حاج آقا فاطمی نیا:
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ لَا تَجْعَلْنِی نَاسِیاً لِذِکرِک فِیمَا أَوْلَیتَنِی؛
مردم طوری بار آمده اند که کلمه ذکر را به این می دانند که یک تسبیحی بیاویم و چیزهایی بگوییم، نه عزیزم این بخشی از ذکر است؛ ذکر یعنی یادکردن. خدایا بر پیغمبر و آلش درود بفرست و مرا برای ذکرت فراموش کار قرار نده، یادت را از من نگیر در موردی که به من احسان کردی.
✍️شرح دعای بیست و یکم صحیفه سجادیه
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
کلیپ کوتاه
محبوبترین کارها در نزد خداوند
@Asemani_bashim
https://chat.whatsapp.com/BNSpDoHkB4LK2FMnOxjJRn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کوتاه
حساب کتاب اون دنیا
آیت الله مجتهدی تهرانی
@saatibarayagha
@Asemani_bashim
https://chat.whatsapp.com/Fffe8K5IsPJInAnrLN2rS6
آیت الله جوادی آملی:
اگر کسی همواره با خاطرات خود در نبرد بود، رذائل نفسانی اگر او را به گناه وادار کنند، او سعی می کند به دام آنها نیفتد، و در همین حالت بمیرد، این شخص شهید در میدان جنگ با دشمن درونی است؛ و اگر همه رذائل را رام کرده است و دیگر در درون او وصفی نیست که او را بیازارد و برنجاند و او را به خود متوجه کند، این شخص فاتح در میدان جهاد اکبر است
✍🏻اسرار عبادات گفتار 13
@Asemani_bashim
پيامبر صلى الله عليه و آله :
خَيْرُ بَيْتٍ فِى الْمُسلِمينَ بَيْتٌ فيهِ يَتيمٌ يُحْسَنُ اِلَيْهِ وَ شَرُّ بَيْتٍ فِى الْمُسْلِمينَ بَيْتٌ فيهِ يَتيمٌ يُساءُ إلَيْهِ اَنَا وَ كافِلُ الْيَتيمِ فِى الْجَنَّةِ هكَذا؛
بهترين خانه هاى مسلمانان، خانه اى است كه در آن يتيمى باشد كه به او نيكى مى شود و بدترين خانه هاى مسلمانان خانه اى است كه در آن يتيمى باشد كه با او بدى مى شود، من و سرپرست يتيم در بهشت مانند دو انگشت همراهيم.
نهج الفصاحه ص470 ، ح 1510
@Asemani_bashim
آیت الله جوادی آملی:
سر تلاوت آن است که انسان آن طرف طناب را ببیند. اگر در تلاوت قرآن به این جا رسید که دید طناب بدست کیست، این شخص به سر قرآن و به سر تلاوت رسیده است؛ وگرنه اگر یک قرآنی خواند ولی نفهمید آن طرف این طناب بدست کیست، این به سر قرآن نرسیده است؛ لذا فرمودند حداقل شبانه روز پنجاه آیه از قرآن کریم بخوانید، که با عهد الله در تماس باشید. برای این که روشن شود این قرآن یک طنابی است که یک طرفش بدست انسان است و یک طرفش بدست خدا. انسان هر چه بفهمد باز جا دارد که کنجکاوی بیشتری کند.
✍🏻اسرار عبادات گفتار 13
@Asemani_bashim
حاج آقا قرهی:
نفس دون، این أعدی عدوّ، در وساوس و در پیروی از همزات شیطان، بسیار قوی عمل میکند، چنان وسوسهگر است که از باب همزات - که بیان کردیم: جمع همزه است - وارد شده و انسان را گرفتار میکند و هر بار به یک نوع او را فریب میدهد.
گاه فریب از خودبینی شروع میشود، اینکه انسان تصوّر کند کسی شده است. این مطلب، چنان انسان را بیچاره میکند که موقعی که سر بیرون میآورد، همان موقعی است که دیگر سرش را از کفن خارج میکنند، صورتش را روی خاک میگذارند، شانههایش را میگیرند و با إسمع، إفهم گفتن، تازه او را متوجّه میکنند که هیچ بودی و هیچ هستی، إلّا به عمل خالص. دیگر نه عنوانی است و نه مقامی و ... . بارها بیان کردیم که فقط اسم کوچک و اسم پدر را صدا میزنند. پس اگر کسی در این دنیا خودش، خودش را گوشمالی ندهد، آنجا اوّلین گوشمالی اوست.
✍️قدس آنلاین
@Asemani_bashim
مرحوم میرزا اسماعیل دولابی می فرمود:
دلهای مؤمنین که به هم وصل میشود، آب کُر است. وقتی به علی علیهالسّلام متّصل شد، به دریا وصل شده است. شخصِ تنها، آب قلیل است و در تماس با نجاست نجس میشود ولی آب کُر نه تنها نجس نمیشود ، بلکه متنجس را هم پاک می کند.
✍️باشگاه خبرنگاران جوان
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشانه و علامات شیعه امیرالمومنین
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خاطره ای از آداب نماز خواندن
@Asemani_bashim
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
آیا هیچ نگران هستیم؟! اینجور متدین هستیم؟! اگر به راستی شیعیان کسانی هستند که: «یفْرَحُونَ لِفَرَحِنا وَ یحْزَنُونَ لِحُزْنِنا؛ برای شادی ما شاد، و برای ناراحتی ما محزون میشوند»، آیا ما اینطور هستیم، آیا در شادی و غم با ائمه علیهمالسلام شریکیم؟! آیا میشود شیعه باشیم و یک شب بگذرد و برای نابودی دشمنان اسلام و(برای) اهلبیت علیهمالسلام دعا نکنیم؟!
✍در محضر بهجت، ج٢، ص٢٣٠
@Asemani_bashim
@saatibarayagha
خاطره ای از آیت الله بهجت:
حدیث شریف کسا، روایتی است از عظمت پنجتن آل عبا، روایتی جالب و جاذب از پنج بزرگواری که محور عالم هستی هستند؛ فاطمه و پدرش و شوهرش و فرزندانش. سلام الله علیهم اجمعین.
حضرت آیتالله بهجت قدسسره مانند دیگر عالمان بزرگ شیعه توجه ویژهای به این حدیث داشت. شاید چشمگیرترین امری که در اینباره از ایشان مشهود بود، قرائت دائمی حدیث کسا بود. ایشان شبها این حدیث را قرائت میکرد و حتی در سالیانی دورتر، افراد خانواده را گرد هم میآورد و به همراه ایشان حدیث کسا میخواند. گاهی هم در لابهلای کلامش به فرازهای آن روایت اشاره میکرد و گاهی هم صراحتاً درباره حدیث کسا سخن میگفت. باور ایشان این بود که امام عصرعجلاللهتعالیفرجهالشریف به مجالس حدیث کسا توجه ویژهای دارند.
✍️خبرگزاری تسنیم
@Asemani_bashim
پرسشها و پاسخها از محضر آیتالله بهجت (ره)
پرسش: لطفاً دستورات عملی بدهید تا عمل نمایم و به لطف الهی به درجات عالیه نائل شوم؟
پاسخ: بسمهتعالی، عنه صلیاللهعلیهوآلهوسلم: «ألا أخبرکم بدائکم ودوائکم، داؤُکم الذّنوب ودواؤُکم الإستغفار؛ آیا خبر ندهم شما را به دردها و دواهایتان: درد شما گناه و دوای شما استغفار است»۱، کلمۀ «أستغفرالله» را تا میتوانید از روی اعتقاد کامل، صمیمانه، با التزام به لوازم حقیقیۀ معلومهاش، تکرار نمایید.
✍️مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله بهجت
@Asemani_bashim
4_5963195961713886371.mp3
3.99M
طلبکاریم یا بدهکار
حاج آقا عالی
@Asemani_bashim