اسعد فرهادی مسئول حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان صبح امروز به منظور تبریک سال جدید با سرکارخانم فائزه فاتحی از هنرمندان برجسته نقاشی استان و مدیر گالری خصوصی پی دیدار و ضمن بازدید از آثار نمایشگاه گروهی هنرمندان نقاشی سنندج که تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ در گالری پی دائر خواهد بود در خصوص مسائل هنری و فرهنگی مرتبط به گفتگو پرداختند.
12 فروردین نقطه مکمل و متمم انقلاب بیست و دوم بهمن بود.
روز جمهوری اسلامی بر تمامی ملت ایران مبارک باد.
#روز_جمهوری_اسلامی
#حوزه_هنری_انقلاب_اسلامی_کردستان
ایام ضربت خوردن و شهادت مولای متقیان حضرت علی (ع) بر عموم مسلمین تسلیت باد.
#امام_علی_(ع)
#شب_قدر
#رمضان
#حوزه_هنری_انقلاب_اسلامی_کردستان
دیدار نوروزی اسعد فرهادی رئیس حوزه هنری استان کردستان با استاد عثمان نیک منش از اساتید برجسته نقاشی و مجسمه سازی استان و کشور
#حوزه_هنری_انقلاب_اسلامی_کردستان
#اسعد_فرهادی
#عثمان_نیک_منش
✳️ دیدار نوروزی اسعد فرهادی رئیس حوزه هنری استان کردستان با استاد محمد حسین بهمنی از اساتید برجسته عرصه موسیقی فولکلور استان
❇️ محمد حسین بهمنی در سال ۱۳۳۳ در روستای «بامناوا» از توابع شهرستان دهگلان و در خانوادهای کشاورززاده چشم به دنیا گشود به گفتهی خودش پدرش دارای صوتی زیبا و دلنشین بوده و به صورت سنتی آواها و نواهای منطقهی لیلا خ را اجرا کرده و از همان ایام نوجوانی به موسیقی علاقه مند شده و در سن هفده سالگی به صورت حرفهای وارد عرصهی خوش خوانی شده است و اکنون با گذشت پنج دهه فعالیت هنری، همچنان با عشق و علاقه به کارهای هنری ادامه میدهد.
✳️ بهمنی را بیشتر با عنوان خالق گورانی بان لیلاخ میشناسند کسی که سبب شکوفایی و ثبت بسیاری از آواها و نواهای فولکلور منطقهی لیلاخ شد و توانست بخشی از موسیقی فولکلور این منطقه را که از نسلهای گذشته سینه به سینه نقل میشد ضبط و در آرشیو موسیقی کردی به ثبت برساند و نام خود را در فهرست هنرمندان این عرصهی ماندگار کند
#حوزه_هنری_انقلاب_اسلامی_کردستان
#اسعد_فرهادی
#محمد_حسین_بهمنی
انا لله و انا الیه راجعون
با نهایت تأسف و تألم باخبر شدیم هنرمند جوان عرصهی هنر سینما و تلویزیون مهدی خلیلی به دیار باقی شتافتند و جامعه هنری استان را داغدار کردند.
این جوان هنرمند با نقش آفرینی در آثار سینمایی و تلویزیونی در مقام نویسنده وکارگردان، مدیر تولید؛ طراح صحنه؛ دستیار کارگردان ؛ برنامه ریز و .... آثار ارزشمندی را از خود بر جایی گذاشتند.
آرامش و متانت مثال زدنی این هنرمند جوان و کوشا همواره در یادها به یادگار خواهد ماند.
حوزه هنری استان کردستان این ضایعه را به خانواده محترم خلیلی ؛ دوستان و آشنایان و جامعه هنری استان علی الخصوص هنر هفتم سینما تسلیت عرض نموده از خدای سبحان برای آن عزیز سفر کرده علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل آرزومند است.
وعده دیدار
جمعه ۱۷ فروردین ۱۴۰۳ مصادف با ۲۵ ماه مبارک رمضان المبارک ۱۴۴۵ روز جهانی قدس
ساعت ۹:۳۰ میدان آزادی سنندج
#حوزه_هنری_استان_کردستان
#روز_قدس
💐دیدار نوروزی
🕌دیدار رییس محترم حوزه هنری استان کردستان جناب آقای اسعد فرهادی با ماموستا فایق رستمی امام جمعه شهرستان سننــــدج و نماینده مجلس خبرگان رهبری.
🕌در این دیدار آقای اسعد فرهادی رئیس حوزه هنری استان کردستان ضمن تبریک سال جدید و ماه مبارک رمضان، انتخاب مجدد ماموستا رستمی در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری تبریک عرض کردند.
🕌ماموستا رستمی هم متقابلا بهارین طبیعت و رمضان را خدمت آقای فرهادی تبریک گفته و جهت موفقیت و عزت ایشان در پست جدید اعلام همکاری و موفقیت ایشان را از درگاه خداوند منان مسئلت کردند .
20 فروردین سالگرد شهادت سید شهیدان اهل قلم "سید مرتضی آوینی " و آغاز هنفه هنر انقلاب اسلامی گرامی باد.
#حوزه_هنری_انقلاب_اسلامی_استان_کردستان
#هفته_هنر_انقلاب_اسلامی
#شهید_آوینی
✨️ دکتر رشیدی پور در شب خاطره شهید حاج ماموستا محمد شیخ الاسلام
✨️ شهادت ماموستا شیخ الاسلام تحکیم بخش بیش از پیش وحدت مسلمانان در ایران اسلامی شد .
خون پاک شهیدان نظام جمهوری اسلامی را در برابر توطئه های ننگین دشمنان بیمه کرده است.
❇️ شهید شیخ الاسلام از شهدای رمضان کردستان در۲۶ شهریور سال ۸۸ پس از اقامه نماز مغرب در هنگام خروج از مسجد سید قطب سنندج همزمان با ۲۷ رمضان توسط گروه های تکفیری به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
❇️ دکتر فکور رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان در شب خاطره شهید حاج ماموستا محمد شیخ الاسلام:
برگزاری این گونه مراسم سبب ایجاد و گسترش روحیه ایثار و شهادت و معرفی چهره های شاخص انقلاب خواهد بود.
ماموستا با تاسی از حضرت علی (ع) غله و دله سخن گفتن را سرلوحه قرار داده بودند و در مقام استادیار و هیئت علمی تمام وقت دانشگاه آزاد بودند و حتی یک جلسه غیبت در کلاس درس را در سابقه کاریشان به یاد ندارم.
✳️ با شجاعت بیان کردن ابراز عقیده در حین فروتنی از ویژگی های شهید شیخ الاسلام می توان یاد کرد.
❇️ ارادت به اهل بیت نه در کلام بلکه در عمل و باورشان وجود داشت و همین موضوع و ارادتی که به مقام معظم رهبری داشتند سبب دشمنی کینه توزان با این شهید والا مقام بود.
❇️ مانوس بودن با قرآن و توصیه به این موضوع از ویژگی های بارز این عالم ربانی بود.
❇️ ماموستا شیخ الاسلام افتخار علمی و دینی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه
کردستان بودند.
❇️رعایت بیت المال و وام دار کسی نبودن از دیگر ویژگی های شهید شیخ الاسلام بود و بسیار بر این موضوع مواظبت می کردند.
❇️ شهدا قبل از نائل شدن به مقام شهادت از زمین کنده می شوند و مژده شهادت را دریافت می کنند و شهید شیخ الاسلام یکی دو روز قبل از شهادت این مژدگانی را دریافت کرده بودند.
دکتر اسماعیل احمدی فرماندار شهرستان مریوان و پژوهشگر دانشگاهی در شب خاطره شهید حاج ماموستا محمد شیخ الاسلام :
❇️ زندگی شهید شیخ الاسلام نیازمند سال ها پژوهش و بررسی است.
❇️ توفیق شد مجموعه سخنرانی ها و فتاوای آن شهید والا مقام با حمایت حوزه هنری استان کردستان گردآوری نمایم که ان شاالله در سالگرد شمسی شهادت این شهید والا مقام این مجموعه منتشر گردد.
✨ شهید شیخ الاسلام به معنای واقعی مجتهد و صاحب نظر در فقه مقارنه بودند.
🌟 شهید شیخ الاسلام از علمای بزرگ اهل سنت در کناز برخورداری از این ویژگی فقهی همواره به دنبال تحکیم وحدت بودند.
⭐️ وی با توجه به اشعری مذهبی بودن احاطه کاملی به فقه و کلام اسلامی داشتند.
⭐️مردمی بودن خصلت مهم دیگر شهید شیخ الاسلام می باشد که خاطرات میوه فروش جنب مسجدسید قطب در کتاب خاطراتی که به همت آقای فرجی منتشر گردیده و دیگر خاطرات این کتاب می توان دید.
☀️ خصلت دیگربه معنای واقعی یک روحانی اهل سنت در تراز انقلاب اسلامی بودند.
اسعد فرهادی رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان در شب خاطره شهید حاج ماموستا محمد شیخ الاسلام مطرح کرد:
❇️ شهید شیخ الاسلام بیش از نیم قرن در حجره های مساجد، آموزش وپرورش، دانشگاه در زمینه فقه؛ فلسفه، اصول و مبانب دینب له امر آموزش و تربیت مشغول بودند و شاگردان بسیاری که هم اکنون از علمای برجسته و اساتید توانمند حوزه و دانشگاه محسوب می گردند از محضر این عالم والا مقام تلمذ کرده اند.
🟢 فرهادی با گرامیداشت 20 فروردین سالروز شهادت شهید سید مرتضی آوینی آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی یاد و نام 7 شهید هنرمند استان کردستان شهید توفیقی، شهید نریمان، شهید ویسی، شهید خالدی، شهید نعمتی، شهید مرادی، و شهید ارکان قدیمی را گرامی داشتند و تأکید نمودند معرفی چهره های شاخص هنر انقلاب اسلامی از وظایف اصلی متولیان فرهنگ وهنر است.
🔵 فرهادی شب خاطره شهید شیخ الاسلام را آغازگر برنامه های هفته هنر انقلاب اسلامی در کردستان عنوان و افزودند: دیدار با خانواده شهدای هنرمند و هنرمندان متعهد انقلاب و دفاع مقدس ، برپایی نمایشگاه کاریکاتور در گالری سوره سنندج، نمایشگاه نقاشیخط در گالری مهر بیجار، نمایشگاه نقاشی در گالری مانا سقز، تجلیل از هنرمندان متعهد و انقلابی که در سال گذشته موفقیت هایی را کسب کرده اند، تولید پرتره شهید القدس سردار حسین امان اللهی از شهدای اخیر دفاع از حرم در سوریه و مشارکت دربرگزاری مراسم بزرگداشت این شهید در بیجار، اجرای نمایش خیابانی در بیجار، از دیگر برنامه هایی است که برای این هفته پیش بینی شده است.
🟤 فرهادی از شهید شیخ الاسلام را به تعبیر مقام معظم رهبری "شهید مظلوم"کردستان عنوان فرمودند از منادیان اصلی وحدت اسلامی دانستند و تأکید کردند همزمان با سالگرد شهادت این شهید والا مقام در 26 شهریور ماه از کتاب مجموعه سخنرانی ها و فتاوای این شهید معزز که توسط دکتر اسماعیل احمدی گرد آوری شده است رونمایی خواهد شد.
شهید حاج ماموستا محمد شیخ الاسلام استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی از علمای برجسته استان کردستان و نماینده چند دوره مردم استان کردستان در مجلس خبرگان رهبری در شب 27 ماه رمضان سال 1388 (26 شهریور) پس از اقامه نماز مغرب مقابل مسجد سید قطب سنندج به دست گروه های تکفیری به شهادت رسیدند.
حاج ماموستا ملا اقبال بهمنی منتخب مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری و از شاگردان شهید حاج ماموستا شیخ الاسلام در مراسم شب خاطره شهید شیخ الاسلام گفت: برگزاری این گونه مراسم در رابطه با شهدا و علی الخصوص شهید شیخ الاسلام تنها برای الگو قرار دادن آنان برای خودمان است و گرنه به تصویر در آوردن زندگی ایشان خیلی سخت و حتی غیر ممکن است.
ماموستا بهمنی با بیان خاطراتی از این شهید رمضان گفت: حضرت شيخ الاسلام بسیار بر اخلاص تأکید داشتند و می فرمودند که اخلاص عملی است که نه شیطان می تواند به آن دستبرد بزند و نه ملائكه می توانند اجر وپاداش آن را بنویسند و ارتباط آن فقط بین انسان مخلص و خداوند است.
وی افزود: حاج ماموستا هم در باطن و هم در ظاهر به وحدت اعتقاد کامل داشتند و همواره بر آن به عنوان یک اصل مهم برای مسلمانان تأکید می نمودند.
وی با ارائه خاطره ای از شهید شیخ الاسلام گفت: قبل از انقلاب شهید شیخ الاسلام به همراه خانواده در سف ی ما بین سنندج و سقز در قهوه خانه ای بین راهی توقفی پیدا می کنند که صاحب آن قهوه خانه شخصی به اسم عبدالله قهوه چی بوده است که از ماموستا در خواست می کنند در قبال ۵ قران آن زمان خانمی را به عقد وی در آورد که پس از انجام موضوع حاج ماموستا ۱۵ قران دیگر را به مبلغ قهوه چی می گذارند و تقدیم عروس خانم می کنند تا توشه زندگیشان گردد.
وی ادامه داد : ماموستا تعریف می کنند در اوایل انقلاب که منطقه ناامن می گردد و جولانگاه گروهک ها می گردد به ناچار سقز را ترک و جهت حفظ امنیت خود و خانواده قصد عزیمت به تهران را می کنند که در میانه مسیر در یک ایست بازرسی گروهک ها ایشان را که ملبس به لباس روحانیت می باشند از ماشین پیاده کرده و در همان محل نزد قاضی گروه می برند. قاضی تا ماموستا شیخ الاسلام می بینند به افراد گروه می گویند چرا ایشان را پیاده کرده آیو و این شخص از علمای برجسته و ماموستا شیخ الاسلام هستند ؛ همگروه های قاضی می گویند خودتان گفتید هر ملایی را دیدید پیاده و بازداشت کنید و ما بر طبق دستور این کار را کردیم.
قاضی می گوید ایشان فرق می کنند. مرحوم شیخ الاسلام که کنجکاو می شوند می پرسند شما من را چگونه می شناسید و اون فرد قاضی می گوید من عبدا... قهوه چی هستم و امروز در اینجا قاضی هستم و شما آزاد هستید گه به مسیرتان ادامه دهید.
ماموستا می فرمایند کاک عبدالله در طول مسیر ممکن است بازرسی های دیگری باشد و اونجا که تو نیستی بلکه یک نامه بدهید که بنده و خانواده در امان باشیم.
عبدا.... می گوید من گه سواد ندارم خودت هر چی خواستی بنویس من مهر می زنم و ایشان برای خودشان نامه بسیار خوبی می نویسند و با مهر قاضی عبدالله قهوه چی بی سواد از مهلکه جام سالم به در می برند.
احترام به خانواده و همسر ویژگی بسیار مهم ماموستا شیخ الاسلام بود و سیده خاتون همسرشان از جایگاه ویژه ای نزد ماموستا داشتند.
ادب و احترام بی مانند ایشان از دیگر ویژگی های شهید شیخ الاسلام بود به نحویکه حتی هنگام ورود شاگردان به کلاس به احترام بلند می شدند و تکریم می نمودند.
مقید بودن به احکام الهی و مخالفت آشکار با هر گونه بدعت از دیگر ویژگی های این شهید والا مقام بود به نحویکه علی رغم کهولت سن و بیماری هیچگاه فریضه روزه را ترک نکردند و همچون خلفای راشدین و حضرت علی با زبان روزه و در داخل مسجد شربت شهادت را نوشیدند.