✅نیویورکپست: ایران ثابت کرد دوره ابرقدرتی آمریکا تمام شده
🔻یک نشریه آمریکایی در تحلیلی آمیخته با ناراحتی و سردرگمی نوشت: ایرانیها ثابت کردند دوران ابرقدرتی آمریکا به پایان رسیده است.
🔹نیویورک پست مینویسد: ایرانیها روزبهروز در حال گسترش نفوذ خود در نقاط مختلف جهان هستند آنها در عراق، سوریه، لبنان، بحرین، یمن، ونزوئلا و آفریقا و چندین کشور دیگه حضور دارند و نفوذ بسیار محکمی دارند. ایران به دنیا نشان داد که دوران ابرقدرتی و سلطه آمریکا به پایان رسیده و علنا نفتکشها و کشتیهای خود را به هر جای جهان که نیاز باشد جلوی چشم آمریکاییها خواهد فرستاد، بدون اینکه کسی برای آنها مزاحمتی ایجاد کند.
🔸ایران به امپراتوری دریایی انگلیسیها و فرانسویها پایان داد و اکنون این ایران است که سرنوشت امنیت دریاها را در منطقه تعیین میکند.
سوریه نقش بسزایی در احیای امپراتوری ایران دارد ایران نشان داد که هیچ قدرتی در دنیا نخواهد توانست سرنوشت سوریه و بشار اسد را تعیین کند جز خودش. ایران در سوریه مقابل دهها کشور ایستاد و اجازه نداد آنها به اهدافشان برسد و این موضوع را دیکته کرد که در منطقه هیچ چیز تغییر نخواهد کرد، مگر به خواسته ایران.
🔹ایران نشان داد دورانی که آمریکا ناوها یا هواپیماهاش را اعزام و حکومتها را تغییر میداد و سرنوشت ملتها را تعیین میکرد، تمام شده و اکنون کشور قدرتمندی مثل ایران مقابل او ایستاده است. ایران نشان داده که آمریکا دیگر ابرقدرت نیست.
🔸هیچ کشوری و هیچ ارتشی در دنیا وجود ندارد که بهدنبال درگیری نظامی با ایران باشد. زیرا میدانند شروع هرجنگی باعث میشود ایران به اهداف خودش برسد و به بهانه آن کشورهای حاشیه خلیجفارس و اسرائیل را مستقیم هدف قرار بدهد و تمام دنیا هم از این جنگ ضربه خواهند خورد. این ایرانیها خواهند بود که مدت زمان جنگ و گسترش درگیریها را مشخص خواهند کرد.
🔺همهچیز نشاندهنده این است که روزهای پیروزی ایران در تمامی جنگهای نیابتی و حتی اقتصادی بسیار نزدیک است و نفوذ آنها بزودی گسترش خواهد یافت.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
🔴 انتخابات آمریکا، نمونه یک جنگ شناختی ادراکی ترکیبی در ایران!
⭕️ دوستی به شوخی میگفت، آنقدر که انتخابات آمریکا برای مردم ما تا کف جامعه مهم است، برای خود مردم آمریکا اینقدر مهم نیست!
⭕️او درست میگفت، اما چه فرایندی اتفاق افتاده که همه چیز ما به انتخابات آمریکا گره خورده است؟ این موضوع دقیقا موضوع حکمرانی شبکه ای آمریکا با جهانی سازی اینترنت و استعمار فرانو ارتباط دارد که در این فضا جنگ شناختی ادراکی هیبریدی را بر ضد کشورهایی مثل ما که حکمرانی فضای مجازی و رسانه ای ندارند، تحمیل میکنند.
⭕️در زمانیکه #جریان_تحریف مانع تحقق منویات و دستورات رهبر حکیم انقلاب در حوزه حکمرانی فضای مجازی و رسانه در داخل کشور است، شاهد اتوبان کشی این جریان برای ابزار ها و ماشین های جنگی جنگ شناختی در داخل نظیر تلگرام، اینستاگرام، واتس اپ، لایکی و... هستیم و سربازان این جنگ بدون محدودیت وارد ذهن و قلب مردم ما شده و مرکز فرماندهی و کنترل آنها را تسخیر میکنند تا جائیکه کنش ها، رفتارها، ذائقه ها، آنها را اشغال میکنند و این مردم بی دفاع جزئی از پازل آنها می شود.
⭕️برای فهم این موضوع در کتاب the battle for hearts and minds که سالها قبل توسط پنتاگون منتشر شده است به طور واضح عنوان شده که تسخیر قلب و ذهن برای این جنگ شناختی همزمان انجام می شود.
⭕️در بحث انتخابات آمریکا به وضوح یکی از نتایج میان مدت جنگ شناختی را در کشور داریم مشاهده میکنیم که دقیقا #جریان_تحریف از آن به دنبال اهدافی است که در برجام های 2 و 3 نتوانسته به آن دست پیدا کند و آنها اینست:
1.تغییر سبک زندگی ایرانی اسلامی به سبک زندگی فاسد آمریکایی
2.مقابله با نظام الهی به نفع نظام شیطانی کدخدا آمریکا
3.براندازی نرم ارزش های ایرانی اسلامی و پیاده سازی لیبرالیسم در کشور
4.زمینه چینی برای پیوستن ایران به نظم نوین جهانی ذیل حکمرانی شبکه ای آمریکا
5.فساد گسترده و چپاول کشور
6.گره زدن آب و نان مردم به انتخابات آمریکا برای تسلیم شدن آنها که مردم عزیز با مقاومت جانانه تا الان آنها را نا امید کرده اند
7.ماموریت سران این جریان از سوی سازمان های اطلاعاتی غربی برای شرطی سازی مردم و فشارهای مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و هویتی و گره زدن آن به پیروزی کدخدا بایدن!
⭕️ در این شرایط تنها مقابله با این جنگ که نشانه های خطرناکش را داریم میبینیم، تدوین و پیاده سازی حکمرانی مجازی-رسانه ای انقلاب اسلامی و عمل به بند بند بیانیه گام دوم انقلاب است.
👊برای سربازی در مقابله با جنگ شناختی ادراکی هیبریدی دشمن، خود را به سلاح ایمان، صبر، نماز، توکل، توسل، سواد رسانه ای و موضوعات بصیرتی مجهز کنید، جنگ سختی در جریان
مبارزه #تشکّل و #محبّت لازم دارد
مبارزه تشکّل لازم دارد، مبارزه محبّت میان صفوف مبارز لازم دارد. اینکه امام اینهمه بر روی وحدت کلمه تاکید میکنند، این از عمق ایدئولوژی اسلامی برمیآید و برمیخیزد، این اندیشهی اسلامی است؛ اندیشهی توحیدی، یعنی همهی متفرّقات جمع بشوند در زیر مرکزیّت اندیشهی توحید الله؛ یعنی همهی کسانی که میتوانند در یک خط قرار بگیرند در یک خط قرار بگیرند؛ یعنی تمام بشر به سوی مرکز الله پیش بروند و جادّهی تکامل را بپیمایند.
این است که بزرگان گفتهاند که اسلام توحید کلمه و کلمهی توحید است و افزودهاند که کلمهی توحید هم از توحید کلمه جدا نیست. قشرها را در یک جهت به راه انداختن، دلها و مغزها و اندیشهها و ذهنها را یک کاسه کردن، این از عمق اندیشه اسلامی برمیخیزد؛ امام بهعنوان یک رهبر اسلامی است که ما را به وحدت کلمه دعوت میکند.
۱۳۵۸/۰۷/۳۰
بیانات در مسجد اعظم قم بهمناسبت دومین سالگرد شهادت آیتالله سیدمصطفی خمینی. این سخنرانی در محضر امام امت انجام شده است.
مجموعهی تبیین منظومه فکری رهبری https://eitaa.com/e_beman
فریدمن: بازنده آمریکا بود نیمی از آمریکاییها خود را حذفشده میدانند
یک تحلیلگر ارشد آمریکایی تصریح کرد بازنده انتخابات آمریکا فارغ از برنده آن روشن است و آن، خود آمریکاست.
توماس فریدمن تحلیلگر نیویورک تایمز (دموکرات)، در نشریه اکونومیک تایمز مینویسد: آمریکا هرگز مثل امروز شاهد سیاستهای دوقطبی و جداییافکنانه نبوده است. مهمتر از برنده این انتخابات، بازنده آن است. ما قطعاً میدانیم این بازنده کیست؛ ایالات متحده. ما دورهای چهارساله از بیصداقتی و تفرقهافکنی را تجربه کردهایم که به پایههای دموکراسی ما (حقیقت و اعتماد) حمله کرد. ترامپ قواعد را نقض کرد و هنجارها را بیاعتبار ساخت، به شکلی که تاکنون هیچ رئیسجمهوری نکرده است. تا چهارشنبه شب که به دروغ مدعی تقلب انتخاباتی شد و دیوان عالی را فراخواند تا مانع از رأی دادن
شود. https://eitaa.com/e_beman
#ساده_اندیشی_ممنوع
🔴 بایدن و ج. ا. ایران| ایرانی ها باید واقع بین تر باشند!
🔻 #زمانـــه| «راه هوشمندانه تری برای سخت گیری بر ایران وجود دارد». این جمله ، تیتر یادداشت جوبایدن در ۱۳ سپتامبر در سی ان ان بود. بایدن در این یادداشت می نویسد: «ما به تحریم های هدفمند علیه ایران در زمینه برنامه موشکی ، حقوق بشر و حمایت از تروریسم ادامه خواهیم داد.»
🔹 این یعنی بایدن طرفدار راهبرد فشار #هوشمندانه تر بر ایران است. بر اساس این راهبرد هدف بایدن از بازگشت به برجام نه رفع تحریم ها، بلکه اجماع سازی علیه ایران و فشار بیشتر در حوزه های متنوع است.
🔹" آنتونی بلینکن" مشاور سیاست خارجی بایدن هدف دولت او را ایجاد احماع برای فشار موثرتر و انزوای ایران میداند. بلینکن میگوید: «ما از برجام به عنوان پلتفرمی استفاده خواهیم کرد که با فشار بیشتر ، ایران منزوی تر میشود»
🔹" جیک سولیوان" دستیار بایدن میگوید: «ایرانی ها باید واقع بین تر باشند!. تصور کاهش تحریم ها بدون مذاکره بر سر موشک های ایران غیرعملی است».
🔹 " ایلان گولدنبرگ" مشاورخاورمیانه دموکرات ها هم در گزارشی نوشته است: «برجام نیازمند مکملی است که به بند غروب سیاست های منطقه ای و موشک های بالستیک ایران بپردازد»
✍️:رهبر معظم انقلاب در سالروز میلاد با پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) به مقایسه پارهای از خصایص و ویژگیهای تمدن غربی با فرهنگ غنی اسلام پرداختند و دست روی نقطه ضعف عمده تمدن وحشی غرب گذاشتند و آن، موضوع «انسان» است. البته غربیها با رویکرد اومانیستی و ادعاهای حقوق بشری، داعیهدار دفاع از حقوق انسان هستند؛ اما زمانی که نقاب از چهره تزئین شده بهواسطه بهرهگیری سوء از علم و دانش و فناوریهای پیشرفته برداشته میشود، عیار واقعی آن تمدن در مقایسه با نگاه اسلام و پیامبر رحمت به تکریم و پاسداشت مقام انسان رنگ میبازد. دلسوزی و حرص پیامبر رحمت برای هدایت همه آحاد بشر فارغ از جنسیت، رنگ، مذهب و نژاد، اوج انسانمداری واقعی در اسلام است. در مقابل، رویه و سلوک غرب مدعی حقوق بشر در برخورد با جوامع انسانی و تحقیر انسانها و بازداشت آنها از حقوق طبیعیشان چگونه است؟ به هر کجای عالم نگاه کنید زورگویی و ظلم تمدن غرب به جوامع انسانی با سوءاستفاده از پیشرفت در علم و فناوری را به عیان میبینید. رهبر حکیم انقلاب این کارها را «نشانه ذات ظلمانی تمدّن غرب» ذکر کردند و با تأکید بر این گزاره آزمون شده که اقدامات خبیثانه کشورهایی مثل فرانسه در هتک حرمت به پیامبر رحمت صدمهای به اسلام و وجود گرانقدر ایشان وارد نمیکند، تأکید کردند که اینگونه رفتارها «وسیلهای است برای اینکه من و شما بیشتر بشناسیم این تمدّن را»، این تمدّن را «واقعاً تمدّن وحشیای» دانستند که «ملّتهای خودش را هم بیچاره کرده است».
راز این وحشیگری در ذات تمدن غربی، رهاسازی انسان از قیدوبند آموزهها و تعالیم دین و وحی الهی بود که به اسم خدمت به انسان انجام شد، اما امروز بلای جان انسان غربی شده است. غرب، میانِ دین و همۀ «دیگریها»، دین را کنار زد و آن دیگری را برگرفت؛ چه دین و علم، چه دین و عقل، چه دین و پیشرفت، چه دین و آزادی. این دوگانههای متضاد، در غرب شکل گرفتند و انسان غربی بر سر این دوراهیها قرار گرفت و مجبور به انتخاب یکی شد. میان دین و آزادی نیز ترجیح با آزادی بود؛ هیچ امری نباید فارغ از اراده و خواست خود انسان، بر او حکومت کند. انسان، موجودی خودمختار است. این تفکر بنیان بیچارگی انسان غربی را فراهم کرد و تا به مدار دین و رفتار دینی برنگردد از این کابوس رها نخواهد شد.