eitaa logo
اساتید فرهیخته ثامن قزوین
205 دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
480 ویدیو
229 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 خلاف تعهدات و وظایف! اعتراض و انتقاد زنان کشورمان به وضعیت مد و لباس و بی‌توجهی مسئولین به آن موضوع تلخ چند سال اخیر حوزه فرهنگ کشور است؛ اما گویا گوش شنوایی در برابر مطالبه گری نیمی از جمعیت کشور و یا عزمی برای حل مسئله زنان ایرانی وجود ندارد! اعتراضی که برای درک آن، کافی است سری به مغازه‌ها و فروشگاه‌های عرضه پوشاک و لباس در سطح شهر بزنید تا با وضعیت نابسامان و عجیب‌وغریب مانتوها و پوشاک زنانه روبرو شوید؛ اما این پایان ماجرای نظارت بر بازار پوشاک نیست! گزاره خبری: در این بازار آشفته گویا اشرافیت جریان‌های ترویج‌گر بی‌بندوباری و حیازدایی از جامعه ایرانی بیش از مسئولان است؛ چراکه در کنار فقدان محض سیستم نظارتی و با کمک گرفتن از فضای مجازی و کانال‌ها و صفحه‌های متعدد، در حال مدیریت کردن آن هستند. با این وجود، در روزهای گذشته خبری تأسف‌بارتر دیگری نیز منتشر شد! بر اساس این خبر، «مرضیه شفا‌پور»، دبیر کارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با طراحان لباس‌های هنجارشکن و مسئله‌دار در رستورانی مجلل گعده خصوصی گرفته است! گزاره تحلیلی: انتظار از مسئولین عرصه فرهنگ آن است که در مسیر ترویج سبک زندگی ایرانی- اسلامی گام برداشته و بیشتر وقت و تلاش خود را در جهت حمایت از فعالینی در عرصه مد و لباس صرف کنند که مروج سبک پوشش اسلامی– ایرانی بوده و مبتنی بر ذائقه و سليقه زنان ایرانی لباس طراحی می‌کنند؛ بانوان خوش‌فکر و فعالی که تعداد آنان کم نیست، اما نیازمند شناسایی و حمایت هستند تا بتوانند بر جریانی مافیایی که با حمایت‌های مالی مشکوک، مروج سبک پوشش غربی هستند به رقابت پرداخته و بر آن غلبه کنند. (نویسنده: سید فخرالدین‌ موسوی)
🔴 تحلیل اشتباه بانک مرکزی به دولت وحید شقاقی شهری، کارشناس اقتصادی در گفتگو با روزنامه شرق به تحلیل وضعیت اقتصادی و چرایی نرخ رو به رشد تورم در سال جاری پرداخت. وی معتقد است: «‌در اقتصاد ایران تا اواسط سال 1398، چهار دارایی داشتیم؛ طلا، دلار، خودرو و مسکن. از اواسط سال 1398 به این‌سو، بازار سرمایه نیز جذابیت خود را پیدا کرد. اصلی در اقتصاد با نام اصل «همگرایی قیمت در بازار دارایی‌ها» داریم؛ با این مفهوم که در دوره زمانی مشخص، قیمت دارایی‌ها از بابت میزان رشد به هم میل خواهند کرد. شاخص کل بازار سرمایه در فروردین 1397، 96 هزار واحد بود. این شاخص امروز حدوداً یک‌میلیون و 150 هزار واحد است. حدوداً شاخص کل بازار سرمایه در این بازه زمانی 17.5 برابر شده است. بر اساس اصل «هم‌گرایی قیمت در بازار دارایی‌ها» که یک اصل مهم اقتصادی است، یا باید رشد چهار دارایی (دلار، طلا، خودرو، مسکن) به سمت رشد بازار سرمایه حرکت کند یا آنکه بازار سرمایه باید برگردد. متأسفانه بانک مرکزی تحلیلی اشتباه به دولت ارائه داد. بانک مرکزی به دولت اعلام کرد که اگر نقدینگی به سمت بازار سرمایه حرکت کند، نقدینگی بلوکه شده و ما می‌توانیم جلوی هجوم نقدینگی را به‌سوی بازارهای چهارگانه موازی بگیریم. این تحلیل اشتباهی بود که مدیران بانک مرکزی به دولت ارائه دادند؛ زیرا رشد شاخص کل بازار سرمایه به رشدی می‌رسد که ریسک آن بسیار بالاست و سرمایه‌گذار وقتی احساس خطر کرده و می‌بیند که فاصله درخور توجهی بین بازار سرمایه و چهار بازار موازی وجود دارد، نقدینگی خود را از بازار سرمایه خارج کرده و به بازارهای دیگر منتقل می‌کند. درواقع هر بازاری که در مقایسه با دیگر بازارها از نظر رشد، جا مانده باشد، نقدینگی به سمت آن حرکت می‌کند. هدف‌گذاری بانک مرکزی، تورم 22 درصد است؛ اما با وضعیتی که اکنون مشاهده می‌شود، قطعاً امسال تورم بالای 30 درصد خواهد بود و شاید حتی از تورم سال 98 هم عبور کند؛ زیرا شاهد افزایش رشد شدید قیمت در پنج دارایی هستیم.
🌸🎋 سلام تابان‌ترین آفتاب بدون غروب، سلام غریب‌ترین طلوع. سلام مهدی جان هفته‌ای دیگر در پناه نام قشنگت در حال اتمام است... بشر، در حال آزمودنِ تمامی راه‌ها برای نجات از چنگال بیماری است اما... هنوز باور نکرده است که ریه‌های جهان، شما را کم دارد... ای کاش تمامی انسان‌ها برای آمدنتان دست به دامان خدا می‌شدند... 🌷شهید قاسم‌ سلیمانی: اگر تعلقات خود را زیر پا گذاشتیم، می‌توانیم مانند شهدا به این مملکت خدمت کنیم و اگر با تعلقات شخصی و فردی بخواهیم خدمت کنیم ، این خدمت به جایی نخواهد رسید.
بسم الله الرحمن الرحیم « یا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لازْواجِکَ وَ بَناتِکَ وَ نِساءِ الْمُؤْمِنینَ یُدْنینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلاَبِیبِهِنَّ ذلِکَ أَدْنی‏ أَنْ یُعْرَفْنَ فَلا یُؤْذَیْنَ وَ کانَ اللَّهُ غَفُوراًرَحیماً (احزاب/ آیه59) حجاب اسلامی جزء ضروریات دین و از موکدات آیات وروایات معصومین می باشد و این فریضه الهی موجب حفظ عزت وکرامت زنان وتشخص وارزشگذاری به مقام زن مومن وصیانت از حریم وشخصیت انسانی آنان می‌شود.حجاب، ارزشی ست منطبق با طبیعت انسان و برای کمال و رشد شخصیت انسانی فرض شده است تا سلامت جامعه و نفس و نسل را محقق کند. هفته حجاب وعفاف گرامی باد .
سلام امام روح‌های زنده، سلام امام نفسهای بریده، سلام مهدی آل زهرا العجل يا مولاي فَرِّجنا به ظهورک... *فَأَبْذُلُ نَفْسِي وَ مَالِي وَ وَلَدِي وَ أَهْلِي وَ جَمِيعَ مَا خَوَّلَنِي رَبِّي بَيْنَ يَدَيْكَ وَ التَّصَرُّفَ بَيْنَ أَمْرِكَ وَ نَهْيِكَ*🌹 *پس جان و مال و فرزند و خاندانم و همه آنچه را خدا به من داده، پيش رويت و در مقابل امر و نهيت نثار مي كنم*🌹
🎋 سوره نور ایه 30 قل للمؤمنین یغضّوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک ازکی لهم ان الله خبیر بما یصنعون;(۱)به مردان مؤمن بگو: چشمانشان را (از نگاه به نامحرمان) فرو گیرند و کانون عفت خویش را حفاظت نمایند. این عمل برای آنها پاکیزه تر است. تحقیقاً خداوند به آنچه انجام می دهید، آگاه است.
21تیر ماه روز حجاب و عفاف گرامی 🍀🌼🌻🌱💐 🍃🍂 امام خمینی (ره) در باره ارزش حجاب می فرماید: (حجاب اسلامی یعنی حجاب وقار، حجاب شخصیت، ساخته من فقیه نیست; این نص صریح قرآن است. آن قدری که قرآن مجید بیان کرده، نه ما می توانیم از آن حدود (محدوده) خارج شویم و نه زنانی که معتقد به این کتاب بزرگ آسمانی هستند.)
▼حرف روز توافقنامه راهبردی ایران و چین در حوزه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران این روزها شاید مهم‌ترین موضوع، توافقنامه راهبردی ایران و چین باشد. این رخداد که در نوع خود بسیار مهم و تعیین‌کننده است، سؤالات و انتقادات و نیز حمایت‌های نسبتاً فراوانی را به همراه داشته است. در این زمینه نکات زیر حائز اهمیت است: 1- برخی از نقدها و سؤالات وارده به توافقنامه راهبردی ایران و چین از سوی کسانی مطرح می‌شود که با دغدغه‌مندی به منافع ملی ایران می‌نگرند. این دسته شاید هم نسبت به گسترش روابط با شرق و به‌طور مصداقی چین حساسیتی نداشته باشند، اما متأثر از فضای تبلیغاتی ایام گذشته سطحی از سؤالات برای آن‌ها پدید آمده است. بالطبع نحوه مواجهه با این افراد، گفتگو و شفاف کردن ابعاد مختلف متن توافقنامه است. اگر هم نقدهای واردشده به متن، صحیح و در مغایرت با منافع ملی است، به‌طور طبیعی بایستی در روند بررسی مورد تجدیدنظر قرار گیرد. توافقنامه راهبردی ایران و چین حتماً فرآیند تصویب در مجلس و تأیید نهایی در شورای نگهبان را پیش‌رو دارد و اشکالات احتمالی صحیح باید مورد اصلاح قرار گیرد. 2-‌ بخش دیگر نقدها و اعتراضات وارد شده به توافقنامه راهبردی اصولاً ربطی به متن توافقنامه ندارد؛ این دسته به‌طور بنیادین و عاطفی به غرب تعلق‌خاطر دارند و با هر نوع رویکرد در سیاست خارجی که به سمت شرق گرایش پیدا کند، مخالف هستند. متأسفانه بخش عمده‌ای از فضای روشنفکری جامعه ایرانی از دیرباز هویت و موجودیت فکری خود را در پیوند با غرب تعریف کرده است. کم نبودند افرادی از این ‌دست که بدون اینکه صفحه‌ای از برجام را مطالعه کرده باشند، یکسره به تمجید آن پرداختند؛ و هم‌اکنون کم نیستند افرادی که بدون اینکه در متن توافقنامه راهبردی ایران و چین تأمل کرده باشند، یکسره به تخطئه آن می‌پردازند! البته در این زمینه نباید از تلاش دستگاه رسانه‌ای غرب برای تحریک افکار عمومی و نخبگی علیه این توافقنامه غفلت ورزید. جمع‌بندی نهایی: متوازن ساختن روابط خارجی ایران یک ضرورت عقلایی در سیاست خارجی، خاصه در شرایط کنونی است. توافقنامه راهبردی بین ایران و چین و نیز سند همکاری‌های راهبردی ایران و افغانستان که در حال بررسی در دو کشور است، در فضای فشار حداکثری آمریکا مطابق با منافع ملی ایران است. اولویت همکاری با همسایگان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های منطقه‌ای، فرصت‌هایی بوده که در سال‌های گذشته به‌خوبی مورد اهتمام واقع نشده است. البته راهبرد منطقه‌گرایی به معنای نادیده گرفتن تلاش‌های دیپلماتیک و روابط اقتصادی با اروپا، آمریکای لاتین و آفریقا نیست. (نویسنده: عزیز غضنفری) 💠🔸🔹
▼ خبر ویژه‌ شکست طرح ترامپ برای آسمان ایران! شبکه آمریکایی «فاکس‌نیوز» خبر داد، امارات توافق میان عربستان و قطر با میانجیگری آمریکا را لحظاتی قبل از نهایی شدن برهم زد. این شبکه آورده است که توافق میان کشورهای عرب حاشیه خلیج‌فارس ـ که امارات آن را به هم زد ـ به خطوط هوایی قطر اجازه می‌داد از حریم هوایی عربستان و امارات عبور کند و این یک هدف مهم در کمپین فشار حداکثری «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران بود تا تهران را از سالانه ۱۳۳ میلیون دلار درازای استفاده دوحه از آسمان ایران محروم کند. فاکس‌نیوز افزود: «امارات از عربستان خواست از پیشنهاد آمریکا برای حل بحران کشورهای عربی با قطر حمایت نکند و همین اقدام ابوظبی موجب شد دولت ترامپ از یک پیروزی قاطع و مهم در سیاست خارجی محروم شود.»
💐پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم در بیان یکى از ویژگى‌هاى عاشقان عبادت، به‌عنوان برترین مردمان، مى‌فرمایند: فَهُوَ لا یُبالى عَلى ما اَصبَحَ مِنَ الدُّنیَا، عَلى عُسرٍ اَم عَلى یُسرٍ او به اینکه در چه وضعیّت دنیوى به‌سر مى‌برد و در عسرت و سختى یا در راحت و آسایش است، اعتنایى ندارد.
✅ گزارش روز (یک‌شنبه 22 تیر) 🔴 آمریکا را آن‌طور که هست، بشناسیم فرض کنید که وزیر اطلاعات یا رئیس سازمان اطلاعات سپاه در یک کنفرانس خبری اعلام کنند در فلان قسمت از سازمانشان، اخباری به بیرون درز کرده است. اعلام چنین خبری بدون شک با هجمه رسانه‌ای سنگینی توسط مخالفین و معاندین نظام روبرو خواهد شد که در مرحله اول سازمان مورداشاره زیر سؤال خواهد رفت و در مرحله بعدی نظام را ناکارآمد جلوه خواهند داد. موضوعی که ده‌ها بار مشابه آن برای کشورمان اتفاق افتاده است. گزاره خبری: شبکه العالم در یک گزارشی اعلام کرد که وزیر دفاع آمریکا به موارد متعدد درز اطلاعات حساس نظامی از پنتاگون در کنگره این کشور اعتراف کرده است. «اسپر» اذعان کرده پنتاگون در حال تحقیق درباره مواردی از «درز مخرب» اطلاعات است که تا سال ۲۰۲۰ ادامه داشته‌اند و ازجمله آن‌ها می‌توان به افشای برنامه احتمالی درباره روسیه اشاره کرد. او گفته است:‌ «به‌شدت در حال دنبال کردن این درز اطلاعات از درون وزارت دفاع هستیم. این چیزی است که باید کنترل کنیم. این اتفاق بدی است. این کارها غیرقانونی هستند و باید متوقف شوند.» گزاره تحلیلی: ادعای ابرقدرتی یک کشور به معنای آن است که در همه زمینه‌ها قدرتمند باشد. وزیر دفاع آمریکا به درز اطلاعات حساس کشورش اعتراف می‌کند؛ موضوعی که نشان از پوسیدگی قدرت در درون آمریکا دارد. البته رد شدن از کنار چنین موضوعات مهمی توسط غول‌های رسانه‌ای وابسته به آمریکا نشان می‌دهد که قدرت امریکا در وضعیت فعلی مدیون بزک نمایی رسانه‌های تحت سلطه این کشور است که برای ارباب خود سنگ تمام می‌گذارند. تنها در حوزه اقتصاد که یکی از وزنه‌های قدرتمندی امریکا را مشخص می‌کند، سهم این کشور از 50 درصد اقتصاد جهانی دوره بعد از جنگ دوم جهانی، به بیست درصد کنونی رسیده است و حداقل واقعیت آمریکا آن است که قدرت این کشور به میزان اقتصادش کوچک شده است. ازاین‌رو، نباید تحت تأثیر رسانه قرار گرفت و آمریکا را آن‌طور که هست، باید شناخت. (نویسنده: اکبر معصومی)
✖️دلایل بی‌حاصل بودن سوال و استیضاح از ✅ یقیناً انتقاداتی به عملکرد دولت جناب روحانی وارد باشد اما سوال اساسی این است که باید چنین دولتی را که عمر ۱۰ ماهه پایانی خود را طی می‌کند با سوال و استیضاح کنار زد؟ آثار سلبی و ایجابی آن برای کلیت نظام و مردم چیست؟ 🔹 به نظر می‌رسد سوال و استیضاح (که البته حق طبیعی مجلس و نمایندگان است) در این مدت باقی‌مانده، آورده خاصی برای نظام و مردم ندارد زیرا: 🔻۱.‌ بعد از بنی‌صدر، رویه و عرف حاکمیتی این بوده که با رئیس جمهور و (در مقاطعی نخست وزیر) برخورد حاد و حذفی صورت نگیرد. این رویه سبب پایداری نظام حکومتی و حفظ آرامش در کشور می‌شود. 🔻۲. استیضاح رئیس یک دولت که هفت سال بر سر کار بوده و وقت بسیاری را با کم‌کاری و مسیر اشتباه تلف کرده، در کمتر از یکسال به عمر آن دولت، هیچ نتیجه عملی در بر نخواهد داشت. به فرض محال با رای عدم صلاحیت، بجز رئیس جمهور سایر ارکان دولت تا چند ماه بر سر کار هستند و عملا تفاوتی نخواهد کرد. 🔻۳. سوال و استیضاح بزرگترین موقعیت برای سیاستمدار حرفه ای برای سوارشدن بر موج هیجان و احساسات، مظلوم نمایی، فرافکنی و استفاده از اشتباهات نمایندگان است. همانطور که حضور ظریف در مجلس نیز با چنین نتیجه ای همراه شد. 🔻۴. منطق بازار و معادلات روانی حاکم بر آن با منطق مورد نظر نمایندگان همخوان نیست. استیضاح و سوال در شرایط فعلی ایران از سوی بازار به معنی ناکامی کل حاکمیت در کنترل شرایط اقتصادی تلقی می‌شود و نه ناکارآیی یک دولت و یک جناح خاص. 🔻۵. بی ثباتی در نظام سیاسی و ناتمام ماندن دوره روحانی، سیگنال خوبی برای قدرت و نفوذ منطقه ای ایران نیست. ولو آنکه روحانی دغدغه محور مقاومت را چندان نداشته باشد اما ناتمام ماندن دولت وی به پرستیژ سیاسی ایران در منطقه ضربه می‌زند و از سوی ناظران منطقه‌ای به عنوان نشانه‌ای از تزلزل نظام ایران تعبیر می‌شود. 🔻۶. تقریبا می‌توان گفت امکان اصلاح مسیر دولت از وضعیت اشتباه فعلی به شکل مبنایی وجود ندارد و ظرفیت اصلاح و نقدپذیری در لایه یک دولت وجود ندارد. از سوی دیگر مجلس می‌تواند در جو آرام و کارشناسی در همین مدت باقی مانده از عمر دولت برخی تصمیمات مفید و موثر را به آن بقبولاند. به شرط آنکه با بخش منصف و دلسوز دولت رابطه برقرار کند و از چالش حاد با بالادستی‌ها اجتناب کند. 🔻۷. میان لایه‌های کنشگر افراطی فتنه و برخی مدیران دولت تدبیر، هم‌پوشانی و ارتباطاتی وجود دارد. حادسازی فضا علیه دولت سبب می‌شود رادیکال‌ها نظرات خود را به تصمیم گیران در دولت توجیه کنند و حوزه ذهنیت _عملکرد اشتراکی آن‌ها گسترده شود. در آن صورت با توجه به طراحی‌های بسیار جدی ضدانقلاب، منافقین، سرویس‌های خارجی و نارضایتی مردم از وضعیت اقتصادی، بستر رقم خوردن یک فتنه چندوجهی فراهم شود. 🔻۸. نفس وجود مجلس فعلی با گرایش‌های انقلابی و کاملا متضاد با دولت، خود نوعی فشار بر دولت است و بازدارنده بسیاری از مسائل است. این فشار مثبت در صورتی که از حد خود فراتر رود به فشار منفی تبدیل می‌شود و اثرات مخربی در پی خواهد داشت.