در علل الشرایع به اسنادش از عیسی بن زید بن علی علیه السلام روایت کرده است که گفت: از ابو عبد الله امام صادق علیه السلام شنیدم که: فاطمه علیه السلام بدین علت محدثه نامیده شده است که ملائکه از آسمان فرود می آمدند و او را ندا می کردند، چنانکه مریم فرزند عمران را ندا می کردند، پس می گفتند: ای فاطمه! خداوند تو را برگزید و پاکت گردانید و تو را بر همه زنان عالمیان برتری داد. ای فاطمه! پروردگارت را فرمان بردار باش، و سجده کن و با رکوع کنندگان رکوع کن.، و ملائکه را حدیث می کرد و ملائکه او را حدیث می کردند. با ملائکه سخن می گفت و ملائکه با او سخن می گفتند پس در شبی به ملائکه گفت: آیا مریم دختر عمران برتر از همه زنان عالمیان نیست؟
ملائکه گفتند: همانا که مریم سیده زنان عالم خودش بوده است، و خداوند عزوجل تو را سیده نساء عالم خودت و عالم مریم و سیده نساء اولین و آخرین گردانیده است.
✍🏻داستانهای عارفانه در آثار استاد علامه آیة الله حسن زاده آملی جلد 2
نویسنده : عباس عزیزی
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ
بازم یه خادم
هلالی
@Asemani_bashim
آیت الله جاودان:
ذهن محل ورود این عالم به آن عالم است. آن عالم ما که روح ماست از طریق حواس پنجگانه به محل ورودی که آن ذهن ماست وارد می شود و در روح و جان ما می مانند. حالا بعد عرض می کنم. خب. اگر شما بخواهی این حوض پاک شود باید چکار کنی؟ مثلا من به زیارت امام حسین می روم. عمره می روم که دیگر نمی شود رفت. عرضم به حضور شما زیارت حضرت رضا علیه السلام می روم. نماز جماعت می خوانم. زیارت عاشورا می خوانم. نماز هایم را اول وقت می خوانم. دعا می خوانم. قرآن می خوانم. روضه می روم. گریه می کنم. گاهی هم به نامحرم نگاه می کنم. آنها آب های پاکیزه ای بود که به آن حوض وارد شد. از چشم من دارد یک آب آلوده وارد می شود. حرف هم می زنم. آدم حرف بزند… آن چه کسی است که می تواند نیم ساعت حرف بزند و هیچی حرف مردم را نزند. در حرفش غیبت و تهمت در نیاید. حرف هم می زنم. از این حرف ها هم باز یک مجموعه آلوده ای به آن حوض که ذهن من است وارد می شود. از طریق گوشم یک چیزهایی می شنوم. مثلا غیبت می شنوم. یا موسیقی می شنوم. باز یک آب آلوده ای از طریق گوش. با یک کسی که نباید دست داد دست می دهم. خب نباید دست داد. با بعضی ها نباید دست داد. حداقل با نامحرم. حالا فروض دیگرش را عرض نمی کنیم. خب این یک آب آلوده است که به آن ذهن من وارد می شود. اینها باید بسته شود. من می خواهم ذهنم را پاک کنم. باید فقط آب پاک از راه های ورودی به این حوض وارد کنم. این دودوتا چهارتا است ها. فقط باید آب پاک به این ذهن وارد شود تا به نتایجش برسیم. پس اگر گاهی آب آلوده وارد می شود، نمی شود. ببینید فقط یک مثال ها. یک حوض بزرگ است. از پنج راه آب می آید درونش. چهار راهش آب های تمیز می آید و یک راهش آب آلوده می آید. این حوض پاک و پاکیزه نخواهد بود. یک حوض بزرگ آب تمیز، با اندکی آب آلوده، آلوده می شود. نمی شود. آدم باید به طور جدی کنترل کند. ببینید عرض می کنم جدی. اگر جدی نکنید، همین است که تا حالا بوده و بعد هم همینجور خواهد بود و شاید هم بدتر بشود. وضع ما همینجور که تا حالا بوده خواهد بود، بلکه بدتر هم می شود. چرا؟ چون راه های ورودی به ذهن مان را مراقبت کامل نکردیم
✍🏻پایگاه اطلاع رسانی رضوان
جلسه: ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام قلب ها
حاج آقا کاشانی
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعابیر زیبای مرگ در قرآن
دکتر محمد علی انصاری
@Asemani_bashim
روایت است که
مردی نزد پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم)، آمد و گفت: ای رسول خدا، از خدا بخواه تا دعایم را بپذیرد و روا کند.
فرمود: اگر این را می خواهی کسبت را پاکیزه کن.
✍🏻شفابخش و مشکل گشا
نویسنده : قطب راوندی
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری
کلامی از آقا امیرالمومنین علی علیه السلام
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ثواب زیارت مشهد و کربلا
حاج آقا کاشانی
@Asemani_bashim
آیت الله بهجت:
خدا می داند که غذا چقدر در ایمان و کفر و اعمال خیر و شرّ انسان مدخلیّت دارد!
✍️منبع : کتاب جرعه وصال
@Asemani_bashim
امام خمینی ره :
پسرم ! تا نعمت جوانی را از دست ندادی فکر اصلاح خود باش که در پیری همه چیز را از دست می دهی، یکی از مکاید شیطان که شاید بزرگترین آن باشد، که پدرت بدان گرفتار بوده و هست - مگر رحمت حق تعالی دستگیر او باشد - استدراج است.
در عهد نوجوانی شیطان باطن، که بزرگترین دشمنان اوست، او را از فکر اصلاح خود باز می دارد، و امید می دهد که وقت زیاد است، اکنون فصل برخورداری از جوانی است، و هر آن و هر ساعت و هر روز که بر انسان می گذرد، درجه درجه او را با وعده های پوچ از این فکر باز می دارد تا ایام جوانی را از او بگیرد، و آنگاه که جوانی رو به اتمام است، او را به امید اصلاح در پیری سرخوش می کند و در ایام پیری نیز این وسوسه شیطانی از او دست نکشد، و وعده توبه در آخر عمر می دهد
✍🏻برنامه سلوک در نامه های سالکان
انتشارات دارالفکر
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنچه خود داری
حاج آقا اخوان
@Asemanibash
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیامت پر خوف برای....
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاخیر در استجابت دعا
@Asemani_bashim
این دو آیه در انتهای سوره کهف خیلی مهم است، گاهی آنها را برای خود بخوانید، «قُلْ هَلْ نُنَبِّئُکُمْ بِالْأَخْسَرینَ أَعْمالاً الَّذینَ ضَلَّ سَعْیُهُمْ فِی الْحَیاةِ الدُّنْیا وَ هُمْ یَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ یُحْسِنُونَ صُنْعاً». اگر عمل برای خدا نباشد، ضلّ سعی است. اگر نفس، تحریک شود، اگر تصوّر کنیم کسی شدیم، بیچاره میشویم. چه پولدار، چه به ظاهر باسواد، چه وزیر، چه وکیل، چه آن کسی که ریاست داره و ... اگر گرفتار این مسائل شد، در آن دنیا میفهمد که تمام اعمالش بیهوده بوده است. هر چه جلوتر میرود، دیگران و نفس دون به او میگویند: تو خوبی، تو عالی هستی، تو والا هستی و ... و بدینصورت او را گرفتار میکنند. لذا باید خیلی مواظب باشیم.
✍🏻درس اخلاق آیتالله قرهی
خبرگزاری فارس۹۵/۰۵/۱۶
@Asemani_bashim
حضرت آقای مجتهدی برای من تعریف کردند :
باطنا مامور شدم تا به اصفهان رفته و به مدت یک هفته مرکب یکی از روضه خوان های صاحب دل را تر و خشک کنم ! به اصفهان رفتم و زنگ خانه را به صدا در آوردم ، در باز شد و صدایی از داخل خانه آمد که :
خوش آمدید ! صفا آوردید ! داخل شوید !
وارد اتاق شدم . سید جلیل القدری که سنی از او می گذشت بر بالشی تکیه داده و نشسته بود . می خواست از جای برخیزد ولی نگذاشتم . در چشمان من خیره شد و گفت :
چه به موقع آمدید ! چه خوب است انسان وقت شناس باشد لابد می دانید که شما را برای چه کاری فرستاده اند ؟!
گفتم :
درخدمتم امر فرمودند و آمدم .
گفت :
مدتی است که نای راه رفتن ندارم . اسبی دارم که با آن برای روضه خوانی به این محل و آن محل می روم چند روزی است که نتوانسته ام به او برسم . امروز صبح پس از خواندن زیارت عاشورا از مولایم امام حسین علیه السلام خواستم یکی از محبان خود را برای یک هفته مامور تیمار داری اسبم کند تا نقاهتم برطرف گردد . و بعد اصطبل خانه را به من نشان داد و خود به استراحت پرداخت .
حضرت آقای مجتهدی می فرمودند :
در طول آن یک هفته اغلب اوقات آن سید پیرمرد در نحوه قشو کردن و تیمار داری اسبش نظارت می کردد و گاه نکاتی را در این باره به من تذکر می داد و من جز « سمعا و طاعتا » سخنی نمی گفتم . یک هفته سپری شد و نقاهت وی نیز بر طرف گردید . از او خداحافظی کردم و از خانه بیرون آمدم .
از حضرت آقای مجتهدی پرسیدم :
شما که خانه آن روضه خوان را نمی شناختید ! نشانی منزل او را از که گرفتید ؟ فرمودند :
معمولا در این گونه ماموریت ها ، نوری پیشاپیش من حرکت می کند و هرکجا توقف کند می فهمم که محل ماموریتم همان جاست و گاهی نیز به شیوه های دیگری راهنمایی می شوم .
فرمودند : از آن خانه که بیرون آمدم ، ماموریت دیگری به من محول شد که بایستی به شیراز می رفتم . وقتی به دروازه قرآن شیراز رسیدم ، نوری مرا تا حافظیه همراهی کرد . پس از زیارت مرقد لسان الغیب ، از دیوان خواجه فال گرفتم ، این غزل آمد :
تا ز میخانه و می نام و نشان خواهد بود
سر ما ، خاک ره پیر مغان خواهد بود
حلقه پیر مغانم ز ازل در گوش است
بر همانیم که بودیم و همان خواهد بود
بر سر تربت ما چون گذری همت خواه
که زیارتگه رندان جهان خواهد بود …
چشمم آن دم که ز شوق تو نهد سر به لحد
تا دم صبح قیامت نگران خواهم بود
فرمودند : پس از خروج از حافظیه ، باطنا دریافتم که باید به مشهد برگردم در اثنای راه با خود فکر می کردم که در زیارت آرامگاه لسان الغیب چه فیضی نهفته است که انسان را از اصفهان به شیراز می کشند و پس از کسب این توفیق ، آدمی را بلافاصله به دیار دیگر فرا می خوانند ؟! بعدها که انس بیشتری با غزلیات حافظ پیدا کردم به عظمت معنوی او بیشتر پی بردم و فهمیدم که خواجه ی شیراز از محارم درگاه است .
آن مرد خدا سپس آه سردی کشیده گفتند :
آقا جان ! چندین سال است که از این ماجرا می گذرد . ما را در مسیر سلوک ، از هیچ کوچه و پس کوجه ای نبردند جز آنکه جای پای لسان الغیب را در آنجا دیده ایم ! کسانی که با راز و رمز سلوک آشنا اند ، نشانه های راه را در غزلیات او می بینند ، و جمعی کوردل نیز به تفسیق و تکفیر او سرگرم اند . شعر حافظ حکم آینه ای را دارد که صورت باطنی هرکس در آن نقش می بندد
✍️کتاب در محضر لاهوتیان – ج اول – خاطره چهل و نهم – صفحه ۲۴۴(تارنمای رهرو)
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگیموج آرام نیست
دکتر انصاری
@Asemani_bashim
۲۳ ذیقعده روز زیارت مخصوص امام رضا علیه السلام
توصیه آیت الله بهجت ره برای زیارت امام رضا (علیه السلام)
زیارت شما قلبی باشد. در موقع ورود اذن دخول بخواهید، اگر حال داشتید به حرم بروید. هنگامی که از حضرت رضا(علیه السلام) اذن دخول میطلبید و میگویید: « أأدخل یا حجة الله: ای حجت خدا، آیا وارد شوم؟ » به قلبتان مراجعه کنید و ببینید آیا تحولی در آن به وجود آمده و تغییر یافته است یا نه؟ اگر تغییر حال در شما بود، حضرت به شما اجازه داده است. اذن دخول حضرت سیدالشهدا (علیهالسلام) گریه است، اگر اشک آمد امام حسین(علیه السلام) اذن دخول دادهاند و وارد شوید.
اگر حال داشتید به حرم وارد شوید. اگر هیچ تغییری در دل شما به وجود نیامد و دیدید حالتان مساعد نیست، بهتر است به کار مستحبی دیگری بپردازید. سه روز روزه بگیرید و غسل کنید و بعد به حرم بروید و دوباره از حضرت اجازه ورود بخواهید.
زیارت امام رضا (علیه السلام) از زیارت امام حسین(علیه السّلام) بالاتر است، چرا که بسیاری از مسلمانان به زیارت امام حسین(علیه السلام) میروند. ولی فقط شیعیان اثنیعشری به زیارت حضرت امام رضا (علیهالسلام) میآیند
✍پایگاه کتابخانه آستان قدس
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیارت مخصوص حضرت امام رضا علیه السلام
استاد توکلی
@Asemani_bashim