فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید
تصاویر منتشر شده جدید از موشک های بریمستون توسط یکی از پرتاب کننده های که قبلا نشان داده شده است قرار است پرتابگرهای جدیدی به کشور اوکراین تحویل داده شود.
#Brimstone
@armyir
دانشنامه دفاعی
▪️سی وی 90 کاملا سالم به دست روسها افتاد ارتش روسیه توانست برای اولین بار خودروی زرهی پیاده نظام سو
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید
فیلمی از خودروی CV-90 اوکراینیها که به دست ارتش روسیه افتاد، توضحایت بیشتر را از پست ریپلای شده بخوانید
@armyir
▪️انگلیس دو هزار نیروی ویژه برای اوکراین تربیت میکند
روزنامه ساندی اکسپرس: بیش از 2 هزار نیروی ویژه اوکراینی در انگلیس برای عملیات علیه فدراسیون روسیه مرتبط با کریمه آموزش می بینند.
به گزارش این روزنامه آموزش اوکراینی ها توسط تیپ سوم نیروهای ویژه سلطنتی انگلستان در حال انجام است.
@armyir
▪️آخرین قربانی کامیکازه ژاپن
ناوشکن USS Callaghan DD-792 نیروی دریایی ایالات متحده در تاریخ در 28 ژوئیه 1945 مورد اصابت یک هواپیمای کامیکازه ژاپنی قرار گرفت و پس از آن در نزدیکی اوکیناوا غرق شد.
ناو کالاگان آخرین قربانی کامیکازه ها در جنگ جهانی دوم بود که در مجموع حدود 57 کشتی متفقین را نابود کردند.
#WWII #kamikaze
@armyir
▪️سلاح تایپ 84 چینی با مهمات ناتو
سلاح #Type_84S ساخت چین که بر اساس سلاح #Type_56 ساخت چین می باشد ولی با این تفاوت که از مهمات 5.56 #ناتو استفاده می کند و برای صادرات به بازار غیر نظامی آمریکا ساخته شد.
طول سلاح 87 سانتیمتر
طول لوله سلاح 41.6 سانتیمتر
مهمات 5.56×45mm ناتو
وزن 3.9 کیلوگرم
تغذیه با خشاب 30 تیری و یا درام 75 تیری
نواخت 650 تیر بر دقیقه
برد موثر 400 متر
سرعت دهانه گلوله 710 تا 730 متر
تصویر از سری Type 84S-1 این سلاح داخل بازار صنعا در یمن می باشد این سلاح در آنجا به قیمت کمتر از هزار دلار فروخته می شود در حالی که قیمت کارخانه یک سوم می باشد.
#Rifle #AK
@armyir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
وزارت دفاع ترکیه فیلمی را از بمباران شمال عراق که با جنگنده های اف 16 انجام شده را منتشر کرد!
@armyir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
لحظه وقوع انفجار امروز در پاکستان که ده ها کشته و زخمی بر جای گذاشت.
@armyir
▪️آیا جنگی دیگر در آفریقا آغاز می شود
با برکناری رئیس جمهور غرب گرای کشور نیجر با 25 میلیون نفر جمعیت که دارای بالاترین عیار سنگ معدن اورانیوم آفریقا است و حدود 5 درصد از تولید معدنی جهان در اختیار دارد ارتش این کشور اعلام کرده است که کشورهای غربی و متحدانشان قصد دارند با حمله نظامی به این کشور حکومت غربگرای این کشور را دوباره به سر کار بیاورند.
برای مثال در سال 2017 کشورهای غربی با کمک متحدان آفریقایی رئیس جمهور گامبیا را سرنگون کردند و عامل خود را بر روی کار آوردند.
ارتش نیجر یک نیروی نظامی بسیار ضعیف است که برای مقابله با غرب نیاز به حمایت چین، روسیه و ایران خواهد داشت که به نظر از هر سه می تواند برخوردار شود.
@armyir
▪️محصول آمریکایی اسرائیلی اوکراین هم به برادلی و لئوپارد پیوست
یک دستگاه خودروی محافظت شده ضد مین و کمین اوکراینی مدل مکس پرو تولید دو مجموعه آمریکایی و اسرائیلی نویستار دفنس و پلاسان ساسا که برای مشارکت در جنگ شرکت داده شده بود نابود شد.
این خودرو هم که بنا بود در برابر مین و ترکشهای توپخانه مقاومت کند تو زرد از آب در آمد!
#MaxxPro
@armyir
▪️پند برای دو تن از عزیزانم من باب روابط با مردان و زنان و انتخاب همسر
این نوشته ام را حتما بخوانید، لینک متن کامل گفتگو در کانال دیگرم:
https://eitaa.com/ehsas2ro/186