🔴 چرا بی حجابی رواج پیدا میکند؟
حجاب خروجی سبک زندگی ایرانی اسلامی است و از سبک زندگی غربی نمیشه خروجی حجاب گرفت؛ سبک زندگی غربی مثل عروسی اقتضائات خاص خودش را دارد، نمیشود سالها رسانه ها را مدیریت نکنی ، رسانه ی دشمن هر روز قوی تر و رسانه های ما هر روز ضعیفتر شوند، در و دیوار شهر را از سبک زندگی غربی پر کنی و نهایتا بگویی چرا اینگونه شد؟! خب خروجی سبک زندگی غربی همین است، از معماری خانه ها تا ویترین پاساژها، مخالف سبکزندگی ایرانی اسلامی است.
▪️ در سبک زندگی غربی، مفاهیمی مثل ازدواج، محرم و نامحرم و ... بی معنا است و رابطه ی نامشروع را با یک نامگذاری زیبا، تبدیل به مفهوم لوکس میکنند و اسم زنا را ازدواج سفید میگذارند تا احساس گناه نکنند ولی نهایتا این رابطه غیرشرعی و گناه است و آثار تکلیفی و وضعی خودش را دارد.
▪️ مشکل اصلی جامعه، جایگزین شدن سبک زندگی غربی به جای سبک زندگی ایرانی اسلامی است، وقتی تعریف جامعه از موفقیت عوض شد و نسل جدید در سنین پاینن بالغ شدند و تا سنین بالا دنبال تحصیل و... بود و در این بازه ی زمانی که ما هیچ برنامه موجه شرعی برایش نداریم دچار صدجور آسیب میشود و نهایتا چون به گناه عادت کرده است دیگر یا کلا قید ازدواج را میزند یا اگر ازدواج کند به طلاق عاطفی و طلاق واقعی ختممیشود، کسی که سالها به سبکزندگی غربی و بی تعهدی معتاد شده است، نمیتواند یهویی به یک شخص متعهد تبدیل شود.
▪️ هنوز برخی اینواقعیت ها را انکار میکنند ولی باید واقعیت ها را بپذیریم و برای رفع آن از راهکارهای غلط قبلی استفاده نکنیم و دنبال راهکارهای منطقی برای نسل جدید باشیم.
✍ فتحی
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا غربیها از حجاب میترسند؟
استاد عالی
هدایت شده از بصیر
صهیونیستها از هوش مصنوعی برای بمباران زنان و کودکان استفاده میکنند
🔹مجلۀ انگلیسیزبان +۹۷۲ که توسط گروهی از روزنامهنگاران اسرائیلی و فلسطینی اداره میشود بعد از گفتوگو با ۷ مقام فعلی و سابق جامعۀ اطلاعاتی رژیم صهیونیستی در یک گزارش تحقیقی نوشته است: اسرائیل در جنگ فعلی که نام آن را «عملیات شمشیر آهنین» گذاشته بهطرز معناداری بانک اهداف خود را بیشتر مناطقی قرار داده که ماهیت نظامی ندارند.
🔹هدف اصلی حمله به این اماکن آسیب زدن به جامعه مدنی فلسطین است؛ یعنی ایجاد یک شوک که تبعات سنگینی داشته باشد و باعث شود غیرنظامیها به حماس فشار وارد کنند.
🔹در این گزارش آمده است که ارتش اسرائیل اطلاعاتی از بخش زیادی از اهداف احتمالی در غزه دارد و براساس آن از قبل فرضیههایی درباره اینکه تعداد کشتههای حمله به یک مکان احتمالی دارد.
🔹در یک مورد خاص که یکی از منبعها گفت فرماندهان ارتش اسرائیل آگاهانه مجوز حملهای را برای کشتن یکی از فرماندهان ارشد نظامی حماس صادر کردند که معلوم بود به کشته شدن صدها غیرنظامی منجر خواهد شد.
🔹یکی دیگر از این منابع میگوید: هیچ اتفاقی تصادفی نیست. وقتی یک دختر ۳ ساله در خانهای در غزه کشته میشود دلیلش این است که یک نفر در ارتش تصمیم گرفته که کشته شدن او اهمیت چندانی ندارد. جان او بهایی است که باید پرداخت شود تا اسرائیل جایی را هدف قرار دهد. همه چیز عمدی است. ما بهطور دقیق میدانیم در هر خانه چقدر تلفات جانبی نهفته است.
🔹اما یکی دیگر از دلایل بالا بودن تعداد بانک اهداف اسرائیل و همچنین صدمات گسترده به غیرنظامیان استفاده گسترده ارتش اسرائیل از سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی به نام «هابسورا» یا «گاسپل» است.
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کربلای غزه
اثر تازهٔ صادق آهنگران در حمایت از مردم غزه
@Farsna
✳️چرا جنگ غزه به پایان نمی رسد؟
به دلایل زیر این مرحله از جنگ با گذشته متفاوت است:
۱) رژیم صهیونیستی در جنگ های گذشته همیشه در کشتن و حملات دست برتر بود و جریان مقاومت فلسطین توان دفاعی ضعیفی داشتند علیرغم مقاومت خوب مردم اما رژیم وقتی احساس می کرد گروهای مقاومت فلسطین از عهده مقابله بر می آيند جنگ را متوقف می کرد. اما طوفان الاقصی اینگونه نیست.
۲) عملیات طوفان الاقصی یک عملیات پیش دستانه و فنی واطلاعات از سوی حماس بود که تمام معادلات رژیم را به ریخته و رژیم را در شرایطی قرار داده که اگرجنگ را هم متوقف کند بازهم شرایط برایش مساعد نیست چون طوفان های بعدی خیلی خطرناک تر خواهد بود، رژیم صهیونیستی بر سر یک دو راهی قرار گرفته یا تسلیم خواسته های مقاومت شود که خواسته های مقاومت هم طبیعتا ترک سرزمین های اشغالی است یا همینطور جنگ را ادامه بدهد تا منجر به درگیری های منطقه ای و گسترده شود رژیم هم مایل است جنگ را به منطقه بکشاند تا شاید اینگونه حفظ آبرو کند و خودش را از این باتلاق نجات دهد .
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حقایقی ناشنیده دربارۀ ادارات ۹ گانۀ ساواک و کارکرد آنها
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌در دفاع از حق، از برچسب و تمسخر نترس!
🔻بعضی از طلبهها و حزباللهیها و بسیجی ها طوری حرف میزنند که مسخره نشوند!
🔻حتماً حرف حق نمیزنی که مسخرهات نمیکنند!
🔻بیبیسیچیهای خبیث، بیکارن برای همین کار!
🔻به این میگن: «عدم نصرت حق!»
🔸خواهشا این کلیپ با دقت گوش کنید...
#تصویری
🔆قضاوت امیرالمومنین(ع) درباره ی شراب:
مردعربی از حضرت علی (ع) پرسيد : اگر من آب بنوشم حرام است؟
🌕 فرمودند : نه
گفت: اگر خرما بخورم حرام است؟
🌕فرمودند: نه
گفت: پس چطور اگه ايندو را با هم مخلوط كنم و مدتي در آفتاب بگذارم تا شراب شود خوردنش حرام است !
🌕اميرالمومنين (ع) فرمودند : اگر آب به روی سرت بپاشم دردی احساس ميكنی؟
گفت : نه
🌕فرمودند:اگر مشتی خاك بپاشم چطور ؟
گفت : نه
🌕فرمودند : اگر ايندو را با هم مخلوط كنم و مدتي در آفتاب بگذارم آنگاه به سرت بزنم چطور ؟
گفت : فرق سرم شكافته ميشود.
🌕حضرت فرمودند : حكايت آن نيز اينگونه است
بُن بست راهبردی اسرائیل در جنگ غزه
#علیرضا_تقوی_نیا
🔸️منابع خبری وابسته به اسرائیل از عقب نشینی بیش از ۷۰ درصد نیروهای و زرهپوش های ارتش این رژیم از شمال نوار غزه خبر می دهند.
🔸️به نظر می رسد این عقب نشینی پس از ناکامی های اطلاعاتی این رژیم برای یافتن اهداف راهبردی حماس در شمال غزه و معطوف شدن تمرکز ارتش اسرائیل بر منطقه جنوبی این باریکه باشد.
🔸️در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ اسرائیل در یک سردرگمی آشکار به سر می برد و استراتژی مشخصی برای نبرد در غزه ندارد.
این رژیم نمی داند کدام هدف را باید دنبال کند ؛ آزادی اُسرا، نابودی حماس، یا کشتن یحیی سنوار.
2️⃣ اسرائیل گمان می کرد با حمله زمینی به شمال غزه می تواند آن را تصرف کند و بخش قابل توجهی از اهدافش را محقق نماید.
🔸️اما نتوانست هیچ کدام از هدف های ترسیم شده اش را به نتیجه برساند ؛ یعنی نه شمال غزه تصرف شد، نه به ساختار نظامی حماس ضربه ای وارد شد ، نه اسیری را آزاد کردند و نه توانستند شلیک راکت های پرحجم از آنجا را متوقف سازند.
3️⃣ حال اسرائیل عمده نیروهایش را به مرز جنوب شرق غزه برده تا بتواند خان یونس را تصرف کند.
🔸️یعنی بدون دست یابی به اهدافش در شمال، جنوب را برای مرحله جدید عملیات انتخاب کرده است.
4️⃣ حدود ۲ ماه از شروع جنگ طوفان الاقصی می گذرد و اسرائیل بر طبق شواهد موجود یک راهبرد مشخص برای به نتیجه رساندن نبرد ندارد و صرفا بر استراتژی زمین سوخته تکیه کرده است که آن هم از لحاظ نظامی نمی تواند راهگشا باشد و همچنان اهرمهای فشار و برگ برنده های حماس مانند اُسرا و شلیک راکت حفظ شده اند.
5️⃣ جنگ در حال فرسایشی شدن است و اقتصاد و زندگی عادی در رژیم جریان ندارد تا جایی که ارتش مجبور شد نیروهای ذخیره را از جبهه خارج کرده و مرخص کند.
🔸️سوال اینست که میزان تاب آوری نیروهای ارتش و جبهه داخلی این رژیم چقدر بوده و نقطه جوش این جامعه تا چه میزان است؟
🔸️یعنی افکار عمومی جامعه اشغالگر در وضعیتی که هیچ کدام از اهداف خود را تحقق یافته نمی بیند ، تا کجا می تواند زندگی در شرایط جنگی را تحمل کند؟
🔸️باید شلیک موشک و پهپاد از یمن ،لبنان ، سوریه و عراق را در نظر گرفت که امنیت تمام ساکنان فلسطین اشغالی را سلب کرده است.
6️⃣ این جنگ تا این لحظه، طولانی ترین جنگ تاریخ اسرائیل بوده است و مهاجران یهودی هیچگاه در این حد تحت فشار نبوده اند.
🔸️در هیچ کدام از جنگ های تاریخ این رژیم (حتی ۳۳ روزه)شهرهای صهیونیست نشین شمال ، جنوب و غرب از کریات شمونه و نهاریا تا ایلات و تل آویو و نتانیا، به این شکل تحت فشار نبوده اند و مشخص نیست که قابلیت تحمل روحی و روانی بحران کنونی از سوی مردم آنها تا چند ماه باشد.
🔸️این در حالی است که اخبار مثبتی از جبهه های نبرد به گوش آنها نمی رسد و امیدواری به پیروزی نهایی در اذهان ایشان کمرنگ است.
7️⃣ محور مقاومت روز به روز برگ برنده و غافلگیری های جدیدی را رو کرده و فشار به اقتصاد رژیم صهیونیستی را بیشتر می کند.
🔸️بستن دریای سُرخ به روی کشتی های تجاری اسرائیل اتفاق کوچکی نیست که بتوان به سادگی از آن گذشت و ممکن است این راهبرد موفق به دریای مدیترانه نیز تعمیم و تسری یابد.
🔸️به روایت دیگر تنگنای ژئوپلیتیکی اسرائیل ، به گونه ای است که اگر مسیر دریایی آن مسدود گردد ، اقتصاد آن فرو می پاشد.
📌 در نهایت باید گفت این رژیم در یک بن بست استراتژیک به سر می برد و نه توانسته به اهداف نظامی خود در غزه دست یابد و نه تهدید حماس را برطرف کرده و جامعه داخلی آن نیز زیر فشار قرار گرفته اند و میزان تحمل این وضعیت برای آنان روز به روز کمتر می شود.
🔸️ در حالی که مردم غزه با انگیزه کامل برای آزادی سرزمین شان می جنگند و کشته ها و خانه های تخریب شده خود را هزینه طبیعی مبارزه برای رهایی کشورشان از سلطه ۷۵ ساله صهیونیست ها در نظر می گیرند.
✅جمهوری اسلامی ایران پانزدهمین قدرت علمی دنیاست
🔻معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم:
🔹خوشبختانه کشورمان در حوزه علمی پیشرو است و با افق سال ۱۴۰۴ در رتبه بندی های مختلف در حال عبور از سایر کشورها هستیم.
🔹 رتبه های علمی ۱ منطقه و ۱۵ دنیا در اختیار جمهوری اسلامی ایران است؛ طی ۴۰ سال اخیر رشد و پیشرفت چشمگیری داشته ایم و در بسیاری از شاخص ها جزو کشورهای برتر هستیم.