eitaa logo
اساتید بسیجی استان اصفهان
298 دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
261 ویدیو
23 فایل
این گروه در جهت اطلاع رسانی به اساتید بسیجی استان اصفهان تاسیس گردیده
مشاهده در ایتا
دانلود
کنگره ۸۹۶شهید دانشگاهی استان اصفهان+تصاویر کنگره ۸۹۶ شهید دانشگاهی استان اصفهان ، با حضور خانواده شهدای دانشجو و تشریف فرمایی خانواده شهدای محور مقاومت سردار شهید زاهدی و نیلفروشان و حضور پرشور اقشار مختلف مردم و دانشجویان در ورزشگاه بزرگ شهید نیلفروش زاده دانشگاه اصهان برگزار شد. سردار محمدرضا نقدی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار مجتبی فدا فرماندهی سپاه صاحب الزمان(عج)؛ سردار استکی فرمانده قرارگاه منطقه ای سیدالشهدا؛ همچنین معاون سیاسی استاندار؛ روسای دانشگاهها و محمد باقری مسئول سازمان بسیج اساتید استان اصفهان و دیگر مسئولان استانی در این مراسم حضور داشتند. https://isfehan.basijasatid.ir/gallery/88137 http://baesf.ir/?p=13105 https://eitaa.com/asatidbasijiesfahan @Basijasatidk .
سردار نقدی: بیداری جوانان و نابودی اسرائیل دستاورد جنایات رژیم صهیونیستی است معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دستاورد رژیم صهیونیستی از جنایت‌هایی که در غزه می‌کند، بیداری بیشتر جوانان و انگیزه بیشتر برای نابودی رژیم صهیونیستی است. سردار محمدرضا نقدی، معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، صبح امروز، در کنگره ۸۹۶ شهید دانشجوی استان اصفهان که در ورزشگاه شهید نیل‌فروش‌زاده برگزار شد، اظهار داشت: دل‌های ما داغدار صحنه‌هایی است که هر لحظه در غزه و لبنان اتفاق می افتد اما سربلندیم که خون پاک شهدا به بار نشست و نتیجه داد. وی افزود: ثمره خون شهدا بیداری است که امروز در سطح جهان شاهدیم، در تاریخ حادثه‌ای این‌طور بشریت را از غرب تا شرق عالم برای مبارزه با ظلم برانگیخته نکرده بود و این متأثر از خون شهدا است. نقدی اظهار کرد: شهید نصرالله و سنوار پیش از شهادت کار اسرائیل را تمام کردند و محور مقاومت اکنون مشغول جنگیدن با آمریکا و انگلیس هستند. معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: غرب سرنوشت خود را به رژیم صهیونیستی گره زد و حال با نابودی رژیم صهیونیستی غربی‌ها نیز نابود می‌شوند. نقدی افزود: پیروزی‌های مهمی در راه است و ایستادگی تاریخی مردم غزه جز با حادثه کربلا قابل‌قیاس نیست، پاداش ایستادگی مردم غزه جز پیروزی نخواهد بود؛ فرهنگ مقاومت از جنگ دفاع مقدس به مردم غزه نیز رسیده است. https://isfehan.basijasatid.ir/node/88136 http://baesf.ir/?p=13102 https://eitaa.com/asatidbasijiesfahan @Basijasatidk .
بیانیه بسیج اساتید دانشگاه فلاورجان در پی شهادت مجاهد شهید سید هاشم صفی‌الدین شهادت علامه مجاهد و رهبری بزرگ ، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله، شهید سید هاشم صفی‌الدین رضوان‌الله تعالی علیه، که در حمله جنایتکارانه صهیونیستی به لقاء الله پیوست برای مقاومت و آزادگان جهان سخت و سنگین است. شهادت پرافتخار و بیداری ساز این مبارز مومن و خون‌های پاک و مطهر شهیدان مظلوم راه قدس؛ زمینه ساز برچیده شدن قطعی بساط اشغالگری و جنایتگری‌های رژیم جعلی و جلاد صهیونیستی خواهد شد. بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان ضمن عرض تسلیت به امت مسلمان و محور مقاومت خصوصاً ملت شریف و مجاهد لبنان وهمچنین عرض تسلیت محضر بزرگ پرچم‌دار جهاد و مقاومت رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (حفظه الله)،از درگاه قادر متعال برای رزمندگان میدان نبرد و کارزار جهاد پیروزی نهایی را که همانا وعده حق تعالی است؛ مسئلت نموده؛ حمایت از مردم فلسطین و لبنان را بعنوان وظیفه مجاهدانه مورد تاکید قرار می دهد. https://isfehan.basijasatid.ir/node/88166 http://baesf.ir/?p=13129 https://eitaa.com/asatidbasijiesfahan @Basijasatidk .
اتحادیه اروپا و همراهی با مدعای پوچ امارات بشیر اسماعیلی، مسئول جهاد تبیین بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا؛ در یادداشت اختصاصی با عنوان « اتحادیه اروپا و همراهی با مدعای پوچ امارات» می‌نویسد: امارات برای طرح دوباره ادعای واهی بر سر جزایر ایرانی، در کنار شورای همکاری خلیج فارس به دیپلماسی نوین روی آورده است و در پایان نشست‌های شورای همکاری، بیانیه‌ای ادعایی درباره جزایر سه‌گانه می‌گنجاند. کشورهای مهمان شورای همکاری خلیج فارس مانند اتحادیه اروپا نیز احتمالاً به خاطر فواید مالی در باب چنین بیانیه‌هایی اغماض می‌کنند. هر چند امثال بیانیه‌های شورای همکاری خلیج فارس به جز جنجال زود گذر اثر مهمی نخواهند داشت، اما بایستی کشور‌های دوست و هم پیمان با ایران را به خوبی توجیه کرد که تمامیت ارضی مهمترین خط قرمز برای هر کشوری است. دیوان بین‌المللی دادگستری آرای فاقد ضمانت اجرایی صادر می‌کند و در نهایت این قدرت کشورهاست که ضامن حفظ تمامیت ارضی آنهاست. تغییر مرزهای سیاسی و تجاوز به آب و خاک دیگر کشور‌ها امروزه امری خطرناک و صعب است که به ندرت تحقق می‌پذیرد؛ به ویژه اگر کشوری با مختصات امارات متحده عربی مدعی خاک کشور بزرگ و پر قدرتی مثل ایران باشد. بنابراین بهتر است با واقع بینی و قناعت به حق خود، به جای چشم داشتن به سرزمین‌های دیگر، به دنبال همزیستی مسالمت آمیز و بسط صلح و همکاری‌های منطقه‌ای بود . https://isfehan.basijasatid.ir/node/88174 http://baesf.ir/?p=13132 https://eitaa.com/asatidbasijiesfahan @Basijasatidk .
با مساعدت بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت استان اصفهان صورت گرفت؛ سخنرانی استاد آموزش خانواده پیرامون ارتباط صحیح با فرزند با حضور اولیا و مربیان دبستان مهر2 کاشان اولین جلسه آموزش خانواده با موضوع ارتباط صحیح با فرزند در دبستان مهر2 کاشان همزمان با انتخابات انجمن و با حضور اولیا و مربیان با حضور غلامرضا حسنی مقدم استاد آموزش خانواده و مسئول بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت استان اصفهان برگزار شد. https://isfehan.basijasatid.ir/node/88175 http://baesf.ir/?p=13135 https://eitaa.com/asatidbasijiesfahan @Basijasatidk .
تاثیر توجه به حجب و حیا در دوره دانش آموزی دورماندن از آسیبهای اجتماعی است معاون افکار سنجی سازمان بسیج اساتید استان اصفهان؛ بعنوان سخنران برنامه «پوشش و حیا در فرهنگ‌های مختلف» دبیرستان دخترانه دارالقرآن اصفهان؛ گفت: حجب و حیا موجب می‌شود تا انسان از آسیب‌های اجتماعی دور بماند ضمن آنکه بارعایت دیگر شئون زندگی می‌تواند الگویی والا برای سایرین باشد. محمد میرزائی حیدری با بیان اینکه دوره نوجوانی یا همان دوره دانش آموزی یکی از مهمترین و سرنوشت‌سازترین لحظات در تمام طول عمر انسان است؛ با تاکید براینکه تمام تلاش ما باید این باشد که دانش آموزان از این دوره به بهترین نحوه بهره مند گردند و آینده روشن برای خودشان و آیندگان را رقم بزنند؛ گفت: اگر تجربه را ملاک قرار دهیم اکثر کسانی که به موفقیت‌های بزرگ دست یافته‌اند، در مصاحبه‌ها و خاطرات علت موفقیت خود را مربوط به سبک زندگی دوران نوجوانی و دانش آموزی می‌دانند. وی افزود: از طرف دیگر دوره نوجوانی (دانش آموزی) هم یکی از آسیب‌پذیرترین مراحل زندگی انسان است، شاید به واسطه محدودیت تجربه و غلبه احساسات بر نوجوانی می‌باشد. وی با تاکید براینکه اهمیت پوشش به حدی هست که حتی در آموزه‌های هیچ کدام از ادیان غیر توحیدی هم برهنگی وجود ندارد، گفت: با این وجود امروزه دنیای غرب جایگاه زن را در حد کالا تنزل داده و کرامت مادری و انسانی او به غارت رفته است. انتهای پیام/ https://isfehan.basijasatid.ir/node/88176 http://baesf.ir/?p=13139 https://eitaa.com/asatidbasijiesfahan @Basijasatidk .
با حضور مسئول بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت استان اصفهان صورت گرفت؛ کارگاه مهارت افزایی با موضوع «احـتـرام در فـضـای حـقـیقـی مـهـم تر است یا در فـضـای مـجـازی؟!» کارگاه مهارت افزایی با موضوع «احـتـرام در فـضـای حـقـیقـی مـهـم تر است یا در فـضـای مـجـازی؟!» در مسجد امیرالمومنین علیه السلام توسط پایگاه مقاومت بسیج نفیسه با همکاری دانشگاه ملی مهارت شهید رجایی کاشان چهارشنبه ۲ آبان برگزار شد. غلامرضا حسنی مقدم عضو هیات علمی دانشگاه ملی مهارت شهید رجایی کاشان و مسئول بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت استان اصفهان مدرس این کارگاه بود. https://isfehan.basijasatid.ir/node/88177 http://baesf.ir/?p=13145 https://eitaa.com/asatidbasijiesfahan @Basijasatidk .
بیانیه نهضت استادی بسیج اساتید استان اصفهان در محکومیت حمله رژیم جعلی اسرائیل اسرائیل ثابت کرده است که جز زبان زور؛ زبان دیگری نمی فهمد با او چز با زبان قدرت یک ملت و قدرت یک امت اسلامی در سراسر عالم نمی شود حرف زد . مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) پس از مدت‌ها تبلیغات پر سر و صدا‌، رژیم جعلی صهیونیستی در تجاوزی آشکار و بر خلاف مقررات بین المللی حریم هوایی ایران را شکست و تلاش نمود چند منطقه نظامی در ایران را مورد حمله قرار دهد. پدافند مستحکم جمهوری اسلامی در مقابله با این حمله نشان داد ایران علاوه برقدرت موشکی دارای پدافندی قوی در مقابله با آخرین تکنولوژی نظامی دنیاست. به لطف الهی و در سایه تلاش نیروهای نظامی همیشه بیدار و به برکت خون شهیدان عزیز، این حمله باعث شد ضعف دشمن بیش از گذشته آشکار شود و ملت غیور ایران در سایه امنیت بی بدیل کشور در آرامش به زندگی روزمره خود مشغول باشند. نهضت استادی بسیج اساتید استان اصفهان این حمله که مغایر با منشور سازمان ملل است را محکوم نموده و از مسئولین ذیربط تقاضا دارد از آنجا که حق دفاع از نقض حاکمیت ایران امری قانونی است نسبت به پاسخ ‌در‌خور و بازدارنده متناسب با شرایط بدون تعلل و تعجیل اقدام نماید.همچنین ضمن‌تسلیت شهادت فرزندان شجاع ارتش، مراتب تشکر خود را از آمادگی‌ پدافند هوایی که منجر به شکست حملات رژیم‌اشغال گر شد اعلام می نماید https://isfehan.basijasatid.ir/node/88199 http://baesf.ir/?p=13151 https://eitaa.com/asatidbasijiesfahan @Basijasatidk .
بیانیه بسیج اساتید و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تیران در محکومیت حمله رژیم جعلی اسرائیل بسمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِیمِ مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلاً ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای دفاع از حریم امنیت ایران زمین و جلوگیری از آسیب به ملت و منافع ایران دو تن از رزمندگان خود(سرگرد عملیات موشک، شهید حمزه جهان‌ دیده و گروهبان‌ یکم عملیات موشک شهید محمد مهدی شاهرخی‌فر) را در شب گذشته حین مقابله با پرتابه‌های رژیم جنایتکار صهیونیستی فدا نمود. بسیج اساتید و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تیران، جنایت و خونخواری رژیم صهیونیستی که تجاوزی آشکار و بر خلاف مقررات بین المللی است را محکوم نموده؛ .شهادت این جوانمردان ایران زمین را محضر حضرت ولی‌عصر(روحی و ارواحنا فداه) ، رهبری معظم انقلاب حضرت امام خامنه‌ای(مدّظلّه‌العالی) و تمامی آزادمردان ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض می کند. https://isfehan.basijasatid.ir/node/88200 http://baesf.ir/?p=13154 https://eitaa.com/asatidbasijiesfahan @Basijasatidk .
با حضور مسئول بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت استان اصفهان صورت گرفت؛ کارگاه مهارت افزایی «خانواده موفق در سایه احترام در خانواده» کارگاه مهارت افزایی با موضوع کارگاه خانواده موفق در سایه احترام در خانواده در مسجد امیرالمومنین علیه السلام توسط پایگاه مقاومت بسیج نفیسه با همکاری دانشگاه ملی مهارت شهید رجایی کاشان برگزار شد. غلامرضا حسنی مقدم عضو هیات علمی و استاد آموزش خانواده دانشگاه ملی مهارت شهید رجایی کاشان و مسئول بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت استان اصفهان مدرس این کارگاه بود. https://isfehan.basijasatid.ir/node/88179 http://baesf.ir/?p=13148 https://eitaa.com/asatidbasijiesfahan @Basijasatidk .
به همت بسیج اساتید دانشگاههای آزاد اسلامی واحدهای تیران ، خمینی شهر، لنجان و فلاورجان با همکاری سازمان بسیج اساتید استان اصفهان، کانون علمی خدمت رضوی آستان قدس و‌ دفتر هم اندیشی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار می‌شود: ⭕️ نشست تخصصی جهاد تبیین " جهاد در عصر حاضر " 🔷 سخنران : حجت ‌الاسلام محمد علی قیصریان معاونت نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان 🔷 لینک ورود: http://khsh.iau.ir/fa/news/200 🔷 زمان: دوشنبه ۷ آبان ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۳:۳۰ 🔶 برای شرکت کنندگان گواهی حضور صادر می گردد https://isfehan.basijasatid.ir/node/88223 http://baesf.ir/?p=13170 https://eitaa.com/asatidbasijiesfahan @Basijasatidk .
بازدید مسئول بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت استان اصفهان از برنامه دانش آموزی کنگره سرداران و 1800 شهید دارالمومنین کاشان« رویداد زنگ رفاقت» غلامرضا حسنی مقدم مسول بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت استان اصفهان از رویداد زنگ رفاقت از سری برنامه‌های دانش آموزی کنگره سرداران و 1800 شهید دارالمومنین کاشان بازدید کرد. مسئول بسیج اساتید دانشگاه ملی مهارت استان اصفهان در این رویداد در جمع دانش آموزان شرکت کننده در کنگره سرداران و ۱۸۰۰ شهید دارالمومنین کاشان حضور یافت و از مراحل تلاش دانش آموزان متوسطه بازدید کرد. زنگ رفاقت پنجمین رویداد تولیدات موبایلی دانش آموزی شهرستان کاشان و ویژه دانش اموزان متوسطه اول و دوم برگزار شد. https://isfehan.basijasatid.ir/node/88222 http://baesf.ir/?p=13167 https://eitaa.com/asatidbasijiesfahan @Basijasatidk .