جمهوری اسلامی: راه پولدار شدن کشور، اخراج ۸ میلیون مهاجر افغان غیرمجاز، رفع تحریم ها و حل مشکل FATF است/بودجه دستگاههای فرهنگی زائد را حذف کنید
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
🔹حالا که مسئولان پرهیزی از گفتن واقعیت ندارند و با صراحت و صداقت به مردم میگویند در بسیاری موارد کمبود وجود دارد، بهتر است به توصیههای مردم در زمینه چگونگی رفع این کمبودها هم توجه کنند و آنها را بکار ببندند.
🔹راه پولدار شدن دولت را هم مردم ارائه میدهند. با ابقاء بخشهای فرهنگی که زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند البته همراه با صرفهجوئیها و برنامهریزیهای منطبق با نیازهای واقعی جامعه و پرهیز از اسرافها و زیادهرویها. با حل مشکل FATF.
🔹با اخراج ۸ میلیون اتباع غیرمجاز که بودجه عظیمی را میبلعند. با جلوگیری از قاچاق سوخت. با اتخاذ سیاست بینالمللی عزتمندانهای که منجر به رفع تحریمها و باز شدن راه تجارت بینالمللی و ایجاد گشایش در اقتصاد کشور خواهد شد.
✅ @Khabar_Fouri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#از خودمان شروع کنیم ...
https://chat.whatsapp.com/ECuzKZGBWBF9FHKcpZ1zTX
https://chat.whatsapp.com/HzEo6GzG4u62hoyh4yPGN7
https://eitaa.com/maemannews
https://eitaa.com/ashabresane97
https://t.me/ashabresane97
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معنی یک نفر وطن دوست .....
✅ ورزشگاه آزادی نماد وطن دوستی تمام عیار پنجاه سال پیش ...
✍ البته میتوانستیم و خوب هم میتوانستیم ولی در وطن اونها در بصره و عراق و کربلا ساختیم !
@ashabresane97
25.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رفع فیلترینگ
۲۰# موتورسوار کیا بودند؟
✍ نکته ماجرا اینجاست ۱۳۶نماینده مجلس شورای اسلامی مخالفت خود را با رفع فیلترینگ با یک نامه به وزیر و رییس جمهور اعلام کردند! ولی این نامه فاقد امضا و اسم مبارکشان است !
✍ چرا این نمایندگان مجلس شورای اسلامی جرات نکردند حتی اسم شان زیر این نامه باشد !؟ چون خود اینها هم تو شبکه x هستند و هم تلگرام و هم اینستاگرام و رای خود را از همین طریق درو کردند ! شما که جرات ندارید یک امضا و اسم زیر یک نامه ای که خود ارسال کردید ندارید چطور خودتان را نماینده مردم میدانید ؟
✍ شما ۱۲۰شورای عالی که فقط کارشان معطل کردن کارهای مردم و مجمع های پوچ و بیهوده و هزینه های الکی را جمع جور کنید بقیه پیش کش البته کارایی کل مجلس شورای اسلامی مشهود و مردم خوب از روی مبارکتان با غلطک رد شدند .
ویدیو را ببینید ....🙏
https://chat.whatsapp.com/ECuzKZGBWBF9FHKcpZ1zTX
https://chat.whatsapp.com/HzEo6GzG4u62hoyh4yPGN7
https://eitaa.com/maemannews
https://eitaa.com/ashabresane97
https://t.me/ashabresane97
هدایت شده از افروز نیوز
🔰پایان حرف و حدیثهای انتخابات شوراها/ 30 خرداد 1404برگزاری انتخابات هفتمین دوره شوراها
افروز نیوز به نقل از شهردارچی- بالاخره بعد از ماهها حرف و حدیث و همچنین اظهارنظرهای آنچنانی که درباره تاریخ برگزاری انتخابات هفتمین دوره شوراهای شهر و روستا در فضای سیاسی و اجتماعی مطرح شد، با تصمیم نمایندگان مجلس قرار بر این شد، روز رایگیری برای انتخاب اعضای هفتمین دوره شوراهای شهر و روستا همانطور که در 29 آبان سال جاری توسط ستاد انتخابات وزارت کشور اعلام شده بود، 30 خرداد 1404 برگزار گردد تا هفت ساله شدن شورای ششم عملا منتفی شود!
💠 غلامرضا توکل، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس دوازدهم در گفت و گو با «شهردارچی» با اشاره به پایان حرف و حدیث هایی که در این چند وقت درباره زمان برگزاری انتخابات شوراهای هفتم مطرح میشد، اظهار داشت: اینکه انتخابات شورای هفتم در سال 1404 برگزار شود یا به دلیل مشکلاتی که سر راه انتخابات میان دورهای مجلس بود، با تمدید عمر شورای ششم به مدت 7 سال، انتخابات شورا هم سال 1407 موکول شود، مسالهای بود که به هرحال مشکلاتی را میتوانست در پی داشته باشد.
💠 نماینده مردم شوریجه نماینده سروستان، کوار و خرامه در مجلس دوازدهم در ادامه گفت: نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز (سه شنبه 11 دی ماه) به اتفاق آراء درباره روز رایگیری برای انتخاب اعضای شوراهای شهر و روستای هفتم همان سیامین روز خرداد ماه 1404 باشد تا از این طریق شورای ششم در موعد مقرر به فعالیت خود خاتمه بدهد. به نظر من این تصمیم از آنجایی خوب و موثر است که به هرحال مردم در خرداد 1400 به اعضای فعلی شورا برای 4 سال رای داده بودند و به همین دلیل اصلا به صلاح نبود، شورای ششمیها 7 سال در جایگاه فعلی میماندند و تصمیمگیری میکردند.
💠 او همچنین درباره مصوبه نمایندگان مجلس درخصوص اینکه «جرائم انتخاباتی در دادگاههای کیفری تهران رسیدگی میشود» توضیح داد: نمایندگان مجلس در ادامه بحث انتخابات شورا همچنین در کنار اینکه ارجاع جرائم انتخاباتی را به دادگاههای کیفری سپردند، این قانون را هم به تصویب رساندند که همه شخصیتهای حقیقی یا حقوقی اگر با تخلفی مواجه شدند، میتوانند مورد پیشآمده را به هیئت های نظارت گزاش کنند که این مصوبه حتما سهم زیادی در سلامت انتخابات خواهد داشت.
💠 توکل همچنین یادآور شد: همچنین امکان باز شماری آراء که یکی از مصوبات مجلس شورای اسلامی بود، به طور قطع موجب کمرنگ شدن شک و تردید درباره نتیجه اعلامی شود که همه این موارد در این راستا مدنظر نمایندگان قرار گرفته تا انتخابات با کمترین حرف و حدیث برگزار شود.
@afroznews1347
هدایت شده از شاد شهر
⭕️پزشکیان: طی این ماهها سعی کردهام که بسیاری از مشکلات را تا جای ممکن به مردم نگویم که نگران نشوند
🔹مشکلاتی که با آن دست و پنجه نرم میکنیم، ما ایجاد نکردهایم، اما به ما رسیده است.
🔹از همان روز اولی که کار را آغاز کردم، پرستارها اعتصاب کرده بودند، گندمکاران از دولت طلب داشتند، معلمها و بازنشستگان حقوق و دستمزد دریافت نکرده بودند و ۱۲۰۰ همت هم کسری بودجه داشتیم.
#شادشهر
https://eitaa.com/shadshahr
هدایت شده از روابط عمومی شورای اسلامی و دهیاری مرتضیگرد
🔻 با حضور دهیار محترم و اعضای محترم شورای اسلامی جلسه احداث خط انتقال فاضلاب سطح روستای مرتضی گرد به تصفیه خانه شهر آفتاب برگزار شد.
#شورای_اسلامی_مرتضی_گرد
#دهیاری_مرتضی_گرد 🇮🇷
#مرتضی_گرد
eitaa.com/Morteza_Gerd
❇️ صداقت و اخلاق؛ گمشده فضای رسانهای کشور(۱)
✍ محمد شفیعی
🔹چند روز پیش بود که یک تیتر خبری از سخنان استاندار محترم تهران دیدم که اولین مقصد سفر های خود را شهرستان ری اعلام و گفته بود: «به دنبال حضور نمایشی نیستیم!»
🔹خرسند شدم اما باورش برایم کمی سخت بود تا اینکه امروز کمی فراغت بال پیدا کردم و با مرور کانال استانداری و تجزیه و تحلیل اخبار و تصاویر منتشر شده در این کانال،متوجه شدم که اصلا ایشان و فرمانداران منصوبش نیازی به حضور نمایشی ندارند ، چرا که کاملا در گرداب حرکات نمایشی گرفتارند.
🔹عکس ها ،تصاویر ترگل ورگل از حالات و فیگورهای مختلف مسئولان و دبدبه و کبکبه هیئت های همراهشان خود گواهی روشن بر این ادعاست.
🔹به عنوان کارشناس رسانه معتقدم که،همین وضعیت به هم ریخته ،دقیقا پاشنه آشیل رسانه ها و مسئولان محترم در بر قراری ارتباط موثر بین خود و نیاز های به حق مردم است.
🔹بدون شک رسانهها، بهعنوان یکی از مهمترین ابزارهای ارتباط جمعی، مسئولیتی سنگینی در قبال افکار عمومی دارند. در کشوری که مردم هر روز با انبوهی از اطلاعات، اخبار و تبلیغات مواجهاند، صداقت و اخلاق رسانهای نهتنها یک وظیفه، بلکه یک نیاز اساسی است. با این حال، در سالهای اخیر، برخی از رسانهها از مسیر خدمت به مردم فاصله گرفته و به ابزاری برای منافع گروهی یا اقتصادی تبدیل شدهاند.
🔹یکی از نمونههای بارز این چالش، بازدیدهای نمایشی از طرحهای عمرانی و پروژههای توسعهای است که بارها در سال های اخیر از طریق مسئولان وقت به صورت گسترده پوشش رسانه ای داشته اما تاثیر آن در زندگی مردم آنچنان ملموس نبوده .
🔹 متأسفانه! این اقدامات که گاه با پوشش گسترده رسانهای و تبلیغات بزرگ همراه است، بیش از آنکه به حل مشکلات واقعی مردم بپردازد، بهدنبال نمایش موفقیتهای ظاهری و جلب توجه عمومی به ناشیانه ترین روش ممکن است.
🔹در شرایط کنونی، بازدیدهای تکراری و نخ نما از پروژههای ناتمام یا کماهمیت، نهتنها مشکلات زیربنایی جامعه را برطرف نمیکند، بلکه باعث دلسردی و نارضایتی عمومی میشود.
🔹به عنوان مثال سال های متمادی وعده ساخت بیمارستان امام خمینی شهریار به مردم داده شد اما ، این بیمارستان پس از سه دهه، تبدیل به مکانی برای درمان آلام مردم منطقه شد.
🔹شوربختانه تکرار،این وضعیت! به یک چرخه معیوب شباهت دارد؛ چرخهای که میتوان آن را با داستان اسب عصاری توضیح داد.
🔹اسب عصاری، حیوانی است که با چشمان بسته به دور خود میچرخد تا آسیاب را به حرکت درآورد، اما هرچقدر هم بدود، در نهایت سر جای اول خود باقی میماند.متأسفانه رویکرد رسانه ای کنونی مسئولان، ناخواسته وارد چنین فرایندی شدهاست. ادامه این روند، نهتنها وقت و انرژی جامعه را هدر میدهد، بلکه باعث ایجاد احساس رکود و بیاعتمادی در میان مردم میشود.
🔹در شهرستانهای اطراف تهران، کافی است مسئولان بدون هیاهوی رسانهای و در لباسی مبدل، ساعاتی از شبانهروز را وارد مناطق مختلف محل مسئولیت خود شوند و به صورت مستقیم با مردم ارتباط بگیرند. این ارتباط بیواسطه، آنان را در میدان با مشکلات و نیازهای واقعی مردم آشنا میکند؛ مسائلی که اغلب درپوششهای رسانهای گم میشوند.
🔹وقتی مسئولان خودشان مستقیماً صدای مردم را بشنوند و با چشمان خود مشکلات را ببینند، فاصله میان تصمیمگیری و عمل کاهش مییابد. آنوقت است که پس از حل مشکلات و رفع نیازها، میتوان با صداقت و شفافیت، این اقدامات را رسانهای کرد.
🔹علاوه بر این،هر فرماندار باید بر اساس سیاستهای کلی نظام، استراتژیهای مشخص و مدونی برای مدیریت حوزه مسئولیت خود بنویسد. این استراتژیها باید شامل اهداف کلان، برنامههای عملیاتی و شیوههای اجرای دقیق باشد. سپس، با ایجاد انگیزه و دادن مسئولیت به زیردستان خود، آنها را در مسیر اجرای این راهبردها هدایت کند.
🔹در نهایت، فرمانداران شخصاً باید نظارت دقیق بر اجرای این برنامهها داشته باشند.چنین رویکردی در دراز مدت باعث انسجام مدیریتی، افزایش بهرهوری و کاهش خطاهای اجرایی میشود.
ادامه دارد ....👇👇👇
#سیمای_بهارستان
ایتا 👇
http://eitaa.com/simayebaharestan
❇️ صداقت و اخلاق؛ گمشده فضای رسانهای کشور(۲)
✍محمد شفیعی
🔹اما تجربه خبرنگار رسانه ملی در شهرستان کمبرخوردار بهارستان، گویای نکتهای مهم است.این خبرنگار که پس از ۲۵ سال فعالیت رسانهای، در یکسال اخیر با افتخار ، به تنهایی و با ابزار شخصی خود در این شهرستان بهعنوان پل ارتباطی مردم و مسئولان عمل کرده، به دور از هیاهوی رسانهای توانسته است با لایههای زیرین جامعه ارتباط موثری بگیرد.
🔹 عملکرد یکساله او در این شهرستان گواه انست که ارتباط مستقیم،صادقانه و بیواسطه با مردم میتواند اعتماد عمومی را جلب، و مشارکت آنها را در حمایت از حاکمیت تقویت کند.
🔹حالا او با صدای رسا اعلام میکند که
ای مسئولان محترمی که ناخواسته در زرق و برق لنز های متعدد دوربین عکاسان و تصویر برداران هیپنوتیزم شده اید، بدانید و آگاه باشید که طبق اصول حرفه ای رسانه ، شما بزرگواران برای جلب اعتماد عمومی و کشاندن مردم به حمایت از حاکمیت، چارهای جز تغییر نگرش و زاویه نگاه خود و بازنگری سیاست های رسانهای ندارید.
🔹 بدانید و هوشیار باشید که با نسخه و نگاه غیر بومی ،سرمایه داری غربی که همیشه سود و منفعت شخصی را در نظر می گیرد ،نمی توان چشم و دل مخاطب شرقی و از نوع برجسته آن یعنی شهروند ایرانی را مدهوش فعالیت ضعیف خود کرد.
🔹 از بد روزگار دوران حکمرانی شما این روز ها مواجه شده با نسل های « زد» ، «بتا» و «آلفا» این نسل اگر چه ساکت است اما آتش زیر خاکستر است و خیلی خوب تشخیص می دهد که چه کسی دنبال رفع مشکل آنهاست.
🔹بدون شک بی توجهی و نادیده گرفتن دغدغه های دلسوزانه اندک خبرنگاران و اهالی منصف رسانه و ادامه رفتار های پروپاگاندا محور مسئولان در رسانه های حاکمیتی آثار جبران ناپذیزی در پی خواهد داشت .
🔹 البته که علوم انسانی هم همچون علوم تجربی قابل اندازه گیری و پیش بینی پذیر است. وقتی افکار عمومی با حجم زیاد تبلیغات مواجه شوند، بهویژه تبلیغاتی که تکراری،غیرجذاب و ناهماهنگ با نیازهایشان باشد، ممکن است احساس خستگی و اشباع کنند و دیگر توجهی به آنها نشان ندهند.
🔹 خوشبختانه یا شوربختانه ، این روز ها با افزایش آگاهی و سواد رسانهای مردم نسبت به تکنیکهای تبلیغاتی حساستر شده و تبلیغاتی هم که اغراقآمیز، گمراهکننده و با نیازشان همخوان نباشد، پس می زنند ..
🔹و اما در سپهر جدید رسانه ای کشور ، باید با آزادی عمل و تقویت خبرنگاران پیگیر و صادق بهعنوان چشم بینای جامعه، طرحی نو درانداخت.
🔹بدون شک این رویکرد میتواند به رسانهها نقش واقعی خود را بازگرداند و با رویکردی علمی، بر اساس جدول نیازهای مازلو، جامعه را به سمت خودشناسی و خودشکوفایی هدایت کرد.
🔹در غیر اینصورت چند صباحی طول نمی کشد که تکنیک تکرار در رسانه هم برای اندک مخاطبان ، کاربرد خود را از دست داده و مردم دیگر شما را نخواهند دید .
🔹 پس با اجرای تغییرات هوشمندانه و موثر رسانه ای ، علاوه بر بازسازی اعتماد عمومی، به رسانهها کمک کنید تا نقش واقعی خود را بهعنوان پل ارتباطی مؤثر میان مردم و مسئولان ایفا کنند. این تحول، پایهای برای توسعه پایدار و مردمی خواهد بود.
#سیمای_بهارستان
ایتا 👇
http://eitaa.com/simayebaharestan