هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✍️✍️:رئیس جمهور کشورمان در روزهای گذشته همزمان با ایام شهادت حضرت امام حسنمجتبی(ع) دوگانه دیگری از جنگ و صلح را در کشور بیان کرد تا ناتوانیهای مدیریتی دولت را در حل مشکلات کشور به نبود رابطه با آمریکا گره بزند. روحانی گفت: «امام مجتبی(ع) به ما میآموزد مرد جنگ باشیم به روز جنگ و مرد صلح باشیم به روز صلح. اگر در روز صلح جنگ کردیم و اگر در جنگ صلح کردیم هر دو خطا و اشتباه است. به موقع باید بایستیم و بجنگیم و به موقع هم باید صلح کنیم.»
گزارههای خبری: ۱ـ مدتی است که رسانههای حامی دولت به ستاد انتخاباتی «جو بایدن» در ایران تبدیل شدهاند،کارهای کشور را رها کردهاند و امید واهی میدهند که با آمدن جو بایدن میتوانند شرایط را تغییر دهند؛ روزنامههای شرق، سازندگی، آفتاب یزد و آرمان ملی چنان به تحولات ستاد انتخاباتی بایدن میپردازند که اینگونه توجه، تنها از طرفداران متعصب حزب دموکرات در ایالات متحده بر میآید. ۲ـ اصلاحطلبان حتی به این فکر هستند که اگر بایدن رأی بیاورد چه امتیازی به او بدهند. روزنامه آرمان به نقل از عبدالرضا فرجیراد مینویسد: «باید توجه کرد که اگر بایدن برنده انتخابات شود، احتمال دارد که در خصوص موشکهای ایران و مبادله تسلیحات با ایران شرط و شروطی بگذارند. ۳ـ در ماههای گذشته بسیاری از تئوریپردازان اصلاحطلب مانند حجاریان، تاجزاده، عبدالله ناصری و... از احتمال شورش جامعه سخن گفتهاند و همزمانی این تئوریها و درخواست مذاکره و صلح برای آمریکا حکایت از آن دارد که برخی از جریانها از دوگانه ترامپ و بایدن به دنبال صلح تحمیلی علیه جمهوری اسلامی هستند. این در حالی است که جمهوری اسلامی در مقطع صلح امام حسن(ع) نیست و اگر میبینیم فشارهای دشمن بیشتر میشود به خاطر خائنانی است که مانند یاران امام حسن(ع) در حال خیانت به کشور هستند. حضرت امام خمینی(ره) تصویر خائنانه این جریانها را به خوبی نشان داده است: «امام حسن(ع) آنقدر گرفتاری که از این دوستان و اصحابش داشت از دیگران نداشت. اصحابی که توجه نداشتند که امام زمانشان روی چه نقشه دارد عمل میکند، با خیالهای کوچکشان، با افکار ناقصشان در مقابلش میایستادند و غارتش کردند و اذیتش کردند، وـ عرض میکنم کهـ شکستش دادند، معاهده با دشمنش کردند و هزار جور بساط درست کردند. (صحیفه امام، ج ۹، ص ۳۰)
نکته راهبردی: «وندی شرمن» سرپرست تیم مذاکرهکننده هستهای در دولت اوباما، صراحتاً اعلام کرد: «کاری که برجام با برنامه هستهای ایران کرد، جنگ هم نمیتوانست انجام دهد.» واقعیت تلخ امروز کشورمان این است که اگر دولت به جای شرطیسازی اقتصاد به جنگ و صلح، آن را به مقاومت عادت میداد، آمریکا در هیچ نقشهای علیه ایران موفق نمیشد.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✅✅✅احکام فقه سیاسی:سوال؟؟ آیا در حرمت دشنام دادن حضور مخاطب شرط است؟
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✍️✍️✍️پاسخ:در حرمت دشنام، حضور مخاطب شرط است؛ چه مخاطب همان فرد مسبوب باشد و چه غیر او. بنابراین اگر انسان در خلوت که مخاطبی ندارد، دشنامی به دیگری بدهد، حرام نیست.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✍️:یاداداشت تحلیلی: واقعا مرغ همسایه غاز است؟؟!!(روزنامه جام جم27مهر)
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✅ گوشت مرغ بهعنوان یكی از مواد پروتئینی را میتوان یكی از كالاهای اساسی كشور در حوزه صنایع غذایی دانست. كالایی كه قیمت آن بهواسطه اهمیتش در سبد مصرفی خانوار همواره از سوی ستاد تنظیم بازار تعیین شدهاست. در ماههای اخیر و با تشدید نوسانات ارزی، تولیدكنندگان مرغ و تخممرغ از بهصرفه نبودن تولید این كالا خبر داده و ستاد تنظیم بازار نیز با در نظر گرفتن موضوع افزایش هزینههای تولید، قیمت این محصول را تا حدودی تعدیل كردهاست. با این حال ایران علاوه بر واردات نهادههای تولید مرغ با ارز 4200 تومانی دو نژاد اصلی مرغ گوشتی به نامهای راس و كاپ را از كشورهای انگلیس و آمریكا وارد میكند. با این تفاسیر همه مرغهایی كه مهمان سفره خانوارهای ایرانی هستند محصول انگلیس و آمریكا بوده و تقریبا میتوان گفت كشورمان در این كالای اساسی و استراتژیك در بخش جوجه، واكسن، دارو و نهادههایی كه طیور باید از آن تغذیه كنند به این كشورها وابستگی كامل دارد. گفتنی است گرچه ایران خود پرورشدهنده مرغ نژاد آرین است، اما ظاهرا تولید و پرورش مرغهای راس و كاپ برای تولیدكننده و كشتاركننده بهصرفهتر است. صرفهای كه میتواند امنیت غذایی كشور را بهشدت تهدید كند. جامجم در گزارشی به ابعاد و دلایل اصلی این وابستگی و اقتصادی نبودن پرورش مرغ لاین آرین در كشور پرداخته است.
مرغ لاین یا همان مرغ مادر دارای نژادهای مختلفی در جهان است. سالانه یك میلیارد و 300 میلیون قطعه در كشور جوجهریزی میشود كه مرغ نژاد آرین بخش اندكی از سهم بازار را تشكیل میدهد. شاید عجیب به نظر برسد، اما اكثر مرغهایی كه در بازار ایران عرضه میشوند از نژاد كشورهایی است كه بهعنوان دشمنان سیاسی ایران شناخته میشوند. از طرفی مرغ بهعنوان یكی از منابع تامینكننده پروتئین در خانوادهها، كالایی اساسی در كشور شناخته میشود. گرچه گوشت قرمز و ماهی نیز دارای پروتئین زیادی هستند، اما بهدلیل گرانی بیش از حد این دو كالا، مدت زیادی است كه این دو محصول از سبد غذایی بسیاری از خانوارهای ایرانی حذف شدهاست.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✅✅تفاوت مرغ ایرانی با نژاد خارجی
آرین، نژادی از مرغ ایرانی است. هر چند برخی مسؤولان وزارت جهاد كشاورزی معتقدند نژاد این مرغ از هلند وارد كشور شده، اما با تغییرات ژنتیكی كه در آن صورت گرفته این مرغ بهعنوان مرغ ایرانی معروف است. گرچه مرغ آرین از نظر ظاهر و طعم مانند نژادهای راس و كاپ است، اما این تشابه صرفا تا قبل از 40 روزگی است. به بیان بهتر مرغ آرین پس از 40 روزگی، دیگر وزنگیری نمیكند و تقریبا در همان زمان باید راهی كشتارگاه شود؛ اما مرغهای راس و كاپ كه سن كشتار آنها 50روزه است تا روز پایانی وزنگیری كرده و چاق میشوند. برخی از كارشناسان معتقدند ذائقه ایرانیها مرغهای با وزن بالاست و همین موضوع دلیلی است كه مرغهای خارجی از ایرانی محبوبتر باشند، اما سؤال اینجاست كه اگر روزی واردات مرغ و نهادههای دام و طیور به ایران ممنوع شود آیا واقعا ذائقه اهمیتی دارد؟
چرا مرغ آرین به تولید انبوه نرسید؟
واقعا خون مرغهای خارجی، از خون مرغهای ایرانی رنگینتر است كه باید بخشی از منابع اقتصادی كشور در سایه شدیدترین تحریمها به كشورهای تحریمكننده داده شود؟ وزارت جهاد كشاورزی متولی اصلی این موضوع است. آنطور كه خبرنگار جامجم از برخی كارشناسان وزارت جهاد كشاورزی كسب اطلاع كرده مشكلی در تولید مرغ آرین در كشور وجود ندارد و اگر تولیدكنندهها به این حوزه تمایل داشته باشند حتما آن را به تولید انبوه میرسانند. ظاهرا تنها وزن مرغ است كه باعث شده مرغ آرین به تولید انبوه نرسد و به دلیل اینكه وزن پایینتری نسبت به نژادهای خارجی دارد تمایل به پرورش آن را پایین میآورد. این در حالی است كه وزن استاندارد مرغ دوكیلو و 100 گرم تا دو كیلو و 400 گرم در سن 35 تا 40 روزگی است، اما برخی پرورشدهندگان مرغها را تا 55 روز پرورش میدهند تا وزن آنها به بالای سه كیلوگرم برسد. جالب اینجاست كه وزن مرغ هرچه بیشتر باشد از ارزش غذایی آن كاهش مییابد و چربی در بدن مرغ بیشتر میشود. حدودا 80درصد مرغهایی كه در كشور كشتار میشوند وزن بالای سه كیلوگرم دارند. اگر نگاهی به مرغهای وارداتی به كشور بیندازید متوجه وزن اندك آنها خواهید شد و حتی با یك جستوجوی ساده با عنوان وزن استاندارد مرغ متوجه میشوید كه وزن استاندارد مرغ بین یك كیلو و 800 گرم تا دو كیلو و 200 گرم است، اما برخی پرورشدهندگان معتقدند ذائقه ایرانیها به سمت مرغهای سنگین وزن است. مرغهایی كه البته نسبت به مرغهای سبكوزن ارزش غذایی پایینتری دارند.
عظیم حجت، عضو هیاتمدیره اتحادیه مرغداران گوشتی درباره دلایل پرورش مرغ راس و كاپ به جای مرغ نژاد ایرانی به خبرنگار جامجم گفت: مصرفكنندگان ایرانی تمایل بیشتری به مصرف نژادهای راس و كاپ كه انگلیسی و آمریكایی هستند دارند و نژاد آرین كه در كشور داریم درصد كمی از جوجه تولیدی مورد نیاز بازار مصرف را تامین میكند.
وی افزود: نژاد آرین در وزنگیری پس از 40 روزگی از نژادهای دیگر عقب میافتد و به دلیل اینكه مردم اغلب خریدار مرغ بزرگ هستند پرورشدهندگان به تولید این نژادها رو میآوردند.
حجت با بیان اینكه در طول سالها و دهههای گذشته فرصت بود تا ژنتیك مرغ آرین تغییر كند، گفت: دولتهای مختلف از نژاد آرین حمایت نكردند، اگر این حمایت انجام میشد قطعا متخصصان ایرانی میتوانستند در این حوزه ورود كنند كه بیشك نتیجه این ورود، كاهش خروج ارز از كشور بود. موضوع قابل اهمیت دیگر این است كه كشتارگاهها نیز به دلیل سود بیشتر خریدار مرغهای سنگین هستند. در نتیجه تولیدكننده زمانی كه مشاهده كند خریدار اولی مرغ (كشتاركننده) و خریدار نهایی مرغ (مصرفكننده) مرغ سایز درشت میخواهد پرورش نژادهای خارجی را به نژاد آرین ترجیح میدهد.
عضو هیاتمدیره اتحادیه مرغداران گوشتی تاكید كرد: كشورهایی كه صاحب نژاد مرغ هستند به هر نحوی شده جوجه و دان مرغ را به قیمت پایین به سایر كشورها صادر میكنند تا علاوه بر ایجاد وابستگی به این كالا برای كشور خریدار، كشورهای واردكننده توجیه اقتصادی برای پرورش مرغبومی خود نداشته باشند. اما موضوع اصلی اینجاست كه مسائل اقتصادی در جهان تحت تاثیر مسائل سیاسی است. گرچه بسیاری از شركتها به دلیل منافع اقتصادی خود حاضر به ترك ایران نیستند، اما ممكن است در مواقعی مجبور شوند این اقدام را انجام دهند.
به گفته وی، از آنجا كه ایران جزو 10كشور پرورشدهنده مرغ در جهان است، شركتهای عرضهكننده نژاد و خوراك دام طیور حاضر به قطع مراوده با ایران نیستند، اما ممكن است روزی این كار را انجام دهند.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✅✅تفاوت مرغ ایرانی با نژاد خارجی
آرین، نژادی از مرغ ایرانی است. هر چند برخی مسؤولان وزارت جهاد كشاورزی معتقدند نژاد این مرغ از هلند وارد كشور شده، اما با تغییرات ژنتیكی كه در آن صورت گرفته این مرغ بهعنوان مرغ ایرانی معروف است. گرچه مرغ آرین از نظر ظاهر و طعم مانند نژادهای راس و كاپ است، اما این تشابه صرفا تا قبل از 40 روزگی است. به بیان بهتر مرغ آرین پس از 40 روزگی، دیگر وزنگیری نمیكند و تقریبا در همان زمان باید راهی كشتارگاه شود؛ اما مرغهای راس و كاپ كه سن كشتار آنها 50روزه است تا روز پایانی وزنگیری كرده و چاق میشوند. برخی از كارشناسان معتقدند ذائقه ایرانیها مرغهای با وزن بالاست و همین موضوع دلیلی است كه مرغهای خارجی از ایرانی محبوبتر باشند، اما سؤال اینجاست كه اگر روزی واردات مرغ و نهادههای دام و طیور به ایران ممنوع شود آیا واقعا ذائقه اهمیتی دارد؟
چرا مرغ آرین به تولید انبوه نرسید؟
واقعا خون مرغهای خارجی، از خون مرغهای ایرانی رنگینتر است كه باید بخشی از منابع اقتصادی كشور در سایه شدیدترین تحریمها به كشورهای تحریمكننده داده شود؟ وزارت جهاد كشاورزی متولی اصلی این موضوع است. آنطور كه خبرنگار جامجم از برخی كارشناسان وزارت جهاد كشاورزی كسب اطلاع كرده مشكلی در تولید مرغ آرین در كشور وجود ندارد و اگر تولیدكنندهها به این حوزه تمایل داشته باشند حتما آن را به تولید انبوه میرسانند. ظاهرا تنها وزن مرغ است كه باعث شده مرغ آرین به تولید انبوه نرسد و به دلیل اینكه وزن پایینتری نسبت به نژادهای خارجی دارد تمایل به پرورش آن را پایین میآورد. این در حالی است كه وزن استاندارد مرغ دوكیلو و 100 گرم تا دو كیلو و 400 گرم در سن 35 تا 40 روزگی است، اما برخی پرورشدهندگان مرغها را تا 55 روز پرورش میدهند تا وزن آنها به بالای سه كیلوگرم برسد. جالب اینجاست كه وزن مرغ هرچه بیشتر باشد از ارزش غذایی آن كاهش مییابد و چربی در بدن مرغ بیشتر میشود. حدودا 80درصد مرغهایی كه در كشور كشتار میشوند وزن بالای سه كیلوگرم دارند. اگر نگاهی به مرغهای وارداتی به كشور بیندازید متوجه وزن اندك آنها خواهید شد و حتی با یك جستوجوی ساده با عنوان وزن استاندارد مرغ متوجه میشوید كه وزن استاندارد مرغ بین یك كیلو و 800 گرم تا دو كیلو و 200 گرم است، اما برخی پرورشدهندگان معتقدند ذائقه ایرانیها به سمت مرغهای سنگین وزن است. مرغهایی كه البته نسبت به مرغهای سبكوزن ارزش غذایی پایینتری دارند.
عظیم حجت، عضو هیاتمدیره اتحادیه مرغداران گوشتی درباره دلایل پرورش مرغ راس و كاپ به جای مرغ نژاد ایرانی به خبرنگار جامجم گفت: مصرفكنندگان ایرانی تمایل بیشتری به مصرف نژادهای راس و كاپ كه انگلیسی و آمریكایی هستند دارند و نژاد آرین كه در كشور داریم درصد كمی از جوجه تولیدی مورد نیاز بازار مصرف را تامین میكند.
وی افزود: نژاد آرین در وزنگیری پس از 40 روزگی از نژادهای دیگر عقب میافتد و به دلیل اینكه مردم اغلب خریدار مرغ بزرگ هستند پرورشدهندگان به تولید این نژادها رو میآوردند.
حجت با بیان اینكه در طول سالها و دهههای گذشته فرصت بود تا ژنتیك مرغ آرین تغییر كند، گفت: دولتهای مختلف از نژاد آرین حمایت نكردند، اگر این حمایت انجام میشد قطعا متخصصان ایرانی میتوانستند در این حوزه ورود كنند كه بیشك نتیجه این ورود، كاهش خروج ارز از كشور بود. موضوع قابل اهمیت دیگر این است كه كشتارگاهها نیز به دلیل سود بیشتر خریدار مرغهای سنگین هستند. در نتیجه تولیدكننده زمانی كه مشاهده كند خریدار اولی مرغ (كشتاركننده) و خریدار نهایی مرغ (مصرفكننده) مرغ سایز درشت میخواهد پرورش نژادهای خارجی را به نژاد آرین ترجیح میدهد.
عضو هیاتمدیره اتحادیه مرغداران گوشتی تاكید كرد: كشورهایی كه صاحب نژاد مرغ هستند به هر نحوی شده جوجه و دان مرغ را به قیمت پایین به سایر كشورها صادر میكنند تا علاوه بر ایجاد وابستگی به این كالا برای كشور خریدار، كشورهای واردكننده توجیه اقتصادی برای پرورش مرغبومی خود نداشته باشند. اما موضوع اصلی اینجاست كه مسائل اقتصادی در جهان تحت تاثیر مسائل سیاسی است. گرچه بسیاری از شركتها به دلیل منافع اقتصادی خود حاضر به ترك ایران نیستند، اما ممكن است در مواقعی مجبور شوند این اقدام را انجام دهند.
به گفته وی، از آنجا كه ایران جزو 10كشور پرورشدهنده مرغ در جهان است، شركتهای عرضهكننده نژاد و خوراك دام طیور حاضر به قطع مراوده با ایران نیستند، اما ممكن است روزی این كار را انجام دهند.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
20.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴‼️مستند کوتاه : انحراف از انقلاب ‼️🔴
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
🔴 #سرخط_تحلیلے | پیرامون گزینه استیضاح رئیس جمهور
🔻 #زمانـه| با حرکت رسانهای جناب ذوالنور دوباره بحث استیضاح رئیسجمهور داغ شد. چند نکته مهم در این خصوص:
1️⃣ اولاً برخی دوستان استیضاح را با رای به عدم کفایت سیاسی اشتباه گرفته اند که باید گفت استیضاح به معنای رای به عدم کفایت سیاسی نیست.
2️⃣ ثانیا کنار رفتن روحانی به معنای کنار رفتن دولت روحانی نیست. بلکه دولت او با حضور معاون اول تا انتخابات بعد پابرجا میماند. فقط همین نظم نیمبند هم از بین خواهد رفت.
3️⃣ فرض بر اینکه رای به عدم کفایت سیاسی روحانی داده شد پلن و طرح استیضاح کنندگان برای فردای بدون روحانی چیست؟ استیضاحکنندگان نگاه سلبی خوبی دارند ولی نمی توانند پاسخ ایجابی برای پساروحانی داشته باشند.
4️⃣ "میخواستم، نگذاشتند" ؛ مطمئن باشید این دو کلمه روایت مظلومانه روحانی در طول تاریخ خواهد بود. معتقدم او باید بابت ناتوانی هایش تا آخر بایستد و فردا نگوید که "خواستم و نگذاشتند."
5️⃣ کسانی که موافق برکناری روحانی هستند به این سئوال نمی توانند پاسخ دهند که برکناری او چگونه و براساس چه مکانیسمی به کم شدن التهابات فعلی خصوصا گرانی ها و تورم کمک می کند؟
6️⃣ سئوال دیگر اینکه افراد #آشنایی که جای جلاد و شهید را در انتخابات قبل عوض کردند و آیت الله رئیسی را ترور شخصیت نمودند، از روحانی یک قهرمان نخواهند ساخت؟
7️⃣ معتقدیم جامعه باید به الزامات مردمسالاری پایبند باشد و مردمسالاری شیر بی یال و دم و شکم نیست. مطمئن باشید این نکته به بلوغ سیاسی جامعه ما در آینده کمک خواهد کرد.
8️⃣ سئوال و نکته آخر اینکه آیا دشمن خارجی و ضدانقلاب داخلی و خارجی در التهابات پدید آمده ساکت خواهند بود؟ ساده لوحی است اگر جوابمان بله باشد.
هدایت شده از ثامن الائمه(ع)
✍️:این روزها مجلس شورای اسلامی در نهایی سازی طرحی است که طی آن قرار است به 60 میلیون نفر از مردم با درآمدهای پایین و متوسط، یارانه غیرنقدی به شکل کالا توزیع شود. گفته میشود به 20 میلیون نفر ماهیانه مبلغ 120 هزار تومان و برای 40 میلیون نفر مبلغ 60 هزار تومان اختصاص خواهد یافت. این یارانه به صورت الکترونیکی و برای دریافت کالاهای اساسی و ضروری اختصاص خواهد یافت.
نکات تحلیلی: 1- رویکرد اقتصادی مجلس یازدهم مبتنی بر حمایت از معیشت طبقات ضعیف جامعه است و علاوه بر این طرح، اقدامات دیگری نیز در این زمینه انجام داده است. ازجمله؛ افزایش حق مسکن کارگران، یکسانسازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری و ... 2- مهمترین هدف از این طرح، از بین بردن فقر مطلق در جامعه است. بسیاری از کشورهای دنیا نیز برای همین منظور، یارانه غذا و امثال آن توزیع میکنند. در شرایط فعلی که به دلیل تورم بالا قدرت خرید بخش قابل توجهی از مردم کاهش یافته است، این اقدام میتواند گامی مؤثر در حمایت از اقشار ضعیف باشد. 3- توزیع یارانه کالایی باید بهعنوان یک برنامه کوتاه یا میانمدت در نظر گرفته شود و در طول دوران برنامهریزی شده باید قدرت خرید طبقات پایین جامعه را افزایش دهد تا نیازی به یارانه کالایی نداشته باشند. چرا که اقتصاد کوپنی در این حجم، مانع پویایی لازم برای پیشرفت کشور است. 4- این طرح در باقیمانده سال جاری به بیش از 30 هزار میلیارد تومان و برای سال 1400 نیز بالغ بر 65 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. اگرچه مجلس اعلام کرده است منابع لازم برای اجرای آن در سال جاری را بدون بالا بردن سقف بودجه، تأمین کرده است ولیکن باید برای منابع لازم در سالهای آتی نیز تدبیر شود. 5- توزیع یارانه غیرنقدی علاوه بر نیازمندیهای مالی، به شبکه توزیع مناسب و نظارت کافی برای جلوگیری از بروز فساد نیاز دارد. مجلس برای اجرای موفق این طرح، باید ملاحظات مبارزه با فساد احتمالی را در کنار قوای اجرایی کشور پیشبینی نماید.
نکته راهبردی: مجلس شورای اسلامی باید از همه ظرفیتهای کارشناسی و پژوهشی خود استفاده کند تا طرح نهایی از جامعیت کافی برخوردار باشد و بتواند ضمن کم کردن مشکلات معیشتی عامه مردم، آنها را نسبت به تواناییهای نظام در حل مشکلات امیدوارتر کند.