#دلایل_نابودی_قریبالوقوع_اسرائیل
3⃣ بحران هویت ملی
صهیونیستهایی که به سرزمینهای اشغالی مهاجرت کردهاند از کشورها و نژادهای مختلفی هستند که هر کدام فرهنگ خاص خودشان را دارند. این اختلافات موجب شکلگیری یک نظام طبقاتی ظالمانه در اسرائیل شده است؛ به گونه ای که بسیاری از یهودیان، به خصوص یهودیان سیاه پوست اتیوپیایی و یهودیان آسیایی فقط میتوانند مشاغل سطح پایین مثل کارگری را اختیار کنند. این شرایط باعث شده است که ساکنان سرزمینهای اشغالی پس از گذشت بیش از هفت دهه هنوز نتوانسته اند خود را در قالب یک ملت واحد و متحد در نظر بگیرند.
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
#دلایل_نابودی_قریبالوقوع_اسرائیل
4⃣ بحران هویت جهانی
یکی دیگر از بحرانهای جدی اسرائیل این است که هنوز بسیاری از کشورهای جهان این رژیم را به عنوان یک کشور به رسمیت نشناختهاند و اسرائیلیها در بسیاری از نقاط جهان مجبورند هویت خود را کتمان کنند.
نمونه بارز آن خبرنگار اسرائیلی بود که در جام جهانی قطر مجبور شد خود را یک فرد آلمانی معرفی کند. چرا که اکثریت مردم حاضر در جام جهانی قطر که از ملیتهای مختلف بودند حاضر به مصاحبه با او نمیشدند و او را به خاطر ذات پلید حکومت مطبوعش سرزنش میکردند.
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
#دلایل_نابودی_قریبالوقوع_اسرائیل
5⃣ بحران امنیتی
با توجه به آن که امام خمینی و امام خامنهای صراحتا اعلام کردهاند که اسرائیل باید نابود شود، ایران در این راستا محور مقاومت را دور تا دور اسرائیل ایجاد کرد و با تجهیز و آموزش این محور به خصوص خود فلسطینیها، موجب شده است که صهیونیست ها هر لحظه خود را در معرض جنگ ببینند.
- در جنوب حماس و جهاد اسلامی (غزه)
- در شرق عرینالاسود (کرانه باختری)
- در شمال شرق سوریه
- در شمال حزب الله لبنان
گروههایی هستند که دور تا دور اسرائیل را محاصره کردهاند و ایران هم به موشکها و پهپادها و سایر نیروهای خود مثل سپاه قدس، حشدالشعبی، فاطمیون و... حامی ای محور است.
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
#دلایل_نابودی_قریبالوقوع_اسرائیل
6⃣ بحران سیاسی
بحران سیاسی نیز که ریشه در همان اختلافات اعتقادی دارد چند سالی است که گریبان گیر اسرائیل شده است، به گونه ای که هیچ دولتی نمی تواند بیشتر از چند ماه دوام بیاورد.
اسرائیل تلاش زیادی کرد تا بتواند با عادی سازی روابط خود با کشورهای منطقه خود را از انزوای سیاسی خارج کند، اما توافق ایران و عربستان برای از سرگیری روابط تلاشهای چندساله این رژیم را به باد داد.
از طرفی کابینه فعلی با اعتراضات گسترده مردمی مواجه شده است و هنوز نتوانسته است ضمام اداره حکومت جعلی را به درستی در دست بگیرد.
به دنبال همه این بحرانها ابر بحران دیگری نیز گریبان اسرائیل را گرفته است و آن هم سردی روابط با آمریکاست. آمریکا حامی همیشگی اسرائیل بوده است و اگر حمایتهای آمریکا نبود تا اینجا دوام نمیآورد؛ اما عملکرد این رژیم به گونهای بوده است که تداوم حمایتهای بی چون و چرای آمریکا را بسیار دشوار کرده است.
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
#دلایل_نابودی_قریبالوقوع_اسرائیل
7⃣ مهاجرت معکوس صهیونیست ها
به دلیل بحرانهایی که به آنها اشاره شد صهیونیستهای مقیم سرزمینهای اشغالی امنیت روانی لازم برای تداوم زندگی در این سرزمینها را از دست دادهاند و سالانه صدها هزار صهیونیست سرزمینهای اشغالی را برای همیشه ترک میکنند که این مسئله موجب ایجاد ناامیدی در میان سایر ساکنین شده است. طبق آخرین نظرسنجی موسسه دموکراسی اسرائیل بیش از 51 درصد از صهیونیست ها نسبت به آینده این رژیم بیمناک هستند.
طبق آخرین آمارها در سال جاری مهاجرت معکوس از سرزمینهای اشغالی سرعت بیشتری گرفته است و آمار افرادی که تا کنون مهاجرت کردهاند در حال نزدیک شدن به عدد ۲ میلیون نفر است.
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
#دلایل_نابودی_قریبالوقوع_اسرائیل
8⃣ حرکت به سمت باتلاق جنگ
با توجه به بحران های داخلی و خارجی اسرائیل، این رژیم در بن بست شدیدی گرفتار شده است. کار به جایی رسیده است که سران این رژیم چاره ای جز آغاز یک جنگ با گروه های فلسطینی، محور مقاومت و حتی ایران ندارند. چرا که ریشه اساسی نا امنی پایان ناپذیر خود را در گفتمانی می دانند که امام و آقا در خصوص نابودی اسرائیل در جهان گسترش داده اند.
البته ایران توانسنه است با خط دهی درست به فلسطینیها و مسلح کردن آنها، سلسله عملیاتهای کوچک زنجیرهای و ادامهداری را در اسرائیل انجام دهد که این عملیاتها هر چند که ممکن است تلفات و خسارات کمی داشته باشند اما تعداد زیاد و استمرار آنها آرامش و امنیت را از شهروندان اشغالگرد ربوده است؛ به گونهای که اسرائیل به دنبال مسلح کردن شهرک نشینان است تا بتوانند از خودشان دفاع کنند.
در آیندهای نزدیک اسرائیل چارهای ندارد جز این که یا خود دچار فروپاشی شود و اشغالگران فلسطین را ترک کنند یا وارد جنگ با محور مقاومت شود که نتیجه آن نیز نابودی اسرائیل خواهد بود.
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
برنامه «زندگی پس از زندگی» شبکه چهار رو اگر تا الان ندید حتما برید و از ابتدا در تلوبیون ببینید. اصلا هم به انتقادات بی پایه و اساس تعدادی افراد ناشناس توجه نکنید. مادربزرگ خود بنده که به رحمت خدا رفتند تجربهگر بودند و سالها پیش، قبل از اینکه اصلا چنین برنامهای وجود داشته باشه، برای بنده تعریف کردند. دقیقا همین فضایی رو تجربه کرده بودند که الان بالاتفاق اکثر میهمانان این برنامه ذکر میکنند.
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
آشوبناک
برنامه «زندگی پس از زندگی» شبکه چهار رو اگر تا الان ندید حتما برید و از ابتدا در تلوبیون ببینید. اصل
بیان این قبیل تجربهها نه تنها هیچ اشکالی نداره، بلکه به تقویت ایمان مردم هم کمک میکنه.
کوری عصاکش کوری دگر شده😂
الحمدالله الذی جعل اعدائنا من الحمقاء
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
انعکاس گسترده در رسانه های صهیونیستی:
سرلشگر باقری: «اگر پایگاهی از هر کشوری در جهان برای کمک به اسرائیل در حمله به تاسیسات هستهای ایران استفاده شود، ایران نیز به آن کشور حمله خواهد کرد».
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
🔰جمهوری اسلامی تا ۱۰۰ سال دیگه هم به هیچ رفرانومی نیاز نداره
🔹رفراندوم آخرین دستاویزیه که غرب بعد از همه شکستهایی که در برابر جمهوری اسلامی متحمل شده حالا علم کرده و جریان افسادطلب غربگرا هم مدیر اجرای پروژه در داخل کشور شده.
🔹رفراندوم برای وقتیه که یک حکومت در یک مسئله حیاتی توان تشخیص مصلحت خودش رو نداره و به ناچار اون رو به رای مردم میذاره.
🔹تکلیف جمهوری اسلامی در همه زمینه ها مشخصه. مشکلات کشور هم به خاطر عدم اجرای درست قوانین، نفوذ دشمن و رسوخ تعدادی مفسد و نااهل در بدنه دولته.
🔹کشوری که ولایت فقیه داره هیچ بن بستی نداره و به هیچ رفراندومی هم نیاز نداره. فقط در ابتدای انقلاب امام برای اینکه هیچ چون و چرایی در رابطه با انتخاب نوع حکومت باقی نمونه اصل «جمهوری اسلامی» رو به رفراندوم میذاره که اون هم بیش از ۹۸ درصد رای میاره. کاری که جز جمهوری اسلامی هیچ حکومت و انقلابی در دنیا انجام نداده. یعنی انقلاب ایران تنها انقلابیه که مدل حکومتی خودش رو به رفراندوم گذاشته.
🔹همه دنیا هم بگن رفراندوم، اهمیتی نداره. این نظام به هیچ رفرانومی نیاز نداره.
✍ فریبرز حاجیوند
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
چند روز پیش دکتر غنی نژاد در مناظره با پروفسور درخشان گفته بود که مگر امام و آقا متخصص اقتصاد هستند که در این حوزه نظر میدهند؟!
در ادامه به چند نکته در این رابطه اشاره خواهم کرد.
۱. اولاً آنچه که دکتر غنینژاد به عنوان علم اقتصاد میشناسید علم نیست بلکه شبه علم است. در غرب هزاران کتاب در زمینه اقتصاد نوشته شده که مجموعهای از نظریات و فرضیات ضد و نقیض و داده های درست و غلط هستند که ممکن است درست باشند و ممکن هم هست که غلط باشند.
اگر اقتصاد غربی علم کامل و واقعی بود میبایست الان در غرب هیچگونه بحران اقتصادی وجود نداشته باشد، در صورتی که ما شاهد بحرانهای اقتصادی زیادی در غرب بوده و هستیم. بنابراین آنچه که آقای غنینژاد به عنوان علم اقتصاد میشناسند صرفاً مجموعهای از نظریات و فرضیات درست و غلط پیرامون اقتصاد است که روز به روز در حال تکمیل، اصلاح و حتی رد شدن هستند و حاصل آنها هم لزوماً ایجاد یک اقتصاد بی عیب و نقص نبوده است، بلکه خود همین به اصطلاح دانش عامل ایجاد بحرانهای اقتصادی غرب بوده است.
✍ فریبرز حاجیوند
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
۲. نکته دوم اینکه به طور کلی و ساده در اسلام اقتصاد یعنی نظام عرضه و تقاضا و مدیریت اقتصادی یعنی برقراری تعادل میان عرضه و تقاضا به منظور ایجاد عدالت معیشتی در بین آحاد مردم جامعه.
اما در در علم اقتصاد مورد نظر آقای غنینژاد یعنی لیبرال سرمایهداری دانش اقتصاد در خدمت کسب سود حداکثری قرار میگیرد و هدف آن خدمت به صاحبان سرمایه و قدرت است نه عموم مردم جامعه.
آقای هاشمی رفسنجانی که هم طیف فکری آقای غنینژاد بود زمانی میگفت در مسیر توسعه ممکن است عدهای در زیر چرخ دندههای توسعه له شوند! معنی این حرف آن است که اقتصاد باید در خدمت حفظ منافع سرمایهداران و کسب سود حداکثر برای آنها باشد و اگر عدهای از مستضعفین در این مسیر از بین رفتند مهم نیست. بنابرین اقتصاد لیبرال سرمایهداری حتی اگر کارآمد هم باشد، کارآمدی آن در جهت تقویت اصحاب ثروت و قدرت است نه عامه مردم؛ اما در اسلام ما به دنبال برقراری عدالت معیشتی برای عموم مردم هستیم.
✍ فریبرز حاجیوند
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
۳. ثانیاً آقای غنینژاد با فرض آنکه اقتصاد غربی علم باشد، تنها بخش اندکی از این علم در دانشگاهها به عنوان رشته اقتصاد عرضه میشود. یعنی اگر به فرض مثال ۵۰۰۰ کتاب اقتصادی داشته باشیم تنها ۱۰۰ کتاب به عنوان منبع در دانشگاههای ما ارائه میشود.
اولاً چه کسی یا کسانی تصمیم میگیرند که کدام یک از این کتابها باید به عنوان علم اقتصاد در دانشگاه تدریس شود؟! آیا هیچگونه جهتگیری خاصی در این زمینه وجود ندارد؟! آیا بقیه کتابها علم اقتصاد نیستند؟!
ثانیاً با فرض اینکه این منابع بهترین منابع علم اقتصاد باشند و هیچ انقلتی به آنها وارد نباشد، چه کسی گفته است که تنها کسانی که این چند کتاب معدود را در دانشگاه بخوانند و پاس کنند متخصص علم اقتصاد میشوند؟! مگر دانشگاه چه شقالقمری میکند که آن منابع را به دانشجو آموزش میدهد؟! آیا اگر کسی خودش همان صد کتاب را به علاوه صد کتاب دیگر در خانه بخواند و یاد بگیرد آن فرد متخصص در اقتصاد نخواهد بود؟! به نظر شما یک کارخانهدار بیسواد که از جوانی درگیر کسب و کار و فعالیت اقتصادی بوده و هیچ درسی نخوانده متخصص اقتصاد است یا دانشجویانی که در دانشگاه های کشور با پول پایاننامه میخرند و مدرک میگیرند؟! یعنی حتی ممکن است کسی هیچ کتابی نخوانده باشد اما چون در عمل درگیر با کار اقتصادی بوده، به نوعی متخصص اقتصاد باشد. نکته بعد اینکه اگر متخصص اقتصاد بودن ذاتا دارای ارزش بود این همه مشکلات اقتصادی کشور توسط شما متخصصین اقتصاد دامنگیر کشور نمیشد.
✍ فریبرز حاجیوند
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
۴. ثالثا جناب آقای غنینژاد، حضرت آقا نه تنها در زمینه اقتصاد بلکه در خیلی از زمینههای دیگر چند برابر امثال شما هم مطالعه داشتهاند، هم تفکر کردهاند و هم با متخصصان آن حوزهها مشورت و همنشینی داشتهاند. مضاف بر اینها ایشان اسلامشناسی حکیم و عمیق هستند و به جنبههای اسلامی اقتصاد هم اشراف دارند. بنابراین فهم ایشان از اقتصاد آنقدر کامل است که امثال شما حتی به حاشیه علم ایشان هم دسترسی ندارید. اگر قصد شما از تخصص این است که کسی اقتصاد را اشراف داشته باشد، حضرت آقا بدون تحصیل در دانشگاه به اشراف کاملی در زمینه اقتصاد رسیدهاند.
نکته بعدی اینکه وظیفه حضرت آقا تعیین خط مشیهای کلان کشور در همه زمینهها به خصوص در زمینه اقتصادی است. خطمشیگذاری متناسب با آرمانهای کلان انقلاب اسلامی صورت میگیرد. به فرض مثال ایشان مسئولین کشور را موظف میکند که اقتصاد را به گونهای مدیریت کنند که عدالت معیشتی در بین آحاد مردم جامعه برقرار شود. در واقع ایشان اهداف اقتصاد را تعیین میکنند و شیوه رسیدن به این اهداف را به مسئولین واگذار کردهاند. هر چند که در هر جا لازم دانستهاند در خصوص روش های مدیریت اقتصاد هم اصولی را مطرح کردهاند.
در کل میدانیم که فهم شما و امثال شما عاجز از آن است که بتواند جایگاه ولایت فقیه را درک کند، بنابراین خیلی خردهای به شما نمیگیریم.
✍ فریبرز حاجیوند
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
آشوبناک
طبق برآورد کارشناسان هندی، انگلیس در دوره استعمار هند بیش از ۴۱ هزار میلیارد دلار از منابع این کشور رو غارت کرده.
بله، به پشتوانه چند قرن غارت و چپاول دنیا تونستند پیشرفت کنند، نه به خاطر استعداد و فرهنگشون.
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
در علم معرفتشناسی یک عبارت معروفی هست که میگه «تعرف الاشیاء باضدادها»؛ یعنی هر چیزی رو میشه از روی مخالفش هم شناخت. مثلا ما اگر مفهوم تاریکی رو درک کنیم میتوانیم به مفهوم روشنایی هم پی ببریم.
حالا شما بفرمایید که مخالفان جمهوری اسلامی ایران چه کسانی هستند؟
جمهوری اسلامی شاید به هزار و یک دلیل در مدیریت اقتصاد و فرهنگ و... ضعفهایی داشته باشد، اما هنوز محکم و ثابتقدم پرچمدار جبهه حق در مقابل جبهه باطل است.
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
اگر ماموریت جمهوری اسلامی رو این بدونیم که از طرف خدا مامور شده تا مقابل طواغیت بمونه و پرچم حق رو در کل دنیا به اهتزاز دربیاره و مقدمات ظهور رو فراهم کنه، اونوقت سطح انتظاراتمون از این نظام رو به اندازه آبادکردن اقتصاد فقط یک کشور (ایران) پایین نمیاریم.
برای این نظام آبادی اقتصاد ایران تنها یک هدف میانی و مقدمهای برای رسیدن به اون هدف بزرگ و الهی هست. و البته که فراهم سازی مقدمات ظهور و تحقق تمدن نوین اسلامی لزوما مستلزم یک اقتصاد ۱۰۰ درصدی نیست؛ بلکه با سطحی از اقتصاد هم میشه این مقدمات رو فراهم کرد.
✍ فریبرز حاجیوند
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
بالاخره کار به جایی رسید که نتونستن جلوی خودشون رو بگیرن و اعتراف کردند که ایران فرمانده واقعی مبارزه با جبهه غرب (باطل) است؛ چیزی رو که بیش از ۴۴ ساله دارن لمس میکنن اما به زبون نمیارن.
جالب اینجاست که زیر عکس نوشته: «رفقای جدید ایران: روسیه و چین». معنی این حرف اینه که ایران از اول بوده، این چین و روسیه هستند که با دیدن مقاومت ایران دل و جرات پیدا کردن و الان به ایران ملحق شدند.
نشریه والستریت ژورنال ۶ می ۲۰۲۳ (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲)
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
سه فرمانده فلسطینی که شهید شدن با مصر در ارتباط بودن و قرار بوده برای جلسهای برن مصر. اما قبل از جلسه توسط اسرائیل شهید میشن.
بعد از حمله اسرائیل بلافاصله مصر از مقاومت غزه میخواد که خویشتنداری کنه و انتقام نگیره، چون پاسخ فلسطین باعث تشدید تنش میشه!
پیدا کنید پرتقال فروش رو!
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
انشاءالله که امشب اسرائیل یک انتقام ترکیبی خوب رو دریافت کنه.
البته به نظر بنده باید جریانات مقاومت فلسطینی باید با هم متحد بشن و برنامهریزی کنن برای شروع حمله زمینی و ورود به شهرها و شهرکهای اسرائیل.
هر چند که برای این کار نیاز جدی به تجهیزات رزم زمینی دارند، اما اون چیزی که میتونه برای اسرائیل خیلی وحشتناک باشه اینه که درگیر جنگ چریکی زمینی بشه و جون کل شهروندانش رو در خطر ببینه.
در حملات موشکی مقطعی شهروندان اسرائیل به پناهگاه میرن و از طرفی هم تعداد زیادی از موشکهای فلسطین توسط سامانههای پدافندی رهگیری میشه. اونهایی هم که به هدف میخوره قدرت تخریبی تعیینکننده و درخور اعتنایی ندارند.
البته همونطور که قبلا هم عرض کرده بودم یک راهکار کم هزینهتر برنامه عملیاتهای کوچک مقیاس و مستمری هست که در حال انجامه. اما اون چیزی که تعیین کننده است جنگ چریکی زمینی تمام عیاره.
✍فریبرز حاجیوند
🔰نگاهی متفاوت به جهان آشوبناک داشته باشید👇
@ashoobnak
سلام؛
پیشنهاد میکنم از طریق زیر شبکه اجتماعی ویراستی (توییتر فارسی) رو نصب کنید.
جایگزین شایسته و البته سالم توییتر
https://virasty.com/r/ir0e