حسام سالاری
🔴 وصایای پیامبر اکرم «صلی الله علیه و آله وسلم» به امیر المؤمنین «علیه السلام»⁉️ #بهداشت 8⃣2⃣1⃣ ي
➖زیارت امام حسین علیه السلام از روی اخلاص نه تفریح⁉️
✍شیخ الطائفه شیخ طوسی رضوان الله علیه از امام صادق علیه السلام نقل کرده که فرمود:
💠مَنْ زَارَ الْحُسَینَ مُحْتَسِباً لَا أَشِراً وَ لَا بَطِراً وَ لَا سُمْعَةً مُحِّصَتْ عَنْهُ ذُنُوبُهُ کمَا یمَضَّضُ الثَّوْبُ فِی الْمَاءِ فَلَا یبْقَی عَلَیهِ دَنَسٌ وَ یکتَبُ لَهُ بِکلِّ خُطْوَةٍ حَجَّةٌ وَ کلَّما رَفَعَ قَدَماً عُمْرَةٌ
🔰کسی که حسین (علیه السلام) را برای رضای خدا زیارت کند، نه برای خوش گذرانی و تفریح و نه به جهت کسب شهرت (و فخر فروشی)، گناهانش فرو میریزد، همان طور که لباس در آب شسته شده (و پاک میشود) و در نتیجه، هیچ آلودگی بر او باقی نمیماند و با هر گامی که بر زمین میگذارد، حجّی برایش نوشته میشود و با هر قدمی که برمی دارد، عمرهای برایش ثبت میشود.
📚تهذیب الاحکام جلد ۶،صفحه۴۴
🆔 @asi110132
حسام سالاری
➖زیارت امام حسین علیه السلام از روی اخلاص نه تفریح⁉️ ✍شیخ الطائفه شیخ طوسی رضوان الله علیه از امام
سخن گفتن و شرح ثواب زیارت امام حسین علیه السلام کاری بزرگ است که انسان های بزرگ عظمت آن را درک می کنند.
ما قطره های ناچیزی هستیم که باید دعا کنیم خداوند ما را به این دریای بی کران وصل کند.
16.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 موشن گرافیک| یادی از احیاگر و حافظ گنجینه حدیثی شیعه
مرحوم محمدباقر مجلسی معروف به علامه مجلسی در سال ۱۰۳۷ هجری قمری و در شهر اصفهان چشم به جهان گشود. در میان حدود ۲۰۰ جلد کتابی که علامه موفق به تالیف آن شد؛ از همه بیشتر؛ اثر ۱۱۰ جلدی بحارالانوار می درخشد.
🆔 @asi110132
➖چگونگی ورود اسراء آل الله علیهم السلام به شام😭
🛑عن زيد، عن أبيه عليه السّلام، أنّ سهل بن سعد قال: خرجت إلى بيت المقدس حتى توسطت الشام، فإذا أنا بمدينة مطردة الأنهار كثيرة الأشجار، قد علقوا الستور و الحجب و الديباج، و هم فرحون مستبشرون، و عندهم نساء يلعبن بالدفوف و الطبول، فقلت في نفسي: لعل لأهل الشام عيدا لا نعرفه نحن، فرأيت قوما يتحدثون، فقلت: يا هؤلاء! أ لكم بالشام عيد لا نعرفه نحن؟ قالوا: يا شيخ! نراك غريبا، فقلت: أنا سهل بن سعد، قد رأيت رسول اللّه صلّى اللّه عليه و آله و حملت حديثه، فقالوا: يا سهل! ما أعجبك السماء لا تمطر دما، و الأرض لا تخسف بأهلها، قلت: و لم ذاك؟ فقالوا: هذا رأس الحسين عترة رسول اللّه صلّى اللّه عليه و آله يهدى من أرض «العراق» إلى «الشام» ، و سيأتي الآن.
قلت: وا عجباه! يهدى رأس الحسين و الناس يفرحون، فمن أي باب يدخل؟ فأشاروا إلى باب، يقال له: «باب الساعات» ، فسرت نحو الباب، فبينما أنا هنالك، إذ جاءت الرايات يتلو بعضها بعضا، و إذا أنا بفارس بيده رمح منزوع السنان، و عليه رأس من أشبه الناس وجها برسول اللّه صلّى اللّه عليه و آله، و إذا بنسوة من ورائه على جمال بغير وطاء، فدنوت من إحداهن، فقلت لها: يا جارية! من أنت؟ فقالت: أنا سكينة بنت الحسين، فقلت لها: أ لك حاجة إليّ؟ فأنا سهل بن سعد، ممن رأى جدك و سمعت حديثه، قالت: يا سهل! قل لصاحب الرأس أن يتقدم بالرأس أمامنا حتى يشتغل الناس بالنظر إليه فلا ينظرون إلينا، فنحن حرم رسول اللّه.
قال: فدنوت من صاحب الرأس، و قلت له: هل لك أن تقضي حاجتي، و تأخذ مني أربعمائة دينار؟ قال: و ما هي؟ قلت: تقدم الرأس أمام الحرم، ففعل ذلك، و دفعت له ما وعدته،
🔰سهل بن سعد می گوید :
به سوى بیت المقدّس، روانه شدم و به شهرهاى شام رفتم.
در شهرى پُر آب و درخت دیدم که پارچه و پرده و دیبا آویخته اند و شاد و خوشحال اند و زنانى هم پیش آنان، دف و طبل مى زنند.
با خود گفتم : شاید شامیان، عیدى دارند که آن را نمى شناسیم.
دیدم مردمى سخن مى گویند.
گفتم : اى مردم! آیا شما در شام، عیدى دارید که ما آن را نمى شناسیم؟!
گفتند : اى پیرمرد! تو را غریبه مى بینیم؟
گفتم : من سهل بن سعد هستم.
پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله) را دیده ام و از او حدیث شنیده ام.
گفتند : اى سهل! آیا تعجّب نمى کنى که آسمان، خون نمى بارد و زمین، ساکنانش را فرو نمى برد؟
گفتم : چرا این گونه شود؟
گفتند : این، سر حسین(علیه السلام) از خاندان پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله) است که آن را از سرزمین عراق به شام، هدیه مى برند و اکنون مى رسد.
گفتم : شگفتا! سر حسین(علیه السلام) را به هدیه مى برند و مردم، خوشحالى مى کنند؟!
از کدام دروازه مى آورند؟
مردم به دروازه اى به نام «دروازه ساعات»، اشاره کردند.
به سوى آن رفتم و آنجا که بودم، پرچمهایى پى در پى می آمد و اسب سوارى را دیدم که به دستش نیزه سرشکسته اى بود و سرى بر آن بود که شبیه ترینِ صورتها به پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله) بود و در پى آن، زنانى سوار بر شتران بدون جهاز آمدند.
به یکى از آنها نزدیک شدم و به او گفتم :
اى دختر! تو کیستى؟
گفت : سَکینه دختر حسین(علیه السلام)!
به او گفتم: آیا درخواستى از من دارى؟
من، سهل بن سعد هستم که جدّت را دیده و از او حدیث شنیده ام.
سکینه گفت :
اى سهل! به حامل سر بگو که سر را جلوى ما ببرد تا مردم به دیدن او سرگرم شوند و به ما نگاه نکنند، که ما حرم پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله) هستیم.
سهل گفت :
به حامل سر، نزدیک شدم و به او گفتم :
آیا درخواستم را اجابت مى کنى تا در عوض، چهارصد دینار بگیرى؟
گفت : درخواستت چیست؟
گفتم : سر را جلوتر از اهل حرم، حرکت بده.
او نیز چنین کرد و من هم آنچه را وعده داده بودم، به او پرداختم.
📚: مقتل الحسین علیه السلام خوارزمی ج2ص68
#شام
🆔 @asi110132
حسام سالاری
➖چگونگی ورود اسراء آل الله علیهم السلام به شام😭 🛑عن زيد، عن أبيه عليه السّلام، أنّ سهل بن سعد قال:
#یادداشت
#سقیفه
✍از این جنایت صحبت کردن و از درک عظمت آن واقعا آسمان و زمین هم عاجزند.
هیچ امتی حتی اگر از راه پیامبرشان منحرف شدند با اولاد و اهل بیت آن پیامبر خیلی کمتر از این ها هم برخورد نکردند که بعد از رحلت رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم مدعیان مسلمانی با امامان از فرزندان او و زنان و خاندانش رفتار کردند.
در تمام ملت ها و امت ها به فرزندان پیامبران و یا حتی بزرگ زادگان احترام می کنند اما باعث بسی شگفتی شد و جهان و تاریخ متحیر ماند که در این امت فرزندان پیامبرشان را کشتند و زنان و کودکان آن ها را به اسارت بردند و ظلمی و هتک حرمتی نماند که انجام نداده باشند.
تمام این بلاها از سقیفه شروع شد،آری امام حسین علیه السلام روز سقیفه کشته شد،تفرقه واقعی بین امت اسلامی از سقیفه شروع شد.
در زیارت عاشورا میخوانیم 👇
فَلَعَنَ اللهُ اُمَّةً اَسَّسَتْ اَساسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَيْكُمْ اَهْلَ الْبَيْتِ، وَلَعَنَ اللهُ اُمَّةً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقامِكُمْ ، وَ اَزالَتْكُمْ عَنْ مَراتِبِكُمُ الَّتى رَتَّبَكُمُ اللهُ فيها.
پس خدا لعنت كند مردمى را كه ريختند شالوده ستم و بيدادگرى را بر شما خاندان، و خدا لعنت كند مردمى را كه كنار زدند شما را از مقام مخصوصتان و دور كردند شما را از آن مرتبه هايى كه خداوند آن رتبه ها را به شما داده بود.
آری اساس آن از سقیفه بود،به همین جهت است اول از آن بیزازیم و سپس مجریان حادثه کربلا از جمله یزید و ابن سعد و ابن زیاد و شمر را لعنت می کنیم.
➖میهمان سفره های از نور ⁉️
#فضیلت_زیارت_امام_حسین_علیه_السلام
✍ثقه جلیل القدر ابن قولویه قمی از امام صادق علیه السلام نقل کرده که فرمود:
💠مَنْ سَرَّهُ أَنْ یَکُونَ عَلَی مَوَائِدِ النُّورِ یَوْمَ الْقِیَامَةِ- فَلْیَکُنْ مِنْ زُوَّارِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ (علیه السلام)
کسی که دوست دارد روز قیامت بر سفره های نور بنشیند، پس باید از زائران حسین بن علی باشد.
📚کامل الزیارات باب ۵۰حدیث ۲
🆔 @asi110132
🔴وصایای پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم به امیر المؤمنین علیه السلام⁉️
#خیر
9⃣2⃣1⃣ یَا عَلِیُّ لَا خَیْرَ فِی الْقَوْلِ إِلَّا مَعَ الْفِعْلِ وَ لَا فِی الْمَنْظَرِ إِلَّا مَعَ الْمَخْبَرِ وَ لَا فِی الْمَالِ إِلَّا مَعَ الْجُودِ وَ لَا فِی الصِّدْقِ إِلَّا مَعَ الْوَفَاءِ وَ لَا فِی الْفِقْهِ إِلَّا مَعَ الْوَرَعِ وَ لَا فِی الصَّدَقَهِ إِلَّا مَعَ النِّیَّهِ وَ لَا فِی الْحَیَاهِ إِلَّا مَعَ الصِّحَّهِ وَ لَا فِی الْوَطَنِ إِلَّا مَعَ الْأَمْنِ وَ السُّرُورِ.
🔰 ای علی! خیری در گفتار نیست مگر آنکه همراه با عمل باشد و خیری در ظاهر نیست مگر اینکه با باطن همراه باشد، خیری در مال نیست مگر آنکه همراه با بخشش باشد، خیری در راستگویی نیست مگر آنکه همراه باوفا باشد، خیری در فهم عمیق نیست مگر آنکه همراه با پارسائی باشد، خیری در صدقه نیست مگر آنکه همراه با نیت [خیر] باشد، خیری در زندگی نیست مگر اینکه همراه با تندرستی باشد، خیری در وطن نیست مگر آنکه همراه با امنیت و شادی باشد.
📚رسائل شیخ صدوق،کتاب مواعظ ص۳۷۲
#حدیث
#وصایای_پیامبر_مهربانی_ها_صلی_الله_علیه_وآله
#کتاب_مواعظ
#اللّهُم_عَجّل_لِولیّکَ_الْفَرَج
🆔 @asi110132