🔰حضور ریاست و تعدادی ازاساتیدبسیجی دانشکده فنی جاجرم استان خراسان شمالی در خوابگاه و برگزاری جلسه قرآنی و بصیرتی
🔸قرائت قرآن و ادای احترام به مقام شامخ امام خمینی (ره) و شهدای ۱۵ خرداد از دیگر برنامه های این نشست بود.
یکشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۳
⭕️ «مردم و روشنفكران»
عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات نوشت:
🔹با توجه به تجربهام در سفر يك ماهه به نجف اشرف و عراق، در مقالهای به اين نكته اشاره كردم كه میتوان ميان دنيای مجازی به معنای همين فضای توييتر و اينستاگرام و ... دنيای حقيقی تفاوت قائل شد.
🔹اجتماعات ميليونی مردم ايران در سوگ و فقدان شهيدان خدمت، شاهدی بود كه از راه رسيد و اين دوگانگی و تفاوت را بيشتر نشان داد. در فضای مجازی گفته میشد كه مردم ايران از فقدان ابراهيم رييسی و همراهان در فاجعه سقوط بالگرد نه تنها متأسف نيستند، بلكه خوشحالند. نشانههايی از خوشحالی مانند رقص و پايكوبی و برهنگی كه البته معلوم نبود كی و كجاست، منتشر كردند. اما در دنيای حقيقی در تبريز و قم و تهران و مشهد، حكايت ديگری جاری بود. دريايی از مردم در خيابانها و ميدانها جاری شده بود.
🔹خوشبختانه نمايندگان رسانههای جهانی كه هوشمندانه دعوت شده بودند، گوشههايی از واقعيت دنيای حقيقی را منتشر كردند.
🔹میخواهم به تجربه بسيار مهم داستايفسكی در «دفتر يادداشت روزانه يك نويسنده» اشاره كنم. اين كتاب با ترجمه ابراهيم يونسی و در سه جلد و ۱۵۰۰ صفحه به زبان فارسی ترجمه شده است. كتاب بیمانندی است و در تاريخ ادبيات و فرهنگ بینظير.
🔹داستايفسكی درست در نيمه دوم دهه پنجاه سالگی خود، در اوج آفرينندگی و كمال شخصيتی، در سالهای ۱۸۷۶ تا ۱۸۸۰، يادداشت روزانه را نوشته و به بررسی و تحليل مهمترين مسائل آن روزگار روسيه پرداخته است. در تمام يادداشتها، موضوع دوگانگی مردم روسيه و روشنفكران يا نخبگان سياسی و فرهنگی و اجتماعی تكرار میشود.
🔹وقتی نوشته داستايفسكی را با دقت میخوانيم، میبينيم، گويی ما در ايران امروز با چنان دوگانهای رويارو هستيم. روشنفكرانی كه حال و هوا و ارزشها و زبانشان با مردم متفاوت است. مردم را دستكم میگيرند و بلكه تحقير میكنند. نگاهشان به ارزشهای آن سوی مرزهاست. سكولار از دهانشان نمیافتد! باورهای دينی و اخلاقی مردم را طرد میكنند. امر مقدس نداريم! به توانايی ملی باور ندارند.
🔹اما در مواجهه با واقعيت مردم سرگشته میشوند. البته اين شهامت و صراحت را ندارند كه اِقرار كنند مردم را درست نشناخته بودند. برعكس وقتی با واكنش مردم رويارو میشوند، به تحريف واقعيت میپردازند. مردم را ناآگاه تلقی میكنند، روشنفكران روسی خود را در برابر اروپا به معنی آلمان و انگلستان و فرانسه ناچيز و بلكه زبون احساس میكردند، رمانهای تولستوی آينه اين استحاله به ويژه در تشبث روشنفكران و نخبگان به فرانسه دانی و فرانسه پرانی است.
🔹داستايفسكي نوشته است: «میگفتند (روشنفكران) كه ما كشوری ناچيز و فقير و بیاهميت هستيم. با تمسخر به همه اطمينان میدادند كه ما چيزی به نام «روح ملی» نداريم، زيرا ملت و مردمی نداريم و بين رهبری سياسی و مردم وحدتی نيست. نيهيليسم همه چيز را جويده است و سربازان تفنگهایشان را زمين میاندازند و مثل گله گوسفند فرار میكنند و مهمات و تداركات نداريم و خودمان خوب میدانيم كه توپ میزنيم! و پا را زيادتر از حدمان دراز كردهايم.» (۱)
🔹ببينيد چقدر اين حرفها آشناست! گفتند آمريكا ظرف يك ساعت میتواند تمام توان دفاعی ايران را نابود كند. عينالاسد اتفاق افتاد. گفتند ايران جرأت مقابله با اسراييل را ندارد، وعده صادق اتفاق افتاد. گفتند مردم عليه نظام هستند و نظام ۸ درصد بيشتر طرفدار ندارد. دريای جمعيت مردم به تكاپو درآمد.
🔹گفتند رهبری كاريزمايش با خاك يكسان شده است! ديدند با يك جمله آيتالله خامنهای و آرامشی كه در كلام ايشان بود، ملت و كشوری كه نه مجلس داشت و نه رييسجمهور، مثل سرو ايستاد و قامت خم نكرد و كمترين اختلالی در اداره كشور پيش نيامد و عمق اقتدار ملت و كشور و نظام بيشتر شد. همسايگان و ديگر كشورها پررنگتر از هميشه، با حضور در مراسم فقدان شهدای خدمت اشتياق خود را برای توسعه روابط يا بازسازی روابط با ايران نشان دادند.
🔻پينوشت: (۱) فئودور داستايفسكی، دفتر يادداشت روزانه نويسنده، ترجمه ابراهيم يونسی، تهران، انتشارات بزرگمهر، ۱۳۷۰، جلد دوم ص 960
🔘#ثامن_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/kamalibasirat
16.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢تحلیل بیانات رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای در حرم مطهر امام خمینی(ره) در ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ توسط تحلیلگر مسائل سیاسی و استاد بسیجی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان جاجرم
🔰خشوع در نماز
🔸امام جواد (ع): خشوع و خضوع زینت بخش نماز خواهد بود.
🔹بحارالأنوار، ج ۷۵ ، ص ۸۰
◾سالروز شهادت حضرت جوادالائمه امام محمد تقی علیهالسلام تسلیت باد
#امام_جواد
روایت دولت شهید رئیسی در بیان رهبرانقلاب.pdf
2.12M
#شهیدِ_امید
🔻ارزیابی #کارآمدی دولت شهید رئیسی باتوجه به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی
🔸سرمشقی برای رؤسای جمهور آینده
✅ ویژه فعالین #جهاد_تبیین در ایام #انتخابات ریاست جمهوری
🔘#ثامن_خراسان_شمالی
https://eitaa.com/kamalibasirat
#تولید_محتوا
🔰فضای مجازی در کشور ما در یک جهاتی واقعاً ول است
رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای مدظله العالی:
«دشمنان از فضای مجازی حداکثر استفاده را میکنند. متأسفانه در فضای مجازی کشور ما آن رعایتهای لازم با وجود آنهمه تأکیدی که داشتهام، صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً «ول» است. باید کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد.»
❇️مدیریت رسانه و ارتباطات اجتماعی بسیج اساتید شهرستان جاجرم استان خراسان شمالی
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور:
شهید رئیسی مصداق فرهنگ و تفکر بسیجی است
🔸رئیس سازمان بسیج اساتید،دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور گفت: فرهنگ و تفکر بسیجی به معنای مردمی، متعهد و انقلابی بودن و احساس مسوولیت در قبال مسایل کشور است که مصداق این فرهنگ، شهید آیت الله رئیسی است.
🔹امروز بیداری در دنیا حاکم شده است و امروز تنها ایران نیست که مخالف اسراییل و زیر پا گذاشتن پرچم آمریکاست و دانشجویان کشورهایی که پایه گذار ظلم در دنیا بودند به بیداری رسیده اند و اگرچه دانشافزایی و توانمندسازی و جهاد تبیین در دانشگاهها توسط استادان بسیجی به خوبی عملیاتی شده است اما بایستی برای دانشجویان در کلاس درس در خصوص ابعاد مختلف خیزش دانشجویان کشورهای غربی نیز تبیین و روشنگری شود.
https://www.basijasatid.ir/node/84720
🔰 #یادداشت | همستر کامبت از اهداف تا پیامدها
🔹آبان ۱۴۰۲ بود که رباتی در بستر پیامرسان تلگرام با نام «نات کوین» پدیدار شد. این ربات به کاربران اجازه میداد تا با کلیک کردن بر روی یک سکه، ارزی از جنس دیجیتال و با نام Notcoin جمعآوری کنند. شش ماه بعد در فروردین امسال، تلگرام، ربات و ارز مربوطه را در قالب بلاکچین عرضه کرد. این آغازی بود برای شروع نوع جدیدی از ارزهای دیجیتال که راه را برای معرفی یک ربات جدیدتری با نام «همستر کامبت» هموار کرد.
فارغ از کم و کیف این ربات، نکات بسیار مهمی در حاشیه آن وجود دارد که در این یادداشت کوتاه به بخشی از آنها اشاره میکنیم:
🔹۱ـ پشت پرده این ربات: وجه مهم و اساسی در این موضوع، کسب انتفاع برای شرکت تأمینکننده و پشتیبانیدهنده زیرساخت ربات، یعنی تلگرام است. یک بخش این است که تلگرام با اخذ تبلیغات از شرکتها، کانالها و مؤسسههای جهانی، اسامی آنها را در معرض دید و مشاهده عموم مردم قرار میدهد و از این طریق درآمد کسب میکند. بخش دیگر مربوط میشود به اینکه زیرساخت این ربات، یعنی تلگرام با جذب مخاطبان بیشتر نسبت به پیامرسانیهای رقیب، گسترش مییابد و کاهش مخاطب خود را که در برخی کشورها به دلیل فیلترینگ رخ داد، جبران میکند. متولیان ربات یا نرمافزار مربوطه احیاناً میتوانند با فروش اطلاعات کاربران نیز کسب درآمد داشته باشند. مسئله استفاده ابزاری در حوزه امنیتی و سایبری از این ربات بخش احتمالی این پروژه است که نمیشود نادیده گرفت.
🔹۲ـ واقعی یا دروغ بودن: نکته بسیار مهم در استفاده از این ربات گمان نادرستی است که القا میشود به همه کاربران (۱۲۰ میلیون) سود هنگفتی اختصاص داده میشود. این در حالی است که بر فرض محقق شدن اهداف گفته شده، سود مورد نظر به اندازهای نیست که بتواند همه کاربران را پوشش دهد و اگر هم باشد به اندازه بسیار زیادی ناچیز خواهد بود و صرفاً سرشبکههای اصلی را تأمین خواهد کرد و عموم کاربران را شامل نمیشود.
🔹۳ـ اهداف: علاوه بر کسب درآمد، جذب مخاطب برای تلگرام، راز دیگر همستر کامبت احتمالاً در راهاندازی یک توکن (ارز دیجیتال جدید) است که برای افزودن به ارزش آن، باید تلاش ویژهای در جهت عمومیت یافتن آن صورت بگیرد.
📸 با نامزدهای ریاست جهموری آشنا شوید
🔹صلاحیت ۶ نفر از داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری توسط شورای نگهبان احراز شد که شامل آقایان مسعود پزشکیان، مصطفی پورمحمدی، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی، امیرحسین قاضیزاده هاشمی و محمد باقر قالیباف می شود.
🆔https://eitaa.com/kamalibasirat