1_4320821450.mp3
11.23M
🔗 توضیح سعودی برای اولین بار درباره حمله سهمگینی که به مذاکره با ایران و پایان جنگ یمن منجر شد
🎙 عربستان سعودی بعد از چهار سال توضیحاتی درباره حمله آرامکو ارائه کرده و فیلم هایی منتشر کرده است. مقامات سعودی گفته اند آن شب در کمتر از چند ساعت دیدیم که همه ی دارایی ما و پنجاه درصد تولید نفتمان نابود شد.🌹🌴🌷
29.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستکم حساب کردن دشمن
استاد محترم، جناب آقای عالی از پروتکل و نقشه یهود برای زنان میگویند
چند سوال دارم
۱. احتمالاً یهودیها به غیر از جلوهگری زنان، برای شئون دیگر زندگی ما، برنامهای ندارند؟
۲. آیا پروتکلهای آنان فقط به اسم یهودیت است یا ممکن است به عنوان یک سند بینالمللی از سوی سازمانهای بینالمللی ارائه شود؟
۳. احتمالا #سند2030 ارتباطی با برنامه یهودیت ندارد؟
۴. اگر یهودیان در سند ۲۰۳۰ برای رفع مشکل دیگری از زندگی بشری، پیشنهادی دادند، نباید با دید منفی به آن نگریست؟
جناب آقای عالی! واکنش شما چیست اگر مطلع شوید که؛
همان یهودیان در سند ۲۰۳۹ در حوزه اقتصاد و در سند اجرایی people's money، دستور به اجرای پروژه دیجیتالی کردن پول ملی دادند و اتفاقاً مسئولین ما هم داوطلبانه همان پروژه را تحت عنوان #رمزریال اجرا میکنند
همان یهودیان در سند ۲۰۳۰ و در حوزه بهداشتی و در سند اجرایی ia۲۰۳۰، دستور به واکسیناسیون عمومی و بیپایان دادهاند و مسئولین ما هم داوطلبانه دقیقاً همان دستور را اجرا میکنند
چقدر برای دشمن خوشایند است که سطح او را اینقدر پایین ببینیم.🌷🌹
🔘 لحظات آخر عمر حضرت نوح..!
عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: عَاشَ نُوحٌ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ أَلْفَيْ سَنَةٍ وَ ثَلاَثَمِائَةِ سَنَةٍ مِنْهَا ثَمَانُمِائَةٍ وَ خَمْسِينَ سَنَةً قَبْلَ أَنْ يُبْعَثَ وَ أَلْفُ سَنَةٍ «إِلاّٰ خَمْسِينَ عٰاماً» وَ هُوَ فِي قَوْمِهِ يَدْعُوهُمْ وَ خَمْسُمِائَةِ عَامٍ بَعْدَ مَا نَزَلَ مِنَ اَلسَّفِينَةِ وَ نَضَبَ اَلْمَاءُ فَمَصَّرَ اَلْأَمْصَارَ وَ أَسْكَنَ وُلْدَهُ اَلْبُلْدَانَ ثُمَّ إِنَّ مَلَكَ اَلْمَوْتِ جَاءَهُ وَ هُوَ فِي اَلشَّمْسِ فَقَالَ اَلسَّلاَمُ عَلَيْكَ فَرَدَّ عَلَيْهِ نُوحٌ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ مَا جَاءَ بِكَ يَا مَلَكَ اَلْمَوْتِ قَالَ جِئْتُكَ لِأَقْبِضَ رُوحَكَ قَالَ دَعْنِي أَدْخُلْ مِنَ اَلشَّمْسِ إِلَى اَلظِّلِّ فَقَالَ لَهُ نَعَمْ فَتَحَوَّلَ ثُمَّ قَالَ يَا مَلَكَ اَلْمَوْتِ كُلُّ مَا مَرَّ بِي مِنَ اَلدُّنْيَا مِثْلُ تَحْوِيلِي مِنَ اَلشَّمْسِ إِلَى اَلظِّلِّ فَامْضِ لِمَا أُمِرْتَ بِهِ فَقَبَضَ رُوحَهُ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ
امام صادق علیه السلام فرمودند:
نوح عليه السلام دو هزار و پانصد سال زندگى كرد...آن گاه ملك الموت نزد او كه در آفتاب نشسته بود، آمد و گفت : سلام بر تو. نوح جواب سلام او را داد و گفت : براى چه آمده اى، اى ملك الموت ! ؟ گفت : آمده ام جانت را بگيرم . نوح گفت : اجازه مى دهى از آفتاب به سايه بروم ؟ عزرائيل گفت : آرى ، نوح عليه السلام به سايه رفت و آن گاه گفت : اى ملك الموت ! اين عمرى كه در دنيا كردم ، انگار به اندازه همين رفتنم از آفتاب به سايه بود. حال مأموريت خود را انجام بده ؛ پس عزرائیل جان نوح علیه السلام را گرفت.
📚 الكافي ج۸ ص ۲۸۴ 🌷🌴🌹
هدایت شده از ملکوت اعمال مصطفی امینی خواه
4_5935768953396661920.mp3
16.86M
🔈#مستند_صوتی_شنود
📣 #جلسه_شانزدهم
♥️⃟🌾༺⃟
جلسه پایانی
* گفتگو با تجربه گر و راوی کتاب شنود با نام مستعار «صادق»
محقق🎙#حجت_الاسلام_امینی خواه
🌤 اللّٰهُمَــ ؏َجِـلْ لِوَلیــِــڪَ الـفَـ♡ـرَّجْ 🌤
╰⊱♥⊱╮ღ꧁🌹꧂ღ╭⊱♥≺
هدایت شده از 💖 یاس نبـی 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️⃟🌾༺⃟
🎥نمازی برای شغل دار شدن، خانه دارشدن،
ازدواج فرزندان، و هر حاجتی که انسان داشته باشد،
این نماز را بخوانید
(نمازی که اجازه آن از #امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف گرفته شد...
🎙حجت الاسلام دکتر رفیعی
با حوصله این کلیپ را تا آخر ببینید
🌤 اللّٰهُمَــ ؏َجِـلْ لِوَلیــِــڪَ الـفَـ♡ـرَّجْ 🌤
╰⊱♥⊱╮ღ꧁🌹꧂ღ╭⊱♥≺
🔴دانشجویان در دیدار رهبر انقلاب چه گفتند؟
🔸دبیرکل اتحادیه مجمع اسلامی دانشگاه آزاد: آقا جان ظاهرا بعضی از مسئولین فرمایشات شما رو درست متوجه نشدند وگرنه چه دلیل دارد یک ماه بعد از اعلام شعار سال قیمتها بیرویه افزایش پیداکرده و امروز خرید خودروی بیکیفیت ایرانی برای یک جوان تبدیل به آرزویی دست نیافتنی شده است، ایندرحالی است که آقازادههای مسئولان با ماشینهای خارجی درحال مانور تجمل در کشور هستند. ظاهرا یک قدرت فرا قانونی در کشور وجود دارد که اجازه واردات خودرو را نمیدهد، از مسئولان دولت میخواهیم برای یک بار هم که شده موضوع واردات خودرو و کنترل قیمتهای داخلی را تعیین تکلیف کنند.
🔷دبیر اتحادیه تحکیم وحدت: در دولت قبل از قانون اساسی دم زدند اما بر خلاف آن استقلال کشور را نشانه گرفتند. ۸ سال ادعای دیپلماسی عزتمندانه داشتید و به میدان تاختید. اما اخیرا، توفیق رویکرد نگاه به شرق اثبات کرد که شما نه مرد میدان بودید نه مرد دیپلماسی. آقایان غربگرا که به بهانۀ رفراندوم بهدنبال رابطه با آمریکا هستید، بدانید که به برکت ندای شهدای ما، امروز از هر کوی و برزن مرگ بر امریکا برمیخیزد.
🔸دبیرکل اتحادیه جامعۀ اسلامی دانشجویان: از ابتدای دولت برخی از انتصابات توجیه منطقی نداشتهاند، مدیران میانی که هیچ نسبت گفتمانی با دولت انقلابی ندارند، قاعدتاً مجری سیاستهای تحولی آن نیز نخواهند بود. جمهوری اسلامی برای مواجهه با جنگ ترکیبی و عبور از این پیچ تاریخی و رساندن بشریت به سرمنزل نهایی خود، باید از مدیرانی شایسته این وظیفه بهره ببرد، نه مانند برخی مدیران که در برهۀ حساس اغتشاشات اخیر حاضر به پرداخت هزینه نشدند.
🔷دبیر اتحادیۀ انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل: نخستین لازمۀ نقشآفرینی ایران ثبات داخلی در حوزه سیاسی، اجتماعی، امنیتی و البته اقتصادی است. جمهوری اسلامی ارادۀ خود را در منطقه به رقبا و دشمنان قدرتمند دیکته میکند اما در کنترل قیمت ابتداییترین اقلام ناتوان است. پهپادهایمان میدان نبردهای نوین را تحتالشعاع قرار میدهد اما خریدن خودروهای کمکیفیت داخلی برای جوان ایرانی آرزو شده است. متاسفانه داریم باور میکنیم که زور ایران قوی به مافیای خودرو نمیرسد!
🔸نماینده بسیج دانشجویی: در عرصۀ مسکن برخی مسئولان همچنان اصرار دارند که به مردم کلید تحویل بدهند و روبان ببرند! بههمین دلیل دولت وارد ساخت پروژههای عظیم انبوهسازی شده است. اگر دولت، مطابق تجربیات موفق موجود و گذشته، با شکستن انحصارِ خودساخته زمین و تسهیلاتِ ساخت، زمین و تسهیلات را در اختیار خودِ مردم بگذارد، آنها توانایی ساخت خانه را با سرعت و کیفیتی بیشتر از دولت دارند. 🌷🌹 نودسیاسی
28.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔ چگونه حجاب را از بین بردند
🎥 این مستند ۷دقیقه ای را ببینید که چه اتفاقاتی در مورد حجاب افتاده و اصل ماجرا چیست🌷🌹
✅ اندیشکده راهبردی حَصین
در جمهوری اسلامی چه رفراندوم هایی برگزار شده است؟
انواع رفراندم را به ۳ دسته تقسیم کرد:
نوع اول؛ رفراندوم برای تعیین نوع حکومت.
🔹 این نوع رفراندوم در سال ۵۷ در جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و در هیچ جای دیگر از دنیا تاکنون برگزار نشده است. لازم به ذکر است که رفراندوم سال ۵۷، در حالت گذار قدرت برگزار شد. یعنی جمهوری اسلامی قبل از رسیدن به قدرت، این رفراندوم را برگزار کرد نه بعد از آن. زیرا هیچ حکومتی نیست که وقتی در قدرت است، خود را به رفراندم بگذارد و این کار به طور منطقی و عملی، محال است.
نوع دوم؛ رفراندوم برای قانون اساسی.
🔹در این رفراندوم قانون اساسی و اصلاحات آن به آراء عمومی گذاشته میشود که در جمهوری اسلامی ایران، یک بار سال ۵۸ خود قانون اساسی و یک بار سال ۶۸، اصلاحات آن به رفراندوم گذاشته شد.
نوع سوم؛ رفراندوم بر اساس قانون اساسی:
🔹این نوع رفراندوم درون کشورها منطبق بر اصول قانون اساسی خاص هر کشور، برگزار میشود. طبق اصل ۵۹ قانون اساسی، «در مسائل بسیار مهم اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، ممکن است اعمال قوه مقننه از راه همه پرسی و مراجعه مستقیم به آراء مردم صورت گیرد. درخواست مراجعه به آراء عمومی باید به تصویب دو سوم مجموع نمایندگان مجلس برسد.» بر اساس ماده ۳۶ این اصل، روند و شرایط برگزاری رفراندوم مشخص شده است. طبق این ماده، «رفراندوم با پیشنهاد رئیس جمهور یا صد نفر از نمایندگان مجلس و با تصویب دو سوم نمایندگان، قابل برگزاری است.» حسن روحانی هم در دوران ریاست جمهوری و هم در روزهای اخیر، مسئله رفراندوم را مطرح کرده است. سوال این است که چرا در طول ۸ سالی که رئیس جمهور بود، حتی یک بارهم درخواست رفراندوم را به طور رسمی ارائه نداده است؟ چرا فقط آن را در تریبون اعلام کرده و صرفا مانور سیاسی داده است؟
🔹نکته دیگر این است که رفراندوم در مواردی قابل برگزاری است که خلاف قانون اساسی نباشد. مثلا اگر بخواهیم در موضوع حجاب رفراندوم برگزار کنیم، جدای از آنکه رای بیاورد یا نه، این کار خلاف قانون اساسی است. زیرا طبق اصل چهارم قانون اساسی «کلیه قوانین و مقررات مدنی، جزائی، مالی، اقتصادی، اداری، فرهنگی، نظامی، سیاسی و غیر اینها، باید براساس موازین اسلامی باشد. این اصل بر اطلاق یا عموم همه اصول قانون اساسی و قوانین و مقررات دیگر حاکم است». اگر قرار باشد قانون اساسی رعایت نشود، دیگر سنگ روی سنگ بند نیست و جامعه مدنی تبدیل به قانون جنگل میشود!
🔹نکته دیگر این است که اگر قرار باشد برای تمام مسائل، رفراندوم برگزار شود؛ پس تکلیف قوانین چه میشود؟ نقش پارلمان در تصمیم گیری کجای کار است؟ رئیس جمهور چه نقشی دارد؟ مگر میشود برای هر موضوعی به آراء عمومی مراجعه کرد؟ در این صورت یک کشوری خواهیم بود که هر روز فقط انتخابات برگزار میکنیم و اصلا فرصت به اجرا نمیرسد. چه کسی پاسخگوی دو قطبیهای شدید بر اثر هر رفراندوم است؟ نکته مهمتر اینکه حد رفراندومها کجاست؟ چه کسی قرار است تعیین کند که تا کجا رفراندوم برگزار کنیم؟ چه تضمینی است که امروز یک رفراندوم برگزار شود و فردا دوباره خلاف آن از سوی عدهای دیگر درخواست نشود؟ در کجای دنیا کدام کشور اینگونه اداره میشود؟🌷🌹
|صدای ایران 🇮🇷