19.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸نبرد موشکی سپاه و اسرائیل از خاک سوریه که باعث عقب نشینی صهیونسیتها و منتهی به درخواست آتش بس توسط رژیم صهیونسیتی شد
صحبت های مرحوم سردار رستم قاسمی، از فرماندهان سابق نیروی قدس: در زمان نبرد های موشکی اسرائیل-ایران درکنار حاج قاسم بودم و وقتی که ما عملیات را شروع کردیم آسمان از نور موشکها روشن شده بود
🔹این عملیات موجب شد اسرائیل در پیامی از ما درخواست آتش بس کند؛ این اقدامات که دلیلی بر قدرتمند شدن ایران در خاورمیانه بود نتیجه فعالیت های مخلصانه حاج قاسم سلیمانی بود
🔹اما ابزاری که در این عملیات ها استفاده میکردیم، نتیجه تلاش بلند مدت شهید طهرانی مقدم و یارانش بود که باعث اقتدار در جمهوری اسلامی ایران شد.
🔴 رستم قاسمی درگذشت
مهندس رستم قاسمی وزیر سابق راه و شهرسازی و از یادگاران دوران دفاع مقدس، بعد از یک دوره تحمل بیماری درگذشت.
سال گذشته و چند ماه بعد از انتخاب مهندس قاسمی به وزارت، نشانههای بیماری در وی ظاهر شد اما او ضمن آغاز درمان، با تمام توان وظایف خود را دنبال میکرد، که متاسفانه از حدود دو ماه قبل بیماری ایشان تشدید شد.
وی از رئیسجمهور درخواست کرد با کنارهگیری او موافقت کند و پس از موافقت رئیسجمهور با استعفا، بلافاصله وارد فرآیند جدی درمان شد. متاسفانه پیشرفت بیماری سرطان بهگونهای بود که درمان افاقه نکرد و در نهایت امروز خانواده و همه دوستان و همرزمانش را در غم از دست دادن خود سوگوار کرد.
وی در مسئولیتهای متعدد قبلی در وزارت نفت، قرارگاه خاتمالانبیاء حضور داشت.
30.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟥 ویدیویی تکاندهنده از ماجرای خرید اسلحه در چند دقیقه
🔹 در ایام اخیر ماجرای کشته شدن عدهای از مردم بیگناه در شهرهای مختلف کشور مسئلهای بسیار تلخی بود؛ برخیها میگویند مگر اغتشاشگران اسلحه دارند که بتوانند کسی را بکشند
🔴شهادت یک مدافع امنیت در شیراز
🔹مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس از شهادت مدافع امنیت «اباذر رخ بخش» پس از تحمل جراحات حمله اغتشاشگران در حین انجام ماموریت خبر داد.
🔹«اباذر رخ بخش»، راننده پرتلاش دانشکده علوم پزشکی شیراز روز ۴ آبان و ساعاتی پس از حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) در بلوار شهید چمران شیراز بر اثر اصابت ضربات چاقو توسط اغتشاشگران مجروح شد.
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «وقتی با چاقو مامور را زدم، انگار مثل بازیها رفتم مرحله بعدی»
🔹محسن شکاری که امروز به دار مجازات آویخته شد، در خیابان ستارخان چه کرد؟
🔹شکاری: با چاقوی قصابیام که اسمش دانته بود، زدم. وقتی با چاقو مامور را زدم، انگار مثل بازیها رفتم مرحله بعدی
httpradioiranirموزیک.Mp3
62.4K
🔴 تقویم تاریخ یا تحریف تاریخ؟!!
دیروز صبح بعد از عمری دوباره برنامه تقویم تاریخ رادیو ایران را گوش کردم.
در کمال تعجب برای روز ۱۶ آذر ۱۳۳۲ فقط از اعتراض دانشجویان علیه سفر نیکسون معاون اول وقت رئیس جمهور آمریکا گفت و به حمله مسلحانه و وحشیانه ماموران حکومت پهلوی به دانشگاه و به شهادت رسیدن سه دانشجو در داخل دانشگاه هیچ اشاره ای نکرد!!
🔺واقعا در صداوسیما چه خبر است؟!!!!!
(صوت برنامه را برایتان گذاشتم تا خودتان قضاوت کنید) ...
#لبیک_یا_خامنه_ای
#برای_ایران
#نفوذ
✍"قاسم اکبری"