💠بیانات امام خامنه ای
📝 #عکس_نوشته_پوستر
🔸 #بصیرت یعنی شناخت زمان، شناخت نیاز، شناخت اولویت، شناخت دشمن، شناخت دوست و شناخت هر وسیله ای که در مقابل دشمن باید به کار برد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
18.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_نموداری
🌷خصوصیات شهید حاج قاسم سلیمانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
💠بیانات امام خامنه ای
📝 #عکس_نوشته_پوستر
🔸#شهید_سلیمانی تبلور ارزشهای فرهنگی ایرانی بود.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢شلیک ۲ موشک از غزه به تلآویو
♦️ساعاتی پیش رسانههای رژیم صهیونیستی خبر دادهاند صدای ۳ انفجار شدید تلآویو و دریای یافا را به لرزه درآورده است.
♦️ارتش رژیم صهیونیستی شلیک ۲ موشک از غزه را تایید و اعلام کرد موشکها در نزدیکی سواحل منطقه تلآویو برخورد کردهاند. تلآویو درباره عدم فعالشدن آژیر خطر مدعی شد «بنا بر سیاستهای اعلامی، سیستم هشدار فعال نشد و رهگیری صورت نگرفت».
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
💠 مولفه های مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
✅وقتی ادبیات دنیا با ایران تغییر کرد!
«محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص فعالیتهای فضایی کشورمان و نگاه کشورهای دیگر به ایران در حوزه گفت: «وقتی کار را شروع کردیم و برنامه را پیش بردیم، طبیعی بود که هیچ کشوری با ما همکاری نکند و همکاری نمیکردند. زمانی که ما در سال ۱۳۸۸ موفق شدیم ماهواره امید را در فضا قرار دهیم، به صورتی باورنکردنی ادبیات دنیا با ما تغییر کرد. برای ورود به باشگاه فضایی به ما خوشآمد گفتند و حیرتزده بودند. زمانی که این اتفاق افتاد، من معاون وزیر دفاع بودم و در سفری که به یکی از کشورهای شرق آسیا داشتم، یکی از مقامات عالیرتبه این کشور گفت: "ما واقعاً متحیریم. شما در تحریم و اینهمه مزاحمتی که برایتان وجود دارد، الآن در فضا هستید و ماهوارهتان را به فضا فرستادید؛ اما ما با چند صد میلیون دلار و پشتوانه آمریکا هنوز نتوانستیم به این مرحله برسیم".
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
▼حرف روز
در این شرایط اقتصادی چه نیازی به فضا داریم؟!
ایران با سرعت ۷ کیلومتر بر ثانیه یک دستاورد موفق دیگر را در حرکت به سمت فضا به ثبت رساند. روز پنجشنبه (۹ دیماه) ماهوارهبر سیمرغ برای نخستین بار ۳ محموله تحقیقاتی را بهصورت همزمان به ارتفاع ۴۷۰ کیلومتری و با سرعت ۷۳۵۰ متر بر ثانیه به فضا پرتاب کرد.
نکات تحلیلی: در این روزها که مشکلات اقتصادی در کشور بسیار برجسته میشود، بسیاری از پیشرفتهای علمی کشور نادیده گرفته میشود و یا در مورد آن به جوسازی رسانهای پرداخته میشود، برای همین لازم است که نسبت پیشرفت در عرصه فضا با پیشرفت اقتصادی و حتی علمی کشورمان تبیین گردد: 1- امریکا در سال 1961 و در بدترین شرایط اقتصادی، هیجده و نیم میلیارد دلار در صنعت فضایی سرمایهگذاری کرد و اکنون هم اولین کشور در عرصه سرمایهگذاری در فضا است. آمریکا در حال حاضر سالانه حدود هشت میلیارد دلار صرف مأموریتهای فضایی میکند که این رقم در طول ۵۰ سال گذشته به بیش از ۴۸۰ میلیارد دلار رسیده است. 2- در سالهای گذشته بهواسطه تحریم، ماهوارهها از مناطق ممنوعه فعالیت ایران بودند و حتی در دولت سابق بودجه این بخش به شکل محسوسی کاهش یافت، این در حالی است که ارزش تصاویر ماهوارهای 30 برابر هزینه اولیه آن است؛ البته این رقم در شرایط غیرتحریم برآورد میشود؛ در شرایط تحریم رقمها چند برابر محاسبه میشود. 3- ماهواره یکی از صنعتهای برتر است و موفقیتهای بزرگ در حوزههای نظامی، مخابراتی، ارتباطی حتی کشاورزی و صنعتی وابسته به آن است. اهمیت حضور در این فضا بهگونهای است که اگر در آینده کشوری در فضا حضور نداشته باشد، نمیتواند در زمینههای حملونقل، اکتشافات معدنی، کشاورزی، آب و حتی امنیت ملی حرفی برای گفتن داشته باشد. 4- ایران در ۱۰ سال گذشته توانسته است به چرخه کامل فناوری فضایی دست پیدا کند که شامل ساخت ماهواره، پایگاه پرتاب و پرتابگر، ایستگاه دریافت، کنترل و داده میشود.
نکته راهبردی: متخصصان کشورمان در تلاش برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری و ارسال اولین کپسول حامل انسان تا سال ۱۴۰۴ به فضا هستند و تا پایان سال جاری سند جامع توسعه هوافضای کشور هم به تصویب خواهد رسید و دیگر مانند گذشته شاهد تحت تأثیر فشارهای غرب قرار گرفتن برای متوقف کردن پیشرفتهای فضایی را نخواهیم بود. این نکته را باید توجه داشته باشیم که واقعاً کشور با سختیها و مرارتها و در شرایط تحریمی به این نقطه رسیده که در ردیف ۹ کشور فضایی جهان، رتبه نخست منطقه، ساخت بیش از ۹۰ درصد قطعات ماهواره در داخل و پایگاه فضایی کاملاً بومی است. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
▼گزارش روز
🔰تعامل راهبردی!
«علی باقری» مذاکرهکننده ارشد کشورمان در وین روز پنجشنبه عنوان کرد که مذاکرات چند روز اخیر (دور هشتم) مثبت بوده است. همچنین اولیانوف، نماینده روسیه در توئیتی نوشت: «از اوایل سال آینده توافق حاصل میشود. من از صمیم قلب آرزو میکنم همه شرکتکنندگان در گفتگوهای وین و همه حامیان توافق هستهای در سراسر جهان شاهد بازیابی کامل برجام در اوایل سال آینده باشند».
👈گزارههای تحلیلی:
در کنار داشتن دست برتر و همزمان ابتکار عمل ایران در دور هفتم و هشتم مذاکرات هستهای با ۱+۴، ازجمله عامل مؤثری که بهعنوان پیشبرنده گفتگوها محسوب میشود، حمایت دو بازیگر فعال حاضر در وین از مواضع اصولی تیم مذاکرهکننده کشورمان، قبل و حین مذاکره است؛ روسیه و چین علیرغم ادوار گذشته مذاکرات که همواره نگاه محتاطانهای به مسئله و مناقشه هستهای ایران با غرب داشتند، در این دور با رویکردی همسو و نقشی حمایتی و همزمان فعال نسبت به مواضع اصولی جمهوری اسلامی وارد مذاکرات شدهاند. این تغییر محسوس قطعاً اتفاقی نیست و محصول یک برآورد، محاسبه ذهنی و ادراک جدید نسبت به ایران است. یقیناً بخشی از این رویکرد نتیجه تغییر بنیادین در سیاست خارجی جمهوری اسلامی و نگاه راهبردی به شرق بهویژه نسبت به چین و روسیه بوده که در دولت سیزدهم شکل عملیاتی به خود گرفته است. مقامات روسیه و چین اکنون به این جمعبندی رسیدهاند که میتوانند روی ایران بهعنوان یک شریک راهبردی و البته قابلاتکا حساب باز کنند. نحوه مواجهه مقامات کنونی جمهوری اسلامی نسبت به برجام، قرائتی از چسبندگی و گرهزدگی سیاست داخلی و خارجی خود به آن را ندارد؛ سیاست ورزی دولت گذشته که متمرکز بر برجام بود و در این خصوص مذبذبانه با شرق برخورد میشد، اکنون دچار دگرگونی شده و دیگر پیام متعارضی از ناحیه ایران در مواجهه با شرق و بازیگران مهم آن داده نمیشود. بخش مهم ماجرا این است که اگر در ذهن مقامات روسیه و چین در گذشته این تلقی شکل گرفته بود که جمهوری اسلامی صرفاً میخواهد با نگاه تاکتیکی از ظرفیت آنان برای ایجاد موازنه و فشار بر طرفهای مدعی خود در موضوع هستهای استفاده کند، اکنون این محاسبه ذهنی تغییر کرده و این شائبه با جدیت ایران نسبت به تعامل با شرق بهویژه چین و روسیه، برطرف شده است. نکته مهم دیگر این است که ایجاد همگرایی و تعاملات در شرق نسبت به موضوعات مختلف میتواند ابزار و روشی برای مهار غرب و بهویژه آمریکا در نظام بینالملل باشد. در حال حاضر روسیه و چین بدشان نمیآید از طریق ایجاد همگرایی نسبت به برجام و همکاری با جمهوری اسلامی، طرف غربی و آمریکا را در موضع ضعف قرار دهند.
👈جمعبندی:
شراکت راهبردی در عرصه نظام بینالملل امری رایج و از عوامل پیشبرنده و از الزامات تأمین منافع ملی بازیگران فعال در این حوزه است. جمهوری اسلامی در گذشته بهخوبی از این ظرفیت برای تأمین منافع خود در نظام بینالملل و حلوفصل چالشهایی نظیر موضوع هستهای استفاده نکرده است. اکنون فرصت خوبی بدست آمده تا در کنار حضور فعال، مقتدرانه و منطقی در نظام بینالملل، از طریق ظرفیت تعامل و شراکت راهبردی بلندمدت با چین و روسیه و از طریق جایگاه بینالمللی آنها، به پرونده چالشبرانگیز هستهای فیصله دهد.
✍️ #احمد_بنافی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وقتی اشک رهبر امان نمیده بقیه روایت رو بگن
🔴 🍃🌷روایت بغضآلود رهبر انقلاب از انتظار حاجقاسم پشت درب اتاق عمل جراحی و همراهی با خانواده دوست شهیدش🍃🌷
تلنگر: راستی ماها چقد هوای بچه های شهدا رو داریم؟؟؟!!!
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
سرنوشت دو کرمانی در طول انقلاب
۱-هاشمی رفسنجانی
۲- شهید سلیمانی
مقایسه کنیم زندگی و مرگ هر دو را
زحمات و بهرمندی هر یک از سفره انقلاب
یکی با ادعا
یکی بی ادعا
یکی طرفدار سرمایه داری
یکی خاکی و طرفدار محرومین و مستضعفین
یکی طرفدار مذاکره و ذلت دربرابر دشمن
یکی طرفدار مقاومت وعزت همیشگی
یکی چهل سال درپستهای مملکتی
یکی چهل سال در جبهه های مقاومت
یکی همسر و فرزندانش فتنه گر و آقازاده و بهره مند سفره انقلاب
یکی همسر وفرزندانش الگوی زینبی و علوی
یکی مغایر با خط امام ورهبری
یکی تا آخرین لحظه در خط امام ورهبری
یکی در سقوط عزت
یکی در سعود عزت
یکی مرگش در استخر فرح
یکی مرگش شهادت در راه خدا
یکی مرگش در بی تفاوتی ملت
یکی مرگش در توجه و ناراحتی ملت
یکی جمعیت تشییعش در حدمعمولی
یکی جمعیت تشییعش در حد امام ره
یکی دفن زورکی در کنار امام ره
یکی دفن در جایی خاکی و معمولی
یکی سنگ قبرش میلیاردی
یکی سنگ قبرش سرباز ولایت. .. و مثل قبور سایر شهدا
یکی .....
یکی ....
روحت شاد سردار دلها
که هم زندگی ات
وهم شهادتت
باعث برکت و زنده شدن خط امام ورهبری شد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
*انسان تراز انقلاب در مکتب شهید سلیمانی
🌺یادداشت سیاسی روزنامه جوان مورخ شنبه ۱۱ دیماه ۱۴۰۰ بقلم سید عبداله متولیان
فلسفۀ وجودی جمهوری اسلامی و همچنین دلیل انتخاب حاکمیت اسلام توسط مردم در انقلاب ۵۷، رهایی از حکومت طاغوت و ایجاد حکومت مردمی و مستضعفان بر مبنای تعالیم و احکام اسلامی برای برقراری و استقرار عدالت و حرکت به سوی جامعه مهدوی از طریق تربیت نیروی انسانی تراز انقلاب و استقرار کارگزاران و مدیران انقلابی، مردمی و جهادی در رأس مدیریت کشور بود. در نگاه رهبر معزز انقلاب مدیر انقلابی، همسو با شاخصه انقلابی نظام، باید حداقل واجد سه ویژگی «مدیریت مردمی بهعنوان نقطه مقابل لیبرالیستی یا کاپیتالیستی یا سوسیالیستی و یا دولتی کردن امور»، «مدیریت انقلابی که در عین رعایت نظم و انضباط به دور از کاغذبازی و تشریفات اداری به دنبال پیدا کردن راه کارهایی برای حل مشکلات در کوتاه ترین زمان و کمترین هزینه و بالاترین کیفیت است» و «مدیریت جهادی مبتنی بر عدالتخواهی و خدمت خالصانه به مردم و مستضعفان» باشد
نگاهی به ویژگیهای شخصیتی و صفات اخلاقی و عملکرد و رفتار سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی او را نه فقط بهعنوان الگوی موفق و تمام عیار مدیر تراز انقلاب اسلامی بلکه بهعنوان یک مکتب انسان ساز و در تراز تمدن نوین اسلامی معرفی میکند. شهید سلیمانی علاوه بر ارائه الگوی موفق مدیر تراز انقلاب، انتظارات جامعه و مردم را از مدیران و مسئولان تراز انقلاب ارتقا بخشیده است. شهید سلیمانی حقیقتاً مصداق کامل مدیریت تراز انقلابی، مردمی و جهادی بود که انتظارات رهبری را به صورت صد درصد برآورده کرده بود. سردار فاتح دلها بی کم و کاست نماد عینی و واقعی مدیر انقلابی مورد نظر مولای متقیان امیر مؤمنان حضرت علی علیهالسلام در عهد نامه مالک اشتر است. بیشک شرح صفات مدیریتی شهید سلیمانی خود هر یک کتابی مستقل میطلبد مثلاً وقتی گفته میشود شهید سلیمانی محور وحدت بود همه ابعاد وحدت را شامل میگردد. سردار فاتح دلها، محور وحدت بین احزاب و سلائق سیاسی، وحدت بین اقوام، وحدت بین شیعه و سنی، وحدت بین عرب و عجم، وحدت بین مسلمان و غیر مسلمان و... بود و از همین جهت است که در شهادت او نه فقط مردم ایران و نه فقط مسلمانان بلکه همه مردم آزاده و ظلم ستیز جهان اقامه عزا کرده و به پا خواستند.
صفات مدیریتی شهید سلیمانی او را به نماد مدیر محبوب مردمی در جهان و به یک مکتب تبدیل کرده است و مردم جهان به او عشق میورزیدند. شهید سلیمانی یک انسان الهی بود او مجموعه ای ازصفات والای انسانی و ضروری برای مدیریت انقلابی، مردمی و جهادی در سطح جهانی و بینالمللی نظیر: «ساده زیستی»، «مردمی بودن و مردم دوستی»، «خدامحوری»، «اخلاص»، «سادگی و صفای باطن»، «عاشق خدمت خالصانه»، «ایمان به خدا»، «نبوغ نظامی»، «ایثار و گذشت»، «روحیه سلحشوری»، «روحیه جهادی»، «توجه به مقام دعا و ذکر»، «ارادت به اهلبیت علیهمالسلام»، «تعبد و معنویت»، «جهان نگری و فرامرزی بودن»، «سختکوشی و خستگی ناپذیری»، «منضبط و منظم»، «دقیق و نکته سنج»، «دارای سرعت عمل»، «به هنگام»، «قدرت پیگیری و حساب کشی»، «بیان قوی و اثرگذار»، «دارای روحیه انقلابی»، «معتدل و به دور از افراط و تفریط» «سادگی و صفای باطن»، «مدبر در امور»، «تمرکز بر روی هدف»، «قدرت جذب افراد»، «تربیت نیروی انسانی و کادر سازی»، «ارتباط معنوی با جوانان»، «دقیق در تربیت و آموزش»، «خوشرویی و خوشخویی»، «دارای آرامش و سکینه»، «آرمانگرای واقع نگر»، «صمیمی با کارکنان خود»، «خانواده دوست»، «شهادت طلب»، «دارای ثبات رأی و عقیده»، «دوراندیش و دارای تفکر راهبردی»، «چندبعدی و دارای اجتماع نقیضین»، «دارای قدرت تدبیر و منطق انقلابی»، «عاشق خدمت»، «تکلیف گرا»، «شجاع»، «شهید زنده»، «اهل فداکاری، ایثار و گذشت»، «ساده زیست و زاهد و دارای زندگی مؤمنانه»، «عاشق خانواده شهدا و خود را مدیون آنان دانستن»، «خادم اهلبیت علیهمالسلام»، «کم توقع»، «نگاه باز و فراجناحی»، «مدیریت راهبردی»، «مؤمن به هدف»، «نماد و الگوی تربیتی مکتب امام خمینی»، «بادرایت و باهوش و اهل پیش بینی»، «آخرت جو و مخالف دنیاطلبی»، «به شدت مراقب و مقید به حدود شرعی»، «ذوب در انقلاب و ولایت»، «پرچمدار و قهرمان مبارزه با تروریسم»، «به شدت اهل مراقبه نفس»، «الگوی عقلانیت انقلابی و سیاسی»، «نماد ایستادگی و مقاومت اسلامی»، «دارای نبوغ فکری و نظامی»، «به شدّت پایبند به انقلاب و خط مبارک و نورانیِ امام راحل (ره)»، «اعتقاد راسخ به عدم جدایی دین از سیاست»، «متعهد به قول و پاسخگو بودن»، «اهل بصیرت»، «محور وحدت»، «بی ریا و مخلص»، «دشمن شناس»، «قدرت بکارگیری حداکثری»، ظرفیتها و منابع»، «دارای نبوغ ویژه ایجاد امواج، حداکثری برای رسیدن به هدف»، «اهل دعا و استغاثه» و... را یک جا در خود داشت.
مؤلفههای اخلاقی، زیستی، رفتاری و مدیریت
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi