💢نقوی حسینی عضو هیأت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس:
♦️ادعای غلط تایپی در ترجمه «لایحه پالرمو» عذر بدتر از گناه است.
♦️مجلس باید مجدداً با بررسی لایحه پالرمو در مصوبه قبلی خود بازنگری کند تا ایراد شورای نگهبان برطرف شود.
🌍 @asatid_enghelabi
✈️بوئینگ، مصرف انتخاباتی داشت/ کاش ایام انتخابات کمی بیشتر طول میکشید
📣حسین دهباشی سازنده فیلم تبلیغاتی روحانی:
🔰با اشاره به تیتر اول روزنامه شرق (بوئینگ پرید؟) که اشاره به بدعهدی برجامی آمریکا و کارشکنی درباره فروش هواپیمای مسافربری دارد و مینویسد: «یکسال قبل در همین ایام و همین روزنامه را به یاد بیاوریم. از همان موقع روشن بود که به جز هواپیماهای مرجوعی و ملخی، هیچ بوئینگ یا ایرباسی به ایران تحویل نمیشود. اما توپخانه سنگین دولت مستقر و رسانههای وابسته هرگونه نقدی را با تهمت سیاهنمایی و سهمخواهی تخریب میکردند.
🔰و کاش ایام انتخابات کمی بیشتر طول میکشید و دستکم از همین مرجوعیها و ملخیها که به هر حال از دهها فروند فرسوده سالمترند، چندتای بیشتر نصیبمان میشد. به جهت ضرورت جوسازی و حمایت کشورهای سازنده از رأیآوری #کاندیدایی_خاص!
🔰راستی، هیچ موقع از خود پرسیدهاید که چرا مقدم یا همزمان با نمایش توخالی خرید هواپیماهای جدید، هیچ تلاشی برای خرید قطعات یدکی برای بیش از 117 فروند پرنده ناوگان هوایی ایران عزیزمان انجام نشد؟»
🔰دهباشی اتفاقات اخیر در نقض برجام را «انقضای یک رویای انتخاباتی» توصیف کرد.
⚠️یادآور میشود دهباشی بنابر اذعان خود، برخی عبارتهای انتخاباتی پوپولیستی نظیر «من حقوقدانم سرهنگ نیستم» و «هم چرخ سانتریفیوژ باید بچرخد و هم چرخ اقتصاد» را به روحانی منتقل کرده و از او خواسته بود در فیلم انتخاباتی از این جملات استفاده کند.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
📱ایتا eitaa.com/asatid_enghelabi
📱سروش sapp.ir/asatid_enghelabi
🔴سخنگوی قوه قضاییه: کاوه مدنی با درخواست رسمی وزارت اطلاعات رفع ممنوع الخروجی شده است
🔹تا الان ۴۷ نفر در صندوق ذخیره فرهنگیان و بانک سرمایه مورد اتهام قرار گرفتند و از آنها تحقیق شده است. کسانی که در مظان اتهام هستند، بیش از این رقم است
🔹همه مشکلات بازار ارز با بگیر و ببند حل نمیشود/صدور کیفرخواست برای ۱۲ نفر
🔹.تاکنون نیز از مسولان دولتی کسی به عنوان مجرم به دستگاه قضا معرفی نشده است
🔹اصل مقابله با پلیس و تمرد از دستور نیروی انتظامی جرم و قابل تعقیب است و اگر سازمان یافته باشد، بدتر است و اگر اشاعه یابد، باز بدتر است. البته طبیعی است، پلیس هم باید طبق قانون رفتار کند
🔹پرونده مشایی در حال تحقیقات دادسرا و در پرونده آقای احمدینژاد نیز چیز جدیدی نیست و پرونده برادر رییسجمهور نیز در دست تحقیقات دادسراست
🔹وزارت اطلاعات مرجع تشخیص جاسوس بودن یا نبودن افراد نیست
🔴وضعیت در پیام رسانهای خارجی اسفناک است
🔹امروز مسائل ضد امنیتی، اجتماعی و اقتصادی در این فضا اتفاق میافتد که حتما باید برای آن فکری کرد و قوه قضاییه هم بارها اخطار داده است.
🔹 اگر مسولان ذی ربط اقدام نکنند، دستگاه قضایی وارد میشود
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
مناطق آزاد چپاول
در حال حاضر، مناطق آزاد به کانالی برای خروج ارز تبدیل شدهاند و تأثیرات نامطلوب این معضل، بیشتر دامنگیر کشور خواهد شد؛ چرا که از طریق این مناطق، ارزها از کشور خارج شده و بازار با اخلال مواجه خواهد شد. مشکل اساسیتر این است که نظام ارزی در مناطق آزاد تفکیک نشده و طبق قانون، ورود و خروج ارز از سرزمین اصلی به مناطق آزاد تابع قوانین داخلی کشور است. با وجود این، برخی بانکها و صرافیها از طریق شعب مناطق آزاد خود، ورود و خروج ارز را از نظارت بانک مرکزی خارج میکنند. طبق اطلاعات سامانه سنا، در نیمه اول سال ۹۵، از طریق بانک مرکزی رقمی معادل ۱۵۴۴ میلیارد و ۴۵۲ میلیون تومان به چهار صرافی در مناطق آزاد ارس، ماکو و پرویزخان اختصاص و واریز شده است.
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
روزمان را با قرآن آغاز کنیم (2)
❎از ویژگیهای یک مومن انقلابی ثبات قدم در را ه دفاع از مکتب است
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ ثُمَّ لَمْ يَرْتابُوا وَ جاهَدُوا بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أُولئِكَ هُمُ الصَّادِقُونَ «15/حجرات»
مؤمنان، تنها كسانى هستند كه به خدا ورسولش ايمان آورده و دچار ترديد نشدند و با اموال و جانهاى خود در راه خدا جهاد كردند. اينانند كه (در ادّعاى ايمان) راستگويانند.
❎❎سيماى مؤمنان انقلابی واقعى
چهار آيهى قرآن با جمله «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ» شروع شده كه ترسيم سيماى مؤمن واقعى است:
1⃣1- إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِذا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ وَ إِذا تُلِيَتْ عَلَيْهِمْ آياتُهُ زادَتْهُمْ إِيماناً وَ عَلى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ»
مؤمنان واقعى كسانى هستند كه هرگاه نام خداوند برده شود، دلهايشان مىلرزد و همين كه آيات الهى بر آنان تلاوت شود، ظرفيت آنان به ايمان افزوده مىگردد وتنها بر خدا تكيه مىكنند.
2⃣ إنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ إِذا كانُوا مَعَهُ عَلى أَمْرٍ جامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ ... مؤمنان واقعى كسانى هستند كه به خدا و رسولش ايمان دارند و هرگاه در يك كار دسته جمعى با پيامبر هستند، بدون اجازهى حضرت از صحنه خارج نمىشوند.
3⃣و4⃣ در همين سوره مطرح شده است؛ يك بار در آيه دهم، إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ ... و بار ديگر در همين سوره آيه 15.
اگر اين چهار آيه را در كنار هم بگذاريم، سيماى مؤمنان مجاهدانقلابی را كشف مىكنيم.
❎❎❎❎مؤمنان واقعى كسانى هستند كه👇
اولا؛ دلهاى آنان به ياد خدا بتپد، نه با مال و مقام و .... «إِذا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ»
ثانیا؛دائماً در حال حركت و تكامل هستند و توقّفى در كارشان نيست و در برابر هر پيام الهى؛ متعهّد، عاشق و عامل هستند. «وَ إِذا تُلِيَتْ عَلَيْهِمْ آياتُهُ زادَتْهُمْ إِيماناً»
ثالثا؛. تنها تكيهگاه آنان ايمان به خداست، نه قراردادها و وابستگىهاى به شرق و غرب و ....عَلى رَبِّهِمْ يَتَوَكَّلُونَ»
رابعا؛ در نظام اجتماعى، پيرو رهبر الهى هستند و بدون دستور او حركتى نمىكنند و نسبت به او وفادارند. «إِذا كانُوا مَعَهُ عَلى أَمْرٍ جامِعٍ لَمْ يَذْهَبُوا حَتَّى يَسْتَأْذِنُوهُ»
خامسا؛خود را برتر از ديگران ندانند و با همه به چشم برادرى نگاه كنند. «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ»
سادسا؛ ايمان آنان پايدار است. ايمانشان بر اساس علم، عقل و فطرت است و به خاطر عمل به آنچه مىدانند، به درجهى يقين رسيدهاند و تبليغات و حوادث تلخ و شيرين آنان را دلسرد و دچار ترديد نمىكند. «ثُمَّ لَمْ يَرْتابُوا»
سابعا؛هر كجا لازم باشد، با مال وجان از مكتب دفاع مىكنند. «وَ جاهَدُوا بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ»
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
سید یاسر جبرائیلی:
📈سالهای طلایی برنامه چهارم توسعه
🔹سالهای ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۹ یعنی دوره پنجساله چهارم توسعه را باید سالهای طلایی اقتصاد ایران خواند.
🔹در این دوره ۵ ساله، با اینکه نرخ رشد متوسط گروه نفت، ۰.۲ درصد بوده است، بخشهای دیگر اقتصاد، رشد چشمگیری را تجربه کردند.
🔹رشد گروه صنعت ۷ درصد بود.
🔹گروه ساختمان ۵.۲ درصد رشد کرد.
🔹گروه حمل و نقل و انبارداری و ارتباطات ۱۳.۵ درصد رشد تجربه کرد.
🔹رشد گروه بازرگانی، رستوران و هتلداری، ۴.۹ درصد بود.
🔹رشد گروه خدمات ۶.۳ بود.
🔹نرخ رشد تشکیل سرمایه ثابت ناخالص(یعنی سرمایهگذاری در کالاهای سرمایهای) ۵.۳ درصد بود.
🔹و نهایتا تولید ناخالص داخلی بدون نفت ۵.۸ درصد رشد را تجربه کرد.
🔸باید این دوران را دوران طلایی اقتصاد ایران خواند.
🔸واقعیت این است که مصائب اقتصاد ایران از فتنه ۸۸ و یک حرکت هماهنگ داخلی و خارجی برای قیچی کردن ملت ایران آغاز شد. فتنه از داخل و تحریم از خارج، رخدادهای ناگوار اقتصادی پس از سال ۹۰ را رقم زد.
🔹با این وجود، حجم عظیم زیرساختهای ایجاد شده در طول برنامه چهارم، آثار بلندمدت ستودنی و مثبتی بر اقتصاد ایران گذاشته است که باید نام آن را پیشرفت گذاشت؛ چیزی که هرگز به عقب برنخواهد گشت و منفی نخواهد شد.
🔹آنچه کشور امروز نیاز دارد، همان رویکرد انقلابی و جهادی است که طی سالهای برنامه چهارم توسعه در دستور کار دولت وقت بود.
وفاق ملی، یعنی اتحاد در برابر جریان فتنه داخلی و فشار خارجی، حتما ما را به دوره سالهای برنامه چهارم بازخواهد گرداند. اما هشیار باشیم که وقتی جریان فتنه داخلی سخن از وفاق ملی میگوید، منظورش جز تیزتر کردن لبه قیچی داخلی برای اعمال فشار بر ملت نیست.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
🍃برگی از #نهج البلاغه
#عذاب الهی نتیجه عدم رسیدگی به حقوق کارگران
🍃🍃نامه 26- ......ِ وَ إِنَّ لَكَ فِي هَذِهِ الصَّدَقَةِ نَصِيباً مَفْرُوضاً وَ حَقّاً مَعْلُوماً وَ شُرَكَاءَ أَهْلَ مَسْكَنَةٍ وَ ضُعَفَاءَ ذَوِي فَاقَةٍ وَ إِنَّا مُوَفُّوكَ حَقَّكَ فَوَفِّهِمْ حُقُوقَهُمْ وَ إِلَّا تَفْعَلْ فَإِنَّكَ مِنْ أَكْثَرِ النَّاسِ خُصُوماً يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَ بُؤْسَي لِمَنْ خَصْمُهُ عِنْدَ اللَّهِ الْفُقَرَاءُ وَ الْمَسَاكِينُ وَ السَّائِلُونَ وَ الْمَدْفُوعُونَ وَ الْغَارِمُونَ وَ ابْنُ السَّبِيلِ .....
🍃نامه۲۶-..... بدان! براي تو در اين زكاتي كه جمع مي كني سهمي معين، و حقي روشن است، و شريكاني از مستمندان و ضعيفان داري، همانگونه كه ما حق تو را مي دهيم، تو هم بايد نسبت به حقوق آنان وفادار باشي، اگر چنين نكني در روز رستاخيز بيش از همه دشمن داري، و واي بر كسي كه در پيشگاه خدا، فقرا و مساكين، و درخواست كنندگان و آنان كه از حقشان محرومند، و بدهكاران و ورشكستگان و در راه ماندگان، دشمن او باشند و از او شكايت کنند.
⚠️رهبر معظم انقلاب، نهم اردیبهشتماه ۱۳۹۴: از کارگر تجلیل بشود، مسئولان توجّه داده بشوند به مسائل مربوط به کارگران، رفع مشکلات محیطهای کارگری و جامعهی کارگری. مشکلاتی وجود دارد؛ مسئلهی تعویقها، اخراجها، مسئلهی معیشت و امثال اینها؛ اینها چیزهایی است که در سطح کشور و در میان جامعهی کارگری وجود دارد و مشکلات کارگران است. مسئولین همّتشان را بیش از پیش به این مسائل متوجّه کنند.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
انتقاد از شورای شهر
الیاس حضرتی، نماینده مردم تهران گفت: «قطعاً از شورای ۲۱ نفره اصلاحطلب تهران انتظار نمیرود که فرد غیر اصلاحطلبی را به عنوان گزینه شهرداری معرفی کند. شورا باید وقت خود را به جلسات، بازدیدها، دعوت از سرمایهگذاران و سازندگان و حل مشکلات آلودگی و حملونقل و ایجاد آرامش و فضای امن در شهر تهران اختصاص دهد. حتی پیشنهاد میکنم رختخواب خود را هم به شهرداری بیاورد؛ زیرا فرصتهای از دست رفته بسیاری است که باید به آنها پرداخته شود. این در حالی است که در میان اصلاحطلبان تاکنون چنین فردی دیده نشده است.»ایران دست نمیکشد
«سوزان مالونی» کارشناس اندیشکده بروکینگز درباره فشار بر ایران برای عقبنشینی از سوریه گفت: «تهران به این آسانی حاضر به دست کشیدن از این پیروزی نیست که به سختی آن را به دست آورده
است.
واگذاری سوریه در عرصههای دیپلماتیک نه تنها برای ایران ممکن نیست؛ بلکه میتواند پذیرش ضعف و دعوتی برای از بین بردن معماری نفوذ ایران قلمداد شود که اکنون به اوج خود
رسیده است.»
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
من انقلابی ام:
▼ حرف روز
به گزینههای خود بیندیشیم!
رئیسجمهور کشورمان عصر دیروز با رئیسجمهور فرانسه به صورت تلفنی صحبت کرد و موضع رسمی جمهوری اسلامی ایران را درباره آینده برجام ـ چه در صورت خروج آمریکا و چه اصلاح آن ـ اعلام کرد. آقای روحانی با ابراز اینکه رفتار فعلی آمریکا، نقض برجام و ایجاد ترس و ابهام در کشورهای گوناگون و بنگاههای اقتصادی برای رابطه با ایران است، تأکید کرد: «حتی اگر در 22 اردیبهشت آمریکا اعلام کند که در برجام میماند و شرایط دو سال گذشته را بخواهد ادامه دهد، برای ما قابل قبول نیست.»
اگرچه این سیاستِ اعلامیِ مناسب دیرهنگام است، اما باید از سوی همه بخشهای سیاسی، اقتصادی، دیپلماسی و رسانهای کشور حمایت شود. رسانه در پژواک این صدای واحد و تبدیل آن به غرور ملی ایرانیان نقش ویژه دارد.
واقعیت آن است که هر چه به موعد پایان مهلت ترامپ نزدیکتر میشویم، منحنی نمودار فعالیتهای رسانهای و بخش سیاسی و حتی امنیتی آمریکا و همپیمانانش در زمینه گمانهزنیها درباره آینده برجام و واقعنمایی تهدیدات پوشالی با ترسیم فضای دوگانه بیم و امید مبتنی بر رهیافت همیشگی چماق و هویج در سیاست خارجی آمریکا سیر صعودی به خود میگیرد. آنها با این اقدامات، به تعبیر رهبر حکیم انقلاب به دنبال تغییر باور و سپس محاسبات تصمیمگیران کشورمان برای تن دادن به اعمال اصلاحات جدید در برجام یا تکوین برجام مکمل هستند.
اما در این میان امید بستن ما به اروپاییها تعجبانگیز است. گویی مسئولان ارشد دولت که روزگاری سکان هدایت پرونده هستهای در مذاکرات طولانی و ملالآور با چشم آبیها را در دست داشتند، یادشان رفته که پس از سالها مذاکره بینتیجه، به پیشنهاد خود اروپاییها بساط 1+5 و حضور آمریکا در مذاکرات فراهم شد؛ اما حالا چه شده است که بار دیگر به آنها امید بستهایم! مگر اروپاییها با صدای بلند نگفتند که رفتار ثباتزدای ایران باید در منطقه کنترل شود و نقطه پایانی بر توسعه موشکی ایران ـ که نقطه اصلی راهبرد بازدارندگی ماست ـ گذاشته شود؟!
غرض اینکه آنها حرفشان را زدهاند و با قلدری پس از 16 ماه هم نمیخواهند به این معاهده بینالمللی عمل کنند و جورچین این همراهی مطلق با آمریکا را به گونهای نسبی میچینند تا اهداف میانمدت و کوتاهمدت در ایران را از دست ندهند. ما باید به گزینهها و سناریوهای تعیینکننده خود بیندیشیم که بحمدالله دستمان خالی نیست.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
پیشبینی رهبری اثبات شد
مهدویآزاد، کارشناس بیبیسی میگوید: «امروز پس از سه دهه، صحبتهای آقای خامنهای مبنی بر «قابل مذاکره نبودن آمریکا» اثبات شده است. اکنون نگاه روحانی که روزی به دنبال برجامهای 2 و 3 بود، با نگاه فرماندهان سپاه در خصوص مذاکره با آمریکا یکسان است و هرگز حاضر به مذاکره مجدد نیست.»
http://eitaa.com/asatid_enghelabi
سه راهبر ترامپ درباره سوریه
ترامپ و تیم سیاست خارجی و دفاعی آمریکا در سوریه نیز سه راهبرد مشخص تاکنون دنبال کرده است که این راهبردها تلفیقی از سیاست های گذشته و جدید مبتنی بر تحولات میدانی اخیر است. این راهبردها عبارت اند از:
1- بالکانیزه کردن سوریه (تجزیه): یعنی سوریه به چند بخش تقسیم شود. این راهبرد مخالفانی در بین متحدین آمریکا دارد که مهم ترین آن ها ترکیه است. ترکیه همواره بر تجزیه سوریه بالاخص در مناطق شمالی (کردها) به عنوان خط قرمز خود تاکید کرده است.
2- فرسایشی کردن جنگ سوریه: این راهبرد نیز از یک سو برای آمریکا دارای بعد مثبت است و از سوی دیگر دارای ابعاد منفی است. بُعد مثبت این راهبرد برای واشنگتن درگیر کردن بازیگران مخالف آمریکا در منطقه همچون ایران و حزب الله است. بُعد منفی این راهبرد نیز در افزایش نفوذ ایران و روسیه در سوریه است. واشنگتن معتقد است که چنانچه پیروزی های مقاومت ادامه داشته باشد و مناطق بیشتری توسط آنها تصرف شود، این امر منجر به نفوذ ایران و روسیه می شود. در نتیجه پایان جنگ منجر به تثبیت وضعیت فعلی و ایجاد هزینه کمتر برای آمریکا در بلندمدت خواهد شد.
3- ویتنامی کردن جنگ سوریه: در این راهبرد ترامپ به دنبال تئوری نیکسون در سوریه است. سربازان ویتنامی های جنوبی به نیابت از آمریکا علیه ویتنامی های شمال می جنگیدند و تجهیزات و پول آنها توسط آمریکا تامین می شد. این راهبرد در واقع همان ایجاد ارتش عربی است که چیزی شبیه همان ناتو در داخل سوریه متشکل از کشورهای عربی است. این ارتش در مناطق تحت نفوذ آمریکا در شمال سوریه فعالیت خواهد داشت.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
ارتش عربی یا ناتوی عربی
سیاست ترامپ درباره ارتش عربی در واقع احیای دوباره ناتوی عربی است که در سفر وی به عربستان بنیان آن گذاشته شده بود. هدف آمریکا از ناتوی عربی سه چیز است:
اول: مقابله با ایران در منطقه در سایه تبلیغات ایران هراسی که رسانه های آمریکایی و عربی به راه می اندازند؛
دوم آشکار سازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل با هدف سیادت اسرائیل بر کشورهای عربی در قالب همکاری های نظامی؛
ارتش عربی نیز در واقع احیای طرح خام ناتوی عربي با سبک و سیاق جدیدی است. با توجه به تاثیرگذاری بازیگرانی همچون ایران و روسیه در تحولات سوریه، دولت آمریکا به دنبال شراکت کشورهای عربی در تحولات آتی سوریه در قالب ائتلافی جدید است. این استراتژی در قالب راهبردهای کلی ترامپ در منطقه یعنی ائتلاف های چندگانه و هزینه بر بودن بحران هاست. ترامپ می خواهد از یک سو هزینه شراکت آمریکا در منطقه را از کشورهای عربی به دست آورد و از سوی دیگر روح تازه ای در کالبد بی جان طرح ناتوی عربی بدمد. هر چند وی تاکنون در عادی سازی روابط اعراب وابسته با اسرائیل موفق بوده، اما طرح ناتوی عربی یا ارتش عربی هنوز روی کاغذ است و ضمن این که یک طرح ناکام خواهد بود و نمی تواند اقتدار منطقه ای ایران را خدشه دار کند. این طرح ها که اعراب وابسته را بر سر ذوق می آورد، در واقع کاسه جدیدی برای دوشیدن بیشتر آنها از سوی هیأت حاکمه آمریکا و متحدان غربی اش می باشد.
سخن پایانی این که راهبرد ترامپ در منطقه و سوریه بر اساس رویکردی اقتصادی بنا شده است. ترامپ معتقد به این اصل واقع گرایی است که باید به دنبال حداکثر سود و کمترین هزینه باشد. تشکیل ارتش عربی را نیز باید در این چارچوب دید.
🇮🇷کانال اساتید انقلابی
/https://eitaa.com/asatid_enghelabi