🔴 اگه دنبال pdf کتاب در موضوعات مختلف هستی یه سر به کانال پایین بزن
👇👇👇👇👇
📡 http://eitaa.com/joinchat/839057428Cbb18df1b3c
*سیستمهای احمق یا مدیران جلسهای؟
همه ما میدانیم که مدیران بسیار سرشان شلوغ است. یکی از مهم ترین دلائل این مشغله این است که دائم جلسه دارند. چون باید در مورد موضوعات متعددی تصمیم بگیرند.
البته بر کسی پوشیده نیست که بخشی از اینجلسات تشریفاتی است. چرا بخشی از این تصمیمات از طریق دیگری گرفته نمیشود؟
به عنوان نمونه چرا کارهای گسترده کارشناسی در قالب یک گزارش خوب تهیه نمیشود و مدیر از طریق خواندن آن گزارش تصمیم نمیگیرد؟ میتوان گفت به همان دلیل که بسیاری از اساتید، پایان نامه دانشجویان را نمیخوانند و تنها در جلسه به ارائه وی گوش میدهند و نظر میدهند.
ریشه این ماجرا پدیده «احمق بودن سیستمها» است. بسیاری از سیستمها در کشور ما احمق هستند و این باعث میشود که درست کار نکنند و در نتیجه مدیران ناچار هستند دائم با آنها کلنجار رفته و آنها به سمت جلو هل دهند. پس با دو نوع سیستم مواجه هستیم: سیستم احمق و سیستم هوشمند روبرو هستیم. اما فرق این دو نوع سیستم در چیست؟ مثلا آیا سیستم بیمارستانی ما هوشمند است یا احمق؟ سیستم حمل و نقل؟ سیستم علمی؟ مالیاتی؟ ثبت اسناد؟ تامین اجتماعی؟ گمرک؟ بازنشستگی؟ آموزش و پرورش؟ کنکور؟
سیستم هوشمند ظاهری ساده داشته و شما به راحتی با آن مواجه میشوید و کار خود را انجام میدهید ولی در پشت آن، پیچیدگی بسیار زیادی وجود دارد که شما اصلاً آنرا نخواهید دید. شما از کار کردن با سادگی آن لذت می برید در حالیکه نمیدانید چقدر طراحی آن پیچیده است. در مقابل، سیستم احمق سیستمی است که ظاهری پیچیده دارد و شما هنگام مواجه با آن دچار دردسر میشوید در حالیکه پشت آن بسیار ساده است و توان خاصی ندارد. در عمل اتفاقی که میافتد این است که در سیستم هوشمند، شما بار خاصی متحمل نمیشوید و خیلی ساده با آن کار میکنید در حالیکه در سیستم احمق، همه بار بر روی دوش شماست
۸خصوصیت مهم مدیران که موجب موفقیت در کسبوکار میشود
ا- توجه به جزئیات
یکی از ویژگیهای مدیران موفق، توجه به جزئیات است که در انجام کارها از دقت کافی برخوردار هستند، تمام برنامهها و محصولات را بررسی میکنند و از انجام کارها به درستی اطمینان مییابند. هیچ نکتهای نباید از چشمشان پوشیده بماند، بهتر است به مسائلی دقت کنند که دیگران به آنها بیتوجه هستند همچنین با در نظر گرفتن جزئیات و آیندهکاری، عواقب تصمیمات و روشهای ممکن را بررسی کنند.
۲- نظم
از صفات دیگر مدیران برجسته قطعا میتوان به داشتن مهارتهای سازمانی اشاره کرد که علاوهبر آشنایی به وظایف خود میدانند چه زمان کارها را بر اساس جدول و مهلت زمانی انجام دهند. همچنین از پروژههای در حال انجام و آینده کارمندان با خبر هستند. بر اساس سیستم سازمانی، کارهای مهم و جلسات را به سرعت انجام میدهند و برگزار میکنند و در جریان امور و اتفاقات پیرامون خود قرار دارند. برای فعالیتها و ارتباطاتی که تاثیر بیشتری بر موفقیتشان دارند برنامهریزی دقیقتری دارند و زمان بیشتری را به آنها اختصاص میدهند.باید به این نکته توجه داشت که برای رسیدن به عملکرد بهتر در این زمینه طراحی فهرست اولویتهای کاری و ضربالاجلها تاثیر بسزایی خواهد داشت. شما از این طریق درمییابید که وقت ارزشمندتان را به چه صورت صرف کردهاید و چه نتایجی را رقم زدهاید.
۳- معلومات
یکی از خصوصیات بسیار بارز مدیران، دانش و معلومات است. آنها همواره در حال یادگیری مهارتهای گوناگون، ارتقای سطح اطلاعات در زمینه صنعت و تخصص هستند تنها در این صورت است که دیگران هم به نصایح و نظرات آنها توجه میکنند.
۴- الگو بودن
توانایی الگو بودن یکی دیگر از صفات مدیران لایق است.کارمندان رفتار مدیران را زیر نظر داشته و از انتظارات خود مطلع هستند. اگر برای مثال مدیری از کارمندان بخواهد اضافه کاری کنند یا اگر قرار باشدکارمندان با یکدیگر ارتباطات خاصی برقرار کنند در ابتدا باید خود الگو باشند. مدیران آگاه همیشه مراقب رفتارهای خود هستند زیرا میدانند کارمندان رفتارهایشان را زیر نظر داشته و از آنها الگو برداری میکنند.
۵- خدمتگزاری
مدیران در کنار مدیریت سازمان به خدمتگزاری نیز مشغول هستند که از جمله وظایف مهم آنها نیز محسوب میشود. به خواستهها، شادی، انگیزه کارمندان و اطرافیان توجه خاصی دارند همچنین روی نیازهای مشتریان تمرکز میکنند مدیران باید از آنچه موجب خرسندی مشتریان میشود اطلاع داشته تا بتوانند در زمینههای مختلف به آنها کمک کنند.
۶- صداقت
درستکاری یکی از ویژگیهای مدیران خاص است. روراست هستند، از دروغ، تقلب یا دزدی اجتناب کرده به طوری که دیگران میتوانند به آنها اعتماد کنند. مدیران اغلب بهدلیل انجام کارهای مهم یا حساستر بیشتر مورد اعتماد هستند. سایر کارمندان هم با اعتماد به مدیر صداقت را در دستور کارهای خود قرار میدهند و صحیحترین تصمیمات را میگیرند. کارهای مدیران برای کارمندان باید به طوری شفاف و واضح باشد تا هیچگونه سوءتفاهمی به وجود نیاید همچنین از قبول مسوولیت دیگران، احساس آرامش و رضایت کنند.
۷- وقت گذاشتن
مدیران حاضر هستند به خاطر شغل و کسبوکار خود اگر لازم باشد زمان بیشتری هم بگذارند و وظایف خود را بدون توجه به مسائل گوناگون انجام دهند اصلا درگیر ساعات کاری نیستند و بیشتر از زمان لازم و انتظارات، برای انجام کارها وقت میگذارند. اما صرف بیشتر زمان به این معنا نیست که ساعات کار استاندارد را بیهوده هدر میدهند بلکه از زمان بهطور صحیح و مناسب استفاده میکنند، متمرکز هستند و کارها را به نحوی سازماندهی میکنند تا بتوانند بیشترین کار را در زمان مورد نظر انجام دهند همیشه هم در جستوجوی راهکارهایی بهمنظور افزایش بهرهوری هستند.
۸- اشتیاق
مدیران احساس غرور و مالکیتی نسبت بهکار دارند، فراتر از یک شغل به آن مینگرند، کارها را با عشق و اشتیاق انجام میدهند و دیگران را هم تشویق میکنند تا نسبت بهکار خود احساس اشتیاق داشته باشند. هرگز از کار رضایت کامل ندارند و دائما به فکر ترقی و پیشرفت بیشتر هستند در ضمن کارمندان را به توسعه و پیشرفت در زمینههای مختلف، تشویق میکنند.
@ejmaemodiranemovafagh
۱- شخصیت بی ملاحظه
اینکه کسی هر از گاهی آنقدر هیجان زده شود که کلام فرد دیگری را قطع کند طبیعی است، اما شخصیتی که در این مورد از آن صحبت می کنیم مدام میان صحبت های دیگران می پرد: در جلسات، در مکالمات غیر رسمی و حتی از پشت تلفن. این کار نه تنها اعصاب شما را خرد می کند، بلکه باعث می شود نتوانید به درستی با او کار کنید.
راه حل
دفعه ی بعدی که کنار یکدیگر قرار گرفتید (چه در میان جمع و چه به تنهایی)، قطع شدن صحبت های خود برای اولین بار را بدون آنکه چیزی بگویید نادیده بگیرید. بار دومی که این موضوع تکرار شد، مؤدبانه به او بگویید «لطفاً اجازه بدهید حرفم را تمام کنم، بعد از آنکه حرفم تمام شد خوشحال می شوم نظر شما را نیز بشنوم. همانطور که می گفتم ...»
تغییر جهت بدن به سمت جمع نیز می تواند بعد از به زبان آوردن این جملات مفید باشد. سپس بعد از آنکه صحبتهایتان تمام شد، روی خود را به سمت او برگردانید تا نشان دهید الان می تواند صحبت کند.
۲- شخصیت فضول
شما ممکمن است هفته ای 40 ساعت به بالا از وقت خود را در کنار همکارانتان سپری کنید و این می تواند صمیمیتی میان شما ایجاد کند. اما این حق شماست که بخواهید جزئیات زندگی خود را خصوصی نگه دارید. متأسفانه این شخص نمی تواند به این حد و مرزها احترام بگذارد و از شما درباره ی انتخاب های احساسی، سلامتی، وزن، حقوق، ازدواج و مسائل دیگری که ترجیح می دهید خصوصی باقی بمانند سؤالات نامناسبی می پرسد.
راه حل
اگر نگران آن هستید که مبادا احساسات او را جریحه دار کنید، به این سؤالات وی با خنده و شوخی پاسخ سربالا بدهید. در مواقع دیگر ممکن است لازم باشد رویکرد مستقیم تری اتخاذ کنید. می توانید رک و راست به او بگویید: «راستش دوست ندارم پاسخ این سؤال شما را بدهم» یا «این مسئله شخصی است. ترجیح می دهم راجع به موضوع دیگری صحبت کنیم»؛ سپس بحث را عوض کنید.
۳- شخصیت بامزه
شوخ طبعی در محیط کار عالی است، مگر آنکه با بازده شما تداخل داشته باشد. این شخصیت مدام جوک های نامناسب تعریف می کند و به نظر می رسد هیچ چیز را جدی نمی گیرد و برایش فرقی نمی کند موقعیت چقدر پر تنش یا اورژانسی باشد. با اینکه این عادت وی ممکن است اوایل سرگرم کننده به نظر برسد، اما با گذشت زمان، هر چیزی می تواند باشد به جز سرگرم کننده.
راه حل
برای آنکه این شخصیت را از ادامه ی این روند دلسر کنید، فقط کافی است دیگر به او توجه نکنید. اگر لطیفه ای تعریف کرد، لبخند کوتاهی بزنید، سپس به مکالمه ی خود سمت و سوی جدی ترو سازنده تری ببخشید.
اگر فرد مورد نظر روی ایمیل و یا چت سعی دارد همین کار را انجام دهد، کافی است به جز قسمت های مربوط، باقی بخش های گفته های او را نادیده بگیرید.
۴- شخصیت کنترل گر
این فرد همکار و هم رده ی شماست، اما طوری رفتار می کند که گویی بالاتر از شما قرار دارد. او مدام برای شما خرده فرمایش دارد، اطلاعات غیر ضروری به شما می دهد و از شما انتقاد سازنده به عمل می آورد. این کار نه تنها در سطح فردی شما را کلافه می کند، بلکه در سطح سازمانی نیز صلاحیتتان را نزد اعضای تیم و هر کسی که گزارش عملکرد شما را می نویسد مخدوش می کند.
راه حل
از آنجایی که این مکالمه، گفتگوی حساسی به شمار می رود توصیه می شود آن را جایی دور از سایر همکاران و در محیطی خنثی انجام دهید. وقتی با فرد مورد نظر تنها شدید صحبت های خود را اینگونه آغاز کنید: «واقعاً مشخص است که خودتان را وقف شرکت کرده اید و سعی دارید برای به موفقیت رساندن آن سخت تلاش کنید. این برای من واقعاً قابل تقدیر است». آغاز کردن گفتگو با تعریف و تمجید، او را نسبت به بخش دوم گفتگو پذیرا تر خواهد کرد. سپس اضافه کنید: «با این حال حس می کنم انتقادات سازنده ی شما جلوی بهره وری من را می گیرد و با اهدافی که رئیسمان برای من مشخص کرده تداخل پیدا می کند». سپس یک نمونه از این رفتار ها را که به تازگی از سوی وی سر زده مثال بزنید و صحبت های خود را اینگونه به پایان برسانید: «با وجود ارزشی که برای نظرات شما قائل هستم، ممنون می شوم اگر نظرات خود را به مواردی محدود کنید که مستقیماً به نقش و وظایف شما مربوط می شوند».
@ejmaemodiranemovafagh
ادامه....
۵- شخصیت زورگو
شاید فکر می کردید با این شخصیت در دبیرستان خداحافظی کرده اید، اما متأسفانه تقریباً در هر محیط کاری می توان شخصیت های زورگو را یافت. آنها همان کسانی هستند که کنایه آمیز صحبت می کنند، مدام از کار شما انتقاد می کنند، قضاوت هایتان را زیر سؤال می برند و غیره.
راه حل
واکنش شما به شدتِ رفتار طرف مقابلتان بستگی خواهد داشت. اگر رفتار او به بی ادبی و ایمیل های واکنشی و ناشی از عصبانیت محدود می شود، هم می توانید آنها را نادیده بگرید و هم اینکه با خونسردی پاسخ دهید «از این حرفتان خوشم نیامد» یا «ترجیح می دهم در فرصت مناسب شخصاً پاسخ شما را بدهم چون به نظر می رسد با هم اختلاف نظر داریم».
با این حال اگر مورد سؤ استفاده ی لفظی قرار می گیرید، تهدید می شوید، مورد استهزاء و یا زورگویی قرار می گیرید، بهتر است موضوع را با مدیر (و یا در صورت لزوم، مسئول نیروی انسانی) خود در میان بگذارید.
هر کجا هم که کار کنید، به طور قطع حد اقل یک نفر وجود خواهد داشت که اعصاب شما را خرد کند. بنابراین نفس عمیقی بکشید، و پیش از آنکه جایگاهتان در محیط کار مخدوش شود توصیه های بالا را به کار ببندید.
@ejmaemodiranemovafagh
*مدیران موفق چه زمانی از خواب بیدار میشوند؟
سحرخیزی خصوصیت رایج بسیاری از مدیران عامل معروف، مدیران ارشد دولتی و خصوصی و بسیاری افراد دیگر است. برنامه خواب و بیداری مدیران موفق کاملا منظم است و همه آنها صبح خیلی زود از خواب بیدار میشوند. بهتر است بدانید افراد سحرخیز فعالترند و بهرهوری بالاتری دارند. زود بیدار شدن میتواند «فرصتهای کیفی» را نیز برای ما ایجاد کند. بسیاری از موفقترین افراد دنیا نه تنها تمام استفاده را از زمان میکنند بلکه با کمکردن ساعت خواب، وقت بیشتری را برای خود میخرند.
@ejmaemodiranemovafagh
🔰 با رأی به #جمهوری_اسلامی، به انجام چه کاری در حوزهی #معیشت و اقتصاد امید داریم؟
◀️ بخش یکم
🔹 دکتر #ابراهیم_رزاقی در کتاب «اقتصاد ایران زمین» در بررسی تاریخی اقتصاد ایران، نشان میدهد بعد از دوران صفویه و قدرت گرفتن استعمار در ایران، اتفاقی عجیب میافتد: «#نابودی_تدریجی #حاکمیت_اقتصادی و معیشتی».
🔹 در تجربهی تهاجم #مغولها و #اعراب به ایران، آنچه نابود شد، عمدتاً #حاکمیت_سیاسی بود، اما الگوی اقتصادی-معیشتی یا همان #کدآمایی و الگوی دیوانی همچنان پابرجا ماند. اما چرا؟
🔹 زیرا نه مغولها و نه اعراب، الگویی برای ادارهی معیشت و اقتصاد نداشتند و به همین دلیل، از الگوی معیشتی ایرانی یعنی #کدآمایی و #الگوی_دیوانی_ایرانی استفاده کردند.
🔹 قابل توجه است که حتی اعراب هم از الگوی معیشت کدآمایی و الگوی دیوانی ایرانی استفاده کردند. نفَس #پیامبر صلوات الله به اعراب خورده بود اما نتوانستند #نهادهای_معیشتی و اقتصادیِ بنیانگذاشتهشده توسط پیامبر را در مستعمرات جدیدشان مثل ایران به کار بگیرند.
🔹 لذا کار #انقلاب_اسلامی، برای شکلدهی به یک #الگوی_معیشت اسلامی-ایرانی بسیار سخت است و در واقع یکی از اصلیترین حوزههای #جهاد_اکبر مدنظر امام خامنهای، همین بخش است. «فلا تطع الکافرین و جاهدهم به جهاد کبیرا» یعنی: عدم تبعیت از الگویهای مورد استفادهی کفار و جهاد با آنها به کمک الگوهای موجود در قرآن.
🔹 این امر، کاری بود که اعراب نتوانستند انجام دهند. بنابراین در #ایران از الگوی ایرانیها، مثل هارون و مأمون، و در #روم از الگوی رومیها، مثل معاویه، در ادارهی معیشت تبعیت کردند.
🔹 حتی خلیفه دوم بعد از ورود #غنایم فتوحات به مدینه، پیشنهاد تقسیم مساوی را از حضرت علی علیهالسلام نپذیرفت و به توصیهی یک فرد که با الگوی رومیها آشنا بود، به سران قبایل سهم بیشتری داد تا در زمان بحران، آن قبایل را به میل حاکمیت پای کار بیاورند.
🔹 #برنارد_لوییس نیز به این اشاره میکند که هم امپراتوری عثمانی و هم امپراتوری هند، از الگوی معیشت #کدآمایی و الگوی دیوانی ایرانیها استفاده میکردند و به همین دلیل زبان #اداری آنها فارسی بود.
🔹 اما وقتی غربیها و خصوصاً انگلیسیها بعد از دوران #صفویه در ایران قدرت میگیرند، اتفاق متفاوتی میافتد که حتی زمان حملهی مغولها نیفتاد.
🔹 #انگلیسیها خودشان الگوی اقتصادی داشتند، لذا به الگوی کدآمایی و دیوانی حاکم در ایران #حمله نموده و آن را نابود کردند.
🔹 سیستم #بوروکراسی انگلیسیها امروزه در غالب سیستم اداری ایران حاکم است و همگان از آن #رنج میبرند.
🔹 با مراجعه به تاریخ، معلوم میشود که تنها #الگوی_دیوانیِ باقیمانده از دورانِ پیش از انگلیسیها، دفاتر اسناد رسمی است که امروز جزو کارآمدترین بخشهای اداری و دیوانی ماست.
🔹 با نابودی تدریجی الگوی معیشت #کدآمایی، الگوی پیشرفت #خودکفا و غیر وابستهی ایران، به یک الگوی #وابسته و واردکننده بدل شد و کشف #نفت هم این موضوع را بدتر کرد.
🔹 این امر موجب شد که به جای اینکه مانند گذشته هر آنچه نیاز داشتیم را #تولید کنیم، هر آنچه نیاز داشتیم را #وارد کنیم.
🔹 عمدهی تولیدکنندگان #استخدام شدند و با حقوقی که از #دولت دریافت میکردند، کالاهای واردشده از محل فروش نفت را میخریدند.
⬅️ ادامه دارد...
✊ جنبش مردمی کدآمایی
📡@Kadamaei_ir
🔰 با رأی به #جمهوری_اسلامی، به انجام چه کاری در حوزهی #معیشت و اقتصاد امید داریم؟
◀️ بخش دوم
🔹 این روند در #بعد_از_انقلاب هم ادامه یافت، منتها با این تفاوت که طبق طراحی آمریکایی که از بعد از کودتای سال ۳۲ کار را دست گرفتند، #الگوی_وابستگی پیچیدهتر شد.
🔹 این امر بدان علت بود که #طرحریزی حرفهایتری در #اندیشکدهها و بنیادهای آمریکایی برای آن صورت گرفت. (کتاب #کنترل_فرهنگ را که نشر نی ترجمه کرده است، مطالعه شود)
🔹 بنیاد #کارنگی، علم اقتصاد مدرن را بنیان میگذارد، افرادی را با این علم تربیت میکند و در جهان و ایران به سطوح مدیریت کلان #نفوذ میدهد که به قول امام «اگر از دست محمدرضا و پدرش نجات پیدا کردیم، بعید است به این زودیها از دست #تربیتشدگان_غرب_و_شرق نجات پیدا کنیم.»
🔹 فقط یک قلم از #الگوهای_توسعهی_وابستهساز، بحث #انقلاب_سفید زمان کندی بود که الگوی کشاورزی #خودکفا در ایران را منهدم کرد و ایران را از وضعیت خودکفا به وضعیت واردکنندهی محصولاتی مثل گندم رساند.
🔹 جالب است بدانید که طبق کتاب توسعهی یوجیرو هایامی، #انقلاب_سفید شاه، که با طراحی بنیاد #کارنگی برای ایران تجویز شد، با رنگهای دیگری برای سایر کشورها تجویز شد.
🔹 #انقلاب_سبز در #تایلند یک نمونه است که تایلندِ خودکفا در برنج را به واردکنندهی بذرهای تراریختهی #برنج بدل کرد.
🔹 بماند که امروز شرکت #مونسانتو همین مسیر را ادامه داده و مثلاً در #هند کشاورزان به دلیل وابستگی به این بذرهای تراریخته خودکشی میکنند.
🔹 برای آشنایی با اقدامات آمریکا در حوزهی کشاورزی و #بذرهای_تراریخته و در واقع جدیدترین ویراست انقلاب سفید شاه که در #عراق انجام دادند، این مقاله را حتماً ببینید:
🔗 mshrgh.ir/575724
🔹 همچنین مطالعهی این سه مقاله در مورد #روند_وابستهسازی الگوی اقتصادی در ایران و جهان، توصیه میشود:
🔗 mshrgh.ir/327348
🔗 mshrgh.ir/327350
🔗 mshrgh.ir/327352
✊ جنبش مردمی کدآمایی
📡@Kadamaei_ir
🌹🌹🌹حال که همه اعتقاد داریم راه و منش و زندگی شهدا همان
راه راست و مستقیم بسوی خداوند متعال است ،پس
بهتر است نوع اعمال و رفتار و منش آنها را در
زندگی روزمره مطالعه کنیم تا انشاالله ما نیز
رنگ و بوی این عزیزان را در زندگی خود ساری و جاری نمائیم .
کانال مشق عشق قسمتی از این مهم را به ما یادآوری مینماید :
🌹کانال مشق عشق 🌷
🌹 نذر فرهنگی🌷
🌹 نشر روایات و کتب شهدای جلیل القدر🌷
جهت اتصال به لینک کانال : 👇👇👇👇👇👇
eitaa.com/mashgheshgh313
maharate-goftegoo-hamsaran.pdf
1.05M
📚 #معرفی_کتاب
📖 #مهارت_گفتگو_برای_همسران
🔹 متن #کتاب مهارت گفتگو برای همسران به صورت کامل در قالب pdf
🔻 لینک شرکت در مسابقه کتابخوانی 👇
hamsar.digisurvey.net/5rb8m
📡 شمیم کتاب
🆔 @shamimketab
حدیث بیداری.pdf
8.56M
📚 کتاب: حدیث بیداری
کتاب بسیار خواندنی پیرامون زندگانی پربرکت حضرت امام خمینی (ره) از ولادت تا رحلت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
✅ استادیار
@AssistantProfessor
4_5924616929078674131.pdf
1.69M
📚معرفی کتاب "در انتهای افق"
سپهدار غرب غریب، علمدار دوکوهه بنيانگذار لشگر ٢٧ محمّد رسول الله "حاج احمد متوسّليان از ولادت تا ..."
@sarbazan1399
180-lotfan-labkhand-bezanid.karnil.com_.pdf
1.45M
📚لطفا لبخند بزنید
🌹 | یه کتاب خوب برای این ایام با یه قلم روان
👈 حتما بخونید ...😊
#معرفی_کتاب
▪️آیت الله جاودان :
🔸انسان هرچه به نمازش بهای بیشتری دهد ، توفیق او برای ترک معصیت بیشتر خواهد بود.
🔸از جمله مواردی که ممکن است آدم را برای همیشه بدبخت کند ، ضایع کردن نماز است.
📚حدیث اندرز ص ۱۴۴
🍃🍃@be_name_khoda🍃🍃
#از_قبل_نماز_بایدشروع_کنی
#علیرضا_پناهیان
اگر بعد از #نماز، حالت بهتر میشود، پس تو میتوانی با نماز به #بهترین حال برسی. برای رسیدن به بهترین حال پس از نماز، اولاً باید قبل از نماز #مراقب حالت باشی و با احترام و آرامش به سر سجاده بیایی و ثانیاً باید با توجه به خدا حال خوب خودت را در نماز حفظ کنی.
@ostad_panahiann
1580816371_.mp3
3.81M
🎙اخلاص در عمل
🔉 #فایل_صوتی کوتاه
🎤 #استاد_عالی✅
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✅کانال استاد عالے
🆔 @ostad_aali110
آیت الله بهجت(ره) :🌺
اگر دلتان برای امام زمان (علیه السلام) تنگ شد ، به صفحات قرآن نگاه کنید.
💫اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
🍃🌷@harrozbaqoran🌷🍃
Panahian- MonajateShabaniye.mp3
6.05M
🔸پیام صوتی علیرضا پناهیان به مناسبت آغاز ماه شعبان
👈🏻 در این ماه چگونه تفکر کنیم و چطور با خدا حرف بزنیم؟
@ostad_panahiann