4_6048394162812749332.mp3
8.24M
صوت ۱۱ دقیقه
شبیهترین انسان به امام رضا علیهالسلام کیست؟
@Asemani_bashim
غلامحسین حیدری، خادم امام رضا علیه السلام:
در بین ائمه تنها امامی که لقب رئوف دارند امام رضا(ع) هستند و هیچ امام دیگری این لقب را ندارند. امام الرئوف یعنی بسیار مهربان. خداوند عنایت خودش را در قالب رحمانیت، مهربانی و رأفت به امام رضا(ع) داده است. هر امامی بیشتر تجلی یکی از صفات حق تعالی است و امام رضا(ع) تجلی محبت و رأفت خداوند است البته همه ائمه متجلی این صفت پروردگار هستند اما در امام رضا(ع) شدیدتر است. امام رضا غوث الامه هستند و این لقبشان با امام زمان(عج) مشترک است. لقب دیگری که امام رضا(ع) دارند ضامن است. آقای حسنزاده میگفتند نگویید ضامن آهو، بلکه کلی است.
شما در قرآن میخوانید که حضرت عیسی(ع) مرده را زنده کرد، بنده خودم مواردی را سراغ دارم که امام رضا(ع) مرده را زنده کردند، سند و مدرک این موارد نیز موجود است و آدرسشان را نیز میدانیم
✍🏻خبرگزاری نسیم۱۶ شهریور ۱۳۹۳
@Asemani_bashim
استاد فاطمی نیا:
مرحوم علامه طباطبایی جمله ای در مورد حضرت رضا علیه السلام فرمودند که حقیقتا نیاز به یک کتاب شرح دارد!
فرمودند: همه ی امامان ما رئوف هستند، اما
رأفت امام رضا علیه السلام حسی است!
همین که وارد حرم مطهر میشوی ، میفهمی که حضرت رئوف است!
هرکس حرم امام رضا علیه السلام مشرف میشود، یقین بداند توی کاسه اش چیزی میریزند.
اما وقتی رفتی حرم و عرض حاجت وتوسل کردی ، منتظر آن چیزی باش که آنها برایت میریزند ، شاید همان حاجت خودت نباشد ؛ به هرآنچه آنها عنایت کردند باید راضی باشیم که یقینا همان به مصلحت ما بوده است.
✍کانال استاد
@Asemani_bashim
آخوند ملا حسینقلی همدانی در یکی از سفرهای خود، با جمعی از شاگردان به عتبات عالیات میرفت. در بین راه، به قهوهخانهای رسیدند که جمعی از اهل هوی و هوس در آنجا میخواندند و پایکوبی میکردند. آخوند به شاگردانش فرمود: یکی برود و آنان را نهی از منکر کند. بعضی از شاگردان گفتند: اینها به نهی از منکر توجه نخواهند کرد. فرمود: من خودم میروم. وقتیکه نزدیک شد، به رئیسشان گفت: اجازه میفرمایید من هم بخوانم، شما بنوازید؟ رئیس گفت: مگر شما بلدی بخوانی؟ فرمود: بلی. گفت: بخوان. آخوند شروع به خواندن اشعار ناقوسیه حضرت امیرمؤمنان (علیهالسّلام) کرد.
آن جمع سرمست از لذتهای زودگذر دنیوی، وقتی این اشعار را از زبان کیمیا اثر آن عارف هدایتگر شنیدند. به گریه درآمده و به دست ایشان توبه کردند. یکی از شاگردان میگوید: وقتیکه ما از آنجا دور میشدیم، هنوز صدای گریه آنها به گوش میرسید
✍بهارى همدانى، محمد، مقدمه تذکره المتقین، ص ۲۰
@Asemani_bashim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ یک دقیقه
لحظات طلایی
حاج آقا عالی
@Asemani_bashim
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم دو دقیقه
بردباری و دفع عیوب
حاج آقا فاطمی نیا
@Asemani_bashim
از علامه محمد تقی جعفری (رحمة الله علیه) نقل شده است: برخی از جامعه شناسان برتر دنیا در دانمارک جمع شده بودند تا پیرامون موضوع مهمی به بحث و تبادل نظر بپردازند. موضوع این بود: «ارزش واقعی انسان به چیست». برای سنجش ارزش بسیاری از موجودات، معیار خاصی داریم. مثلاً معیار ارزش طلا به وزن و عیار آن است. معیار ارزش بنزین به مقدار و کیفیت آن است. معیار ارزش پول پشتوانه آن است؛ اما معیار ارزش انسان ها در چیست.
هر کدام از جامعه شناسان، سخنانی گفته و معیارهای خاصی ارائه دادند. هنگامی که نوبت به بنده رسید، گفتم: اگر می خواهید بدانید یک انسان چقدر ارزش دارد، ببینید به چه چیزی علاقه دارد و به چه چیزی عشق می ورزد. کسی که عشقش یک آپارتمان دو طبقه است، در واقع ارزشش به مقدار همان آپارتمان است. کسی که عشقش ماشین است، ارزشش به همان میزان است. اما کسی که عشقش خدای متعال است، ارزشش به اندازه خداست. علامه فرمودند: من این مطلب را گفتم و پایین آمدم. وقتی جامعه شناسان سخنان مرا شنیدند، برای چند دقیقه روی پا ایستادند و کف زدند. هنگامی که تشویق آنها تمام شد، من دوباره بلند شدم و گفتم: عزیزان، این کلام از من نبوده، بلکه از شخصی به نام علی (علیه السلام) است. آن حضرت در نهج البلاغه می فرماید: «قِيمَةُ كُلِّ امْرِئٍ مَا يُحْسِنُه» "ارزش هر انسانی به اندازه چیزی است که دوست می دارد" وقتی این کلام را گفتم، دوباره به نشانه احترام به وجود مقدس أمیرالمؤمنین علی (علیه السلام) از جا بلند شدند و چند بار نام آن حضرت را بر زبان جاری کردند.
حضرت علامه در ادامه می گفتند: عشق حلال به این است که انسان (مثلاً) عاشق پنجاه میلیون تومان پول باشد. حال اگر به انسان بگویند: «آی پنجاه میلیونی!» چقدر بدش می آید؟ در واقع می فهمد که این حرف توهین در حق اوست. حالا که تکلیف عشق حلال اما دنیوی معلوم شد، ببینید اگر کسی عشق به گناه و معصیت داشته باشد، چقدر پست و بی ارزش است!
اینجاست که ارزش و مفهوم «ثارالله» معلوم می شود. ثار الله اضافه تشریفی است؛ خونی که در واقع آنقدر شرافت و ارزش پیدا کرده که فقط با معیارهای الهی قابل ارزش گذاری است و ارزش آن به اندازه خدای متعال است.
✍باشگاه خبرنگاران جوان
@Asemani_bashim
17.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاهی یک کلیپ ساده شما را به آغوش امام مهربان می برد
پس بسم الله...
زائری بارانی ام آقا به دادم می رسی
بی پناهم خسته ام تنها به دادم می رسی
@Asemani_bashim
15.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ ۲ دقیقه
قربون کبوترات
میلاد حضرت سلطان علیه السلام
@Asemani_bashim
دوستان با همین آی دی و دو کانال در تلگرام هم در خدمت شما هستیم 👇
@saatibarayagha
@Asemani_bashim