استاد حسن عباسی بعد این عکس گفت: بچه ها هر کسی در این عکس بود و زودتر شهید شد باید بقیه رو شفاعت کند....
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 شاخصه های یک استاد تراز انقلاب(شهید چمران)
🎋امام خامنهای:
در دانشگاه پرورش انسان در تراز شهید چمران لازم است.
❇️ سالروز شهادت شهید چمران الگوی استاد بسیجی و روز بسیج اساتید گرامی باد.
🔴 چه کسانی مردم را ناامید میکنند؟
🔹اتحاد نانوشته برخی مسئولین بیبرنامه و ناکارآمد با رسانههایی که مشکلات را از اصل انقلاب و آرمانهای انقلاب اسلامی میدانند و به مردم القا میکنند برای اینکه مشکلات حل شود باید از این آرمانها(استقلالخواهی، دفاع از مستضعفین داخلی و جهانی، مبارزه با استکبار، عدالت، آزادی و ...) دست بکشند و برای حل مشکلات باید حاکمیت دینی کنار برود و حکومت سکولار تشکیل شود یا سلطنت برگردد، اینها عامل ناامیدی در کشورند.
🔸مسئولی که با ناکارآمدی یا فساد یا تخلف، مردم را ناامید میکند قطعاً در پازل دشمن کار میکند. چه بداند چه نداند و آن رسانه یا فعال مجازی هم که مشکلات کشور را ناشی از مقاومتِ مردم میداند و القا میکند برای حل مشکلات باید از اصول انقلاب عقبنشینی کرد و مولفههای قدرت را "بدهیم برود"، و القا میکند که کار ما تمام است، بن بست ایجاد شده و دیگر نمیشود کاری کرد، او هم به نقشه دشمنان ملت کمک میکند.
🔻برای مبارزه بادشمن داخلی وخارجی دو کار باید انجام داد:
🔹اول؛ همانطور که رهبر انقلاب قبلاً هم گفته: "برای مبارزه با آمریکا باید با فقر و فساد و تبعیض مبارزه کرد"، کار اصلی مسئولان و سیستم این باید باشد. رویکرد "سستی در مدیریت" و "محافظهکاری در رسانه"، مشکلات را حل نخواهد کرد.
🔸دوم؛ مطالبهگری آرمانهای انقلاب: ما باید با #جهاد_تبیین اثبات کنیم که اتفاقاً راهحل اصلی حل مشکلات کشور، عمل به آرمانهای انقلاب است و لاغیر. ما مردم باید از مسئولین و دستگاهها بخواهیم و مطالبه کنیم که به این آرمانها عمل کنند تا مشکلات حل شود. به عدالت، به دفاع از مستضعفان و ... .
🔹برخی خیال نکنند که انعکاس دردها و مشکلات و نقدها و مطالبه آرمانها یعنی القای ناامیدی و بن بست! القای بن بست و اینکه "دیگر نمیتوان کاری کرد و باید تسلیم شویم" تعریفش مشخص است و امر به معروف و نهی از منکر مسئولین و دست اندرکاران و اصحاب قدرت و ثروت و نقد سیاستها و عملکردها هم تعریفش مشخص است که یک ضرورت جدی و عقلانی و دستور قرآنی و نظر رهبران انقلاب بوده و هست.
🔻متاسفانه دو دسته از جهاد تبیین و تزریق امیدواری تعریف اشتباهی داشته و دچار خطا شدند:
🔹اول، حزباللهیهایی که امیدواری را به محافظهکاری و ماستمالی مشکلات تعبیر میکنند و فکر میکنند مطالبه آرمانها هم ناامیدی ایجاد میکند و نباید مطالبهگری کرد، نباید نقد کرد، نباید امر و نهی کرد. نباید موردی و تک بعدی به بیانات رهبری نگاه کرد. باید به شکل منظومه به بیانات ایشان دقت کرد. هم مطالبهگری آرمانها را خودشان گفتهاند، هم مبارزه با ظلم و فساد را و هم اینکه نقد کنید و تحلیل کنید و هم اینکه القای بن بست نکنید.
🔸دوم؛ دیگرانی که شعار #امیدآفرینی رهبری را عدم اطلاع ایشان از وضعیت ودفاع از وضعیت موجود مینامند و القا میکنند رهبری نمیخواهد مشکلات را ببیند.
🔹خیر؛ نه رهبر انقلاب از وضعیت موجود بیاطلاع است و نه هم قصدش از تاکید بر امیدآفرینی، توجیه و ماستمالی و ندیدن واقعیات است. حرف ایشان روشن است. ما حق نداریم ناامید شویم. ما نباید ناامید شویم و فکر کنیم مشکلاتمان ناشی از مقاومتمان در برابر دشمن و دفاع از مظلومان عالم است! خیر؛ باید مبارزه کرد. باید مسیر این انقلاب را محکم ادامه داد و نسخه حل مشکلات کشور بدون دین و انقلاب، نسخه غلطی است.
🔸باید با فقر، فساد، تبعیض و استکبار خارجی مبارزه کرد. ناامیدی معنا ندارد. قطعاً میتوان با ظرفیتهای داخلی کشور و اتخاذ سیاستها و طرح و برنامههای به نفع مردم می توان از بحرانها عبور کرد. نه مشکلات را توجیه کنیم و نه هم القای بنبست کنیم. برای حل معضلات جامعه بنبستی وجود ندارد.
🔹مسئولی که حل مشکلات را به رفع تحریمها گره بزند یا آن نخبه و استاد و معلم و رسانهچی که بگوید مبارزه فاید ندارد دیگر بس است و هستهای و موشکی و اقتدارمان را بدهیم برود و آن فعال رسانهای که مقاومت مردم را تضعیف میکند و آرمانها را عامل مشکلات معرفی میکند و القای بنبست را در دستور کار قرار میدهد، در خدمت کشور نیستند! در خدمت دشمنند. چه بدانند چه ندانند.
❇️فرهنگ حجاب؛ نیازمند سیاستگذاری صدا و سیما
✍️محمد صادق پور/رسالت
⭕️بدحجابی، یکی از ناهنجاری های اجتماعی است که خصوصا با نزدیک شدن به فصل گرما بیشتر به یک مسئله تبدیل می شود.در اینکه اصل رعایت پوشش و حجاب برای زن و مرد یک حکم الهی و قرآنی است و نه یک امر سلیقه ای هیچ شکی نیست. در این اصل هم که در یک کشور اسلامی که قانون اساسی آن مبتنی بر قرآن است و اکثریت جامعه را انسان های معتقد و پایبند به شریعت و احکام اسلامی تشکیل می دهند و بنابراین حجاب باید در محیط های عمومی از سوی همه رعایت شود تردیدی وجود ندارد.
در عصر حضرت رسول اکرم(ص) هم با وجودی که حجاب در مسلک و آیین سایر ادیان اجباری نبود ولیکن #پیروان_ادیان تا زمانی که در قلمرو حاکمیت اسلام حضور داشتند، باید #قوانین را رعایت می کردند. به همین دلیل هم امروز در اصل رعایت پوشش اسلامی حتی برای افراد غیر مسلمان و اقلیت های مذهبی نیز در کشورمان هیچ شکی باقی نمی ماند.
حتی اگر همه این موارد را نادیده بگیریم احترام به #قانون وظیفه هر شهروندی است که می بایستی رعایت شود و مصداق بارز آن رعایت #قانون_حجاب است.
اینکه چرا طی سال های اخیر این روند در کشور ما جاری شد بحث دیگری است که نیاز به آسیب شناسی های خاص خود دارد. ولی اینکه چه باید کرد وظیفه همه انسان های دغدغه مند و دلسوز و پایبند به دین است.
🔴#رسانه_ملی هم که در قبال بسیاری از پدیده ها بهخصوص پدیده های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی از پتانسیل های بالایی برای تأثیرگذاری برخوردار است می بایست در این حوزه به طور جدی تر از گذشته وارد عرصه شود و نقش ایفا نماید.
✳️صدا و سیما از چند زاویه می تواند حائز جایگاه و نقش مهمی باشد.
اولا اینکه در مقام آسیب شناسی جدی در این حوزه گام بردارد. بهخصوص در برنامه های خانواده محور که اخیرا هم از نظر کیفی و هم کمی از سطح قابل قبولی برخوردار شده است.
📌#آسیب_شناسی می تواند #مبنای_چاره_اندیشی مسئولین فرهنگی و نیز خانواده ها و حتی خود رسانه ملی قرار بگیرد.
نقش دیگری که این رسانه می تواند ایفا کند ترویج و اشاعه و #فرهنگ_سازی برای مقوله مهم #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر است چرا که در قبال پدیده بدحجابی بیش از هر نهاد یا ارگان حکومتی #این_خود_مردم_هستند_که_می_توانند_مؤثر_واقع_شوند و البته مسئولیت دارند.
تا زمانی که در قبال این مسائل از سوی مردم هیچ عکس العملی بروز نیابد محال است با دیگر اقدامات اتفاق خاصی رخ دهد.
بنابراین #جا_انداختن_و_متذکر_شدن_فرهنگ_امر_به_معروف ونهی از منکر و نیز راه های مؤثر و #شیوه_های_صحیح و اصولی این جزء از فروع دین یکی از رسالت های سیما تلقی می شود.
راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی و برنامه های #مستند و یا مناظره مانند و به طور کلی تهیه #برنامه های_آزاد برای بحث و تبادل نظر پیرامون این موضوع می تواند به #درک_بهتر و عمیق تر ابعاد این پدیده برای جوانان بینجامد چرا که #دلیل بسیاری از این هنجارشکنی های اجتماعی عناد یا مخالفت و لجبازی نیست بلکه یک تصور و یا #باور_غلط_اجتماعی و یا حتی دینی است.
از آنجا که بسیاری از افراد مبتلا به این ناهنجاری اجتماعی ممکن است به دلایل مختلف ارتباط صحیح و سازنده ای با آنها صورت نگرفته باشد و در نتیجه امکانی برای #انتقال_مفاهیم و فلسفه ها و ارزش های صحیح عقلی و دینی حجاب اسلامی و پوشش مناسب به ایشان مهیا نشده باشد فراهم آوردن این ویژه برنامه ها می تواند راهی برای ارتباط سازنده تر و تعامل منطقی تر با آنان محسوب شود.
🎋در فرهنگ اسلام، محور اصلاحات، #فرهنگ_سازی است. لذا با فعالیتهای آموزشی، فرهنگی و تبلیغی می توان فضای اجتماعی جامعه را به سمتی هدایت کرد که افراد به صورت طبیعی و خودجوش به رعایت عفاف و حجاب رغبت نمایند.
⭕️اقدام دیگری که رسانه ملی باید انجام دهد توجه به #پوشش_مجریان_بازیگران و کلیه افرادی است که از تلویزیون به مردم نشان داده می شوند و به نوعی #الگوسازی می شوند.
همچنین معرفی تهیه کنندگان و طراحان نمونه #مدل_های_لباس_اسلامی و یا لباس های متناسب با شأن یک بانوی شیعه و مسلمان از دیگر پیشنهاداتی است که می توان برای این موضوع ارائه کرد.
آنچه در بالا ذکر شد تنها بخشی از رسالت ها و وظایف بی شماری است که رسانه ملی در قبال موضوع حجاب و #هنجارسازی اجتماعی بر دوش دارد. ورود #نخبگان رسانه ای و اهالی اندیشه به چگونگی تحکیم فرهنگ عفاف و حجاب از سوی صداوسیما یکی از الزامات فرهنگی امروز جامعه ماست.
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
تبیین دانشگاه حکمت بنیان .mp3
10.19M
#بشنوید
🎙 سخنرانی استاد خسروپناه با موضوع: تبیین دانشگاه حکمت بنیان
در جمع استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه بقیه الله عج، دوم تیر ۱۴۰۰
🆔 @khosropanah_ir
⭕️مخالفان گشت ارشاد هم موافقند...
⭕️یک گفت وگوی ساده
✍️محسن مهدیان( فعال رسانهای)
وقتی اسم گشت ارشاد میآید، چه تصویری در ذهنتان تداعی میشود؟ احتمالا چند برخورد خشن ناجا. حالا برای یکبار هم که شده اختیار ذهنتان را بهدست بگیرید و اجازه ندهید آنچه رسانهها برایتان ساختهاند تداعی شود. اینبار منطقا ضرورت گشت ارشاد را ارزیابی کنید. یقین دارم مخالفترینها نیز موافقند. اجازه دهید با آرامش استدلال کنیم.
🔹به عزیزی که بسیار از دست گشت ارشاد عصبانی بود گفتم اگر کسی برهنه به خیابان بیاید مشکلی ندارید؟ گفت حتما مشکل دارم. گفتم چرا؟ گفت بالاخره یک حدی وجود دارد. همه جای دنیا این حد را پذیرفتهاند. گفتم ممنون و پایان استدلال؛ پس تو هم با گشت ارشاد موافقی. همین که معتقدی از یک جا به بعد باید قهریه وارد شود پس گشت ارشاد ضروری است.
🔹این همانی است که برخی به غلط میگویند حجاب اجباری. حال آنکه الزام قانونی است که به قول شما در همه جای دنیا نیز وجود دارد.
🔹اما احتمالا سر اندازه آن اختلاف باشد. بهنظرت شما باید مرز حجاب را تعیین کنی یا من یا دین؟ گفت هیچکدام؛ عرف. گفتم عرف چیست؟ عرف کی؟ عرف کجا؟ مثلا عرف گاوپرستها خوبه یا عرف سکولارها یا عرف لاابالیها؟ گفت عرف مردم جامعه. گفتم قبول داری اکثریت مردم ما مسلمانند؟ گفت بله. گفتم قبول داری حجاب جزئی از دین است؟ تأیید کرد.
گفتم پس اگر قرار بر رجوع به عرف هم باشد، عرف دیندارها ملاک است. ضمن اینکه رجوع به عرف هم درون دین است و امضای فقیه میخواهد و اینطور نیست که هرکس بگوید عرف چنان و چنین است.
🔹گفت واقعا فکر میکنی گشت ارشاد در باحجاب کردن مردم مؤثر بوده است؟
گفتم سؤالت غلط است. این اشتباه رایجی درباره گشت ارشاد است. گشت ارشاد برای صیانت از قانون است نه ایجاد حجاب. مثل پلیسی که برای عبور از چراغ قرمز جریمه تعیین میکند. هدف اصلی حفظ نظم شهر است. واگرنه ممکن است یکی بگوید صرفا با زور جریمه که کسی منظم نمیشود.
🔹گفت یعنی تو با خشونت گشت ارشاد موافقی؟ گفتم حتما نیستم. ولی عملکرد گشت ارشاد را از دریچه چند فیلم تقطیع شده رسانههای مغرض نمیبینم. ضمن اینکه خطا را اصلاح میکنند نه اینکه منکر اصل ماجرا شوند.
🔹گفت حالا همهچیز این مملکت درست شده و فقط حجاب مانده است؟ گفتم من هم مثل تو معتقدم باید همه بخشها تقویت شود. ولی اگر دولت نتوانست تورم را کنترل کند پلیس هم باید از تخلفات راهنمایی و رانندگی بگذرد؟
🔹گفت با همه این حرفها حجاب اولویت نیست. گفتم این یکی را موافقم.
اما خواهش میکنم دقیق ببین. جریانی که تشویق به آتش زدن بانکها و شکستن شیشه ماشینها و بستن راه مردم میکرده است امروز به چوب بستن حجاب را تشویق میکند. چرا؟ ماجرا چیست؟ همانها که سالها برای کوچک شدن سفره مردم، راهزنهای قدارهکش جهانی را با سوت و کف همراهی میکردند و صله مزدوری و نشان بردگی جور میگرفتند، حالا برای برهنگی بیشتر جایزه تعیین کردند. روشن نیست که هدف اصلی حجاب نیست؟ بله حق داری. حجاب اولویت اول ما نیست؛ اما ظاهرا اولویت اول شیطان کثیف شده است.
🔸به همین دلیل معتقد به ارتقای گشت ارشادم. گشت ارشاد تا دیروز غفلتها را تذکر میداد اما اینبار باید جبهه جدیدی را هدف بگیرد. ما فراتر از گشت ارشاد فرهنگی، نیازمند گشت ارشاد امنیتی هستیم که برای بههم زدن نظم عمومی و شکستن قانون و اراده حداکثری مردم، آدم اجیر میکند تا چهارشنبههای سیاه را بسازد.
🔴 #حجاب_قانونی یا #حجاب_اجباری؟
✍️ دکتر حسین سوزنچی
❇️اصل مسئله حجاب و موضع نظام در قبال آن، چندان دشوار نیست؛
اما #طرح_غلط_مسئله و #جو_تبلیغاتی، باعث شده بعنوان یک سوال مشکل جلوه کند.
باواضح ساختن صورت مساله، پاسخی منطقی برای آن ارائه، و نشان میدهیم که چگونه طرح غلط آن میتواند کاری کند که برخی با مقدمات صحیح، به نتیجه غلط برسند!
✳️برای ساده شدن استدلال، مطلب در چند بند به تفکیک ارائه میشود:
1️⃣آیا اسلام حکم خاصی در مساله پوشش زنان دارد؟
⬅️پاسخ این مسئله بقدری آشکار است که امروز حتی دشمنان اسلام هم، نوع حجاب زنان را مهمترین علامت مسلمانی زنان میدانند و به همین جهت با آن چنین مخالفت میکنند.
2️⃣آیا این حکم اسلام، یک حکم شخصی برای زنان است یا یک حکم اجتماعی؟
⬅️اساسا قوانین حجاب در اسلام، ناظر به حضور زن در مقابل نامحرم است نه در حریم خصوصی خود، یعنی ناظر به حضور زن در مجامع عمومی است؛ پس سنخ این حکم، یک حکم اجتماعی است، نه یک حکم شخصی و مربوط به حریم خصوصی.
3️⃣آیا مسئله پوشش افراد در مجامع عمومی، جزء مباحث «حقوق مدنی» محسوب میشود که مشمول یک قانون الزامآور اجتماعی باشد یا خیر؟
⬅️پاسخ این هم بحثی ندارد. قطعا این مسئله در زمره حقوق مدنی است و سادهترین شاهد آن هم این است که تمامی جوامع در قبال این مساله، قانون دارند:
الف)مثلاً کاملا برهنه ظاهر شدن در اماکن عمومی، در تمام کشورها ممنوع است و مقداری از پوشش در تمام جوامع برای زن و مرد الزامی است که البته در جوامع مختلف، درباره این مقدار اختلاف نظر دارند.
ب) تصویب قوانین علیه حجاب در کشورهای اروپایی، شاهد مهمی است که حتی جوامع سکولار هم مساله حدود پوشش را جزء مباحث حقوق مدنی و قابل قانونگذاری میدانند.
4️⃣در یک نظام اسلامی، آیا حقوق و قوانین مدنی باید تابع احکام اجتماعی اسلام باشد یا خیر؟
⬅️اساسا اسلامی بودن یک نظام و حکومت، معنایی جز این نمی تواند داشته باشد که آن حکومت درصدد پیاده کردن احکام اسلام باشد و این مطلبی است که در اصل چهارم قانون اساسی جمهوری اسلامی بدان تصریح شده است:
«اصل چهارم: کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزائی، مالی، اقتصادی،اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها باید براساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است و تشخیص این امر برعهده فقهای شورای نگهبان است.»
⭕️با این مقدمات، تردیدی نمیماند که
*نظام جمهوری اسلامی موظف است
قانون حجاب در اسلام (که جزء احکام واضح و متفقعلیه مسلمانان است) را که یک قانون مدنی برای پوشش زنان است
به عنوان یک قانون رسمیت بشناسد
و در اجرای آن بکوشد.
💢پیام پنهان در نحوه
معارضه منافقین با حجاب
🔹معارضه با حجاب، همواره در دستور زرسالاران یهودی (صهیونیسم)، سرمایه سالاری جهانی (کاپیتالیسم/لیبرالیسم) و حلقه های ماسونی بهائیت قرار داشته است. تلقی آنها این است که یکی از راه های شکستن مقاومت هر ملتی در برابر سلطه گری و بهره کشی، شکستن فرهنگ عفاف است، و از لوازم حیا زدایی و بی عفتی، حجاب زدایی است.
♦️نتانیاهو، شهریور ۱۳۸۱ گفته بود: "آمریکا میتواند با پخش سریالهای شبکه فاکس در ایران که افراد زیباروی جوان را در وضعیتهای متنوعی از #برهنگی نشان می دهند که زندگیهای فریبنده و مادیگرایانه دارند و رابطههای بی قید جنسی برقرار میکنند، یک انقلاب را موجب شود. این سریالها واقعاً براندازانه هستند".
🔹این مافیای جهانی، از چند شبکه نیابتی علیه ایران استفاده می کند. جریان ضد دینی بهائیت در راس این شبکه است و دو طیف دیگر، ذیل این شبکه تعریف می شوند که با وجود تفاوت های ظاهری، ویژگی مشترک دارند؛
♦️یکی "سازمان مجاهدین خلق" و کانال ها و اکانت های وابسته به آن؛ و دوم، بخشی از اصلاح طلبان. اولی در ایران به عنوان "نفاق قدیم" و دومی، به عنوان "نفاق جدید" باز تعریف می شوند.
🔹چرا هر دو هر دو گروه نیابتی، در موضوع معارضه با حجاب به عنوان "منافق" معرفی شده اند؟ این دو گروه بی صداقت و دو دوزه باز، همواره میان "احکام اسلامی و وطندوستی" از یک طرف، و اباحیگری و وطن فروشی" از طرف دیگر، در تردّد بوده اند. هر جا ممکن شد، هنجار شکنی کردند و هر جا نتوانستند، نقاب به چهره زدند.
♦️کانال ها و رسانه ها و اکانت های وابسته به سازمان منافقین، ماموریت دارند در کنار بهائیت و سلطنت طلبان و...، با حجاب اسلامی به هر طریق که می توانند ستیزه جویی کنند.
🔹آنها در موضوع انهدام خانواده ها در سازمان پیشقدم بودند و دستور طلاق همسران از سوی رجوی صادر شد. اما در ادامه، برخی از همان زنان، به عنوان بردگان جنسی، به حرمسرای شخصی رجوی منتقل شدند!
♦️پیش از آن هم، مهدی ابریشمچی (دیگر عضو مرکزیت سازمان) مجبور شده بود همسرش مریم قجر عضدانلو را طلاق دهد تا زن مسعود رجوی شود! ابعاد دامنه دار بی عفتی در سازمان، بیش از چند جلد گزارش مستند را شامل می شود
🔹با این همه، و در حالی که سازمان مامور به تردید افکنی علیه حجاب است، زنان سازمان و خود مریم رجوی با روسری و حجاب در انظار عمومی ظاهر می شوند. چرا سازمان منافقین و منافقین جدید (طیفی از اصلاح طلبان) با حفظ حجاب ظاهری، در رسانه ها علیه حجاب فضا سازی می کنند؟
♦️چرا کمپین "من با حجابم، اما با حجاب اجباری مخالفم" راه می اندازند؟ آنها با وجود حملات سنگینی که طی دو دهه اخیر علیه دینداری و به ویژه حجاب انجام شده، اطلاع دقیق دارند که اکثریت قاطع ملت ایران، به حجاب و عفاف وفادارند و در کنار حکم دین، از نظر تجربی و عقلی هم بی حجابی را موجب آسیب به خود و خانواده و جامعه می دانند.
♦️از نگاه اکثریت مردم، کسی که حجاب را کنار می گذارد، وارد منطقه پر خطر برای خود و خانواده و دیگران می شود. حتی بسیاری از آنها که در زندگی مجردی، مراعات لوازم عفاف را نکرده اند، هنگام انتخاب همسر، فرد دارای حجاب و عفاف را بر فرد لا قید ترجیح می دهند.
🔹منافقین قدیم و جدید، اگر آن چنان که در تبلیغات وانمود می کنند، واقعا جامعه ایرانی را بریده از فرهنگ عفاف و حجاب می دانستند، ناچار نبودند در ظاهر، مراعات حجاب را بکنند و ضمنا، با الزام آن مخالفت بورزند.
♦️ادعای موافقت شخصی با حجاب و مخالفت با الزام عمومی آن، مانند این است که کسی بگوید قواعدی مانند "ایستادن پشت چراغ قرمز، رعایت سقف سرعت و عدم انحراف به راست در جاده دو طرفه" را "باور/ قبول" دارد، اما با الزام و اجبار عمومی آن در حین رانندگی مخالف است!