🔴 پیامدهای توافق ایران و آژانس
🔻 با وجود مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر توقف کامل نظارتهای فراپادمانی، ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی پس از سفر رافائلگروسی توافقی منعقد کردند که طبق آن، دادههای برخی از فعالیتهای برنامه هستهای ایران به مدت ۳ ماه ضبط شده و در صورت رفع تحریمها در اختیار آژانس قرار خواهد گرفت. پیامدهای این توافق را میتوان چنین برشمرد:
1️⃣ کاهش اعتبار تهدید
مهمترین بخش یک سیاست، اراده بر اِعمال آن است که حتی از اصل اِعمال آن مهمتر است. در صورتی که سیاستی اعلام شده ولی در عمل، خلاف آن اجرا گردد، بر اراده سیاسی بازیگر خدشه جدی وارد خواهد شد و تهدیدات آتی آن نیز فاقد اعتبار خواهد بود. تداوم بالقوه بازرسیها به صورت ضبطشده، اعتبار توقف کامل پروتکل الحاقی را خدشهدار میکند.
2️⃣ تنش در سطح داخلی
در شرایطی که نمایندگان مجلس بر توقف کامل نظارتهای فراپادمانی تأکید داشته و شورای نگهبان نیز آن را به قانون تبدیل کرده است، تغییراتی هر چند اندک در شیوه اجرا که خلاف روح اصلی قانون باشد، سیاست خارجی را بار دیگر به گروگان رقابتهای داخلی بدل ساخته و اعتبار صدای واحد در عرصه بیرونی را از بین میبرد.
3️⃣ افزایش اطمینان طرف مقابل
یکی از مهمترین پیامدهای توقف نظارتهای فراپادمانی برای آمریکا و اروپا، میتواند عدم قاطعیت آنان در مواجهه با برنامه هستهای باشد که سبب میشود وادار به تسریع در تصمیمگیری در خصوص برجام شوند ولی اکنون با ارائه مهلت ۳ ماهه، عملاً به نوعی اطمینان نسبی مبنی بر فقدان اراده کافی برای پیشبرد قابل توجه برنامه هستهای ایران دست یافتهاند که موجب خواهد شد، همچنان تحریمها را ادامه داده و با فرصت بیشتری به اتخاذ اقدامات مطلوبشان درباره ایران بپردازند.
🖌 به نظر میرسد با توجه به پیامدهای فوق، احتمال تأخیر در احیای برجام و تداوم تحریمها تا فاصله انتخابات ریاستجمهوری ایران و موکول کردن اتخاذ تصمیم به پس از انتخابات و استقرار دولت جدید افزایش خواهد یافت.
#مجموعه_فرهنگی_عاشورائیان
#شهر_دیزیچه
جهت عضویت در کانال 👇👇👇
@ashouraiyan_dizicheh
✅ یک آیه از قرآن
العنكبوت
وَلَيَحْمِلُنَّ أَثْقَالَهُمْ وَأَثْقَالًا مَّعَ أَثْقَالِهِمْ وَلَيُسْأَلُنَّ يَوْمَ الْقِيَامَةِ عَمَّا كَانُوا يَفْتَرُونَ
ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎً ﺑﺎﺭﻫﺎﻱ [ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ]ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺑﺎﺭﻫﺎﻱ ﺩﻳﮕﺮﻱ [ ﺍﺯ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﮔﻤﺮﺍﻫﺸﺎﻥ ﻛﺮﺩﻧﺪ ] ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺑﺎﺭﻫﺎﻱ ﺧﻮﺩ ﺣﻤﻞ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﻛﺮﺩ ، ﻭ ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ [ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﻭ ﻗﺮﺁﻥ ] ﺍﻓﺘﺮﺍ ﻣﻰ ﺑﺴﺘﻨﺪ ، ﺣﺘﻤﺎً ﺑﺎﺯﭘﺮﺳﻲ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ ،(١٣)
#مجموعه_فرهنگی_عاشورائیان
#شهر_دیزیچه
جهت عضویت در کانال 👇👇👇
@ashouraiyan_dizicheh
🔹شبکههای #مجازی در آخرالزمان و در هم آمیختگی خیر و شر!!
حجتالاسلام دکتر رحیم کارگر، مدیر گروه آیندهپژوهی پژوهشکده مهدویت:
🔻براساس روایات در #آخرالزمان شاهد دگرگونی منفی در زندگی کیفی انسان هستیم. به این معنا که این روایات به ما می گویند، اصالت زندگی انسان و اصالت زندگی #معنوی و فوق العاده انسان در خطر شدیدی است زیرا یک تحول منفی ضررش اول به خود بشر برمی گردد.
🔻ما در آخرالزمان شاهد جولان گسترده #شیطان خواهیم بود، در این راستا #ابزار، تکنیک ها و وسایل اغواکننده شیطان در آخرالزمان زیادتر است و انسان نباید این مساله را نادیده بگیرد.
🔻جای خیر و شر در دوران آخرالزمان با هم عوض می شود. مانند اینکه جای روز با شب عوض شود، در آخرالزمان بسیاری از مردم به سمت منکرات می روند. در حالی که فکر می کنند خیر است و جالب اینکه برایش توجیه نیز پیدا میکنند و برعکس این مساله نیز وجود دارد.
🔻هشدارهای روایات ما را آگاه کند که اگر این فضا به وجود آمد، نجات و #توبه بسیار سخت است و ما باید بدانیم که این فضا با چه وسیله و امکاناتی در چه برهه ای امکان تحقق بیشتر دارد.
🔻سؤال اصلی از سیاستمدارانی است که نقش اصلی در این زمینه دارند. اینکه آیا فعالیت ها و گسترده کردن کیفی و کمی فضاها و شبکه های مجازی برای پیوست #فرهنگی است، آیا شما و کاربران مسئولیت اقدامات خود را برعهده می گیرید، آیا پیوست های فرهنگی در جهت #منافع جمعی و دینی افراد است یا در جهت مطامع افراد؟
🔻مطالعه متن کامل در 👇
🔗 https://b2n.ir/t28938
#مجموعه_فرهنگی_عاشورائیان
#شهر_دیزیچه
جهت عضویت در کانال 👇👇👇
@ashouraiyan_dizicheh
✅ با کمک مردم عزیز شهر دیزیچه و با همت جوانان عاشورایی #یازدهمین مرحله از کمک های مومنانه به تعداد ۷۲ بسته به ارزش تقریبی ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان در بین نیازمندان توزیع شد
شما عزیزان میتوانید کمک های خود را از روشهای زیر هدیه دهید
1⃣ حساب ۳۰۱۳۷۰۰ قرض الحسنه شهید بهشتی شهر دیزیچه بنام مجموعه فرهنگی عاشورائیان شهر دیزیچه
2⃣ شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۴۷۱۷۷۲۴۴۳ بنام آقای مهدی دانشمند
3⃣ مراجعه حضوری به گالری عطر و ادکلن مهران (خیابان شهدا جنب امامزاده سلیمان)
#مجموعه_فرهنگی_عاشورائیان
#شهر_دیزیچه
جهت عضویت در کانال 👇👇👇
@ashouraiyan_dizicheh
در بسیاری از خانهها، #رسانه تعیین کنندۀ وقت خواب و بیداری است. بسیاری از سفرهها در مقابل رسانه پهن میشود.
رسانه گرمای عاطفی روابط را به شدت کم کرده است. ذهن بسیاری از بچهها به قدری گرم رسانه شده که از واقعیتهای اطراف و حتی نیازهای حقیقی خود غافل شدهاند.
استاد عباسی ولدی
#مجموعه_فرهنگی_عاشورائیان
#شهر_دیزیچه
جهت عضویت در کانال 👇👇👇
@ashouraiyan_dizicheh
شهید دکتر عبدالحمید دیالمه
#مجموعه_فرهنگی_عاشورائیان
#شهر_دیزیچه
جهت عضویت در کانال 👇👇👇
@ashouraiyan_dizicheh
#منطق_قران
🔴 #برجام| چرا به منطق قران عمل نشد؟ ؛ روان شناسی قرآن از کسانی که در برابر بدعهدی های مکرر دشمنان، واکنش قاطع نشان نمی دهند.
🔻 رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با اعضای مجلس خبرگان رهبری فرمودند: "وقتی آمریکا از برجام خارج شد و دیگران هم با او همراهی کردند، دستور قرآن این است که تو هم تعهد را رها کن. اما با این حال باز هم دولت محترم ما تعهدات را رها نکرد و به تدریج بخشی از آنها را کاهش داد."
اما چرا دولت، در برابر بدعهدی مکرر آمریکا و غرب، واکنش متقابل نشان نداد؟ با تامل در آیه ای از قرآن کریم پاسخ این سوال روشن خواهد شد.
🔻خداوند متعال در آیه ای از قرآن کریم، پس از توبیخ کسانی که در برابر بدعهدی های دشمن واکنش قاطع و عملی از خود نشان نمی دهند، «علت روانی» این عدم واکنش را نیز بیان می فرماید:
🔹«أَلا تُقاتِلُونَ قَوْماً نَكَثُوا أَيْمانَهُمْ وَ هَمُّوا بِإِخْراجِ الرَّسُولِ وَ هُمْ بَدَؤُكُمْ أَوَّلَ مَرَّةٍ أَتَخْشَوْنَهُمْ فَاللَّهُ أَحَقُّ أَنْ تَخْشَوْهُ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ؛ چرا با گروهى كه پيمانهاى خود را شكستند و تصميم به اخراج پيامبر(ص) گرفتند پيكار نمیكنيد؟ در حالى كه آنان نخستين بار (دشمنی و پیکار با شما را) آغاز كردند. آيا از آنان میترسيد؟ با اينكه خداوند سزاوارتر است كه از او بترسيد، اگر مؤمن هستيد.» (توبه: ۱۳)
🔹نکته مهم و ظریف در عبارت «أَتَخْشَوْنَهُمْ؛ آیا از آنان می ترسید؟» این است که خداوند در آن، از واژه «خوف» و مشتقات آن استفاده نکرد و نفرمود: «أتخافونهم»، بلکه از واژه و مشتقات «خشیة» استفاده نمود، تا روان شناسی دقیق تری از این افراد ارائه داده باشد.
🔹 «خشیة» به معنای «ترس» همراه با «تعظیم» و «علم» است (راغب اصفهانی) ؛ به عبارتی افزایش «علم به عظمت شیء مورد ترس»، تقریباً در دل انسان «نهادینه» شده است؛ که نتیجه طبیعی این نوع «ترس نهادینه شده» از یک فرد یا موجود، «کرنش» و «انفعال» در برابر اوست.
🔹با این توضیح، باید گفت طبق بیان دقیق این آیه شریفه، کسانی که در مقابل بدعهدی های مکرر دشمن، اقدام متناسب و قاطعی نمی نمایند و حتّی به دنبال مذاکرات و پیمان های مجدّد با دشمن هستند، افرادی هستند که دشمنان خدا را «بزرگ» و «قدرتمند» می دانند و ترس از عظمت دشمنان خدا در آنان «نهادینه» شده و «عبودیّت دشمنان خدا» در دلشان ریشه دوانده و درنتیجه با «احترام» در مقابل آنان، «کرنش» و «تعظیم» می کنند؛ و تا زمانیکه این «عبودیّت» پابرجاست، محال است اقدام قاطعی از سوی آنان صورت گیرد.
🖌 شبیر فیروزیان
#مجموعه_فرهنگی_عاشورائیان
#شهر_دیزیچه
جهت عضویت در کانال 👇👇👇
@ashouraiyan_dizicheh
✅ یک آیه از قرآن
العنكبوت
أَحَسِبَ النَّاسُ أَن يُتْرَكُوا أَن يَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا يُفْتَنُونَ
ﺁﻳﺎ ﻣﺮﺩم ﮔﻤﺎﻥ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ، ﻫﻤﻴﻦ ﻛﻪ ﺑﮕﻮﻳﻨﺪ : ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻳﻢ ، ﺭﻫﺎ ﻣﻰ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺁﻧﺎﻥ [ ﺑﻪ ﻭﺳﻴﻠﻪ ﺟﺎﻥ ، ﻣﺎﻝ ، ﺍﻭﻟﺎﺩ ﻭ ﺣﻮﺍﺩﺙ ] ﻣﻮﺭﺩ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﻤﻰ ﮔﻴﺮﻧﺪ ؟(٢)
#مجموعه_فرهنگی_عاشورائیان
#شهر_دیزیچه
جهت عضویت در کانال 👇👇👇
@ashouraiyan_dizicheh