animation.gif
779.3K
مَثل انـسان در شناخـت خـداونـد؛
مَثـل کسـی اسـت که دو دسـت خویـش را بـه آب دریـا نـزدیـک کنـد
و بـخواهـد از آن تنـاول کنـد،
او فـقـط مـی خـواهـد آب بنـوشـد و ابداً مـقدار بـرای او مـطرح نیـست
الّا اینـکه بیـشـتر از انـدازه دو دستـش نـمی تواند از دریـا آب بدارد.
📚 #علامه_طباطبایی
مجموعه رسائل ، ص ٢٢٧
🆔 @ashora_karbala
۲۸ آبان ۱۳۹۸
۲۹ آبان ۱۳۹۸
🔰 باید دعا یا اسم مخصوص خودتان را پیدا کنید
💠 مرحوم میرزا اسماعیل دولابی می فرمود: بعضی از دعاها یا اسماء مال خود انسان است و همراه اوست. باید آن را پیدا کرد. بعضی را میبینیم از بچگی «لا حول ولا قوه الا بالله» به ذهنشان آمده است. اگر خلقش تنگ شود یا حالش به جا آید این ذکر را میگوید. یکی «سبحان الله» میگوید و دیگری «الحمدالله». یکی شکر میکند و دیگری استغفار.
💠 اینها مال خود شماست. خدا به شما داده است و این خیلی قیمتی است. ان شاء الله یک روز خودتان را پیدا میکنید و مصداق همان ذکر میشوید. یک وقت میگوییم: «یا غفّار» و یک وقت خودمان میبخشیم. مصداق، بالاتر است. یا غفّار به من رسید و خودم هم بخشنده شدم.
💠 اول گفتم: «یا غفّار»، کم کم دیدم شب و نیمه شب خدا دستی به سرم کشید و حالم بهتر شد. قوّت قلبم زیادتر شد. میتوانم با او بنشینم و صحبت کنم. در وقت گرفتاری رضایتم بیشتر شد. غفار آمد و مرا گرفت. الان خودم ریخت و پاش میکنم. هر کس به من ظلم کرده است، آبرویم را ریخته است، او را میبخشم.
💠 ان شاء الله خود را بیابید، مومن باشید و با خدای خود معامله کنید که افعال و کردار شما همه به او میخورد.
📚 مرحوم میرزا #اسماعیل_دولابی
کتاب طوبی محبت ص ۱٢۱
🆔 @ashora_karbala
۲۹ آبان ۱۳۹۸
۲۹ آبان ۱۳۹۸
🔰تو به این امانت الهی خیانت نکن
🔹 فرزند ادامه وجود تو است، بقاء تو به بقای انسانیت و معنویت اوست. اگر او از نظر بُعد معنویاتش تربیت شود، این ادامه حیات معنوی تو است؛ نه این که همّت را نگذار برای اداره مادی او. نه! بیشتر روی مسئله تربیتی تکیه داشته باش
🔹 تو اگر می خواهی کار کنی، بیشترین همّ خودت را بگذار؛ برای این که این ها از دوستان خدا بشوند، روی بُعد معنوی این ها کار کن، پیوند این ها را با خدا محکم کن، اگر این کار را بکنی، این را بدان خدا دوستانش را هیچ وقت رهایشان نمی کند. برو این فرزند و خانواده ات را ولی الله بکن، وقتی این رابطه اش با خدا درست شد، غصه این را نخور، هیچ وقت مولا عبد را رها نمی کند.
🔹 تو فقط یک کار بکن و آن این است که این فطرت را بیا و کمک کن؛ شکوفا کن؛ رو به رشد ببر. والّا خود او سرمایه دارد، نمی خواهد تو برای او سرمایه فراهم کنی. یعنی تنها کافی است که تو مسیر صحیح الهی کودک را منحرف نکنی. فقط وقتی به دنیا آمد، خراب کاری نکن. خواهشی که از تو داریم این است که تو به این بچه ضربه نزن. تو به این امانت الهی خیانت نکن! زمین آن طفل آماده است، هیچ شخم زدن نمی خواهد. بذر هم لازم نیست تو بپاشی، بذر آن را خدا پاشیده است. تو خراب کاری نکن! فقط آن را آب بده!
🔹 امام صادق(ع) فرمود: وقتی این آیه ۶ سوره تحریم، نازل شد، مردم گفتند: چگونه ما خودمان و خانوادمان را از آتش جهنم حفظ کنیم؟ پیغمبر اکرم(ص) فرمود: کارهای خیر انجام دهید و خانواده هایتان را به آن یادآور شوید و آن ها را بر بندگی خدا ادب کنید.
📚تربیت فرزند در اندیشه حاج آقا مجتبی تهرانی
🆔 @ashora_karbala
۲۹ آبان ۱۳۹۸
۲۹ آبان ۱۳۹۸
هدایت شده از کلُّ یَومٍ عاشُورا وَ کلُّ اَرضٍ کَربَلا
14889-fa-farzandam-in-chenin-bayad-bod-koli.pdf
10.29M
📚پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
( "فرزندم این چنین باید بود" )
شرحی است از نامه سی و یکم نهجالبلاغه.(جلد ۱ و ٢)
✍مؤلف: اصغر طاهرزاده،
📕این کتاب در دو جلد تنظیم شده و شامل اصول تعلیم و تربیت از منظر امام علی (ع) است. نامه سی و یک نهج البلاغه نامهای است که امام علی(ع) برای فرزند خود امام حسن(ع) نوشتند.
📕نامه سی و یک نهج البلاغه تعریف کاملی از دنیاست و اینکه انسان چگونه باید با هر بخش زندگی رو به رو شود تا دچار خسران نشود. این سطور نگاشته های پدری دلسوز است که گرچه به راه پسر خود واقف است ولی جایگاه پدری را محملی قرار میدهد تا نامهای بنویسد به امت خود، به شیعیان خود؛ پدری که همان سالها پیش نگران امروز ما بود.
گذشته از نامه ی عمیق و راهگشای امام علی (ع)، پرداخت نامه در کتاب حاضر، توسط استاد طاهر زاده بوده است که همواره دغدغه اصلی وی توجه به فرهنگ عمیق و ناب اسلامی و فهم و ارائه آن بوده است.
📕این کتاب میتواند پاسخ مناسبی باشد به کسانی که در پی روش درست زندگی میگردند و از آنجایی که جانمایه کتاب کلام معصوم است، میتوان مطمئن بود که راه را به درستی به انسان نشان میدهد و از آنجایی که نامه سی و یک نهجالبلاغه نگاشتهای همه جانبه است که زندگی را از وجوه مختلف مورد بررسی قرار داده، میتوان به جرأت گفت که کتاب حاضر هم کتابی است با دیدی همه جانبه نسبت به زندگی. این کتاب میتواند پایانی باشد بر سردرگمیهای جوانانی که فطرتی حقطلب و حقپذیر دارند
🆔 @ashora_karbala
۲۹ آبان ۱۳۹۸
۲۹ آبان ۱۳۹۸
🔰عصر ما عصر نفاق
✍استاد متفکر #شهید_مطهری
🔻چگونه است كه قرآن این همه روی مسئله ی منافق تكیه می کند؟ خصوصاً كه در كتب آسمانی پیشین یا اسمی از منافقین نیست یا اگر هست بسیار كم است، چون هر چه بشر بدوی تر و از تمدن دورتر بوده و در درجات پایین تر زندگی می كرده است، از صراحت بیشتری برخوردار بوده است؛ یعنی آنچه كه در درون داشته است از فكر و احساسات و عواطف و از رغبات و بی میلی ها و از ایمانها و بی ایمانی ها، هر چه داشته است همان را ظاهر می كرده است
🔻هر چه بشر پیش رفته و تكامل پیدا كرده است (نمی خواهم بگویم خود این نوعی تكامل است ولی از تبعات تكامل است) قدرتش بر تصنع هم- كه نفاق نوعی تصنع است- افزایش پیدا كرده است؛ كما اینكه اگر ما مردم عصر خودمان را با صدر اسلام مقایسه كنیم نفاق هزاران درجه بیشتر شده است
🔻 یك وقتی من با خودم فكر می كردم كه اساساً اگر عصر ما را از نظر انسانی بخواهند ارزیابی كنند نه از نظر صنعتی، اگر یك جنبه ی انسانی را بخواهند ملاك و مشخص عصر و زمان ما قرار بدهند، باید بگویند عصر نفاق
🔻در نهج البلاغه امیرالمؤمنین در نامه ای كه به محمد بن ابی بكر وقتی او را والی مصر كرده بودند فرمودند: من از پیغمبر اكرم این حدیث را شنیدم. پیغمبر نسبت به آینده ی امت اظهار نگرانی می كرد و می گفت من از منافقان نگرانم. پیغمبر از آینده ی امت خودش اظهار نگرانی می كرد ولی نه از ناحیه ی كافران، نه از ناحیه ی كسانی كه مسلمان نیستند و می گویند ما اسلام را قبول نداریم، بلكه از ناحیه ی كسانی كه اسلام را به ظاهر قبول كرده اند و در باطن قبول نکردند
📚مجموعه آثار؛ ج ٢۵ ص ٢۰٧
🆔 @ashora_karbala
۲۹ آبان ۱۳۹۸
۲۹ آبان ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان #امام_خامنه_ای درمورد آینده انقلاب...
🔹 جمعی از مسئولین از فشارهای بی امان دشمنان داخلی و خارجی نگران شده بودند که این موضوع را بارهبر درمیان گذاشتند.
🔹سخنان الهام بخش رهبری رو بشنوید تا آسوده خاطر شوید...
🆔 @ashora_karbala
۲۹ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
🔰 وقت، زندگی است و زندگی انسان؛ جز وقت چیز دیگری نیست
☑️ وقت، امانتی است الهی در دست انسان که همچون تندبادی به سرعت در حال گذر است. بدون شک، زمانی که سپری شد، دیگر برگشت پذیر نیست و هرگز نمی توان آن را بار دیگر بازیافت. حسن البناء می گوید " وقت، زندگی است و زندگی انسان؛ جز وقت چیز دیگری نیست"
☑️ یکی از مهم ترین وظایف انسانِ خردمند و مؤمن این است که فرصت را در چنگ خویش همچون گوهری نایاب نگه دارد و با به کارگیري شایسته آن، بهای واقعی اش را بپردازد. اگر انسان از ساعت ها و لحظه هاي زندگی خود در راه بالندگی و کمال فردي و اجتماعی بهره نگیرد، چه بسا این فرصت ها وبال گردنش شود و پی آمدهای تلخی را برای او و دیگران به همراه آورد. ضرب المثل هایی همچون" مغز تنبل، کارگاه شیطان است" "شیطان براي دست هاي بی کار، کار می تراشد" بیانگر این واقعیت است
☑️ عمرها می گذرد و کودکان به نوجوانی، جوانی، میان سالی و پیري می رسند و پیران نیز به سرای باقی می شتابند. لذا ، با توجه به گذشت زمان، باید درس های سودمند و سازنده روزگار را برگرفت و به عنوان ره توشه ای مطمئن از آن بهره جست.
☑️ پروین اعتصامی می گوید:
مرا باید دگر ترك چمن گفت
گل پژمرده دیگر بار نشکفت
به هستی خوش بود دامن فشاندن
گلی زیبا شدن یک لحظه ماندن
تبه گردید فرصت خستگان را
برو هشیار کن نورستگان را
📚 ارزش وقت در اسلام ص ۴٣
🆔 @ashora_karbala
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
🔰 چرا مساجد بعد از انقلاب خلوت شد؟
✍ استاد متفکر #شهید_مطهری
🔹 بعد از اين انقلاب اغلب مساجد خلوت شده، چرا خلوت شده با اين که آدم فکر ميکرد بعد از انقلاب بايد مردم بيشتر به مساجد هجوم بياورند؟
🔹 علتش اين است: قبل از پيروزي انقلاب يک سلسله مسائل براي مردم مطرح بود و آن مسائل در مساجد مطرح بود، مردم هم جمع ميشدند، بعد از پيروزي انقلاب يک سلسله مسائل ديگر بايد مطرح شود. مساجد خودشان را براي آن مسائل آماده نکردهاند و بايد آماده کنند و مساجد بايد احيا شود.
🔹 راديو تلويزيون ضرورت دارد برنامه مذهبي داشته باشد، حزب اسلامي بايد وجود داشته باشد، بايد مردم تمرين سياسي در احزاب ببينند، بايد حزب رشد سياسي مردم را زياد کند و بايد در حزبهاي اسلامي و کانونهاي حزبي تعليمات اسلامي هم داده شود.
🔹 راهش اين نيست که بگوييم راديو يا تلويزيون حق ندارد برنامه مذهبي داشته باشد، احزاب حق ندارند در کانونهاي سياسي خودشان بحثهاي مذهبي بکنند. اين، مبارزه منفي و اشتباه است. مساجد بايد در وضع خودشان تجديد نظر کنند...
📚 آینده انقلاب اسلامی ص ۱۱۶
🆔 @ashora_karbala
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
🔰 آینده از آن اسلام است
🔹 #امام_خامنه_ای
🔸 اين انقلاب، چون با نام خداست، هميشه با شيطانها مواجه است. چون معتقد به طرفدارى از مستضعفان و مظلومان است، هميشه با قلدران و زورگويان و مستكبران، دست به گريبان است. شما چون براى ارزش هاى انسانى حركت مىكنيد، هميشه كسانى كه با ارزشهاى انسانى مخالفند، از شما ناراضيند. بايد شما آبديده باشيد. بايد شما روحاً و قلباً مجهز باشيد.
🔸 فرهنگ كفر و استكبار، مسلمين را ضعيف بار آورده بودند كه احساس ضعف مىكردند. دشمن می گويد اگر من؛ با كسى مخالف بودم، او بايد از بين برود! اين را به ملت هاى ضعيف باورانده بودند. اما حالا عكسش ثابت مىشود و معلوم مىگردد كه هر كس با اسلام مخالف است، بايد برود. اسلام جاى خود را در عالم باز كرده است و بازتر هم خواهد كرد.
🔸 استكبار، چه بخواهد و چه نخواهد؛ امريكا، چه بخواهد و چه نخواهد؛صهيونيسم، چه بخواهد و چه نخواهد، اسلام از نو بيدار شده و اين قهرمان عظيم قرنها، دوباره در وسط صحنه به پاخاسته است. هيچ كارى هم از دستِ دشمنان اسلام ساخته نيست. اكثر كارى كه مىتوانند بكنند، اين است كه از حقد و بغضشان، مسلمانان را در حريم امن الهى، به خاك و خون بكشند. بيشتر از اين، چه كار مىتوانند بكنند؟ اما همين عمل دشمنان اسلام و مزدورانشان، باز به عظمت اسلام خواهد انجاميد و مظلوميت ملت ايران، آشكارتر خواهد شد و همين مظلوميت است كه حقانيت ما را ثابت مىكند.
📚 معارف انقلاب ص ٢۰٣
🆔 @ashora_karbala
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
4_5792184103587546297.mp3
12.08M
🎧 بشنوید
🎙استاد #حسن_رحیم_پور_ازغدی
🔰موضوع: "اسلام علی (ع) ، زیباست"
زندگی و حیات علی؛ ازدواج علی؛ زهد علی؛ انفاق علی؛ جهاد علی؛ حکومت علی؛ عدالت علی؛ شجاعت علی؛ قضاوت علی؛ صبر علی؛ و.... اینها تمام اسلام است و راهِ پیش روی ما همین است.
⏰ مدت: ۵۰:۱٧ دقیقه
📶 حجم: ۱۰ مگابایت
📆پخش شده از شبکه افق در تاریخ ٩٧/۶/٩
🆔 @ashora_karbala
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۳۰ آبان ۱۳۹۸
چگونگیدعوت اسلام.pdf
6.32M
📚 پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب
"چگونگی دعوت به اسلام"
ترجمه کتاب " کیف ندعوا الناس"
✍مؤلف: شهید سید قطب
(مترجم: سعید یوسفی)
📘 علت دایمی بودن تکلیف دعوت؛ این است که امّت اسلامی، امّت خاتم الانبیا (ص) بوده و پس از حضرت رسول (ص) رسالت وی را بر دوش می کشد، رسالت رسول الله (ص) نیز، رسالتی جهانی بوده و تمامی انسان ها را از لحظه بعثت پیامبر تا روز قیامت در بر می گیرد.
📘 این رسالت، دارای دو جنبه و دو بعد می باشد؛ از یک طرف غیرمسلمین را در بر می گیرد و به دنبال دعوت آنان به سوی ایمان می باشد و از طرفی دیگر، مؤمنین را مخاطب قرار می دهد تا ضمن یادآوری و تذکر به آنان، به ایمانشان عمق ببخشد و نفوذ آن را بر دل و جانشان بیفزاید.
📘 اما امروزه، امت اسلامی در شرایطی خاص به سر می برد که شاید پیشتر نظیر آن را به خود ندیده باشد به گونه ای که شناختش به نسبت اسلام به پایین ترین سطح در طول تاریخ اسلامی رسیده و عمل گرایی اسلامی در میان امت؛ حتی از این شناخت نیز بسیار پایین تر است. به همین خاطر، امروزه امر دعوت؛ اهمیتی به مراتب بیشتر از گذشته یافته و صِرف پند و اندرز و تذکّر به کار نمی آید بلکه شاید لازم است که این بنا و ساختمان از نو پایه گذاری گردد.
📘 نویسنده ی کتاب؛ مانند طبیبی حاذق؛ به آسیب شناسی دعوت اسلامی پرداخته و با برجسته ساختن مشکلات مسیر، برای آن طرح و برنامه ی مطلوبی ارائه داده است و مسیری منظم و استوار را برای دعوت و حرکت ترسیم نموده و سخنان خود را با آیات الهی و احادیث و سیره ی نبوی(ص) مزین ساخته است.
🆔 @ashora_karbala
۳۰ آبان ۱۳۹۸
🔰 راه بهبود وضعیت مسلمین در صدر اسلام
✍استاد #علی_صفایی_حائری
🔸 هنگامی که مسلمین در صدر اسلام ″هیچ" نداشتند و آه در بساطشان نبود، با همین ایثار و انفاق و عهده داری و تعاون و تکافل یکدیگر را نگه داشتند و لااقل انیس و غمخوار یکدیگر بودند و نیروی روحی و پشتوانه ی روانی برای هم. در نتیجه از ″هیچ″ به ″همه چیز″ رسیدند.
🔸 و در آن هنگام، همین که تعاون ها و تکافل ها و عهده داری ها از میان رفت، همه ی چیزها به هیچ رسید و همه ی اجتماع ها پراکنده شد و "هَبَاءً مَنثُوراً" [همچون ذرات غبار پراکنده] گردید.
🔸 امروز باید از همان تعاون و تکافل و عهده داری استفاده کرد و مسائل تأمیناتی؛ مسکن و خوراک و پوشاک و ازدواج را جوابگو شد و حل کرد. اگر هر کس گرفتاری های شخص دیگری را در نظر داشته باشد آخر سر، شخص گرفتاری نمی ماند.
🔸 امروز انفاق مردم در حدّ وسیع و گسترده ای است. اما از این همه انفاق استفاده نمی شود و از این همه ذخیره بهره برداری نمی شود. آن کس که در فکر تکافل و تعاون و سعی در حوائج است، با ذخیره هایی مرتبط می شود و یا ذخیره هایی تهیه می کند و یا ذخیره های موجود را می سازد و قابل بهره برداری می نماید.
📚 روحانیت و حوزه، ص ۱۸۸
🆔 @ashora_karbala
۳۰ آبان ۱۳۹۸
۱ آذر ۱۳۹۸
🔰 انتظار معنایش این است
🔻 #امام_خامنه_ای
🔹 انتظار فرج معنایش این نیست که انسان بنشیند، دست به هیچ کاری نزند، هیچ اصلاحی را وجههی همت خود نکند، صرفاً دل خوش کند به اینکه ما منتظر امام زمان "علیه الصّلاة و السّلام" هستیم. اینکه انتظار نیست. انتظارِ چیست؟ انتظارِ دست قاهرِ قدرتمندِ الهىِ ملکوتی است که باید بیاید و با کمک همین انسانها سیطرهی ظلم را از بین ببرد و حق را غالب کند و عدل را در زندگی مردم حاکم کند و پرچم توحید را بلند کند؛ انسانها را بندهی واقعی خدا بکند. باید برای این کار آماده بود.
🔹 تشکیل نظام جمهوری اسلامی یکی از مقدمات این حرکت عظیم تاریخی است. هر اقدامی در جهت استقرار عدالت، یک قدم به سمت آن هدف والاست. انتظار معنایش این است.
🔹 انتظار حرکت است؛ انتظار سکون نیست؛ انتظار رها کردن و نشستن برای اینکه کار به خودی خود صورت بگیرد، نیست. انتظار حرکت است. انتظار آمادگی است. این آمادگی را باید در وجود خودمان، در محیط پیرامون خودمان حفظ کنیم. و خدای متعال نعمت داده است به مردم عزیز ما، به ملت ایران، که توانستهاند این قدم بزرگ را بردارند و فضای انتظار را آماده کنند. این معنای انتظار فرج است.
🔹انتظار فرج یعنی کمر بسته بودن، آماده بودن، خود را از همه جهت برای آن هدفی که امام زمان "علیه الصّلاة والسّلام" برای آن هدف قیام خواهد کرد، آماده کردن. آن انقلاب بزرگ تاریخی برای آن هدف انجام خواهد گرفت. و او عبارت است از ایجاد عدل و داد، زندگی انسانی، زندگی الهی، عبودیت خدا؛ این معنای #انتظار_فرج است. ۱۳۹۷/۷/۲۵
🆔 @ashora_karbala
۱ آذر ۱۳۹۸
۱ آذر ۱۳۹۸
🔰این دعا ازقبیلِ گریههایِ مقدّسینِ نهروان است.
✍ #سید_مُنیر_الدّین_حسینیِ_هاشمی
🔹در زمان شاه، فردی بود که با یک "پاسبان" خُردهحساب پيدا کرده بود. او میخواست دقدلی خودش را بر سر پاسبان در بياورد. میگفت زنده باد شاه، و توی گوش پاسبان میزد! دادوقال میکرد و پُشتِسرِهم میگفت زنده باد شاه! پاسبان که دستپاچه شده بود میگفت: من که به شاه جسارتی نکردم. ولی او میگفت این پدرسوخته، احترام به شاه نگذاشت و توی گوشِ پاسبان میزد!
🔹حالا گاهی يک عده از مقدسين که میخواهند به آیتالله خامنهای حمله کنند، دعای بر حضرت ولی عصر(عج) میکنند! میگویند: مظالم چقدر زياد است! آقا خودت بيا و درست کن؛ هيچ کس نمیتواند.
🔹ای بیانصاف! در دنيا نور اسلام درخشيده، و رئيس کفار، از نورِ اسلام دارد پِلک میزند. رژیم صهیونیستی که، در سالی که جنگ ششروزه اعراب و اسرائيل بود، در نزدِ يک عده بهعنوان قدرت لايزال شناخته میشد، حالا به دست بچههای حزبالله به ذلّه درآمده؛ سرمايهداران يهودی امريکا به ذلّه در آمدهاند. آمریکا تحريم اقتصادی میکند، در بوق هم میکند، ولی شکسته میشود؛ نفوذ کلمهاش از بين رفته.
🔹خدا میداند، آنهايی که اهل عبادتاند و اهل امور سياسی نيستند، مقدار زيادی از زمان را بايد نماز شکر بگذارند و دعایِ به آیتالله خامنهای و دعایِ به اين پرچم بکنند. آن نوع دعایِ به امام زمان(عج)، از دعاهای خطرناک است. در آن دعایِ به امام زمان(عج)، شکرانهٔ لطف امام زمان(عج) نيست. آن دعا ازقبيلِ گريههای مقدسينِ نهروان است. ۷۵/۵/۳۰
🆔 @ashora_karbala
۱ آذر ۱۳۹۸
۱ آذر ۱۳۹۸
1_3178727.amr
5.75M
🎧 بشنوید
🎙استاد #حسن_عباسی
🔰 موضوع: "مهدویت و دهه پنجم؛ انتظار و امید"
☑️عقبه هزار و چهارصد سالهی انقلاب اسلامی با نهضت ۶۱ زعیم شیعه/
امامی که در بین ماست/ مدیریت استراتژیک امام مهدی(عج) بر صحنه و تحولات منطقه/ فکر می کنند کار یک طلبه بوده که در نیجریه ۱۶ میلیون شیعه
درست شده است/ ۷ تریلیون دلار هزینهی آمریکا و متحدان او در منطقه با هدایت امام عصر(عج) نیروهای انقلابی و خون جوانان مدافع حرم خنثی شد/
☑️ امید ما به حکومت امام عصر(عج) است؛ و جامعهی آرمانی ایشان مطابق روایتی تکاندهنده از امام باقر(ع) در عصر ترازو و قسط (مرحلهی عدل نهایی) محقق میشود.../ دشواریهای تحقق عصر ترازو با روایتی تکاندهنده از امام سجاد(ع) روشن میشود./ جامعه شناسی امام_سجاد (ع)
☑️ مهدویت و انتظار در دهه پنجم جمهوری اسلامی از راه اقامه قسط محقق میشود./ دههی پنجم و ششم انقلاب، دههی امتحاناتی به مراتب دشوارتر است. انقلاب صادر شده و اکنون در یمن، عراق، سوریه، افغانستان، پاکستان و... بیرق انقلاب برداشته شده است. اگر با بیعرضگی ما، نظام دچار مشکل بشود، بیرق انقلاب اسلامی و جامعهی مهدوی در دیگر مناطق بلند میشود.
⏰ مدت: ٩۵:۴۶ دقیقه
📶 حجم: ۵ مگابایت(نسخه کم حجم)
📆گیلان، صومعهسرا، مسجد امام حسین(ع) ۴ اردیبهشت ۹۷
🆔 @ashora_karbala
۱ آذر ۱۳۹۸
۱ آذر ۱۳۹۸
رحیم کارگر.pdf
4.44M
📚 پیشنهاد دانلود و #مطالعه_کتاب "مهدویت و آینده سیاست (دولت ) از دیدگاه شیعه"
✍مؤلف: رحیم کارگر
📘 نگاه به آینده اي روشن و چشم داشت سرنوشتی نیک، تأثیر به سزایی بر رفتار، گفتار و زندگی سیاسی اجتماعی انسان دارد.
حیات دیرین انسان، پیوندي ژرف، بین گذشته، حال و آینده است. اما چشم انداز آتیه، همواره براي او پرجاذبه بوده است. رنج ها، سختی ها، ستم ها، اسارت ها، ناراستی ها و تبعیض های روز افزون و همیشگی، باعث شده
که انسانها منتظر فرجامی زیبا، پر ازصلح، عدالت گون و نیک آیین باشند.
📘 گسترده ترین و پردامنه ترین دشواري ها و مشکلات بشر، عموما از ناحیه قدرت وسیاست بوده و دولت ها نه تنها از رنجهاي طاقت فرساي
بشر نکاسته اند؛ بلکه خود به وجود آورنده اصلی جنگها، کشورگشایی ها، برده داري ها، بی عدالتی ها،ستمگري ها بوده اند.
📘 این مسأله از بُعد سیاسی و فلسفه تاریخ، اهمیت چشم گیري دارد و نظریه پردازان درصدد ارائه چهارچوب و
ویژگیهاي سیاست (و دولت) مطلوب خود در آینده هستند؛ ازجمله:مارکسیسم، درصدد ارائه تصویري از کمون نهایی [جامعه بدون دولت وطبقه]؛ مسیحیت، منتظر بازگشت وظهور مسیح و تحّقق ملکوت وسلطلنت الهی؛ لیبرالیسم [بر اساس نظریه پایان تاریخ فوکو یاما] در پی غلبه ایدئولوژي لیبرال دموکراسی و برتري دولت هاي لیبرال؛ در پایان تاریخ هستند.
شیعه نیز منتظر ظهور مهدي موعود و تشکیل دولت جهانی وسیطره او برکّل جهان است.
📘 در این پژوهش چهار نظریه معطوف به آینده و دیدگاه شان در مورد آینده سیاست (دولت) بررسی خواهد شد.
🆔 @ashora_karbala
۱ آذر ۱۳۹۸