♨️♨️♨️
تبدیل جنگ ابزار به جنگ افکار
🔅در عصر حاضر جنگ ابزار به جنگ افکار تبدیل شده و دشمن با گسترش ناامنی روانی بهدنبال اجرای برنامههای خود است. در بحث غفلت از جنگ نرم که رهبر معظم انقلاب در جلسه اخیر خودشان با نخبگان به آن اشاره کردند، چند نکته حائز اهمیت است. یکی از مهمترین اهداف دشمن در حوزه جنگ نرم مأیوس کردن و ناامیدسازی مردم و مسئولان است.
⭕️این مأیوس کردن منجر به نوعی اختلال روانشناختی به نام «درماندگی آموخته شده» میشود که با بمباران اطلاعاتی اخبار جعلی و پیامهای منفی بزرگنمایی مشکلات و سانسور کردن موفقیتها و پروپاگاندای سیاه رسانهای همراه است.
🔻این اختلال روانشناختی در نهایت منجر به تقویت روحیه «ما نمیتوانیم» در ملتها میشود.
🔺 باتوجه به اینکه فضای مجازی در ایران فضایی رها شده، بیضابطه و بیقانون است، دشمن از این فضا سوءاستفاده میکند و عوامل دشمن در داخل کشور نیز از این رها شدگی برای رسیدن به اهداف خود بهره میبرند. در واقع دشمن میخواهد نخبگان را از ساختن وطن خود مأیوس سازد. برای مقابله با گسترش این تفکر باید بدانیم اکنون در چهار حوزه آماده شویم که عبارتند از قدرت سخت، قدرت نرم، قدرت هوشمند و قدرت هنرمندانه. رهبر فرزانه انقلاب نیز در این زمینه فرمودند: «از ابزار هنر برای تأثیرگذاری استفاده شود.» در عصر حاضر بازوی پیادهسازی این قدرت رسانهها و اپلیکیشنهای مجهز به هوش مصنوعی هستند.
✍سید علیرضا آل داوود
🇮🇷
📝#یادداشت | دیپلماسی به معنای تعارف نیست!
🍃🌹🍃
🔻حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر رجب طیب اردوغان رئیسجمهور ترکیه و هیئت همراه با تأکید بر لزوم افزایش همکاریهای دو کشور بهویژه همکاریهای تجاری، رژیم صهیونیستی را از عوامل اصلی ایجاد اختلاف بین کشورهای اسلامی برشمردند.
🔹 ایشان صراحتا برخی سیاستهای دولت ترکیه در منطقه را ناقض امنیت در غرب آسیا دانسته و عملا حرکت آنکارا بهسوی پذیرش تلآویو بهعنوان یک شریک منطقهای و بینالمللی را بهمثابه خطایی بزرگ مورد شناسایی و تحلیل قراردادند.
🔸 در کنار این موارد، معظم له تأکید کردند که حفظ تمامیت ارضی سوریه بسیار مهم است و هرگونه حمله نظامی در شمال سوریه قطعاً به ضرر ترکیه، سوریه و همه منطقه، و به نفع تروریستها خواهد بود.
🔹 این پیامهای آشکار و صریح از جنس تبشیر نیست و بیشتر جنبهای انذار گونه دارد! آنچه مسلم است اینکه فرمایشات دیروز رهبر معظم انقلاب در دیدار اردوغان، خود یک درس سیاست خارجی برای مسئولین حوزه دیپلماسی کشور و دستاندرکاران جمهوری اسلامی در عرصه روابط بینالملل محسوب میشود. دال مرکزی و گزاره اصلی این درس بزرگ، مربوط به تعارفبردار نبودن عرصه دیپلماسی است.
🔺 نگاه شبکهای، جامع و علی معلولی نسبت به پدیدههای جاری در جهان سبب میشود تا یک کشور هیچگاه خطوط قرمز خود را در تعامل با همسایگان فراموش نکند. تاکنون بارها عنوانشده است که ترکیه در حوزه سیاست خارجی خود نیاز به یک دوربرگردان دارد.
✍حنیف غفاری
#روشنگری | #ثامن | #عید_غدیر
🇮🇷
📝 #صرفا_جهت_اطلاع | برگزاری روسای جمهوری ایران، روسیه و ترکیه در هفتمین نشست روند "آستانه" در تهران چه گفتند؟
🍃🌹🍃
1⃣ سید ابراهیم رئیسی:
🔻 حمایت خود را از راه حل سیاسی در سوریه و مبارزه با تروریسم اعلام میداریم.
🔸 ایران تحریمهای غرب علیه ملت سوریه را محکوم میکند.
🔹 حاکمیت سوریه خط قرمز است... حضور غیرقانونی امریکا در سوریه عامل بیثباتی این کشور است.
🔺 ما تاکید میکنیم که ارسال کمکها به سوریه برای اعمال فشار بر دولت این کشور، ثبات سوریه را تضمین نخواهد کرد.
2⃣ ولادیمیر پوتین:
🔻 به لطف همکاری از طریق روند آستانه میزان خشونت در سوریه کاهش یافته و دارای فرایند سیاسی هستیم.
🔹 این نشست سه جانبه میتواند نقشی در مقابله با اقداماتی که ثبات سوریه را هدف قرار داده، داشته باشد.
🔸 مهم است که سوریها آماده این توافق باشند... نگران مناطقی هستیم که خارج از کنترل دولت سوریه است.
🔺 آمریکاییها ثروت های طبیعی سوریه را به سرقت میبرند.
3⃣رجب طیب اردوغان:
🔻 گروههای تروریستی همچنان در سوریه فعال هستند و عملیات تروریستی را اجرا میکنند.
🔸 همه نباید این انتظار را داشته باشند که ترکیه در برابر گروههای تروریستی سکوت اختیار کند.
🔹 آرامش در ادلب نتیجه مذاکراتی است که بین ما صورت گرفته است.
🔺 ترکیه نگرانی آشکار شما در ادلب را درک میکند و به دنبال راهحل های ریشهای است.
#روشنگری | #ثامن | #عید_غدیر