#خاطرات_رهبر_انقلاب ۱۰۲
«اخلاق» که میتوانیم داشـته باشـیم؟
در مسـجدي که بنـده نماز میخواندم، بین نماز مغرب و عشا هیچ وقت داخل مسـجد جا نبود؛ همیشه بیرون مسـجد هم جمعیت متراکم بود؛ هشـتاد درصـد جمعیت هم از قشـر جوان بودنـد؛ براي خـاطر این که با جوان تماس میگرفتیم. در همان سالها پوستینهاي وارونه مـد شده بود و جوانان خیلی اهل مد آن را میپوشـیدند. یک روز دیدم جوانی که از این پوستینهاي وارونه پوشـیده، صف اول نماز در پشت سجاده من نشسته است؛ یک حاجی محترم بازاري هم که مرد خیلی فهمیدهاي بـود و من خیلی خوشم میآمـد که او در صف اول مینشـست، در کنـار این جوان نشسـته بود. دیـدم رویش را به این جوان کرد و چیزي در گوشـش گفت و این جوان یک بـاره مضـطرب شـد. برگشـتم به آن حـاجی محترم گفتم چه گفتی؟ به جاي او جوان گفت چیزي نیست. فهمیدم که این آقا به او گفته که مناسب نیست شـما با این لباس در صف اول بنشینید! گفتم نه آقا، اتفاقاً مناسب است شما همین جا بنشـینید و تکان نخوریـد! گفتم حاجی! چرا میگویی این جوان عقب برود؟ بگـذار بدانند که جوان با لباسـی از جنس پوسـتین وارونه هم میتوانـد بیایـد به مـا اقتـدا کنـد و نمـاز جمـاعت بخوانـد. برادران! اگر پـول و امکانـات هنري نـداریم، اگر فعلاً ترجمهي قرآن به زبان سـعدي زمانه را نداریم، «اخلاق» که میتوانیم داشته باشیم؛ «فی صفۀ المؤمن بشره فی وجهه وحزنه فی قلبه».
با اخلاق، سـراغ این جوانان و دلها و روحها و وراي قالبهاشان برویـد؛ آن وقت تبلیغ انجام خواهـد شـد.
بیانات در دیدار با مسـئولان سازمان تبلیغات اسلامی در تاریخ
۱۳۷۶/۳/۲۶
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
✅ گاوبندی سیاسی اینستکسی اروپا و آمریکا
🔻 در توافقات سیاسی که بین ایران اسلامی و جهان غرب منعقد شده همواره شاهد یک تقسیم کار دقیق بین آمریکا و غرب بوده ایم.
این قاعده پس از خروج آمریکا از برجام جاری بوده و این روزها شاهد جنگ زرگری بین اروپائیها و امریکایی ها هستیم که مثلا ما اروپایی ها موافق ادامه برجامیم به طوریکه معاون رئیس جمهور امریکا در اجلاس ورشو گفت:« اروپا با راه اندازی اینستکس سعی کرده تحریمهای ما را بشکند.» و بدین صورت وانمود می نماید که از دست اروپا شاکی است و این در حالی است که سازوکار پیشنهادی اروپا حتی نفت در برابر غذا و دارو هم نبوده و ضعیف تر از آن است..
مقام معظم رهبری در این خصوص تصریح دارند که :« پیشنهادهای سران نظام سلطه عموما شامل فریب و خدعه و دروغ است و امروز ملت ایران علاوه بر امریکای جنایتکار تعدادی از دولتهای اروپایی را نیز خدعه گر و غیرقابل اعتماد می داند.»
🔹قاعدتاً تصمیمات ملی تابع منافع ملی است ولی در آستانه تصمیم گیری نهایی پیرامون پالرمو دوباره از مسئولین محترم و برخی از تصمیم گیران خواهانیم که قبل از هر تصمیمی فرمایشات رهبر انقلاب پیرامون تجربیات شش گانه برجام مرور کنند و یادشان باشود که از ترس آمریکا به دامن اروپا رفتن مصداق بارز از باران به ناودان گریختن است.
با آبنباتِ اینستکسی در دام گاوبندی دشمنان افتادن خطاست!!
🔻 #پینوشت: رهبر معظم انقلاب(۹۷/۳/۲):
تجربهی پنجم، تجربهی همراهی اروپا با آمریکا در مسائل مهم است. ما بنای دعوا با اروپا نداریم اما این سه کشور(انگلیس، فرانسه، آلمان) نشان دادهاند در حساسترین موارد با آمریکا همراهند.
✍ #وحید_محبی
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
کرهشمالی سال۲۰۱۳ به کنوانسیونCFT و ۲۰۱۶ به پالرمو پیوست. اما از لیست سیاه خارج نشد!
دلیل عدم خروجش فعالیتهای موشکی بود. در نتیجه کرهشمالی متهم به تامین مالی اشاعهگری سلاحهای کشتار جمعی (موشکی و هستهای) شد!
چه تضمینی هست با ایران اینکار رو نکنن؟ هیچ!
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
♦️رئیس سازمان بازرسی: راه خروج از جنگ اقتصادی مذاکره نیست
ناصر سراج:
🔹در برجام هر وظیفهای برعهده جمهوری اسلامی بوده انجام دادیم اما آمریکا حتی یک مورد وظایفش را انجام نداد، اگر تسلیم شویم مثل قبل از انقلاب جز بردگی هیچ چیز عایدمان نخواهد شد.
🔹نباید همه سختیها را گردن آمریکا انداخت، ما مشکل داخلی داریم و باید وحدت داشته باشیم تا مشکلات حل شود./تسنیم
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
☘👇بیانیه «گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران - توصیهها:
1⃣یک) علم و پژوهش
[54/ زخرف] «فَاسْتَخَفَّ قَوْمَهُ فَأَطاعُوهُ
پس فرعون قوم و گروه خود را سبك شمرد و جاهل و نادان يافت پس ايشان هم او را اطاعت و پيروى كردند
🌴👇نکته :
آدمى هنگامى داراى قدرت باشد استوار و متعادل و سنگين است، تند بادها او را نمىجنباند، و زلزلهها او را از ميان نمىبرد، در حالى كه وقتى قدرت را از دست بدهد چون پرى مىشود كه بادها او را به هر سويى مىبرد.
لذا فرعون نیز اول قوم خود راخفیف و ضعیف ساخت، آنگاه قوم ضعیف شده و خوار از او فرمان بردند،
امروز نیز جبهه استکبار به سرکردگی استکبار جهانی شیطان بزرگ برای فرمانبردار کردن انقلاب اسلامی ایران راهبرد تضعیف اقتدارملی جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه ها (علمی ؛ نظامی ؛ اقتصادی ؛ سیاسی و فرهنگی) را در دستور کار خود قرار داده اند تا با ضعیف کردن وضعیف نگه داشتن جمهوری اسلامی ایران بتواند به اطاعت از خود وادار کند
☘🌴👇بیانیه «گام دوم انقلاب» خطاب به ملت ایران ۱۳۹۷/۱۱/۲۴
علم و پژوهش: دانش، آشکارترین وسیلهی عزّت و قدرت یک کشور است. روی دیگر دانایی، توانایی است. دنیای غرب به برکت دانش خود بود که توانست برای خود ثروت و نفوذ و قدرت دویستساله فراهم کند و با وجود تهیدستی در بنیانهای اخلاقی و اعتقادی، با تحمیل سبک زندگی غربی به جوامع عقبمانده از کاروان علم، اختیار سیاست و اقتصاد آنها را به دست گیرد.
. دستاوردهای دانش و فنّاوری ما در این مدّت که ما را به رتبهی شانزدهم در میان بیش از دویست کشور جهان رسانید و مایهی شگفتی ناظران جهانی شد و در برخی از رشتههای حسّاس و نوپدید به رتبههای نخستین ارتقاء داد، همهوهمه در حالی اتّفاق افتاده که کشور دچار تحریم مالی و تحریم علمی بوده است. ما با وجود شنا در جهت مخالف جریان دشمنساز، به رکوردهای بزرگ دست یافتهایم و این نعمت بزرگی است که بهخاطر آن باید روز و شب خدا را سپاس گفت.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
#خاطرات_رهبر_انقلاب ۱۰۳
هیچ وقت با مردم همدلی نداشـتند!
یک وقت شاید به بعضـی از آقایان این قضیه را دوستانه گفته باشم که در سالهاي اول انقلاب که
شور و هیجان وجوشـش عجیبی وجود داشت، با یکی از این شـعراي سابق صحبت میکردم. او حقاً آدم بیارزشی بود و ثابت کرد که از لحاظ ارزشهاي انسانی و اجتماعی و معنوي و تاریخی، واقعاً بیارزش است. افرادي هم چون او، نه پس از پیروزي انقلاب، که در دوران مبـارزات مردم هم نشان دادنـد که خیلی سـبک وکم وزن هسـتند؛ هر چنـد طبع شـعرشان بعضاً خوب بود. من به او گفتم: الان واقعـاً انتظـار مردم و انقلاب و کشور از شـما، این است. او به من گفت: ما فکر میکنیم که شاعر بایستی بر سـلطه باشـد، نه با سلطه! این، معیاري شـده بود که باید بر سـلطه بود، نه با سـلطه. یعنی اگر پیامبر "صلیاللهعلیهوآلهوسلم" یا امیرالمؤمنین "علیهالسلام" هم در رأس کار بودند، آدم باید به آنها بد بگوید؛ چون باید بر سـلطه بود، نه با سـلطه! خود این معیار، نشان دهندهي بیماري و عدم سلامت شخص است. من به او گفتم: اشـکالی نـدارد، شـما بر سـلطه بـاش. امروز ملت ایران، مجموعهي مستضـعفی هسـتند که بـا سـلطههاي ظـالم جهانی دارند میجنگنـد. سالها به ما زور گفتند، قرنها به ما سـتم کردند. بعد از قرنها، این ملت سـري بلند کردهاند و با فداکاري و با خطر کردن، راهی را انتخاب کردهاند و دارند میروند؛ اما نمیگذارند، اذیت میکنند، روي مردم فشار وارد میآورند، واقعاً نامردمی میکنند و قوانین انسانی را زیر پا میگذارنـد. به او گفتم: این سـلطه است؛ با این سـلطه بجنگ. البته معلوم بود که آماده نیسـتند و نمیخواهند چنین کـاري را بکننـد؛ به خـاطر اینکه هیـچ وقت بـا مردم همـدلی نداشـتند. این آقایـانی که در آن دوران اختناق، داعیهي مبارزهي فرهنگی داشـتند، غالباً اهل مبارزه نبودنـد. ادعایشان یک دروغ و یک فریب بود، وسایل فریب هم آن روز در این جا فراهم بود، بعد هم همینطور ادامه پیدا کرد.
بیانات در دیدار با شعراي سازمان تبلیغات اسلامی
۱۳۶۰/۱/۳۱
#خاطرات
#رهبر_انقلاب_اسلامی
#سید_علی_خامنه_ای
#تبیین
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
👌فرهنگ از اقتصاد هم مهمتر است!
من در یک جمله عرض بکنم: عزیزان من! فرهنگ از اقتصاد هم مهمتر است. چرا؟ چون فرهنگ، به معنای هوایی است که ما تنفّس میکنیم؛ شما ناچار هوا را تنفّس میکنید، چه بخواهید، چه نخواهید؛ اگر این هوا تمیز باشد، آثاری دارد در بدن شما؛ اگر این هوا کثیف باشد، آثار دیگری دارد. فرهنگ یک کشور مثل هوا است؛ اگر درست باشد، آثاری دارد. الان دربارهی تولید داخلی حرف میزدیم؛ اگر بخواهیم مصرف تولیدات داخلی به معنای واقعی کلمه تحقّق پیدا کند، باید فرهنگ [مصرف] تولید داخلی در ذهن مردم جا بیفتد؛ اگر بخواهیم مردم اسراف نکنند، بایستی این باور مردم بشود؛ این یعنی فرهنگ. ۱۳۹۳/۱/۱
_______
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
🔘 اظهارات هاشمی و ترسیم شرایط "معیشتاً ضنکا"! برای مردم ایران در حالی است که شخص او در بخش دیگری از همین مصاحبه به حقیقتی جالب درباره فضای معیشتی در ایران اشاره میکند و میگوید:
▫️در ژاپن اکثر مردم هنوز در خانه ۳۰ متری زندگی میکنند و متوسط تغذیه روزانه و امکان گردش روزانه آنها کمتر از قاطبه مردم کشور ما است.
🔘قبل از هاشمیطبا، #محمدرضا_تاجیک، دیگر فعال اصلاحطلب نیز در یک مصاحبه ویدئویی به رابطه با آمریکا به عنوان راه حل مشکلات اشاره کرده بود.
🔘همچنین پیش از این دو نفر و چند سال قبل بود که #حسین_مرعشی هم در اظهاراتی از این گفته بود که ایران باید تکلیف خودش را معلوم کند که میخواهد یک کشور انقلابی باشد یا یک کشور اقتصادی!
🔘درباره اظهارات هاشمیطبا لازم به اشاره است که به صورت کلی اثر تحریمها بر اقتصاد ایران هرگز بیش از میانگین ۳۰ درصد نبوده است. ضمن اینکه همین اثر ۳۰ درصدی نیز به هیچ وجه شامل ضروریات زندگی مردم نمیشود.
🔘اکثر قریب به اتفاق کارشناسان کشور تصریح دارند که عامل بیش از ۷۰ درصد مشکلات کشور مربوط به نحوه #مدیریت_دولت است.
🔘امروزه برای همه مردم پر واضح است که اگر #گوشت قرمز با قیمت واقعی هر کیلو ۵۰ و چند هزار تومان اما به قیمت حدود ۱۰۰ هزار تومان به دستشان رسیده است؛ این مسئله هیچ دلیلی ندارد جز ضعف نظارت بر قیمتها و کاهلی کردن در پیشبینی وضعیت مایحتاج مردم در بازار.
🔘دو گزارهای که هر دو صراحتاً وظیفه دولت آقای روحانی هستند و به FATF و CFT و پالرمو هیچ ربط و ارتباطی ندارند.
🔘مسئله دیگری که امثال هاشمیطبا در برزخ آن گرفتار آمدهاند بحث #سیاهنمایی است.
همانطور که اشاره به وضعیت زندگی مردم ژاپن در صحبتهای هاشمیطبا نیز نشان میدهد؛ ایران امروز بیش از آنکه درگیر مشکلات اقتصادی باشد درگیر القائات اقتصادی و سیاهنمایی است.
🔘مردم عزیز ایران باید بدانند که برخی اقتصاددانان نزدیک به جریان چپ این روزها حتی القائاتی داشتهاند مبنی بر اینکه با تحریمهای جدید ترامپ یک میلیون نفر در ایران بیکار میشوند و یا مثلاً بخش کثیری از مردم بینوا شدهاند!
🔘بدیهی است که این سیاهنماییها و ناامیدسازیها میتواند بیان واقعیتها و دستاوردهای مثبت اقتصادی کشور که کم هم نیستند (مثلاً شبیه آنچه که هاشمیطبا درباره ژاپن اعتراف کرد) را با چالش مواجه کند.
🔘برخی محافل تحلیلی معتقدند کشور ایران به عنوان #هجدهمین اقتصاد پویای جهان اما به دلیل همین سیاهنماییها، در شرایط «فتنه اقتصادی» و خیزش کفشدارها علیه پابرهنگان انقلابی قرار گرفته است.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
نتیجه نمایش مضحک آمریکا در ورشو!
شبکه خبری سیانان، در گزارشی با طرح این پرسش که هدف دولت ترامپ در ورشو از این نمایش تمسخرآمیز دقیقاً چه بود، اعلام کرد: در جریان این نشست دولت آمریکا به جای آنکه شرکایش را علیه ایران متحد کند، تنها نشان داد که چه اندازه شکاف میان واشنگتن و متحدانش در غرب اروپا در حال افزایش است و بهطور ناشیانه مشخصههای توافق بر سر ایران را تحتالشعاع قرار داد. این شبکه در ادامه با اشاره به نشست سوچی، نوشت: «همزمان که آمریکا در مسیر نمایش دیپلماتیک خود قدم برمیداشت، ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه برنامههای خود را پیش برد و میزبان همتایان خود از ایران و ترکیه در شهر سوچی بود. نشستی که تنها خشم و ناراحتی اروپا از واشنگتن را تشدید کرد. رهبران اروپایی از تصمیم ناگهانی رئیسجمهور ترامپ برای خروج نیروهای آمریکا از سوریه با خشم حرف میزنند، اقدامی که فضای بیشتری برای ایران، روسیه و ترکیه برای شکلدهی آینده سوریه فراهم میکند.»
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
دو قطبیسازیهای دروغین!
روزنامه «شرق» در گزارشی با عنوان «خطر لغو کانال مالی» نوشت: «اگر به FATF نپیوندیم علاوه بر اینکه احتمالاً مشکل برای تداوم فعالیت کانال مالی اتحادیه اروپا به وجود خواهد آمد، ریسک سرمایهگذاری در ایران بالا رفته و مسیر سرمایه در کشور محدود میشود. با کاهش ارزش ریال در برابر دلار، نرخ تورم افزایش مییابد. در شرایطی که امکان تعامل با کشورها از مسیرهای قانونی را نداریم، برای دورزدن تحریمها باید از مسیرهای غیر شفاف حرکت کنیم که احتمال بروز تخلف و رانت را تشدید میکند... نپیوستن ایران به FATF میتواند به مفهوم پیوستن ایران به لیست سیاه مالی باشد.» ایجاد دوگانه دروغین «افایتیافـ معیشت» در حالی است که مردم به چشم خود نتیجه دوگانه دروغین «هستهایـ معیشت» را در برابر چشمان خود دارند!
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
افق 1437 چرا از نان شب واجبتر است؟ - ۱
✍شأن نزول بیانیه اخیر رهبر انقلاب که افق 1437 شمسی (2059 میلادی) را نشانهگذاری میکند، چیست؟ بیانیه چه نسبتی با واقعیات دارد؟ و پشتوانه و تضمین آن کدام است؟
🔹بیانیه «گام دوم انقلاب»، همزمان با موقعیتشناسی با شکوه مردم در روز 22بهمن صادر شد. در روزی که ملت بزرگ ایران در بحبوحه طوفان فشارهای دشمن، مسابقه باریدن و جاری شدن با آسمان گذاشته بودند و زیر برف و باران، سرود سرزندگی میخواندند، حکیم انقلاب نقشه چهل ساله دوم انقلاب اسلامی را ترسیم میکرد. کدام هماهنگی میان امام و امت، از این آشکارتر، و کدام حجت برای مدیران، از این هماهنگی، مسئولیت برانگیزتر؟
♦️روح کلی بیانیه، تکیه به ظرفیتهای پایانناپذیر همین مردم به ویژه نخبگان و فناوران جوان به جای خوشبینی و اعتماد به دشمن است. مسیر بزرگراه تمدن اسلامی، حتما از عرض تمدن ضد انسانی غرب میگذرد؛ مستکبران ما را راحت نمیگذارند و تمدن ما نیز، ستمناپذیر و استکبارناپذیر است.
🔹اغلب مردم ما در زندگی شخصی، آیندهفروشی را نمیپذیرند و حتی در سختترین شرایط اهل آیندهنگری و سرمایهگذاری بلندمدت هستند. این رویکرد درست، دقیقا نقطه مقابل عمل برخی تکنوکراتمآبانی است که به عنوان مثال، ادعا میکردند با فروش بخشی ولو مهم از فناوری و توانمندی ملی، 150 میلیارد دلار پول بلوکه شده را به انضمام 200 میلیارد دلار سرمایه خارجی به کشور میآورند اما در عمل، صندوق همیشه به راه «توسعه ملی» را خالی کردند و سهم صندوق از درآمدها در لایحه بودجه را از 33 درصد (تکلیف قانونی) به 10 درصد رساندند که با مخالفت رهبری روبرو شد.
♦️اتفاقا در همین شرایط دشوار اقتصادی فعلی که ترکیب تحمیل دشمن و کوتاهی برخی مدیران است، باید مبتنی بر ظرفیت انقلاب، به آیندهنگری و راهبردنگاری اهتمام مضاعف کرد؛ آن هم به پشتوانه همین مردم کف خیابان که باور دارند نسخه انقلاب در صورت التزام مدیران، هر بنبستی را میشکند.
🔹بیانیه، اشارتی به نظریه «نظام انقلابی» دارد. اما نظام انقلابی چه توجیهی دارد؟ طیفی از سیاستبازان همواره مدعی بودهاند انقلاب با پیروزی در گام اول و تاسیس نظام جدید تمام میشود و ادامه انقلابیگری، معارض نظم و قانون و روال عادی امور است. پراید 45 میلیونی و گوشت 120 هزار تومانی، حاصل به هم رسیدن طیفهایی است که میان «روحیه جهادی و انقلابی» یا «اشرافیگری و عرض و طول بخشیدن به میز و موقعیت خویش»، دومی را برگزیدند و از منطق انقلاب و الزامات دائمی آنجا ماندند.
♦️چرا باید انقلابی ماند و همچنان بعد از چهل سال، انقلابی عمل کرد؟ چون همان دشمنان زورگو و طغیانگری که انقلاب علیه استیلای آنها شکل گرفت، سرگرم معارضه هستند و دشمنیهای آنها به عنوان «خطر جاری»، نوبهنو در جریان است. به همین دلیل، باید انکارکنندگان دشمنی دشمن و افراد بیاعتقاد به مقاومت را مهار کرد.
(متن یادداشت کیهان را اینجا بخوانید: http://kayhan.ir/)
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
افق 1437 چرا از نان شب واجبتر است؟ - ۲
🔹وقتی میشنویم مشاور فلان رئیسجمهور اسبق و یا عضو فلان حزب منحله، عینا اظهارات پمپئو (وزیرخارجه آمریکا و رئیسپیشین سازمان سیا) و ساورز (رئیسوقت سرویس جاسوسی MI6 و عضو سابق تیم مذاکرات هستهای انگلیس) را درباره ضرورت نُرمالیزاسیون انقلاب از طریق تبدیل توافق به روند «برجامیزاسیون» میکنند، متوجه میشویم نفی انقلابیگری، نه بدفهمی و تصادف بلکه برنامه دیکته شده است.
♦️صدراعظم آلمان پریروز در کنفرانس مونیخ و در واکنش به دعوت معاون ترامپ برای خروج اروپا از برجام تصریح کرد «آیا ملغی اعلام کردن تنها توافق معتبر با ایران، به هدف مشترک ما که همانا مهار نقش مخرب ایران است، کمک خواهد کرد؟ یا اینکه کمک بیشتر این است که همین اهرمی را که در اختیار داریم حفظ کنیم و به اهرم فشار در حوزههای دیگر تبدیل کنیم؟... اختلاف ما و آمریکا تاکتیکی است». اظهار دشمنی از این واضحتر؟
🔹در مقابل، برخی مدیران فاصله گرفته از منطق انقلاب، چنین القا میکردند که مذاکره و توافق، مقدمه شراکت اقتصادی و حتی امنیتی و منطقهای با دشمن است. همزمان، ظرفیتهای فنی و اقتصادی مهیا یا قابل فعال سازی در داخل را به تمسخر گرفتند و چند سال فرصت کارآفرینی و خلاقیت را در خدمت شرکتهای خودرو ساز و نفتی بدعهد غربی هدر دادند. با این رویکرد میشد اقتصاد را رونق داد و تورم را مهار کرد؟ آیا مثلا خودروسازی تکیه داده به غرب بدعهد، باید حال و روزش چیزی جز همین باشد که میبینیم؟
♦️ آشفته بازار قیمتها که حالا ارگان احزاب اشرافی بزککننده دشمن برایشاشک تمساح میریزند، محصول همین نگاه معیوب و بیگانه از انقلاب میباشد، نگرشی که قائل به دست روی دست گذاشتن و قبول دیکتههای پایانناپذیر دشمن است.
🔹اسناد غیر قابل خدشهای وجود دارد که برخی سیاستزدگان، دانسته و ندانسته، و متاثر از تحمیل و تلقین دشمن در چند سال اخیر کوشیدند کشور را دچار خودتحریمی یا دستکم، فرصتسوزی و عدم استفاده از انبوه ظرفیتهای موجود برای مقابله با تحریم و جنگ اقتصادی دشمن کنند.
♦️اگر کسی تردید دارد، بخشنامه صادره در خرداد 96 را مرور کند که از چند بانک خواسته شده بود با افراد و نهادهایی که در فهرست تحریمهای وزارت خارجه و خزانهداری آمریکا قرار دارند، همکاری نکنند!! در این فهرست، سپاه پاسداران در کنار وزارت اطلاعات، وزارت دفاع، قوه قضائیه، صداوسیما، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا و... قرار داشتنند. آیا این رسم مقابله با جنگ اقتصادی بود؟
🔹به زعم برخی محافل مغرض یا فاقد تحلیل عمیق، شرایط اقتصادی، جایی برای بلند همتی و دوراندیشی و راهبردنگاری باز نمیگذارد. آنها میگویند در شرایطی که قیمت پراید 42 میلیون تومان و گوشت 120 هزار تومان شده، واقعا نمیتوان به تمدنسازی اندیشید. اما واقعیت، عکس این تلقی تحمیلی است. نقشه راه مبتنی بر چهارچوبهای انقلاب، اتفاقا پاسخ معضلاتی نظیر نابسامانی بازار هم هست، اگرچه افقهای بلندتر و قابل دسترس را هدفگذاری میکند.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi