مدیرعامل روزنامه همشهری: طوری پلتفرم ها را ببندید که با هیچ فیلترشکنی باز نشود!
محسن مهدیان مدیرعامل همشهری در یادداشتی که در خبرگزاری فارس منتشر شد، بر بستن پلتفرم ها[بخوانید اینستاگرام، تلگرام، واتساپ و...] تاکید کرد و نوشت:
🔹البته تدبیر باید جامع باشد؛ بستن پلتفرم ها و همزمان جایگزینی کامل آنها. آنهم نه بنحوی که با فیلترشکن باز شود... همزمان نیز جایگزینی بی عیب و نقص. اگر نداریم، بخریم. با کشورها و شرکت هایی که حاضرند در چارچوب قوانین ما کار کنند مذاکره کنیم.
پ. ن
مردم از همچین آدم های رنج می برد که اصلا دغه دغه ای ندارند.
افت 50 درصدی درآمد کسب وکارهای اینترنتی پس از قطع اینترنت
🔹️به دنبال اختلالات اینترنت در بیش از 20 روز اخیر کسب و کارهای اینترنتی به شدت آسیب دیدند. پیشتر ایسنا بر مبنای آمارهای نت بلاکس نوشت، قطعی اینترنت در ایران ساعتی یک و نیم میلیون دلار معادل ۴۵ میلیارد تومان بر اقتصاد زیان وارد میکند. یعنی روزانه بیش از ۱۰۸۰ میلیارد تومان به اقتصاد ضربه میزند.
🔹️حال سازمان نظام صنفی رایانهای تهران، طی مطالعهای به نتایج مشابهی دست پیدا کرده است. براساس این پژوهش که در هفتههای اخیر انجام شده، نشان میدهد، در طول 5 روز منتهی به دهم مهر ماه سال جاری، 104 شرکت زیرمجموعه این سازمان با چالشهای متعددی مواجه شدند. به طوری که 47 درصد از کسب وکارهای زیر مجموعه آن، بیش از 50 درصد از درآمد خود را از دست دادهاند.
🔹️نصر براساس این آمار تخمین زده که اگر اختلالات اینترنت همچنان ادامه پیدا کند، 73 درصد از کسب وکارهایی که کمتر از 50 نفر نیروی کار دارند، روزانه 50 میلیون تومان زیان ببینند.
#خبر_فوری
اقایون صاحب حکم و امضا در کل ارکان و سازمان بورس ، از بالا تا پایین
داستان الگوریتم واسه سهامداران خرد نسبتا شفاف شده، البته نسبتا
اگر سیم این رایانه ها را از برق نکشید، قطعا چون دسبند به دور دستان خود شما حلقه خواهد شد. از اخرت خودتون و دنیای سهامداران بی پناه، واسه کسی ساندویچ درست نکنید .
دنیا دو روزه
این داستان دیگه بو دار شده، حتی اگه قرار نظام مند کنی ( دارم بهت ادرس فرار میدم خودم) همین فردا اول موتور این سلاح کشتار جمعی رو خاموش کن . تا بعد.
دیگه از این واضح تر. من بلد نیستم بگم. ولی اگه اهل فهمیدن باشید، همین کافیه
#سید_مهدی_طباطبایی
هاشمیگلپایگانی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور:
تاکسیهای اینترنتی اگر بدانند با سوار کردن فرد بی حجاب جریمه میشوند ۵٠ درصد مشکل کشف حجاب در خودروها حل میشود.
🔹 با نحوه فعلی گزینش احتمال اینکه معلمانی بی اعتقاد به دین وارد مدارس شوند بالاست.
پ. ن
ایشان باید جواب گو و محاکمه شوند که این چنین مردم عصبانی می کند.
#مجتبی_امینی
تهیه کننده سریال #گاندو
عقبه آقای گلپایگانی بررسی شود.
پروژه تولید نفرت و دو قطبی سازی مشهود است.
رد پای خراب کاری و نفوذ دیده می شود.
11.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای یک نفوذ احتمالی برای عصبانیتر کردن مردم!
🔹طی روزهای گذشته درباره ناآرامیهایی که در کشور رخ داد، تعدادی از مسئولین اظهارات عجیبی را مطرح کردند که منجر به دامن زدن به نفرت عمومی شده است.
🔴اما ریشه این اظهارات عجیب چیست؟ #تحلیل_روز
مدارا/ نماینده سابق مجلس با اشاره به حوادث اخیر در کشور گفت: صداوسیما برنامههایی پخش میکند که انگار مملکت گل و بلبل است.
اعتراضات مردم در پی درگذشت مهسا امینی کماکان برای سومین هفته متوالی ادامه دارد و متعاقب آن معترضان زیادی بازداشت شدند. اعتراضات در روزهای اخیر از موضوع گشت ارشاد و حجاب اجباری گذر کرده و ساختارهای کشور را نشانه رفته است اما دلیل این مسئله چیست؟ غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده سابق مجلس به این سوال پاسخ داده است. او میگوید: متاسفانه تریبونها در کشور یکطرفه است. تریبون نماز جمعه، صداوسیما و… کاملا یکطرفه است و از سوی دیگر تمام شبکههای اجتماعی را هم قطع کردهاند. متاسفانه موضوع کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها نیز عملیاتی نشده است و نگاهی که وجود دارد، نگاه از بالا به پایین است و هیچ راه ارتباطی برای شنیدن صدای مردم و نیازهایشان وجود ندارد.
۹۵ درصد مردمی که برای اعتراض به خیابان میآیند، برانداز نیستند.
جعفرزاده با بیان اینکه مردم احساس میکنند در فرآیند تصمیمگیریها نیستند، گفت: در جامعه ما یک شکاف ایجاد شده است و بیش از ۹۵ درصد مردمی که در خیابانها برای اعتراض میآیند، برانداز نیستند، چون حس میکنند تریبون و نمایندهای ندارند میآیند و البته برای اینکه گوش شنوایی هم نیست، به خیابان میآیند تا اعتراض خود را نشان دهند تا کسی صدایشان را بشنود.
او ادامه داد: مجلس یکطرفه و اقلیت است و هیچ حرکتی برای مردم و در راستای نیازهای آنان صورت نمیگیرد. دادستان گفته بیایید با من گفتوگو کنید، آخر چه کسی میتواند دادستان را پیدا کند و با او درباره مشکلات موجود گفتگو کند؟
نماینده سابق مجلس میگوید: چرا به مردم حق اعتراض داده نمیشود؟ چرا مردم را مخل امنیت میدانید و هیچ حقی برای اعتراض آنها قائل نیستید؟ خب در این شرایط خشم مردم رسوب خواهد کرد و وقتی کسی بخواهد خشم خود را نشان دهد، به سطل آشغال هم رحم نمیکند و به هر طریقی که شده میخواهد خشم خود را فرو بریزد.
او با تاکید بر اینکه صدای مردم باید شنیده شود، تصریح کرد: صداوسیما برنامهها را به نحوی نشان میدهد که گویی مملکت گل و بلبل است. از آن سو مجلس هم انگار نه انگار که نماینده مردم است. وزیر کشور و دیگر وزرا در این شرایط به مجلس رفتند و به جای اینکه صدای مردم شنیده شود و راه حلی برای برای مشکلات آنها داده شود، نمایندگان در صحن راهپیمایی کردند!
جعفرزاده ایمن آبادی ادامه داد: اکنون مهسا امینی بهانه است چرا که آنها هیچ امید و آیندهای ندارند. دورنمایی که از آینده دارند بسیار مبهم است و همین آنها را ناامید و خشمگین میکند. شما با بچه ۱۵ و ۱۶ ساله صحبت کنید، میبینید که کاملا ناامید هستند و میگویند نه کاری است و نه حتی میتوان ازدواج کرد. این اعتراضات عموما در مناطق حاشیه و جنوب شهر است؛ مردمی که پولدار نیستند و نمیتوانند مهاجرت کنند یا مانند فرزندان مسئولان به آمریکا و کانادا بروند تا VPN بفروشند.
او میگوید: در شهریور ماه تورم بیش از ۹۰ درصد بود، آیا باز هم دولت روحانی مقصر است؟ قیمت کالاها ۴۰۰ درصد افزایش داشته و بیش از ۴ هزار کالا افزایش قیمت داشتند. چرا مشکلات اقتصادی مردم را حل نمیکنند؟ مردم حق دارند خشمگین باشند. مشکلات اقتصادی مردم را به خیابان آورده است. بروید مشکل برجام و FATF را حل کنید، بروید به جای نامهنگاری، مستقیما با آمریکا حرف بزنید و مشکلات را حلوفصل کنید.یک جریان نفوذی در قدرت سعی دارد مردم را به خیابان بیاورد
جعفرزاده ایمن آبادی میگوید شما ببینید الان برخی به تلویزیون میروند و به مردم توهین میکنند و آنها را ضدانقلاب، فاحشه، نفوذی و … میخوانند. واقعا چه کسی با مردم خودش اینگونه حرف میزند؟ واقعا نمیشود مردم را جمع کنید و با محبت با آنها حرف بزنید و صدایشان را بشنوید؟ این اتفاقات و برخوردها با مردم آبروی ما را در دنیا برده است.
وی ادامه داد: این چه وضع حکمرانی است؟ باور کنید با چهار نفر آدم بیتجربه نمیتوان کشور را اداره کرد. ما در همه بخشها و وزارتخانهها ضعف داریم و مدیر مدبر و باتجربه و تخصص نداریم. این افراد حتی ادبیات گفتوگو با مردم را هم بلد نیستند. معتقدم یک جریان نفوذی در قدرت سعی دارد مردم را به سمت خیابان بیاورد.تنها راه نجات کشور، اصلاحات و اعتدال است
جعفرزاده میگوید: پس در این ۴۳ سال چه کاری میکردید؟ یعنی در تمام این مدت اسرائیل در حال تربیت نیرو بوده است؟ تاکید میکنم که تنها راه نجات کشور، اصلاحات و اعتدال است. باید اعتدال و اصلاحات دست به دست هم بدهند و از تندروی پرهیز کنند. این افرادی که در خیابان هستند نه اصولگرا هستند نه اصلاحطلب. اینها به دنبال آینده هستند. سفره مردم روز به روز کوچکتر میشود. من در گذشته هم گفته بودم که بودجه ۱۴۰۱ مردم را به خیابان میآورد و اتفاقا هم همین شد.
«دسترسی به اینترنت آزاد جز حقوق اولیه هر انسان است»
🔹 افشین کلاهی، رییس کمیسیون کسبوکارهای دانش بنیان اتاق بازرگانی گفت هرکس در اکوسیستم فناوری کشور کار میکند یا عاشق مملکت است یا مشکل روانی دارد! او باور دارد فیلترینگ جواب نداده و فقط باعث افزایش بدافزارها شده و البته درهای خرابکاری را بیشتر باز کرده است.
🔹 کلاهی همچنین با زیر سوال بردن صحبت وزیر ارتباطات مبنی بر اینکه همه پلتفرمها به جز اینستاگرام و واتساپ به درستی کار میکند گفت: «این صحبت در حالی مطرح میشود که اپاستورها فیلتر هستند و مشکلات دیگر وجود دارد.»
🔹 به باور کلاهی وظیفه حکومت تامین نیازهای اولیه زندگی است: «دسترسی به اینترنت آزاد جز حقوق اولیه هر آدم است و یک مسأله زیرساختی است.» او گفت این اقدامات باعث میشود که کسی در این حوزه سرمایه گذاری نکند و نتوان درباره اقتصاد دانش بنیان صحبت کرد. /شرق
افزایش ۳۰ برابری تقاضا برای خرید فیلترشکن/ معیشت ۹ میلیون نفر تحت شعاع قرار گرفت
حسین سلاحورزی، نایب رییس اتاق بازرگانی:
🔹افزایش ۳۰ برابری برای تقاضای فیلترشکنها در هفتههای اخیر داشتیم و این فیلترشکنها میتواند امنیت کاربران و امنیت اطلاعات کشور را تحت شعاع قرار بدهند.
🔹اتحادیه فناوران یارانه گزارش مفصلی تهیه کرده است که مطابق با آن معیشت حدود ۹ میلیون نفر از جمعیت کشور در غالب فروشگاههای آنلاین محصولات خود را عرضه میکردند در معرض خطر قرار گرفتهاند. بسیاری از فعالان اقتصادی نیز بر این باورند که کسبوکارهای بزرگ نیز دچار آسیب شدند. /خبرآنلاین