eitaa logo
اقتصادی(بورسی)سیاسی
1.4هزار دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
1.1هزار ویدیو
27 فایل
تحلیل سهام و نکات آموزشی سلب مسئولیت: تمام مسئولیت خرید و فروش با شماست ما فقط پیشنهاد میدیم
مشاهده در ایتا
دانلود
فکر کنم حرف راست از اونور باید شنید این وری ها چه در دولت قبل و. چه در دولت جدید در مورد برجام کم دروغ به مردم نگفتند!!
آمریکا ۱۰ فرد و ۹ شرکت را با ادعای ارتباط با نیروی قدس سپاه تحریم کرد 🔹خزانه‌داری آمریکا مدعی شده یک شبکه بین‌‌المللی به رهبری نیروی قدس سپاه که باعث تسهیل فروش صدها میلیون دلار نفت ایران شده را در فهرست تحریم قرار داده است. 🔹در این فهرست نام ۱۰ فرد که اتباع کشورهای ایران، ترکیه و افغانستان هستند و ۹ شرکت مستقر در هنگ‌کنگ، لبنان، چین، ایران، روسیه، کره‌جنوبی و امارات وجود دارد./فارس
ماجرای دروغین فردی که ۳۰ ساعت زیر آوار بود 🔹شب گذشته صداوسیما گزارشی پخش کرد که در آن فردی مدعی شد پس از ۳۰ساعت از زیر آوار در آمده؛ سپس تصویری از این فرد منتشر شده که نشان می‌دهد او قبلا در حال کمک‌رسانی به مردم در ماجرای حادثه آبادان بوده است. 🔹دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفته گزارشگر صداوسیما به محض اطلاع برای تهیه گزارش در بیمارستان با فرد مصدوم مصاحبه می‌کند که فرد مدعی می‌شود که ۳۰ ساعت در زیر آوار بوده و با کمک کارکنان آتش‌نشانی بیرون کشیده شده است. 🔹در اظهارت بعدی مشخص می‌شود این فرد از نیروهای مردمی حاضر در محل بوده و برای کمک به داخل حفره ایجاد شده می‌رود و وقتی احساس خطر می‌کند با فریاد درخواست کمک کرده و نیروهای امدادگر نیز برحسب وظیفه او را بیرون می‌آورند./ فارس👇👇👇
برای همین است مردم اعتمادی به صدا و سیما میلی ندارند.
♦️یونان محموله نفتی توقیف شده ایران را به آمریکا می‌فرستد 🔹پلیس بنادر یونان اعلام کرد این کشور به درخواست دستگاه قضایی آمریکا، نفت ایران را از یک نفتکش توقیف شده با پرچم روسیه به آمریکا خواهد فرستاد. 🔹این اقدام مقامات یونان درحالی انجام شده است که مقامات کشورمان به شدت به این تصمیم اعتراض کرده و آن را «راهزنی بین المللی» خوانده اند. 🔹سازمان بنادر و دریانوردی ایران در بیانیه‌ای در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران از حقوق قانونی خود نخواهد گذشت و از دولت یونان انتظار دارد به تکالیف بین المللی خود در حوزه دریانوردی و کشتیرانی پایبند باشد. پ. ن که برجام شکست خورد وگرنه آمریکا دزدی نمی کرد. آمریکا از مواضع خودش پایین نمی آید.. مگر طبق حرف اون ها عمل کرد.
✍️توییت رئیس دانشگاه صداوسیما درباره درخواست خلاف قانون منشی دفتر وزیر نفت از وی پ.ن این‌گونه چهره نفاق عیان می شود.
کنایه آذری جهرمی به خبرسازی صداوسیما درباره مردی که ۳۰ ساعت زیر آوار مانده بود 🔹اگر فضای مجازی و رسانه‌های مردمی نبودند، احتمالا صداوسیما الان این بزرگوار رو به عنوان نماد جدیدی از مقاومت مردم آبادان معرفی می‌کرد و در مراسمی مدال قهرمانی هم به او اهدا کرده بود. 🔹دعوت به برنامه‌های مختلف و تعریف خاطرات توسلات او در حین گرفتاری، چاپ کتاب ۳۰ساعت سخت زیر آوار و … هم ادامه کار بود.
دستور «اوجی» برای بررسی تخلف احتمالی منشی دفترش 🔹درپی انتشار توئیتی از سوی رئیس دانشگاه صداوسیما درباره رفتار نامناسب منشی دفتر «جواد اوجی»، وزیر نفت دستور داده است که پس از بررسی‌های لازم، در صورت اثبات بروز تخلف از سوی منشی دفترش، برخورد لازم انجام و فرد مذکور برکنار شود. 🔸پیشتر رئیس دانشگاه صداوسیما نوشته بود که منشی دفتر وزیر نفت با دفتر وی تماس گرفته و با لحنی ناشایست تهدید کرده که چنین و چنان خواهد کرد. 🔸رئیس دانشگاه صداوسیما در ادامه خطاب به وزیر نفت پرسیده بود که آیا فردی که چنین بی‌پروا درخواست‌های خلاف قانون را پیگیری می‌کند صلاحیت حضور در دفتر شما را دارد؟ .
♦️افزایش نجومی قیمت خدمات پستی / کسب و کارهای خانگی و خریدهای اینترنتی در خطر 🔹پس از گران کردن اینترنت، وزارت ارتباطات این بار تعرفه خدمات پستی را بیش از دو برابر کرد. هنوز وزارت ارتباطات و سازمان پست اطلاع رسانی دقیقی درباره میزان تعرفه‌ها انجام نداده است. چندی پیش هم مدیرعامل شرکت پست اعلام کرده بود که طبق مصوبه سال گذشته رگولاتوری، به آن‌ها اجازه افزایش تعرفه خدمات پستی به صورت میانگین تا ۶۷ درصد در سال ۱۴۰۱ داده شده است اما بر اساس گزارش ها تعرفه های پستی از روز گذشته تا دو برابر هم افزایش یافته / انتخاب
🛑یونان محموله نفتی توقیف‌شده ایران را به آمریکا تحویل داد. این نفتکش توسط یونان توقیف شده بود!