❁﷽❁
🥀🏴🥀🏴
🥀🏴🥀
🥀🏴
🥀
مقام شفاعتِ
💎حضرت ابوطالب(علیه السلام)💎
🍃 امیرالمومنین (علیه السلام) فرمودند:
" قسم به كسى كه محمد صلی الله علیه و آله را بحق، به پيامبرى مبعوث کرد، اگر پدرم (ابوطالب) براى همه گنهكاران روى زمين شفاعت كند، خداوند شفاعت او را نسبت به آنان مىپذيرد."🍃
📚 امالی طوسی، ج۱، ص۳۰۵
📖 متن روایت👇
🥀أَخْبَرَنَا اَلْحُسَيْنُ بْنُ عُبَيْدِ اَللَّهِ قَالَ: أَخْبَرَنَا أَبُو مُحَمَّدٍ قَالَ: حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ هَمَّامٍ قَالَ: حَدَّثَنَا عَلِيُّ بْنُ اَلْحُسَيْنِ اَلْهَمْدَانِيُّ قَالَ: حَدَّثَنِي مُحَمَّدُ بْنُ خَالِدٍ اَلْبَرْقِيُّ قَالَ: حَدَّثَنَا مُحَمَّدُ بْنُ سِنَانٍ عَنِ اَلْمُفَضَّلِ بْنِ عُمَرَ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ(عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ)، عَنْ آبَائِهِ(عَلَيْهِمُ اَلسَّلاَمُ)، عَنْ أَمِيرِ اَلْمُؤْمِنِينَ(عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ)، قَال:
"وَ اَلَّذِي بَعَثَ مُحَمَّداً بِالْحَقِّ نَبِيّاً، لَوْ شَفَعَ أَبِي فِي كُلِّ مُذْنِبٍ عَلَى وَجْهِ اَلْأَرْضِ لَشَفَّعَهُ اَلله (تَعَالَى) فِيهِمْ."🥀
🥀
🥀🏴
🥀🏴🥀
🥀🏴🥀🏴https://eitaa.com/asgaridehabadi
┗━━━━•••━━━━━━━━━┛
💠 حضرت محمد بن عبدالله بن عبدالمطلب (ص)، آخرین پیامبر الهی است، که برای هدایت بشر و راهنمایی دایمی انسانها، از سوی پروردگار سبحان برانگیخته شد.
نام مبارکش: محمد.
در تورات و برخی از کتابهای آسمانی "احمد" نامیده شده است.
هم چنین مادرش آمنه بنت وهب، پیش از نامگذاری وی توسط عبدالمطلب به محمد، وی را "احمد" نامیده بود. (1)
کنیهاش: ابوالقاسم و ابوابراهیم.
القاب شریفش: رسول الله، نبی الله، مصطفی، محمود، امین، امی، خاتم و … (2)
حضرت محمد (ص)، به روایت شیعه در 17 ربیع الاول و به روایت اهل سنت در 12 ربیع الاول عام الفیل در مکه معظمه دیده به جهان گشود. (3)
پدرش عبدالله بن عبدالمطلب، دو ماه پیش از تولد وی، از دنیا رفته بود. مادرش آمنه بنت وهب بن عبد مناف، از بانوان صالحه، جلیل القدر و عاقله بود و در طهارت و تقوا در میان بانوان قریش، کم نظیر و سرآمد همگان بود.
وی نیز، پس از دو سال و چهار ماه و به روایتی، پس از شش سال از تولد تنها فرزند دلبندش حضرت محمد (ص)، بدرود حیات گفت. (4)
کفالت حضرت محمد (ص) بر عهده جدش عبدالمطلب بود و پس از وفات عبدالمطلب، بر عهده فرزندش ابوطالب، قرار گرفت. (5)
به هر روی، آن حضرت در 27 رجب سال چهلم عام الفیل (مطابق با سال 610 میلادی)، در چهل سالگی به رسالت مبعوث شد.
آن حضرت در حالی که در غار حرا، در حوالی مکه معظمه، به عبادت و نیایش میپرداخت، جبرئیل امین بر وی نازل شد و بر وی آیاتی از قرآن مجید را به عنوان طلیعه و آغاز کتاب هدایت و سعادت، بخواند و وی را به کسوت نبوت مفتخر ساخت. نخستین آیاتی که بر آن حضرت فرود آمد، آیههای سوره 96 قرآن مجید، یعنی سوره علق بود (6) و در آن آمده است: بسْمِ الله الرَّحْمنِ الرَّحیمِ. اِقْرَاْ بِاسْمِ رَبِّک الَّذی خَلَقَ. خَلَقَ الْاِنسانَ مِنْ عَلَقَ. اِقْرَا وَ رَبُّک الْاَکرَمُ. اَلَّذی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ …
به روایتی، جبرئیل امین با هفتاد هزار فرشته و میکائیل با هفتاد هزار فرشته فرود آمدند و برای آن حضرت، کرسی عزت و کرامت آوردند و تاج نبوت و رسالت را بر سر آن بزرگوار گذاشتند و لوای حمد را به دستش داده و گفتند بر فراز این کرسی برو و خدایت را سپاس گو. به روایت دیگر، آن کرسی از یاقوت سرخ و پایهای از آن از زبرجد و پایهای از مروارید بود و چون فرشتگان به سوی آسمان صعود کردند، آن حضرت از کوه حرا، پایین آمد و انوار جلال، او را فراگرفته بود، به طوری که کسی توان نظر کردن به چهره مبارکش را نداشت و بر هر درخت، گیاه و سنگی که میگذشت، وی را سجده میکردند و با زبان فصیح میگفتند: السلام علیک یا نبی الله، السلام علیک یا رسول الله.
همین که وارد خانه شد، از نور چهره مبارکش خانه خدیجه کبری (س) منور شد و آن بانوی پرهیزکار پرسید: ای محمد! این چه نوری است که در تو مشاهده میکنم؟ حضرت فرمود: این نور پیامبری است، بگو: لا اله الله، محمد رسول الله.
خدیجه گفت: من سالهاست، که پیامبری تو را می دانم و هم اکنون نیز شهادت میدهم که خدایی جز خداوند یکتا نیست و تو رسول و پیامبر خدایی.
بدین گونه، خدیجه نخستین کسی بود که به همسرش حضرت محمد (ص) ایمان آورد. (7)
از میان مردان نیز امام علی بن ابی طالب (ع)، به محض دیدن چهره نورانی پیامبر (ص) به وی ایمان آورد و شهادتین را بر زبان جاری کرد.
از آن پس، پیامبر (ص) در کنار خانه خدا نماز میگذارد و خدیجه (س) و علی (ع) بر او اقتدا میکردند و نماز میخواندند. (8) این سه نفر، با جان و مال و هستی خویش اسلام را پرورانده و فراگیر نمودند.
📚 پی نوشت:
1- فرازهایی از تاریخ پیامبر اسلام (ص) (جعفر سبحانی)، ص 59
2- کشف الغمه (علی بن عیسی اربلی)، ج 1، ص 10
3- کشف الغمه، ج 1، ص 17؛ منتهی الآمال (شیخ عباس قمی)، ج 1، ص 13؛ تاریخ ابن خلدون، ج 1، ص 383؛ فرازهایی از تاریخ پیامبر اسلام، ص 59
4- منتهی الآمال، ج 1، ص 44؛ فرازهای از تاریخ پیامبر اسلام (ص)، ص 67
5- همان و تاریخ ابن خلدون، ج 1، ص 384
6- فرازهایی از تاریخ پیامبر اسلام (ص)، ص 93؛ تاریخ ابن خلدون، ج 1، ص 385
7- منتهی الآمال، ج 1، ص 47
8- فرازهایی از تاریخ پیامبر اسلام (ص)، ص 95
╰┅┅┅┅┅❀🔺️❀┅┅┅┅┅╯
https://eitaa.com/asgaridehabadi
•┈••✾🍃🌺🍃✾••┈•
🌱 فیش منبر کوتاه ویژه مبعث
#قسمت_اول
مقدمه:
دعوت به خدا، جامعترین فلسفهی بعثت همهی انبیاء الهى است و در جهانبینى الهى، فلسفهی وحى و نبوت، بر سه اصل اساسى استوار است:
اصل اول اینکه فلسفهی آفرینش انسان، تکامل اوست.
اصل دوم اینکه راهنماى تکامل، در متن وجود انسان نیست.
اصل سوم اینکه تنها آفریدگار جهان مىتواند برنامهی تکامل انسان را ارائه نماید؛ زیرا تنها اوست که استعدادها و نیازهاى انسان را کاملاً مىشناسد و با همهی دقایق برنامههاى تکامل انسان، آشناست و از سوى دیگر، نیازى به انسان ندارد تا چیزى که به سود اوست، از او دریغ دارد.
بر این پایه، در یک جمله مىتوان گفت، «فلسفهی بعثت انبیاء، تکامل انسان و پاسخگویى به نیازهاى مادى و معنوى اوست.»
🔸از دیگر فلسفههای مهم بعثت، تربیت است. یکی از مهمترین برنامههای پیامبر اسلام(ص) تربیت انسانهاست. تربیت به معنای فراهم کردن زمینهها و عوامل برای به فعالیت رساندن و شکوفا نمودن استعدادهای انسان در جهت مطلوب است.
او باید زمینهها را برای انسانها آماده کند تا از نظر عملی؛
بهترین رابطه را با خدای خود (عبادات)
با همنوع خود (عقود و ایقاعات)
با قوانین و مقررات اجتماعی (حکومت و سیاست)
با خانوادهی خود (حقوق خانوادگی)
و با نفس خود (اخلاق و تهذیب نفس) داشته باشند، تا بتوانند مسجود فرشتگان قرار گیرند.
🕋فلسفه بعثت از دیدگاه قرآن کریم:
قرآن کریم در آیات متعددى پیرامون بعثت سخن گفته و علت و فواید آن را بیان نموده است که در اینجا به برخی از آنان اشاره میکنیم.
1️⃣ تعلیم:
قرآن کریم یکى از اهداف مهم و اصلى بعثت پیامبران را تعلیم و تبیین معارف الهى و مطالب مورد نیاز مردم شمرده است. «کَما اَرْسَلْنا فیکُمْ رَسولا مِنْکُم یَتْلُوا عَلَیْکُم آیاتِنا وَ یِزَکّیکُم وَ یُعَلِّمُکُمُ الْکِتابَ وَ الْحِکمَةَ وَ یِعَلِّمُکُمْ ما لَم تَکُونُوا تَعْلَمُون؛ همچنان که در میان شما پیامبرى از خودتان فرستادیم که آیات ما را بر شما مىخواند و شما را پاک مىسازد و شما را کتاب و حکمت مىآموزد و آنچه را در مقام دانستن آن نبودید، به شما یاد مىدهد.» (سوره بقره، آیه 151)
2️⃣ تزکیه:
از دیگر اهداف بزرگى که خداوند براى بعثت پیامبران بیان کرده، تزکیه و تربیت نفوس مردم است. «هُوَ الَّذى بَعَثَ فِى الاُمیِّیّنَ رَسُولا مِنْهُم یَتْلُوا عَلَیْهِمْ آیاتِهِ وَ یُزَکّیهِمْ وَ یُعَلِّمُهُمُ الْکِتابَ وَ الْحِکمَةَ وَ اِنْ کانوا مِنْ قَبْلُ لَفِى ضَلال مُبِین؛ اوست آن کس که در میان بىسوادان فرستادهاى از خودشان برانگیخت تا آیات او را بر آنان بخواند و پاکشان گرداند و کتاب و حکمت به ایشان بیاموزد، و ]آنان[ قطعاً پیش از آن در گمراهى آشکار بودند.» (سوره جمعه، آیه 2)
3️⃣ آزادى از اسارتها:
از نظر اسلام جهل و نادانى، خرافات و رسومات غلط، پیروى از هواى نفس و سلطهگرى و... بارهایى است که بر دوش آدمى سنگینى کرده و با رنجور کردنش، توان حرکت را از او مىگیرد. پیامبران آمدند تا با راهنماییهاى خود قفسهاى اسارت را درهم بشکنند و آدمى را نجات دهند. «یَضَعَ عَنهُم اِصْرَهُم وَ الاَغْلالَ الَّتى کانَتْ عَلَیْهِمْ؛ ]آن پیامبر که [بارهاى سنگین و زنجیرهایى را که بر آنها بود، برمىاندازد.» (سوره اعراف، آیه 157)
4️⃣ اتمام حجت:
از دیگر هدفهاى بعثت انبیاء آن است که آنان حجت را بر مردم تمام کنند و راه هر گونه عذرتراشى را در روز قیامت ببندند تا کسى خود را به خاطر کردار ناپسندش بىتقصیر نداند و نگوید: اگر پیامبر مىبود، گمراه نمىشدم. «رُسُلا مُبَشِّرینَ وَ مُنْذِرینَ لِئَلاّ یَکُونَ لِلنّاسِ عَلَى اللهِ حُجَّةٌ بَعْدَ الرُّسُل؛ پیامبران که بشارتگر و هشدار دهنده بودند، تا براى مردم پس از ]فرستادن[ پیامبران، در مقابل خدا ]بهانه و[ حجتى نباشد.» (سوره نساء، آیه 165)
5️⃣ برپایى عدالت:
یکى دیگر از اهداف بلند پیامبران، اقامه قسط و عدل در جامعه بوده است. «لَقَد اَرْسَلْنا رُسَلَنا بِالْبَیِّناتِ وَ اَنْزَلْنا مَعَهُم الْکِتابَ وَ الْمیزانَ لِیَقُومَ النّاسُ بِالْقِسْط؛ به راستى پیامبران خود را با دلایل آشکار روانه کردیم و با آنها کتاب و میزان فرود آوردیم تا مردم به انصاف برخیزند.» (سوره حدید، آیه 25)
https://eitaa.com/asgaridehabadi
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔖اعمال عید مبعث 🔖
🔸روز بیست و هفتم رجب یکی از اعیاد بزرگ است و روزی است که حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) به پیامبری مبعوث شد و جبرئیل برای ابلاغ پیامبری، بر آن حضرت فرود آمد و برای این روز چند عمل وارد است:
♦️اوّل:
غسل کردن.
♦️دوّم:
روزه گرفتن و آن یکی از چهار روزی است که در طول سال برای روزه گرفتن امتیاز ویژه دارد و ثوابی برابر با روزه هفتاد سال دارد.
♦️سوّم:
صلوات زیاد فرستادن.
♦️چهارم:
زیارت حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) و امیرالمؤمنین(علیهالسلام).
♦️پنجم:
شیخ طوسی در کتاب «مصباح» فرموده: که از ریان بن الصّلت روایت شده: حضرت جواد(علیهالسلام) زمانی که در بغداد بود روز نیمه و روز بیستوهفتم رجب را روزه گرفت و همه خدمتکاران آن حضرت نیز روزه گرفتند و به ما فرمان داد دوازده رکعت نماز بجا آوریم به این صورت که:
در هر رکعت «یک مرتبه» «حمد» و «سوره[توحید]»خوانده و پس از پایان نماز، هر کدام از سورههای «حمد» و «توحید» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» را «چهار مرتبه» بخوانیم، آنگاه «چهار مرتبه» بگوییم:لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ ، وَاللّٰهُ أَكْبَرُ ، وَسُبْحانَ اللّٰهِ ، وَالْحَمْدُ لِلّٰهِ ، وَلَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ.معبودی جز خدا نیست و خدا بزرگتر از هر چیزی است و منزّه است خدا و خدا را سپاس و نیست جنبش و نیرویی جز به عنایت خدای برتر و بزرگ.و «چهار مرتبه»:اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً.خدا، خدا، پروردگار من است، چیزی را برای او شریک نمیآورم.و «چهار مرتبه»:لَاأُشْرِكُ بِرَبِّي أَحَداً.هیچکس را برای پروردگارم شریک نسازم.
♦️ششم:
شیخ طوسی از جناب ابوالقاسم حسین بن روح(رحمةاللهعلیه) روایت کرده: که در این روز دوازده رکعت نماز به جا میآوری در هر رکعت سوره «حمد» و سورهای که آسان باشد میخوانی و پس از گفتن تشهّد و سلام بین هر دو رکعت میگویی:الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى لَمْ يَتَّخِذْ وَلَداً ، وَلَمْ يَكُنْ لَهُ شَرِيكٌ فِى الْمُلْكِ ، وَلَمْ يَكُنْ لَهُ وَلِيٌّ مِنَ الذُّلِّ، وَكَبِّرْهُ تَكْبِيراً . يَا عُدَّتِي فِي مُدَّتِي ، يَا صاحِبِي فِي شِدَّتِى ، يَا وَلِيِّى فِى نِعْمَتِى ، يَا غِياثِى فِى رَغْبَتِى ، يَا نَجاحِى فِى حاجَتِى ، يَا حافِظِى فِى غَيْبَتِى ، يَا كافِىَّ فِى وَحْدَتِى ، يَا أُنْسِى فِى وَحْشَتِى ، أَنْتَ السَّاتِرُ عَوْرَتِى ، فَلَكَ الْحَمْدُ ، وَأَنْتَ الْمُقِيلُ عَثْرَتِى ، فَلَكَ الْحَمْدُ ، وَأَنْتَ الْمُنْعِشُ صَرْعَتِى ، فَلَكَ الْحَمْدُ ، صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَاسْتُرْ عَوْرَتِى ، وَآمِنْ رَوْعَتِى ، وَأَقِلْنِى عَثْرَتِى ، وَاصْفَحْ عَنْ جُرْمِى ، وَتَجاوَزْ عَنْ سَيِّئاتِى فِى أَصْحابِ الْجَنَّةِ وَعْدَ الصِّدْقِ الَّذِى كانُوا يُوعَدُونَ.
هنگامیکه از نماز و دعا فارغ شدی، هر یک از سورههای«حمد» و «قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ» و «قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ» و«قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ» و «قُلْ یٰا أَیُّهَا الْکٰافِرُونَ» و «إِنّٰا أَنْزَلْنٰاهُ» و «آیتالکرسی» را «هفت مرتبه» میخوانی و «هفت بار» میگویی:لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ ، وَاللّٰهُ أَكْبَرُ ، وَسُبْحانَ اللّٰهِ ، وَلا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ.معبودى جز خدا نیست و خدا بزرگتر است و پاک است خدا و جنبش و نیرویى جز به خدا نیست.و «هفت بار»:اللّٰهُ اللّٰهُ رَبِّي لَاأُشْرِكُ بِهِ شَيْئاً.خدا، خدا، پروردگار من است، چیزی را برای او شریک نمیآورم.و هر دعایى که بخواهى میخوانی
📚مفاتیح الجنان
https://eitaa.com/asgaridehabadi
🌺🌺🌺حدیث 30485
فضایل اخلاقی را رعایت کنید
1782 - وَ قالَامیر المومنین علی عليه السلام: كُنْ عَفُوّاً فِى قُدْرَتِكَ، جَواداً فِى عُسْرَ تِكَ، مُؤْ ثِراً مَعَ فاقَتِكَ، تَكْمُلْ لَكَ الْفَضائِلُ.
در زمان قدرت عفو كن، و در هنگام تنگدستى بخشنده باش، و در حال فقر و ندارى ايثارگر باش تا فضائل اخلاقى تو كامل شود.
کتاب احادیث الطلاب ص 497
https://eitaa.com/asgaridehabadi
🌺🌺
🌸عيد بزرگ مبعث 🌸
روزگاری بود میوهاش فتنه، خوراکش مردار، زندگیاش آلوده، سایههای ترس شانههای بردگان را میلرزاند.
تازیانه ستم، عاطفه را از چهرهها میسترد. تاریکی در اعماق تن انسان زوزه میکشید و دخترکان بیگناه، در خاک سرد زنده به گور میشدند .
🌺 و در این هنگام بود که محمد (ص) بر چکاد کوه نور ایستاد و زمین در زیر پاهای او استوار گردید.
🌷مبارڪ باد زیبا مبعثش کـه
🔹با «اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ» آغاز،
🔹و با «إنّا أَعْطَیْناکَ الْکَوْثَرَ» بیمه،
🔹و با «الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ» جاودانه شد
🌿 عيد مبعث، روز برانگیختن خِردهای دفن شده در تابوت خرافه گرایی و جهل پیشگی، و روز تولد عاطفههای زخمی شده در رقص شمشیرهای تعصب، بر شما مبارک باد.
👇👇👇
🍃
🌸🍃https://eitaa.com/asgaridehabadi
🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
👏 کف زدن در مسجد 🕌
❓آيا در مراسمى که در اعياد و ولادت ائمّه ـ عليهمالسّلام ـ در مسجد برگزار مىشود، کف زدن جايز است؟
✅ پاسخ (آیت الله بهجت):
اگر به حدّ لهو برسد و هتک مکان يا معصوم باشد ، جايز نيست .
❓دست زدن همراه با شادی و خواندن و ذکر صلوات بر پیامبر اکرم و آل او (صلوات الله علیهم اجمعین) در جشنهایی که به مناسبت ایام ولادت ائمه معصومین (علیهم السلام) و اعیاد وحدت و مبعث برگزار میشود چه حکمی دارد؟
اگر این جشنها در مکانهای عبادت مانند مسجد و نمازخانه های ادارات و مؤسسات دولتی و یا حسینیه ها برگزار شوند، حکم آنها چیست ؟
✅ پاسخ (آيت الله خامنهاى):
به طور کلی کف زدن فی نفسه به نحو متعارف در جشن های اعیاد یا برای تشویق و تأیید و مانند آن اشکال ندارد، ولی بهتر است فضای مجالس دینی به خصوص مراسمی که در مساجد و حسینیهها و نمازخانهها برگزار میشود، به ذکر صلوات و تکبیر معطّر گردد تا انسان به ثواب آنها برسد.
❓آیا دست زدن هماهنگ و مرتّب، یا نامرتّب، در مجالس مولودى ائمّه اطهار (علیهم السلام) جایز است ؟ آیا با احترام و قداست این مجالس سازگار است؟ شرکت در این مجالس، که جهت اظهار شادى به دست زدن مشغول مىشوند، چه حکمى دارد ؟
✅ پاسخ (آيت الله مکارم شيرازى):
کف زدن مانعى ندارد، امّا در مساجد و حسینیّهها باید ترک شود.
🔮 شناسه ما 👇👇👇
🍃
🌸🍃https://eitaa.com/asgaridehabadi
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#عید_مبعث بر همگان مبارک ❤️❤️❤️❤️❤️
نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت
به غمزه مسئله آموز صــــد مـدرس شد ...
https://eitaa.com/asgaridehabadi
#حدیث
💠 امام علی(ع) درباره بعثت پیامبر اکرم صلی الله علیه و اله و سلم فرمودند:
🔹خداوند او را در زمانى فرستاد كه روزگارى بود پيامبرى برانگيخته نشده بود، و مردم در خوابى طولانى به سر مى بردند.
فتنه ها بالا گرفته و كارها پريشان شده بود، و آتش جنگ ها شعله مى كشيد، و دنيا بى فروغ و پر از مكر و فريب گشته، برگ هاى درخت زندگى به زردى گراييده و از به بار نشستن آن قطع اميد شده بود.
بعثت نبى مكرم اسلام حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) مبارك باد💐
https://eitaa.com/asgaridehabadi
احادیث آموزنده از رسول خدا صلّی اللّه علیه و آله:
✅قالَ صلّی اللّه علیه و آله: مَنْ مَشی إ لی مَسْجِدٍ مِنْ مَساجِدِاللّهِ، فَلَهُ بِکُّلِ خُطْوَةٍ خَطاها حَتّی یرْجِعَ إ لی مَنْزِلِهِ، عَشْرُ حَسَناتٍ، وَ مَحی عَنْهُ عَشْرُ سَیئاتٍ، وَ رَفَعَ لَهُ عَشْرُ دَرَجاتٍ . - عقاب الاعمال ص 343
هر کس قدمی به سوی یکی از مساجد خداوند بردارد، برای هر قدم ثواب ده حسنه می باشد تا برگردد به منزل خود، و ده خطا از لغزش هایش پاک می شود، همچنین در پیشگاه خداوند ده درجه ترفیع می یابد.
✅قالَ صلّی اللّه علیه و آله: اَلْجُلُوسُ فِی الْمَسْجِدِ لاِنْتِظارِ الصَّلوةِ عِبادَةٌ مالَمْ یحْدُثْ، قیلَ: یا رَسُولَ اللّهِ وَ مَا الْحَدَثُ؟ قالَ: الْغِیبَةُ. . - وسایل الشیعه ج 4 ص 116
نشستن در مسجد جهت انتظار وقت نماز عبادت است تا موقعی که حَدَثی از او صادر نگردد.
سؤ ال شد: یا رسول اللّه، منظور از حدث چیست؟فرمود: غیبت و پشت سر دیگران سخن گفتن.
✅*ابن عباس از پيامبر اكرم صلّى اللّٰه عليه و آله نقل كرد كه فرمود هر كس بر من يك صلوات بفرستد خداوند بر او هزار صلوات در هزار صف از ملائكه ميفرستد هيچ تر و خشكى باقى نمىماند مگر اينكه بر آن بنده صلوات ميفرستد چون خدا بر او صلوات فرستاده. چهار روايت ديگر در كيفيت صلوات فرستادن از كتب اهل سنت نقل ميكند كه ترجمه نشد.
بحارالأنوار (جلد 23 تا 27) / ترجمه خسروی ؛ ج 5 , ص 21۰متن حدیث 👇
... اِبْنُ عَبَّاسٍ عَنِ اَلنَّبِيِّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ أَنَّهُ قَالَ: مَنْ صَلَّى عَلَيَّ صَلاَةً وَاحِدَةً صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ أَلْفَ صَلاَةٍ فِي أَلْفِ صَفٍّ مِنَ اَلْمَلاَئِكَةِ وَ لَمْ يَبْقَ رَطْبٌ وَ لاَ يَابِسٌ إِلاَّ وَ صَلَّى عَلَى ذَلِكَ اَلْعَبْدِ لِصَلاَةِ اَللَّهِ عَلَيْهِ .
بحار الأنوار ؛ ج 27 , ص 259
✅قالَ صلّی اللّه علیه و آله: یؤْتَی الرَّجُلُ فی قَبْرِهِ بِالْعَذابِ، فَإ ذا اُتِی مِنْ قِبَلِ رَاءسِهِ دَفَعَتْهُ تِلاوَةُ الْقُرْآنِ، وَ إ ذا اُتِی مِنْ قِبَلِ یدَیهِ دَفَعَتْهُ الصَّدَقَةُ، وَ إ ذا اُتِی مِنْ قِبَلِ رِجْلَیهِ دَفَعَهُ مَشْیهُ إ لی الْمَسْجِدِ . - مسکن الفؤاد شهید ثانی ص 50
یعنی هنگامی که بدن مرده را در قبر قرار دهند، چنانچه عذاب از بالای سر بخواهد وارد شود تلاوت قرآنش مانع عذاب می گردد و چنانچه از مقابل وارد شود صدقه و کارهای نیک مانع آن می باشد.
و چنانچه از پائین پا بخواهد وارد گردد، رفتن به سوی مسجد مانع آن خواهد گشت.
https://eitaa.com/asgaridehabadi
هدایت شده از ضدّ شبهه
19.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ آیا پیامبر اکرم(ص) - نعوذبالله- هوسباز و شهوتران بوده اند و تعداد زنان زیادی داشته اند؟
📌 این تهمتی است که دشمنان اسلام سالهاست به ایشان میزنند و لازمه ضمن آگاهی خودمون دیگران رو هم در جریان پاسخش بذاریم
#ضد_شبهه #پیامبر
🔸 @ZSHOBHE
➡️ Zil.ink/zshobhe