مجامع از تعطیلی ۶ روزه بورس مستثنی شدند!
سازمان بورس و اوراق بهادار در حالی از فردا ٢٩ تیرماه تا یکشنبه سوم مرداد اعلام تعطیلی کرده که حدود ١٢٠ شرکت بورسی و فرابورسی در این روزها مجامع عادی سالانه خود را برگزار می کنند و بسیاری از شرکت ها فقط تا ٣١ تیر فرصت قانونی برگزاری مجمع دارند.
حال این سوال مطرح است که آیا مجامع هم تعطیل می شوند؟
محسن انصاری مهیاری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار که با خبرنگار بورس ۲۴ در خصوص برگزاری یا لغو برگزاری مجامع شرکت ها با توجه به تعطیلی ۶ روزه ادارات تهران سخن می گفت ، اعلام کرد :با توجه به این که مطابق با اساسنامه، شرکت ها موظف هستند حد اکثر تا ۴ ماه پس از پایان سال مالی نسبت به برگزاری مجمع عمومی عادی اقدام نمایند ، بنابراین برگزاری مجامع به قوت خود باقی است.
این مقام نظارتی افزود : اختیار برگزاری یا عدم برگزاری بر عهده هیات مدیره ناشران پذیرفته شده در بورس و فرابورس است. وی گفت: در صورت برگزاری مجامع ، نمایندگان سازمان بورس در مجامع حضور خواهند داشت و مشکلی از این بابت نیست.
11.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ماجرای تشنگی خوزستان
🔹این روزها، خوزستان با بحران کمآبی مواجه است. اما ریشه این کم آبیها چیست؟
اکثرا کانال ها یک کانال vip یا خصوصی زدند به خاطر دارمد زایی و همین که اینهمه زحمتشون بدون اجر نباشه البته حق هم دارند.
ان شاء الله ما هم به زودی طرح سبد گردانی را شروع می کنیم و همچنین شاید یک کانال خصوصی هم راه انداختیم.
فعلا #طرح #سبد_گردانی در همین مرداد ماه در اولویت می باشد.
ولی یقینا #واچ_لیست خواهیم داشت.
که تمام واچ لیست های ما سود خوبی داد.
#شبندر برای هر سهم 385 تومن سود تقسیم کرد و در شهریور ماه واریز خواهد شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیمان چرا گران شد؟
پورحاجت دبیر کانون سراسری انبوه سازان در گفتگو با خبرفوری:
🔹 تولیدکنندگان سیمان خودشان به نوعی از گرانی سیمان استقبال کردند چون از سال قبل تلاش داشته اند قیمت سیمان به کیسه 50 هزار تومان برسد.
🔹 احساس میکنم یک انحصار و رانت گسترده در حوزه سیمان کشور وجود دارد.
🔹 با عرضه سیمان در بورس قیمت گذاری به وزارت اقتصاد محول شد
🔹 نهادهای نظارتی اقدام مناسبی برای کنترل قیمت سیمان نکردند
🔹 محتملترین گزینه برای ماههای آینده افزایش قیمت مسکن است.
#خبر فوری
متاسفانه خبرهای خوبی از خوزستان نمی رسد.
دولت خائن و جاسوس پرور در ادامه نابودی ایران با بحران ساختگی مشکل آب کاری کرد.
که مردم به خیابان بریزنند و این همه مشکل به وجود بیاید.
بعد انتخابات هشدار دادم باید مراقب باشیم چون این ها برای نابودی ایران هر کاری می کنند.
ان شاء الله به زودی محاکمه سران این دولت را شاهد باشیم.
🔴 اغتشاشگران دو مأمور ناجا را در شهرک طالقانی بندر ماهشهر شهید و مجروح کردند
🔹سرپرست فرمانداری بندر ماهشهر گفت: اغتشاشگران در شهرک طالقانی یک مأمور یگان امداد نیروی انتظامی بندر ماهشهر را شهید و یک مأمور دیگر را مجروح کردند.
🔹به گزارش روابط عمومی فرمانداری بندر ماهشهر، فریدون بندری اظهار کرد: در پی اغتشاشات امشب در شهرک طالقانی، مأموران یگان امداد نیروی انتظامی شهرستان بندر ماهشهر در حین پاکسازی توسط اغتشاشگران غافلگیر و در یکی از محلات از بالای پشت بام هدف رگبار گلوله قرار گرفتند.
🔹وی افزود: در پی این حادثه یک مأمور یگان امداد این شهرستان به نام #ضرغام_پرست به شهادت رسید و یک مأمور دیگر از ناحیه پا مجروح شد.
🔹سرپرست فرمانداری بندر ماهشهر خاطرنشان کرد: این دو مأمور جان بر کف برادر یکدیگر بودند که یکی به شهادت رسید و دیگری مجروح و برای مداوا به مرکز درمانی منتقل شد.
🔹بندری متذکر شد: تلاش برای شناسایی عاملان این جنایت آغاز شده و به زودی این جنایتکاران دستگیر و به سزای عمل غیر انسانی خود خواهند رسید.
🚨 پست جدید اینستاگرام سایت رهبرانقلاب درپی مشکلات خوزستان درباره وظیفه فوری و قطعی مسئولان برای رسیدگی به وضع مردم
#خبرفوری