابل جریان شیاد رسانه ای تنها و تنها مجهز شدن به خردرسانه ای و شناختی است. اگر نقشه کلان دشمن را بیابیم، ازهیجان به عدالت می رسیم.
هدایت شده از بیداری ملت
✳️ تمدن غربی، اصالت نفسانیات و حفظ خانواده؟!
🔻 هر تمدنی مرکب از اجزای پراکنده نيست که بتوان بعضی را اختيار کرد و بعضی را واگذاشت. شما میدانيد که اگر #تمدن_اسلامی را به هر اندازه بپذيريد، ناخودآگاه #خانواده تان نيز به همان اندازه اسلامی میشود و اگر #تمدن_غربی را بپذيريد، به همان اندازه خانوادهتان غربی میشود و #اهداف_غربی را در زندگی دنبال میکند.
🔸 قبول تمدن مثل ديدن يک ميز نيست که بگوييم سطح اين ميز را نگاه میکنيم ولی پايهاش را نگاه نمیکنيم، بلکه قبول تمدن مثل خواستن ميز است که اگر ميز بخواهی، ميز با پايه و سطح ميز است. اگر تمدنی آمد، با تمام لوازم و مظاهرش میآيد و خانواده يکی از مظاهر فرهنگ و ادب هر تمدنی است و نه جزئی از آن و لذا اگر فرهنگ و تمدنی را پذيرفتيم، حتماً خانواده به شکلی که در آن تمدن هست خودش را به صحنه میآورد.
🔺 آيا روابط #زن و #شوهر و #فرزند در خانوادهی غربی آن روابطی است که #دين میگويد؟ تمدن غربی که اصالت را به #نفسانيات میدهد نمیتواند حافظ خانوادهای باشد که هر يک از اعضای آن بايد جهت حفظ هستهی خانواده، #ميلهای خود را زير پا بگذارند. مسلّم با ورود تمدن غربی، خانواده بهصورت اسلامی نمیماند. مگر اينکه بخواهيم خانواده را به شکل سطحی حفظ کنيم که اين هم ظاهرسازی بدون نتيجه است.
👤 #استاد_اصغر_طاهرزاده
📚 برگرفته از کتاب «زن آنگونه که باید باشد»
#⃣ #غرب_شناسی
✅ اینجا #حرف_حساب بخوانید؛ (برشهای ناب از کتابهایی که خوانده و سخنرانیهایی که شنیدهایم)
https://eitaa.com/joinchat/1217855490C4fc824863f