4_5978812699025344260.mp3
6.64M
صوت ۴ دقیقه
گناه مساوی است با خروج از زیر پرچم امیر المومنین علیه السلام
حاج آقا عالی
@Asemani_bashim
هرگز بدون در نظر گرفتن مخاطبین سلامهای پایان نماز؛ این خطابها و سلامها را به زبان نیاور.
که سلام و خطابت بیهوده است
زیرا بدون در نظر گرفتن مخاطب دیگر کسی طرف خطاب تو نیست تا سخنت را بشنود و احیانا پاسخ دهد
✍️اسرار نماز شهید ثانی صفحه 160
@Asemani_bashim
آیت الله جاودان:
هر کس هر مقدار کار کند به همان مقدار هم برداشت دارد، مثلا کسی اهل کربلا بوده و هر شب توانسته به زیارت حضرت حسین(ع) برود ولی یک کسی اهل کربلا هم هست اما فقط سالی یکبار به زیارت حسین(ع) می رود؛ بنابراین هر کس هر چه بیشتر کار کند بهره بیشتری هم می برد.
حالا ما که از کربلا دور هستیم برای ما کار را آسان کرده اند و گفتند هر کس از راه دور سه بار بگوید: «صل الله علیک یا اباعبدالله(ع)» به آن ثواب زیارت حضرت حسین(ع) رسیده است حالا یکی در روز صد بار اینگونه سلام می دهد ولی دیگر هفته ای یکبار این سلام را می گوید، بنابراین در تجارت معنوی هر کس به اندازه تجارتی که کسب کرده سود می برد.
✍️خبرگزاری ابنا
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
15.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم دلنشین ۱۲ دقیقه
مدح امام هشتم حضرت علی ابن موسی الرضا صلوات الله علیه
حنیف طاهری
@Asemani_bashim
از حضرت علی علیه السلام نقل است که می فرماید:
با رسول خدا صلی الله علیه و آله در مسجد برای ادای نماز آماده می شدیم که مردی بلند شد و رو به پیامبر صلی الله علیه و آله گفت: ای رسول خدا! من گناهی مرتکب شده ام که بر آن حد لازم است. صلی الله علیه و آله از او روی برگرداند و چیزی نگفت.
هنگامی که نماز تمام شد، آن مرد دوباره برخاست و سخن خود را تکرار کرد. پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود. آیا تو الان با ما نماز نخواندی؟ آن مرد در جواب گفت: بلی.
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: این نماز کفاره گناه تو است و گناه تو به واسطه این نماز فرو ریخت.
✍️بهترین پناهگاه حکایات و داستانهای نماز
گردآوری مطالب رحیم کارگر محمدیاری بازنویس نثر:عین الله کاوندی
@Asemani_bashim
آیت الله جوادی آملی:
چرا ما حق نداريم آبرويمان را ببريم؟ چرا حق نداريم مال را اسراف بکنيم؟ براي اينکه مال، مال ما نيست. در بخشهايي آثار ملکيت بر آن بار است، وگرنه ما «امين الله» هستيم در آبرو. مگر انسان مجاز است آبروي خود را از بين ببرد؟ يا ـ معاذالله ـ عفت خود و عصمت خود را از دست بدهد؟ چرا اگر خداي ناکرده ـ معاذالله ـ به کسي تجاوز شده است، پدر، برادر، همسر، فرزند، همه شکايت بدهند باز پرونده باز است؟ چون اين حق زن نيست! اين عصمت و عفت حق زن نيست، حق شوهر نيست، حق پدر نيست، حق پسر نيست. اين آبرو مِلک خداست اين زن «امين الله» است؛ لذا اگر پرونده رضايت هم بدهد هيچ اثري هم ندارد. معلوم ميشود بعضي از امور است که ما مالک نيستيم ما امين هستيم، آبروي ما هم همين طور است. اين روايت نوراني را مرحوم کليني در کافي نقل کرد که «إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فَوَّضَ إِلَي الْمُؤْمِنِ أُمُورَهُ كُلَّهَا وَ لَمْ يُفَوِّضْ إِلَيْهِ أَنْ يُذِلَّ نَفْسَه»[12] مؤمن بله در زندگي آزاد است؛ اما آبروي مؤمن در اختيار خود مؤمن نيست که او را بخواهد بريزد، مجاز نيست. آبروي مؤمن مال خداست و او «امين الله» است؛ لذا اگر کسي آبروي مؤمن را ريخت خطر الهي او را تهديد ميکند، اين هم هست.
✍️پایگاه اطلاع رسانی اسرا
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم دو دقیقه
علم حقیقی و ارتباط آن با ظرف بندگی
حاج آقا عالی
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ ۴ دقیقه
مرهم واسه چشم ترم میخوام
نریمان پناهی
@Asemani_bashim
امام جعفر صادق علیه السلام می فرماید:
هرگاه غم و اندوه دنیا بر شما چیره شد وضو بگیرید و به مسجد بروید و دو رکعت نماز بخوانید و برای برطرف شدن غم و اندوه، خدا را بخواندی. چون خداوند می فرماید:
و استعینوا با لصبر و الصلوة
شیوه رسول خدا صلی الله علیه و آله هم چنان بود که هر گاه باد سهمگینی می آمد، به مسجد می فرت و از نماز کمک می گرفت. چون در آسمان کسوف و خسوفی پدید می آمد نیز به نماز پناه می برد.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرماید:
همه پیامبران خدا هر گاه دچار نگرانی و تشویش می شدند، برای رفع نگرانی به نماز پناه می بردند.
شیوه حضرت علی علیه السلام چنان بود که هر گاه مشکل و سختی ای برایش پیش می آمد، وضو می گرفت و به نماز می ایستاد و آیه واستعینوا بالصبر و الصلوة را قرائت می کرد
✍️چهل حدیث / جلد 1- ص 71 و 72
@Asemani_bashim
آیت الله وحید خراسانی:
ما نشناختیم. نفهمیدیم چه خبر است. خاتم النبیین شب معراج... . به قدری مهم است که خدا خودش را برای این قضیه تسبیح کرده؛ سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى . رفت تا آنجا، از آنجا به ملأ اعلا، رسید به" دَنَا فَتَدَلَّى". وقتی واصل شد به "قاب قوسین"، دو کلمه آنجا دید. کلمه اول: ان الحسین مصباح الهدی . کلمه دوم: و سفینة النجاة . شرح این دو کلمه دو کتاب لازم است. جمله اولی: جنبه علمی، مصباح الهدی. چراغ هدایت سربریده اوست. این حیث عمل: سفینة النجاة. کشتی نجات همه درماندگان محشر، وجود مقدس اوست. این حدیث صحیح السند است.
روز قیامت که می شود " وَنَضَعُ الْمَوَازِينَ الْقِسْطَ "؛ " وَالسَّمَاءَ رَفَعَهَا وَوَضَعَ الْمِيزَانَ". عظمت چقدر است؟ این نص قرآن است. فَلَنَسْأَلَنَّ الَّذِينَ أُرْسِلَ إِلَيْهِمْ وَلَنَسْأَلَنَّ الْمُرْسَلِينَ. همه انبیاء مسئول اند؛ همه باید حساب پس بدهند. آیا موسی، عیسی، نوح، ابراهیم؟! این نص قرآن است: " فَلَنَسْأَلَنَّ الَّذِينَ أُرْسِلَ إِلَيْهِمْ ". بعد همه بیچاره می شوند. روایت معتبر است پنجاه هزار سال مردم همه سرپا ایستاده اند. وقتی نفسها قطع می شود انبیاء، درمانده و اولیاء بیچاره. ناگهان هودجی ظاهر می شود. ظاهرها رحمت الله و باطنها عفوالله. در این هودج چه خبره؟ ظاهرش رحمت بی منتهاست باطنش عفو خداست.
از هودج صدیقه کبری بیرون می آید. جمیع عرش می ایستند. ختم محشر اینجاست. ناگهان یک پیرهن کهنه غرقه به خون بیرون می آورد، روی سرش می اندازد. جبرییل نازل می شود، می گوید: خدا به تو سلام می رساند. هر چه می خواهی بخواه، رد شدنی نیست. آنجاست که می گوید: یا رب شیعتی. ختم محشر پیراهن کهنه غرقه به خون اوست. " ان الحسین مصباح الهدی ". این جهت علمی.
جهت عملی: " سفینة النجاة ". یک روایتی است، شما اهل علم اید، بشنوید. اما فکر کنید. ما من ملک مقرب و لا نبی مرسل الا این که یک آرزو دارد. یک حاجت دارد. آن آرزو و آن حاجت این است که خدا به آنها اذن بدهد بروند به زیارت قبر سیدالشهدا .
✍️خبرگزاری رسمی حوزه
@Asemani_bashim
@saatibarayagha