🔴 جناب آقای روحانی!
این ره که تو می روی به ناکجا آباد است
🔹« بخش اول »
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
🔸#حسن_روحانی رییس محترم جمهور در جلسۀ هیأت دولت در روز گذشته (چهارشنبه 17 مهر98 )در سخنانی تأمل برانگیز گفتند:
«بهترین مجلس در طول تاریخ انقلاب اسلامی، #مجلس_اول بود که در آن مجلس، نظارت به این شکل وجود نداشت و حتی #شورای_نگهبان و این همه دفاتر نظارتی وجود نداشت و همه از جناحهای مختلف آمدند و ثبت نام کردند؛ حتی #منافقین هم در آن انتخابات ثبت نام کردند. همچنین گروههایی مانند دفتر هماهنگی، #نهضت_آزادی و #جبهه_ملی نیز ثبت نام کردند و بهترین انتخابات و بهترین مجلس ثمره آن بود»
در خصوص سخنان آقای روحانی، ضروری است، نکاتی بیان شود :
1️⃣- آقای روحانی برچه اساسی و با کدام منطق دلیل بهترین بودن این دوره از مجلس را، نبود نهاد های نظارتی می داند؟
در حالی که حاکمیت فضای معنوی، انقلابی، حال و هوای جنگ و برخورداری از اکثریت نمایندگان انقلابی، اندیشمند ، مخلص،شجاع، دلسوز و پاکدست بوده است که آن مجلس را ممتاز ساخته است.
هرچند در همان مجلس، اقلیتی ناشایست و مُخل حرکت انقلابی نظام حضور داشتند که قطعا اگر نظارت های دقیقتری صورت می گرفت و آنان در مجلس نبودند، توفیقات آن مجلس چند برابر می شد .
2️⃣-اینکه مدعی شده اند : شورای نگهبان در آن زمان نبوده ، ناشی از عدم اطلاع یا تغافل عمدی ایشان است . شورای نگهبان در آذر ماه سال 58 رسماً آغاز به کار کرده در حالی که انتخابات مجلس دوره اول، در تاریخ ۲۴ اسفند۵۸ برگزار شده است . پس در آن زمان شورای نگهبان وجود داشته است.
3️⃣-شورای نگهبان از بدو تشکیل تا کنون بدون ملاحظات سیاسی و بر اساس قانون عمل کرده است . تایید صلاحیت اعضاء نهضت آزادی ، جبهه ملی ، گروهک منافقین و... دلیل روشنی بر این مدعاست چرا که هنوز تخلفی از این ها سر نزده بود و شورای نگهبان نیز ( در آن زمان) قانوناً نمی توانسته آنها را رد صلاحیت کند.
4️⃣-اینکه در آن زمان فیلتری نبوده و رد صلاحیتی صورت نگرفته نیز، خلاف واقع است . چنان که به استناد مدارک موجود، افراد وابسته به گروه های که در آن زمان غیر قانونی بودند ، مثل توده ای ها ، وابستگان رزیم پهلوی و سایر گروهک های معاند رد صلاحیت شدند.
5️⃣- البته پذیرفتنی است که در اوایل انقلاب، شورای نگهبان مثل سایر نهاد های انقلابی، هنوز ساختار منسجمی نداشته باشد و استقرار و تسلط کامل بر امور پیدا نکرده باشد.
به همین دلیل شاهد رد اعتبار نامه 17 نفر از نمایندگان منتخب، از سوی خود مجلس هستیم . که قاعدتاً اگر نظارت دقیقتری صورت می گرفت، شاهد چنین اتقاق عجیبی نبودیم.
این بحث ادامه دارد⬅️
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
🔸«اساتیدانقلابی» در ایتا :
Eitaa.com/asatid_enghelabi
🔹«اساتیدانقلابی» در سروش:
Sapp.ir/asatid_enghelabi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 #تبیین_و_تحلیل | شرط افزایش شرکتهای دانشبنیان چیست؟
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در روزهای ۱۶ و ۱۷ مهرماه در دو برنامهی مهم اول به بازدید نمایشگاه فناوریها و شرکتهای دانشبنیان رفتند و سپس در جمع سه هزارنفری نخبگان و پژوهشگران جوان، شنونده نکات آنها بودند و ساعتی از دغدغههای رهبری و راهبرد جمهوری اسلامی در حوزهی علم و دانش سخن گفتند.
🔹️ یکی از موارد مورد تاکید ایشان در هر دو برنامه، لزوم افزایش شرکتهای دانشبنیان بود. در تحلیلی کوتاه به الزامات تحقق راهبرد افزایش شرکتهای دانشبنیان پرداخته شده است.
🔹️ بخشی از این تحلیل: راهبرد افزایش تعداد شرکتهای دانش بنیان تنها در صورتی میسر است که تقاضا و منابع مالی توسعه آن، یعنی بنگاههای بزرگ، متقاضی دانش باشند و این مهم خود زمانی میسر است که سیاستگذاری صحیح شرکتهای بزرگ موجود را از مسیر مونتاژ به سمت نوآوری هدایت کند، نکتهای که رهبر انقلاب ۲ سال پیش در دیدار با نخبگان جوان مطرح کردند: «صنعت کشور دچار آفت مونتاژکاری است ... باید در یک بازه ۱۰ساله، رویکرد صنعتی کشور از مونتاژ به نوآوری تغییریابد».
📝 متن کامل👇
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=43716
🔻روز دوم عملیات ترکیه در سوریه؛ دهها کشته و زخمی حاصل تبادل آتش مرزی
🔹«نیروهای دموکراتیک سوریه» در پاسخ به حملات ترکیه، شهرک «آقجه قلعه» ترکیه را با خمپاره هدف قرار دادند که در پی آن ۳ نفر کشته و ۱۳ نفر دیگر زخمی شدهاند.
🔹ارتش ترکیه و گروهک «ارتش آزاد سوریه» بر هفت روستا در «تلابیض» و «رأسالعین» مسلط شدهاند. بر اساس ادعای ترکیه، از آغاز عملیات ۱۰۹ شبهنظامی کرد کشته شدهاند. خبرگزاری سانا گزارش داد، در پی حملات ترکیه به حومه حسکه، هشت غیرنظامی کشته و ۲۰ نفر زخمی شدهاند.
🔹ترامپ گفت، بر خلاف نظر برخی که به او توصیه کردهاند کردها را تنها بگذارد اما با این نظر مخالف است و به ترکیه هشدار میدهد نباید «قواعد» را زیر پا بگذارد، وگرنه تحریم میشود. وزارت خارجه سوریه تأکید کرد دمشق به دفاع از خود و مبارزه با تروریسم ادامه میدهد.
🔹فرانسه و ایتالیا در اعتراض به عملیات ترکیه، سفیر آنکارا را احضار کردند. استرالیا، هند و اردن عملیات ترکیه را محکوم و قطر از آن حمایت کرده است.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
ایران در مجازات کم نمی گذارد
✍ یک نفتکش ایرانی، صبح دیروز در دریای سرخ هدف حمله قرار گرفت. این حمله، هنگام عبور از ۶۰ مایلی بندر جده عربستان و از سمت شرق انجام شده است. چندمین بار است که ناامنی و خرابکاری در این منطقه انجام می شود و رفتار پر خطری است که تبعات آن، دامن گیر مرتکبان خواهد شد.
🔹تحقیقات کارشناسان نظامی و امنیتی به زودی روشن می کند عامل انفجار، موشک و مین و یا سلاح دیگری بوده و چه کسی متهم است؟ عربستان و رژیم صهیونیستی در کنار آمریکا و انگلیس، در مظان جدی اتهام هستند. چرا که پیش از این در ارتکاب اقدامات تروریستی و خرابکارانه علیه ایران نقش آفرینی کرده اند.
♦️این ماجرا در ادامه جنگ نفتی علیه ایران قابل ارزیابی است و در عین حال انفعال حریف را نشان می دهد. نوبت قبل، انگلیس با هماهنگی آمریکا اقدام به توقیف نفتکش ایرانی در تنگه جبل الطارق کرد و چوب تلافی و تحقیر را از جمهوری اسلامی ایران خورد. اقدام تروریستی اخیر نشان می دهد تلافی های سنگین ایران در ماجرای توقیف نفتکش انگلیسی، اسقاط پهپاد آمریکایی و موشک باران مقر تروریست های داعش و حزب دموکرات در کردستان عراق، جرئت پذیرش مسئولیت تحرکات تروریستی را از دشمنان سلب کرده و این خود، نشانه چیرگی ایران در موازنه قدرت است.
🔹عربستان و اسرائیل، آخرین بار به فاصله چند هفته، تلافی تجاوزات خود به یمن و لبنان را از رزمندگان مقاومت دریافت کردند. عربستان در پنجمین سال ارتکاب جنایتی جنگی که ادعا می کرد ظرف چند روز کار انصار الله را یکسره می کند، با حملات موشکی و پهپادی بی سابقه به تاسیسات نفتی آرامکو مواجه شد. این حملات شگفت که صادرات نیمی از نفت عربستان را مختل کرد و خسارت دست کم ۱۰ میلیارد دلاری روی دست حاکمان سعودی گذاشت، شاهکار مقاومت یمن بود و اگر قرار باشد از سوی ایران و یا حزب الله لبنان، علیه مراکز اقتصادی مهم عربستان و رژیم صهیونیستی اتفاق بیفتد، ابعاد خسارات آن فراتر از محاسبات حریف خواهد بود.
♦️این چندمین بار است که به ناامنی در دریای سرخ دامن زده می شود. اما تنها ایران نیست که به امنیت بازار نفت نیازمند است. اتفاقا ما ظرف دو سال اخیر به خاطر تحریم ها، دو سوم وابستگی خود به درآمدهای نفتی را کاهش داده و تقریبا با وضعیت جدید سازگار شده ایم. اما تصاعد ناامنی متقابل، می تواند برای رژیم هایی مثل عربستان و اسرائیل و آمریکا و انگلیس، آغاز یک شوک بزرگ اقتصادی باشد. تلخی این واقعیت را اماراتی ها و سعودی ها پیش از این در مقیاسی کوچک و آزمایشی چشیده اند. هم آنها و هم صهیونیست هایی که مراکز مهم شان در مظان حملات تلافی جویانه قرار دارد- و حتی آمریکا و انگلیس- می دانند اختلال در صادرات نفت منطقه، چه آتش سوزانی را در دامن اقتصاد و سیاست خود آنهامی افکند.
🔹در حالی که فواره فشار حداکثری دشمن پس از دو سال رو به افول و سقوط گذاشته، ایران هنوز از برخی اهرم های فشار و ضربت خود رونمایی نکرده است. تلافی حمله به نفتکش ایرانی در ۶۰ مایلی جده عربستان، که طبعا با ابهام همراه خواهد بود، می تواند تحقیر تازه ای برای طرف متخاصم باشد و موجب گشایش ها و موفقیت های تازه برای جبهه مقاومت شود.
♦️منطقه ای به وسعت خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند، خلیج عدن و تنگه باب المندب، دریای سرخ و حد فاصل "نهر تا بحر" (رود اردن تا دریای مدیترانه- فلسطین اشغالی)، مجال تلافی و گوشمالی سخت محور مقاومت خواهد بود. ایران تصریح کرده بود امنیت صادرات نفت برای همه است و نا امنی آن نیز برای همه خواهد بود. برخی صادر کنندگان و مصرف کنندگان سر به هوای نفت نمی توانند با آتش بازی کنند و شعله آن در دامان خود شان نیفتد. آنها که نتوانستند حمله انصار الله به آرامکو و عملیات شناسایی حزب الله بر فراز دیمونا و حیفا را رد گیری کنند، قطعا ناتوان از رد گیری ضربات ایران هستند، چه رسد به مهار آن. جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده در مجازات و تأدیب و تلافی، کم نمی گذارد.
#محمدایمانی
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴 رمزگشایی از سخنان اخیر روحانی
«باید بگذاریم همه جناحها، احساس پیروزی کنند؛ باید به همه فرصت دهیم تا در این اجتماع شرکت کنند. بهترین مجلس در طول تاریخ انقلاب اسلامی مجلس اول بود. در آن مجلس، نظارت به این شکل وجود نداشت و حتی شورای نگهبان و این همه دفاتر نظارتی وجود نداشت و همه از جناحهای مختلف آمدند و ثبت نام کردند؛ حتی منافقین هم در آن انتخابات ثبت نام کردند. همچنین گروههایی مانند دفتر هماهنگی، نهضت آزادی و جبهه ملی نیز ثبت نام کردند و بهترین انتخابات و بهترین مجلس ثمره آن بود. نباید اینقدر سختگیری کرده و فشار بیاوریم و فکر کنیم هر چه این فیلتر را تنگتر کنیم، نتیجه مثبتتری خواهد داشت. مردم خودشان خوب میفهمند و بهترین ها را انتخاب میکنند. بویژه در انتخابات مجلس شورای اسلامی که عمدتاً محلی بوده و مردم کاندیداها را بهتر میشناسند و انتخاب میکنند».
🔺این جملات روز چهارشنبه از زبان حسن روحانی، رئیس دولت اعتدال بیان شد. اما درباره اظهارات قابل تامل آقای روحانی این چند نکته را بخوانید:
۱. در قدم اول میتوان گفت که آقای روحانی به عنوان یک متخصص در انحراف افکار عمومی قصد دارد تا بار دیگر با برجسته کردن یک موضوع انحرافی یعنی حمله به یک نهاد انقلابی تا حداقل چند روزی هم که شده تمرکزها از وضع ناکارآمدی دولتمردان و پروندههای قضایی منتسب به آنها و یا نزدیکان ایشان کم شده و اصطلاحا مردم سر کار بروند.
۲. دومین نکته آن است که آقای روحانی احتمال رد صلاحیت بسیاری از اعوان سیاسی شان در مجلس را بسیار بالا می دانند و پیش از شروع فرآیند ثبت نام برای حمله به نهاد ناظر بر انتخابات دست پیش گرفته است.
۳. بر فرض عکس بند دوم، اتفاقا روحانی شکست بزرگ در انتخابات آتی را در پیشرو میبیند و از الان دست به کار شده است تا از تاکتیک نخنما شده اصلاح طلبان استفاده کند و همراه با آنان به نهاد شورای نگهبان بتازد تا بتواند به وقت شکست احتمالی تمام تقصیرها را برگردن این شورای تنگ نظر(!) بیاندازد. چرا که به فاصله حدود ۱۵ ماه بعد انتخابات ریاست جمهوری برگزار خواهد شد که نتایج انتخابات مجلس یازدهم بر آن به طور جدی موثر است و هرچند که روحانی دیگر امکان کاندیدا شدن ندارد اما احتمالا بدون برنامه هم نیست.
۴. اما در اظهارات روحانی نکاتی و کلیدواژه هایی نهفته است که کمی کار را سخت می کند. استفاده روحانی به عنوان رئیس جمهور ایران از کلیدواژه هایی نظیر «منافقین» برای تائید نظراتش در قلمداد نمودن مجلس اول به عنوان بهترین مجلس مشکوک به نظر میرسد. باید در این موضوع دقت بیشتری نمود چرا که سابقه روحانی در بکارگیری این ادبیات تاریک است و متاسفانه آقای رئیس جمهور در بزنگاه دیگری هم از نام منافقین -حال به چه دلیل- استفاده کرده بود! خوب نیست این گزاره در اذهان جامعه شکل بگیرد که آقای روحانی در بزنگاه های سیاسی که در تنگنای آرا قرار میگیرد، حتی حاضر است نامی از قاتلان هفده هزار ایرانی برده و نام آنها را نیز به نوعی در افکار عمومی تکرار کند. سوال اساسی اینجاست که در جامعه ایران که منافقین به شدت منفور هستند، پس نام بردن از منافقین برای روحانی چه سود و فایده ای دارد؟! بنابراین مخاطب دقیق سخنان او چه کسانی هستند؟!
۵. آقای رئیس جمهور علاوه بر منافقین، نام گروهک «نهضت آزادی» را هم به میان آورده است. دور از ذهن است که آقای روحانی نظر امام را مبنی بر فعالیت «نهضت آزادی» ندانند! سوال اینجاست که چرا روحانی عامدانه بر خلاف نظر امام نظریه پردازی میکند؟ آقای روحانی بهتر از هر کسی باید بدانند که رهبر انقلاب بارها راه و خط مشی کشور را اصول ترسیم شده توسط امام راحل معرفی کردهاند و به صراحت تکلیف مسئولان بی اعتقاد به خط امام را مشخص کرده اند.
۶. تخریب جدید و تقریبا بیسابقه شورای نگهبان توسط رئیس جمهور به عنوان یک نهاد انقلابی حافظ اسلامیت نظام و مورد تاکید جدی امام(ره) و رهبری انقلاب در نوع خود جالب است؛ چرا که رئیس جمهور تمام روند از ثبت نام تا انتخاب و دریافت اختیاراتش را از قانون اساسی کسب میکند و بعد از آنکه سر کار میآید به آن میثاق ملی و مفسرش یعنی شورای نگهبان حمله میکند. این رفتار رئیس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی در نوع خود طنز تلخی است و گویای یک رفتار دوگانه عمیق است که متاسفانه از آقای روحانی بسیار دیده شده است؛ بدین شکل که به نام رفتار فراجناحی، عمیق ترین رفتارهای حزبی و گروهی را به اجرا میگذارند، به نام وحدت، شدیدترین دوقطبی ها را می سازند و به نام قانون اساسی، به قانون اساسی ضربه میزنند.
✍ حسین خان بابازاده
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
📌 چرا باید تردید کرد؟
آن چیزی که باعث شده خیلی نسبت به آقای #علوی_بروجردی حساس بشویم، تفکرات ایشان هست؛ مثلا
ایشان از بهائیت حمایت میکند؛ ایشان معتقد هست که منشور کوروش به مراتب قویتر هست و باید بر مبنای آن قانونگذاری کرد!
ایشان اقتصاد آزاد یا اقتصاد لیبرالیسم را امضا کردند. او مخالف حکومت اسلامی قبل از ظهور است... مخالف اسلام سیاسی هست و سکولاریسم را تایید میکند.
علوی بروجردی کمک به انقلاب اسلامی را خارج از وظایف حوزه میدانند... در یکی از صحبتهای خود تاکید میکنند که چرا هیئت ها باید سیاسی باشند؟!!! و حرف های سیاسی بزنند و از نظر ایشان این هیئت هایی که صحبتهای سیاسی میکنند فتنه هستند و میگویند که هیئت ها اصلا نباید سیاسی بشوند و در امور سیاسی دخالت کند. دقیقا سکولاریسم از دهان مبارک ایشان گفته میشود!
به نظر شما چرا این فرد با این تفکرات انحرافی باید مرجع تقلید باشد؟!
آیا نباید به مرجع تقلید بودن ایشون شک کرد؟؟
آیا نباید به دیدارهای متعدد ایشان با سیدصادق شیرازی شک کرد؟؟
آیا نباید به این فرد #مشکوک شد؟!
✍ پیمان مهری
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴 ترامپ در جستجوی شماره تلفن حسن روحانی
#توماس_فریدمن، روزنامهنگار برجسته آمریکایی، طی یادداشتی در نیویورکتایمز با لحنی طنزآلود نوشت سعودیها به واشنگتن زنگ زدند تا «پاسخ استراتژیک» آمریکا به ایران را بررسی کنند، اما در کمال ناباوری متوجه شدند که ترامپ مشغول جستجوی شماره موبایل حسن روحانی بود تا ببیند آیا میشود با ایران توافقی امضا کرد یا نه. یعنی همان توافقی که ترامپ نتوانسته بود با کره شمالی امضا کند.
🔻فریدمن ادامه داد:
«ترامپ از طریق مترجم عربی به عربهای خلیج (فارس) گفت: "یادم رفت به شما بگویم. من فقط علاقه دارم سلاحهایمان را به شما بفروشم. نه اینکه از این سلاح در دفاع از شما استفاده کنم. اما یادتان نرود دفعه بعد که به واشنگتن دی سی آمدید، در هتل من اقامت کنید! کارکنان منتظرند."»
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴 پایان پالرمو
🔹۳مهرماه ۹۷ بود که مجلس، لایحه الحاق به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمانیافته ملی (#پالرمو) را پس از اصلاحاتی به تصویب نهایی رساند و به شورای نگهبان فرستاد؛ اما شورای نگهبان در تاریخ ۱۸ مهرماه ۹۷، بار دیگر این مصوبه را بهدلیل عدم اِعمال نظرات هیأت عالی نظارت مجمع درباره این لایحه رد کرد و آنرا خلاف بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی تشخیص داد. علی لاریجانی نیز در تاریخ ۱۹ مهرماه ۹۷ در نامهای به رئیس #مجمع_تشخیص مصلحت نظام، مصوبه مذکور را بهدلیل اصرار مجلس برای بررسی به مجمع تشخیص فرستاد.
🔹وفق ماده الحاقی- ۲۵ مکرر آییننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام که طبق اصل ۱۱۲ قانون اساسی به تأیید رهبر معظم انقلاب رسیده، فرصت این مجمع در خصوص اظهار نظر درباره مصوبات مجلس که نظر شورای نگهبان را تأمین نکرده است، تا سه ماه کاری است و در موارد ضرورت قابل تمدید بوده اما مدت نهایی اظهار نظر #حداکثر تا یک سال خواهد بود و در صورتی که تا پایان یک سال نظر مصلحتی مجمع ابلاغ نشد، نظر شورای نگهبان محکم خواهد بود.
✅ فلذا در تاریخ ۱۸مهرماه ۹۸، فرصت یکساله مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی لایحه پالرمو به پایان رسیده است و متعاقباً نظر شورای نگهبان مبنی بر رد لایحه پالرمو به دلیل تعارض با بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی قطعی شده و مجمع دیگر #صلاحیت قانونی درباره اظهارنظر مصلحتی در باب این لایحه را ندارد فلذا میتوان گفت پیوستن به کنوانسیون پالرمو در نظام قانونگذاری جمهوری اسلامی ایران رد شده است.
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🇮🇷 #اساتیدانقلابی= کانال #مرجع و جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور نخبگان سیاسی با حضور نخبگان سیاسی، اساتید محترم دانشگاه
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
▼ حرف روز
✅🔰راهبردی امیدوارانه
تصور کنید توانستهایم زمان را به عقب بازگردانده و در روزهای نخست سال و زمانی که هنوز راهبرد مقاومت فعال از سوی جمهوری اسلامی ایران اعلام و اعمال نشده و اضلاع محور مقاومت پاسخهای قاطع به دشمنان خود نداده بودند، قرار گرفتهایم و میخواهیم آینده را پیشبینی کنیم؛ در آن زمان پیشبینی میکردیم ایران در آینده نزدیک پهپاد متجاوز آمریکایی را ساقط خواهد کرد؛ ایران در پاسخ به گستاخی انگلیس، نفتکش «استینا ایمپرو» را توقیف خواهد کرد؛ انصارالله با حملات خود پالایشگاه نفت آرامکو را مورد اصابت پهپادی و موشکی خود قرار میدهد و نیمی از ظرفیت تولید و صادرات عربستان را از دور خارج میکند؛ حزبالله لبنان به تلافی اقدامات رژیم صهیونیستی در خاک سوریه علیه حزبالله لبنان، برای نخستین بار تغییر راهبرد میدهد و اقدام صهیونیستها را در سرزمینهای اشغالی پاسخ خواهد داد؛ چندین نفتکش در فجیره و مدتی پس از آن چند نفتکش دیگر در دریای عمان مورد اقدام نظامی قرار میگیرد.
با ارائه این پیشبینی اگر از دیگران سؤال میپرسیدیم با چنین آیندهای که سرشار از تهاجم است، وضعیت آینده اقتصاد ایران و شاخصهای اقتصادی کشور چگونه قابل تصور است؟ حق داشت که بگوید چون منطقه درگیر تنشهای شدید نظامی است، قیمت ارز به یکباره اوج میگیرد و اقتصاد ایران دچار نابسامانی مضاعف خواهد شد.
حال خود را در وضعیت کنونی قرار دهیم؛ همه آن رخدادهای تنشآلود به وقوع پیوسته؛ اما وضعیت اقتصادی ایران حتی نسبت به دوران پیش از این التهابات، ثبات و آرامش بیشتری را تجربه میکند. شاخص مهم در این باره نرخ ارز است که نه تنها روند صعودی به خود نگرفت، بلکه به سمت پایین هم میل پیدا کرد. آمارهای رسمی نشان میدهد، گمرکات کشور از نظر صادرات و واردات در شرایط پر رونقی قرار دارد و سرمایهگذاریهای صورت گرفته در بخشهای عمرانی و زیرساختی کشور در شش ماهه نخست سال جاری نسبت به دوره زمانی گذشته وضعیت بهتری به خود گرفته است. حاصل سخن اینکه نتایج راهبرد مقاومت فعال در حال آشکار شدن است و باید با هوشمندی و قاطعیت، این مسیر را تا تحقق کامل منافع ایران ادامه داد؛ این راهبرد فرصتهای تاریخی و متعددی را پیش روی ایران قرار داده و افقهای آینده کشور را امیدوارانهتر کرده است.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
✅🔰جهت دهی پیشرفت علمی شاخصه نظام ولایی
نظام ولایی با وجود مقام رهبری که باید برخوردار از عالی ترین مراتب تقوا و شایستگی های اخلاقی و عظمت شأن و قداست باشد بر سایر نظام ها مزیت و امتیازهای متعددی دارد.
از جمله آنها جهت دهی دینی و اخلاقی به پیشرفت ها و توانمندیهای تسلیحاتی و صنعتی و علمی است.
نظام های غیر ولایی غالبا برای حفظ قدرت خود به هر وسیله ای حتی مجاز دانستن کشتار مردم و دستیابی به خطرناکترین سلاح های کشتار جمعی و بمب اتم متوسل می شوند. داشتن چنین اسلحه های هرچند استفاده نشود و صرفا برای بازدارندگی باشد، باعث نگرانی جامعه جهانی و سلب احساس امنیت است.
در مقابل نظام ولایی با شاخصه تقوای رهبری نه فقط اجازه استفاده از بمب اتم را نمی دهد بلکه حتی اجازه ساخت آن را هم صادر نمی کند. مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان جوان فرمودند:
"همراه بودن علم با فرهنگ صحیح انساندوستی زمینه ساز استفاده بشر از منافع حقیقی علم و دانش است ... علم بسیار مهم و بسیار نافع هسته ای وقتی با فرهنگ غلط قدرت طلبی همراه شد، به تولید بمب هسته ای انجامید و به تهدید بزرگ دنیا و بشریت تبدیل شد.
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به موضع قاطعانه و شجاعانه جمهوری اسلامی درباره حرمت شرعی استفاده از بمب هسته ای تأکید کردند: ما با وجود اینکه می توانستیم در این راه قدم برداریم، بر اساس حکم اسلام عزیز کاربرد این سلاح را حرام قطعی شرعی اعلام کردیم، بنابراین هیچ دلیلی ندارد که برای تولید و نگهداشت سلاحی که استفاده از آن مطلقاً حرام است، هزینه کنیم."
✳️✅موسی سلیمانی
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
▼ اخبار ویژه
✅✳️جریان اصلاحطلبی باید تعطیل شود
«محمدرضا تاجیک» از نظریهپردازان جریان اصلاحات با تأکید بر اینکه «امروز نعش اصلاحطلبی روی دستان ماست»، گفته است: «جریان اصلاحطلبی نیاز به نوعی تعطیلی تاریخی دارد تا خود را بیرون از ساحت قدرت ریکاوری کند.» او همچنین با افشای این مسئله که در محافل درونی این جریان به عملکرد سران فتنه انتقادات جدی وجود دارد و بسیاری عمل آنان در سال 1388 را موجب تضعیف اصلاحات میدانند، به طرح عبور از انتخابات که عناصر چپ مطرح میکنند، اشاره کرد و افزود: «شک نکنید در فردای انتخابات سروکله همین افراد پیدا خواهد شد و خواهند گفت شما بودید که جریان اصلاحطلبی را به دنیای دیگری پرتاب کردید.»
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi
◄ به گزارش «رویترز»، منابع صنعتی میگویند از آنجایی که شرکتها میترسند تحریمهای آمریکا علیه ایران و ونزوئلا را نقض کنند، نزدیک به 300 نفتکش در جهان با محدودیت مواجه شدهاند و هزینه حمل نفت اکنون به رکورد جدیدی رسیده است.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://Eitaa.com/asatid_enghelabi
http://Sapp.ir/asatid_enghelabi