eitaa logo
عرشیان
88 دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
285 فایل
《بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ》 ارتباط با هادی سیاسی جهت پاسخ به شبهات🪻 @Ahmad_z_mehrizy 💠 ارتباط با مدیر کانال : @Zaremehrizi ✔ مشاوره رایگان در روز های جمعه توسط حجه السلام اردکانی @manazno
مشاهده در ایتا
دانلود
🌐 ٢٣٢ شهر قرمز شدند/رنگ‌بندی ۳۱ تیر منتشر شد 🔻 آخرین آمار رنگ‌بندی کشور: 🔴 ۲۳۲ شهرستان قرمز 🟠 ۱۱۷ شهرستان نارنجی 🟡 ۹۹ شهرستان زرد 🔵 صفر شهرستان
🌐 آتش سوزی های اخیر عراق کار مزدوران آمریکا و رژیم صهیونیستی است قیس خزعلی، دبیرکل عصائب اهل حق: 🔻شک نداریم که عوامل پلید آمریکا و رژیم صهیونیستی در آتش سوزی های اخیر عراق نقش داشته اند. 🔻عوامل آمریکا و رژیم صهیونیستی از هر ترفندی برای آسیب رساندن به ملت عراق، حامیان محور مقاومت و طرفداران بسیج مردمی (حشد الشعبی) بویژه در مناطق شیعه نشین دریغ نمی کنند. 🔻با وجود همه دشمنی ها اما بزودی تاوان جنایت هایشان علیه ملت عراق را پرداخت خواهند کرد.
⭕️ هرگونه اعمال گرانی در نانوایی‌های یزد تخلف است ملت یزدی مدیر اجرایی اتحادیه نانوایان یزد: 🔹با وجود درخواست‌های متعدد نانوایان یزدی مبنی بر افزایش قیمت نان، در حال حاضر هیچ افزایش نرخی نداشته‌ایم و موج شایعات ایجاد شده در این خصوص به دنبال گرانی نان در تهران منتشر شده است. 🔹درخواست‌های زیادی مبنی بر لزوم افزایش قیمت نان در یزد به استانداری، فرمانداری، سازمان صمت و دیگر مراجع ذیربط در استان با ارائه دلایل واضح  ارائه کرده‌ایم، اما تاکنون مورد موافقت قرار نگرفته و قیمت مصوبی در رابطه با گران شدن نان به اتحادیه اعلام نشده است. 🔹در پنج سال گذشته هزینه‌های نیروی کار در نانوایی‌ها، آب، برق و دیگر موارد متاثر بر قیمت پخت نان افزایش داشته، اما قیمت نان متعاقب این هزینه‌ها هیچ افزایشی نداشته و مشکلات عدیده‌ای برای نانوایان ایجاد شده است. 🔹با توجه به این که هیچ قیمت مصوبی از گرانی نان تاکنون اعلام نشده، هرگونه اعمال گرانی در نانوایی‌ها تخلف محسوب و با آن برخورد می‌شود.
📸 تصاویر دیروز و امروز از شالیزارهای پر آب خوزستان
♨️ قدرت رسانه را دست کم نگیرید * تقریبا هفته اخیر ۹۸٪ اخبار اینترنشنال سعودی، مربوط به شایعات و اخبار تحریک کننده برای خوزستان بود. ⬅ دقیقا همان سبکی که در آبان ۹۸ پیش گرفتند و از آرشیو فیلم و تصاویر کل تاریخ ایران و گاهی حتی فیلم های خارج از ایران بریدند و به مخاطب القای آشوب و ضایع شدن حق و استبداد نظام و... کردند. ⬅ بار دیگر این رسانه با قدرت بدنبال تحریک احساسات مردم شریف خوزستان و شهرهای مرز نشین هست. ⬅ کم کاری مسئولین ناکارآمد و عدم تنبه لازم خاطیان بصورت ضرب العجل توسط مسئولین ذی ربط کشوری از طرفی و کم کاری صدا و سیما در نقش آفرینی مثبت و کاسه داغتر از آش شدن سلبریتی های عاشق مطرح شدن هم از طرفی، دست بدست هم داده تا در این برهه حساس، کشور را بسمت نا آرامی سوق دهند. 📵 «رسانه قادر است، تقابل مردم با تفکر لیبرال و مدیریت رفاه طلب را بسمت تقابل با اصل نظام کشانده و در این فرصت ضربه خود را وارد کند»چه کسانی و کی قرار است این وضع سامان را سامان دهند؟ دولت بعدی قطعا توان مقابله با این همه اوضاع بهم ریخته را حداقل در کوتاه مدت ندارد، و این امر محقق نخواهد شد تا زمانی که رسانه های خودی منسجم و هدفمند به میدان آمده و رسالت خـود را بدرستی انجام داده و مردم نیز سواد لازم مجازی کسب کنند. و این امر هم با کار جزیره ای محقق نخواهد شد و این رسانه ها باید در پرتو یک کار تشکیلاتی بزرگ، و قدرت محتواسازی هدفمند وارد میدان شده و با مدیریت لازم، فضای مجازی را کنترل کنند. 👈 نکته پایانی بحران فقط میدانی نیست، گاهی طوفان مجازی، سیلاب حقیقی می سازد.
🌐 یک کشته در ایذه خوزستان 🔻خبرگزاری صداوسیما نوشت: دیشب در شهرستان ایذه برخی از مردم برای اعلام نارضایتی خود از مشکلات موجود در خیابان تجمع کرده بودند که برخی از فرصت طلبان با شعار‌های ساختارشکنانه، اقدام به درگیری با نیرو‌های انتظامی کردند. 🔻برخی خبر‌ها حاکیست در اغتشاش‌های دیشب ایذه، یک نفر براثر تیراندازی مشکوک جان باخته است و تعدادی هم زخمی شده اند.
🌐 نفوذ گروهک های مسلح و نفوذی ها در بین مردم؛ در ایذه 🔻تیرهایی هوایی پلیس در لحظات دلهره آور؛ پلیس تنها زمانی اقدام به گشودن آتش می کنند که جان مردم از طرف تروریست‌های نفوذی در بین مردم تهدید شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شادی نوجوان خوزستانی از رسیدن آب به گاومیش‌هایش.
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سیل اونا - سیل ما... ! 🎥 چرا فاجعه سیل آلمان با ۱۵۷ کشته و صدها زخمی و هزار نفر مفقود در رسانه‌ها بازتابی نداشت و خبری از تحقیر این کشور در رسانه‌ها نیست؟!
⭕️ در المپیک توکیو ۲۰۲۰ شاهد اولین حضور دورقمی زنان ایرانی در المپیک خواهیم بود
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 صدام و خبرنگار ◽️جایزه‌ای که هرگز داده نشد... ◽️صدام: چنان دژ مستحکمی از پدافند هوایی ساختیم که هیچ هواپیمایی نمیتونه نزدیک بشه... دو ساعت بعد.... ◽️به مناسبت سالروز شهادت عباس دوران