eitaa logo
عرشیان
91 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
4.1هزار ویدیو
284 فایل
《بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ》 ارتباط با هادی سیاسی جهت پاسخ به شبهات🪻 @Ahmad_z_mehrizy 💠 ارتباط با مدیر کانال : @Zaremehrizi ✔ مشاوره رایگان در روز های جمعه توسط حجه السلام اردکانی @manazno
مشاهده در ایتا
دانلود
✅یک کلمه حرف حساب ✅۱ از ۸ ❌اگر آمریکا خواهان مذاکره است باید به ۸پیش شرط ایران عمل کند. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
🔴 به سبک آمریکا ‼️ 🔻 | آمریکا یک دانشمند علوم سیاسی و تحلیلگر رسانه‌ای را که در دانشگاه بوستون و سایر دانشگاه‌های آمریکا تدریس کرده را دستگیر و به فعالیت اعلام‌نشده برای پیشبرد منافع ایران متهم کرده است. ✅ : 🔹 ترامپ و پمپئو⁩ تا آخرین گلوله با ما جنگیدند‌و چند ساعت قبل اخراج از کاخ سفید دکتر ⁧ ⁩ را به اتهام تبلیغ برای ایران دستگیر کردند 🔹 ‏اما در ایران که آزادی نیست‌!! ؛ هم رشته او در ایران ( ⁩ ) همچنان آزادانه برای آمریکا ماله میکشد!
🔴 | خودباختگان نخوانند‼️ 🔻 دانشگاه تکنولوژی جورجیای آمریکا گزارش داد: 🔹 ایران پنجمین کشور اثرگذار در علم نانو است 🔹 ۶ درصد علم نانو در دنیا، در ایران تولید میشود. 🔹در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا در علم نانو، سه دانشگاه از ایران هستند 🔹ایران رتبه چهارم تولیدات علم نانو را دارد
🔴 | تحلیف بایدن یا یوم الفرقان‼️ 🔻 | ترامپ به پایان رسید اما این تازه آغاز ماجرا برای بازخوانی توئیت ها و تحلیل هایی مالیخوئیایی است که بوی باروت و خون میداد و در چهار سال گذشته از سوی کاسبان ترس و تهدید، جریان تحریف ، غربگرایان و اقلیت بهاری تکرار میشد. 🔹محمدقوچانی ها ، تاج زاده ها، عبدالرضا داوری ها، زیباکلام هایی که به بهانه ی نعره های ترامپ ، آمدن ناو لینکلن، آوردن بولتون، سفرهای هوک و پمپئو به منطقه بر طبل "جنگ قریب الوقوع " می کوبیدند و با رویای بازگشت شاه سلطان حسین ها ، بزدلانه از دوگانه جنگ و صلح مینوشتند. 🔻رفتار چهارساله ی این جماعت خودباخته در سه سطح قابل ارزیابی است: 1⃣ : در جنگ ادراکی دچار خطای محاسباتی شده بودند. 2⃣ : کاسبان تحریم و تهدید با ستایش ترامپ و ضریب دهی به تهدیدات او آرزوی تداوم حیات سیاسی ترامپ برای فشار بیشتر علیه ملت ایران بودند. همان حقیقتی که بر زبان فائزه هاشمی جاری شد. 3⃣ : این جریان بخشی از جریان تحریف بودند که با تحریف واقعیات و تحقیرملی به دنبال تجویز نسخه سازش و بوسه زدن بر پنجه گرگ بودند. 🔻وجه مشترک سه گانه ی فوق این است که این جماعت در هر حالت مکمل جریان تهدید و تحریم در داخل کشور بوده و قطعه ای از جورچین فشارحداکثری بوده اند. بماند که این تحلیل ها عیار و اعتبار این آقایان همیشه مدعی را هم هویدا ساخت! 🔹 اما در اوج جنگ هشتک ها و رژه ی واژه های و ، خداوند متعال حکمت الهی بر زبان یک مرد الهی جاری ساخت و رهبر بصیر انقلاب فرمود: "جنگ نخواهد شد _ مذاکره نخواهیم کرد" 🔹 اکنون که شیشه حیات سیاسی ترامپ با سنگ الکترال شکست وقت قضاوت و عیارسنجی است: جنگ نشد، مذاکره نکردیم ، آرزوی یک تماس تلفنی به دل ترامپ‌ ماند و حنای فشارحداکثری کمرنگ شد. 🔹بایدن چهره روتوش شده ترامپ است ولی روز تحلیف بایدن برای وجدان های بیدار میتواند
🔴 | تیپولوژی سه گانه در باب رسانه خوان ها 1⃣ تیپ : 🔹 برخی بشدت عاشق خبرند و در پی اطلاعات و داده بیقرارند. اینکه چه کسی چه گفت برایشان بسیار اهمیت دارد و کارکرد اصلی این پیگیری مجدانه، اشباع حس کنجکاوی و قدرت نقل خبر بالا برای صاحبان چنین روحیه و تیپ رفتاری است. اطلاعات هستند و انسان مطلع در پیشانی آنها نقش بسته است و به دلیل فقدان مبانی، تحلیل درست و واقع نمایانه ای ندارند و دچار نزدیک بینی یا دوربینی های بد موقع می شوند. 2⃣ تیپ : 🔹برخی برایشان دانش رسانه ای مهم است و کبریات و قواعد رسانه ای را بشدت دنبال می کنند و هیجان شناختی بالایی دارند. عمده کتاب های در باب رسانه و ارتباطات را خریده و خوانده اند و قافله دانش را رهروی قدران و جدی هستند و دغدغه چگونه گفتن ها را دارند. این تیپ رفتاری نیز دانشمندانی با پرستیژ و دیسیپلین بالا به شمار می آیند و از سر هیجان شناختی و نداشتن داده های کافی در تحلیل مسائل، چه بسا در و خطاهای شناختی ناشی از ضعف در مساله شناسی گیر افتاده اند. 3⃣ تیپ : 🔹برخی از رسانه دان ها و خبرخوان ها به معنای واقعی، هم قواعد رسانه ای و راهبردها را خوب بلدند و هم دیتا و اطلاعات کافی جهت آنالیز و ارزیابی در چنته دارند و اساسا در رسانه به دنبال حل مساله هستند. دچار افراط و تفریط در خوانش رسانه ای نمی شوند و کمتر هیجانی شده و واکنش های تکانشی و آنی ندارند. 🔹 این تیپ، اطلاعات را با نگاهی قاعده مند و چینشی پازل گونه و حتی الامکان متصل باهم و شبکه ای مطالعه می کنند. از آنجایی که صرف مطالعه اخبار باعث کاشت روحیه انفعالی و اقدام انعکاسی می شود، هر متنی را با فرامتن و زیرمتن آن ضرب نموده، چیستی و منبع خبر، چرایی و عقبه خبر و چگونگی و قواعد حاکم بر خبر را به تفاهم می رسانند و جمع بندی دقیق تری برای کنشگری فعال در اتمسفر رسانه ای طراحی می کنند تا از مارپیچ مصرف کننده های ساکت و مقلد رسانه ای به در آیند.
🔴 بازگشت به برجام؛ منافع ملی یا اهداف انتخاباتی؟ 🔻 واعظی: شرط بازگشت آمریکا به برجام این است که به قبل از ترامپ (ژانویه ۲۰۱۷) برگردند. 🔹این روزها بررسی برخی سخنان و تحلیل ها منعکس شده از سوی دولتمردان که بر خلاف تدبیر مقتدرانه و منطقی نظام مبنی بر بازگشت آمریکا به تعهدات آن و لغو تحریم ها میباشد تداعی کننده موضع گیری ۷ سال پیش است که گفته می‌شد: «هر توافقی بهتر از عدم توافق است» 🖌 | به نظر می رسد در پایان حیات سیاسی دولت اعتدال و در آستانه انتخابات۱۴۰۰، بازگشت آمریکا به برجام حتی به صورت نمایشی و حداقلی اولویت اول برخی دولتمردان است. گزینه ای که گرچه منطبق با سیاست کلان نظام و منافع ملی نیست ولی میتواند سوژه مناسبی برای مانورهای انتخاباتی و کری های جناحی باشد!
🔴 وزیر جوان چرا احضار شد؟‼️ 🔻اطلاعیه دادستانی تهران درباره احضار وزیر ارتباطات 🔹پرونده قضایی آذری جهرمی با شکایت تعداد زیادی از اشخاص حقیقی و حقوقی تشکیل شده اما در متن تقطیع شده منتشره اغلب این موارد اتهامی حذف شده است. 🔹برخی دیگر از عناوین اتهامی متعدد برای وی، نتیجه گزارش‌های نهاد‌های مردم نهاد، ضابطین و ارگان‌های مختلف بوده که بر اساس نص صریح قانون به دلیل مقدماتی بودن تحقیقات و پرونده، از اعلام جزییات آن معذوریم.
♦️ ترامپ کاخ سفید را ترک کرد 🔺چهل و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا، با پایان دوره ریاستش، کاخ سفید را ترک کرد. 🔺قبل از ترک کاخ سفید از سوی ترامپ، هلیکوپتر ویژه رئیس جمهوری آمریکا در محوطه کاخ سفید فرود آمد و ترامپ به همراه همسرش سوار بر آن شد تا راهی فرودگاه شود و به فلوریدا برود.
🔺 چند مقام ارشد دولت را تحریم کرد 🔹وزارت خارجه چین چند مقام ارشد دولت ترامپ از جمله « پامپئو»، وزیر خارجه سابق آمریکا و «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید را تحریم کرد
چرا ایران، و ۱۰ مقام آمریکایی را کرد؟ 🔹آصفی، سخنگوی پیشین وزارت خارجه: این اقدام یک فضای روانی برای این افراد و دولت آمریکا به وجود می‌آورد و این افراد می‌دانند در مقابل کارهایی که انجام دادند، پاسخگو خواهند بود. 🔹اگر هم لازم شد روزی در مجامع بین‌المللی موضوع دنبال شود از این طریق می‌توان اقدام کرد و می‌تواند مجموعه‌ای از اقدامات را در آینده علیه این افراد به وجود بیاورد و ایران را در موضع برتر قرار بدهد.
روزمان را با آغاز کنیم فرمول مبارزه در قرآن (96) 🔰✅نزاع درونی انقلابیون، آنان رااز درون پوك و از بيرون، بىآبرو مىكند وَ أَطيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ ريحُكُمْ وَ اصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرينَ (46/انفال) و فرمانبرى كنيد خدا و فرستادهاش را و نزاع مكنيد كه سست شويد، و در نتيجه نيرويتان تحليل رود و خويشتندارى كنيد كه خدا با خويشتنداران است (46). 👇🔰امام خامنه ای حرم رضوی در آغاز سال ۹۱ من یک توصیه هم در زمینه‌ی سیاسی بکنم. عزیزان من! برادران! خواهران! در سرتاسر کشور، امروز ما احتیاج داریم به اتحاد و یکپارچگی. بهانه‌های اختلاف زیاد است. گاهی در یک قضیه‌ای سلیقه‌ی یک نفر، دو نفر با هم یکسان نیست؛ این نباید بهانه‌ی اختلاف بشود. گاهی در کسی یک گرایشی هست، در دیگری نیست؛ این نباید مایه‌ی اختلاف بشود. آراء، نظرات، همه محترمند. اختلاف در درون، منازعه‌ی در درون، موجب فشل میشود. قرآن به ما تعلیم میدهد: «و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم» . اگر منازعه کنیم، سر مسائل گوناگون - مسائل سیاسی، مسائل اقتصادی، مسائل شخصیتی - دست‌به‌یقه شویم، دشمن ما جری میشود. یک مقدار از جرأتی که دشمن در سالهای گذشته پیدا کرد، به خاطر اختلافات بود. امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) به ما درس میدهد؛ میفرماید: «لیس من طلب الحقّ فاخطأه کمن طلب الباطل فأصابه». مخالفین دو جورند. یک مخالفی است که دنبال حق است، او هم دنبال جمهوری اسلامی است، او هم دنبال انقلاب است، او هم دنبال دین و خداست، منتها راه را اشتباه کرده؛ با این نباید دشمنی کرد؛ این فرق دارد با کسی که در جهت غیر نظام اسلامی، با هدف معاندانه‌ی علیه نظام اسلامی حرکت میکند. دلها را به هم نرم کنید، برخوردها را نسبت به یکدیگر مهربانانه‌تر کنید.
سلیمانی: ترامپ با ترس زندگی خواهد کرد 🔹فرزند قاسم سلیمانی: آقای ، تو پدرم را به این امید واهی که به نوعی قهرمان دیده شوی به قتل رساندی، حال آن‌که او ژنرالی بود که پیروزمندانه جنگ علیه داعش و القاعده را رهبری کرد. تو در عوض، مغلوب، منزوی و درهم‌شکسته شدی. کسی تو را قهرمان نمی‌بیند، بلکه به عنوان کسی می‌بینند که زندگی‌اش را در ترس از دشمنانش به سر خواهد برد.