#خوراک_لوبیا_چیتی_قارچ
برای هر نفر نصف پیمانه لوبیا در نظر بگیرید.
برای درست کردن خوراک لوبیا چیتی و قارچ ابتدا لوبیا چیتی را شستم و برای اینکه نفخ اون از بین بره، شب قبل لوبیا رو خیسوندم وچند بار آب اونو عوض کردم. عده ای از دوستان برای لعاب انداختن از سیب زمینی یا آرد استفاده می کنند ولی وقتی لوبیا خیس خورده وخوب پخته شده باشه، خودش لعاب میندازه ودیگه لازم به اضافه کردن آرد یا سیب زمینی نیست.
من از قبل لوبیا رو پخته و فریز کرده بودم..
موادلازم :
3 لیوان لوبیا چیتی پخته شده
2عدد پیاز خلال یا خرد شده
1 قاشق چای خوری از هر کدام (نمک وفلفل وپودر زنجبیل وزردچوبه)
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
5 تا 6 عدد قارچ اسلایس شده
1تا 2عدد آب لیمو تازه
آب جوش به میزان لازم
طرزتهیه :
در تابه روغن ریختم وپیاز رو اضافه وتفت دادم، سبک که شد ادویه جات و رب را اضافه وهمگی را یه تفت کوچیک دادم وبعد قارچ را اضافه وگذاشتم آب قارچ کشیده بشه ولوبیا رو به همراه آب جوش ریختم وزیر شعله رو کم کردم وگذاشتم که خوراک لوبیا پخته ولعاب بندازه ودرآخر هم آبلیمو را اضافه کردم وبعد نیم ساعت از رو حرارت برداشتم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستیل_خونگی
یه نکته بدون قالب هم می تونین توی یه ظرف بریزین و بعد برش بدین.
پودر ژله نصف بسته
پودر ژلاتین نصف ق غ (لوازم قنادی ها و سوپری ها دارند )
گلوکز 1 ق م (لوازم قنادی ها دارند . می تونین نریزین و حذف کنین ولی توی کشدار کردن موثره)
آب سرد یک سوم لیوان .
من از سه تا رنگ در واقع سه نوع پودر ژله استفاده کردم و همش رو نصف بسته از هر کدوم استفاده کردم . خواستین یه بسته و یه رنگ درست کنین همه مواد بالا رو دو برابر کنین .
من نصف پودر ژله لیمو سبز رنگ ، نصف پودر ژله انار قرمز رنگ و اون یکی هم پودر ژله کولا نوشابه هست که خیلی طعم پاستیل نوشابه های بیرونی شده بود .
پس هر کدوم رو جدا گانه درست کردم
نصف بسته پودر ژله هر رنگ که خواستین و پودر ژلاتین و آب سرد رو با هم داخل ظرفی ریختم و روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه و وقتی حل شد بهش گلوکز اضافه کردم و خوب هم زدم و بعد از حرارت از روی بخار کتری برداشتم .
قالب سیلیکونی توی این مورد خیلی خوبه راحت بیرون میاد ازش ولی اگه قالب های ریز پلاستیکی مثل قالب یخ هم میشه ولی در آوردن سخته ازش .
یه کم قالبم رو با روغن مایع چرب کردم و داخل قالب از مواد ریختم و توی فریزر حدود یه ربع تا 20 دقیقه قرار دادم و بعد به راحتی بیرون آوردم .
برای اینکه پاستیل ها هم بهم نچسبن کمی دستتون رو آغشته به روغن مایع بکنین و کمی به پاستیل ها رو توی دستتون بغلتونین .
این هم از پاستیل های رنگی و شکل های مختلف بنده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#رول_تست_صبحانه
اول یک عدد نان تست رو کناره هاشو با چاقو جدا میکنیم بعد با وردنه صافش میکنیم یه لایه شکلات صبحانه بعد کمی توت فرنگی خرد شده بعد رولش میکنیم, تو یه کاسه یه دونه تخم مرغ به همراه یک قاشق شیر رو قشنگ هم میزنیم بعد رولمون رو داخل کاسه میزاریم و به تخم مرغ و شیر آغشته میکنیم ,بعد داخل تابه ای که توش کره ریختیم سرخ میکنیم, بعد از سرخ شدن روی رول ها مخلوط شکر و دارچین رو میپاشیم.نوش جان 😉😋 من متاسفانه نان تست هام تازه نبودم خوب رول نشدن.بهتره از نان تست تازه استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_شکلاتی
(مناسب برای رویه و میان کیک)
کرم شکلاتی که برای رویه کیک و حتی ما بین کیک می تونید استفاده کنید کرم خوشمزه و عالی هستش☺😋 .
من نسبت کم درست کردم مواد رو هر چند برابر که دوست دارید می تونید بکنید دو برابر سه برابر و .... .
نشاسته ذرت 6 گرم (1 ق م)
آرد سفید 10 گرم ( 1 ق غ)
شیر نصف لیوان
شکر 40 گرم (حدودا 2 تا 3 ق غ) (البته این میزان رو به دلخواه نسبت به این که شیرین تر و یا تلخ تر دوست داشته باشید زیاد و کم می تونید بکنید .)
پودر کاکائو (2 ق غ ) (میزانش دل به خواهی )
کره 20 گرم
شکلات تخته ای مقداری
نشاسته رو با کمی آب سرد مخلوط کردم .
همه مواد رو جز کره داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم .
مدام روی حرارت هم زدم تا به غلظت فرنی برسه و کمی غلیظ بشه . آخر هم کره رو اضافه کردم و بعد از روی حرارت برداشته بشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آموزش پخت شامی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز خرد شده: 1/2 لیوان
سیر: 4 لوش
تخم مرغ هم زده: 2 عدد
آرد سخاری: 1 لیوان
نمک: کمی
فلفل: کمی
پودر ریحان: 1 قاشق
پودر پونه: 1 قاشق
پودر جعفری: 1 قاشق
فلفل قرمز
پنیر موزارلا
آرد: 2 لیوان
تخم مرغ: 4 عدد
آرد سخاری: 3 لیوان
گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش گوجه🍲🍅 .
مواد لازم:
سبزی آش: 0.5 کیلوگرم
گوجه فرنگی: 2 کیلوگرم
سیب زمینی: 2 عدد
سیر: 2 بوته
پیاز: 1 عدد
برنج نیم دانه: 1.5 لیوان
نخود: 3/4 لیوان
لوبیاچیتی: 2/3 لیوان
عدس: 1/2 لیوان
بلغورجو: 1/3 لیوان
ترشی آلوجنگلی: 1 قاشق غذاخوری
نعناع: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخود و لوبیاچیتی را از روز قبل داخل آب می ریزیم.
سیب زمینی ها را نگینی کوچک ریز می کنیم.نخود و لوبیاچیتی را جداگانه با چند لیوان آب می پزیم.داخل قابلمه، سبزی آش، بلغورجو، برنج، سیب زمینی و عدس را همراه با مقداری آب حدود یک ساعت می پزیم، بعد پخت مواد، لوبیاچیتی و نخود پخته شده را اضافه و هم می زنیم.گوجه فرنگی ها را برای دقایقی ابتدا داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ می ریزیم و پوست گوجه ها را می گیریم و نگینی ریز می کنیم و داخل آش به همراه آب جوش می ریزیم، بعد از حدود دو ساعت و جا افتادن آش، ترشی آلو و نمک را اضافه می کنیم.پیاز را نگینی ریز کرده و به همراه مقداری روغن تفت می دهیم، پس از کمی طلایی شدن پیازها سیر را اضافه و به همراه پیاز سرخ می کنیم، فلفل سیاه، زردچوبه و نعناع را ریخته و تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.
نکات:
مواد این آش برای هشت تا ده نفر کافی هست.
به جای ترشی آلوجنگلی از آبغوره می توانید استفاده کنید.
سبزی آش شامل جعفری، گشنیز، جعفری و اسفناج هست که به جای اسفناج از برگ چغندر هم می توانید استفاده کنید.
آش گوجه به علت داشتن بلغورجو و برنج لعاب زیادی می دهد و سفت می شود، به همین دلیل بعد له شدن گوجه ها به مقدار کافی آب جوش اضافه کنید.طعم آش گوجه به سیرداغ، پیازداغ و نعناع داغ آن هست در ریختن این مواد خساست به خرج ندهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛