4_5866326899952715327.mp3
2.31M
🌴 ترتیل و ترجمه صفحه 73 قرآن کریم
@asizadeh_khaharan
13.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطرات شنیده نشده از رئیسجمهور شهید
🔹بدون تعارف با همسر شهید رئیسی
@asizadeh_khaharan
🔰فراموشی همتی!
🔹کمی به عقب برگردیم و بنگریم دولت آقای روحانی در سال۹۲ شاخصهای اقتصادی را در چه وضعیتی تحویل گرفت و در چه شرایطی کار را به دولت بعدی در سال ۱۴۰۰ سپرد. اینکه آقای همتی از تورم ۴۰ درصدی و اوضاع نامساعد بورس در سال ۱۴۰۳ انتقاد کند، حرفی نیست؛ اما سخن اصلی آن است که در سال ۱۴۰۰ که او رئیس کل بانک مرکزی بود، چرا نمیگوید دولت را با تورم ۶۰ درصدی تحویل داده است. و حالا که دولت شهید مظلوم رئیسی با تلاش و اهتمام، ظرف سه سال تورم را از عدد بالای ۶۰ درصد به زیر ۴۰ درصد رسانده است، این در جای خود یک موفقیت و نشانه راه درستی است که پیموده شده است. هر چند تا نقطه مطلوب هنوز فاصله وجود دارد.
🔹در کشور ۵ بازار اصلی وجود دارد که معیشت و زندگی خانوادهها با آنها پیوند خورده است: بازار مسکن، بازار سرمایه، بازار خودرو، بازار ارز و بازار طلا؛ حالا به اجمال نگاه کنیم دستاورد آقای همتی و همکارانش در سال ۱۴۰۰ چه بوده که حالا چشمش را بر روی واقعیتها بسته و راه بیانصافی در پیش گرفته است.
🔹بازار مسکن: در سال ۹۲ مسکن مهر در سطح بالایی تقاضاهای کشور را پاسخ داده بود و جوانان بسیاری را صاحب خانه ساخته بود؛ اما در پایان سال۱۴۰۰ حدود ۴ میلیون واحد مسکونی کاهش پیدا کرد و این ناترازی به دولت بعد منتقل شد. وزیر مسکن آن دوره نیز گفته بود افتخار میکنم که مسکن مهر را افتتاح نکردم!
🔹بازار سرمایه: مردم با دعوت و تشویق دولت وقت، دار و ندار خود را در بازار بورس گذاشتند اما پس از مدتی دارایی آنها در جلوی چشم هایشان آب شد. در نتیجه دولت بعد یک بازار بورس ورشکسته را تحویل گرفت.
🔹بازار خودرو: در سال ۹۲ بازار خودروی کشور با همه مشکلاتش ۷۳۷هزار دستگاه خودرو در سال را تولید میکرد و عرضه از تقاضا فاصله بسیار زیادی گرفته بود. اما در سال ۱۳۹۹ تولید ضربه مهلکی خورد و قیمتهای خودرو نیز به چند برابر افزایش پیدا کرد.
🔹بازار ارز: در پایان دولت احمدینژاد قیمت ارز ۳۶۰۰ تومان بود؛ اما در پایان دولت روحانی ۷/۵برابر شد و قیمت دلار با روند افزایشی به عدد ۲۶۵۰۰ رسید.
🔹بازار طلا: در سال۹۷ و ۹۸ دولت وقت برای پاسخ به تقاضای طلا در جامعه ۶۰ تن طلای کشور را تبدیل به فرآورده کرد و قیمت طلا را از گرم ۱۱۹۰۰۰تومان در سال ۹۲ به بیش از یک میلیون تومان در ابتدای سال ۱۴۰۰ رساند.
🔹هم اکنون دقیقا همان افراد با همان خصلتهای فردی و جناحی به میدان سیاست بازگشتهاند. احتمالا روی فراموشی مردم نیز حساب ویژه باز کردهاند. این افراد و گروههای سیاسی ۵ بازار اصلی را با شرایط نسبتا نرمال و استاندار در سال ۹۲ تحویل گرفتند اما پس از ۸ سال در شرایط بحرانی اقتصاد کشور را به دولت پس از خود تحویل دادند. لذا ضروری است در تحلیل شرایط امروز باید به فرآيندي که پشت سر گذاشته شده نگاه کرد و نه صرفا به نقطهای که در آن قرار گرفتهایم. نقطه کنونی نیز به هیچ وجه مطلوب و در شأن مردم ایران نیست؛ اما مهم این است که از تجربیات تلخ و شیرین گذشته عبرت گرفته شده و راههای درست برای ادامه راه برگزيده شود.
✍🏼#عزیز_غضنفری
@asizadeh_khaharan
🔰افزایش نسبی تولد فرزندان سوم، چهارم و پنجم
رئیس موسسه تحقیقات جمعیتی کشور:
🔹براساس آمارها، تولد فرزند سوم، چهارم و پنجم و بیشتر در سال ۱۴۰۲ نسبت به دو سال اخیر افزایش نسبی داشته است.
🔹در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نرخ باروری در حدود ۱.۶ تثبیت شده است.
🔹تمام استانهای کشور کاهش میزان باروری کل را در سالهای اخیر تجربه کردهاند.
🔹طی یک دهه اخیر، موالید کشور، ۳۲ درصد یعنی بیش از ۵۱۰ هزار تولد کاهش داشته است.
@asizadeh_khaharan
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 چارچوبی برای مواجهه با دولت چهاردهم
🍃🌹🍃
🔻معمولا با شروع به کار هر دولتی، مجموعهای از مخالفتها و موافقتها علیه آن شکل میگیرد؛ این وضعیت نیز تا حد بسیار زیادی طبیعی به نظر میرسد و در گذشته نیز چنین بوده است. اما نکته اساسی که دلسوزان انقلاب اسلامی و علاقهمندان به منافع ملی کشور باید در آن تأمل کنند، شناخت وظیفه و عمل به آن است.
🔸به هر ترتیب انتخابات تمام شده و آقای مسعود پزشکیان با تمام ویژگیهای خاص خود و حامیان ایشان، رئیس جمهور ایران اسلامی هستند؛ مسئله مهم اما این است که اکنون مواجهه دلسوزان انقلاب با ایشان و دولت برآمده از انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم چگونه باید باشد؟
🔹عقلانیت و قواعد اخلاقی و دینی حکم میکند، ابتدای کار دولت چهاردهم بنا را باید بر همدلی و خوشبینی گذاشت؛ بویژه که خود رئیسجمهور محترم هم مدعی وفاق ملی هستند و صد البته در زمان فعلی برای نظام و انقلاب و نیز برای تحقق منافع ملی، وحدت و همدلی یک ضرورت اجتنابناپذیر به حساب میآید.
🔸با این توضیح آیا مواجهه دلسوزان انقلاب و نظام با دولت چهاردهم بر مبنای اعتماد و حمایت، به معنای آن است که آنان از اصول فکری و سیاسی خود عدول کردهاند؟ پر واضح است که چنین نیست. آیا وفاق و وحدت ما را مجاز کرده که دولت را نقد نکنیم و یا راه نقد و مطالبه را به بهانه وفاق ببندیم؟ باز پاسخ منفی است. نقد دلسوزانه و عالمانه بهترین کمک به دولت محسوب میشود.
🔺بایدها و نبایدهای نقد بر مبنای دلسوزی و روش کارشناسی با دولت چهاردهم:
1⃣ نبایدها:
-پرداختن به مسایل فرعی در نقد و بزرگنمایی موارد کوچک و جزئی در دولت؛
- ندادن زمان و فرصت و پیش داوری و قضاوت عجولانه؛
- نگاه صرفا سیاسی برای زمین خوردن حریف و نداشتن نگاه ملی و دلسوزانه در مطالبه گری و نقادی؛
- ورود به دامی که برخی ناآگاهان پهن کرده و از آن سود می برند؛
- ایجاد بهانه برای بسیاری از افرادی که مدعی نمیگذارند دولت کار کند.
2⃣ بایدها:
-صبر و حوصله و دادن زمان منطقی و معقول برای نمایان شدن عملکرد دولت؛
- نقد عالمانه و منصفانه و همراه با دلسوزی و گرفتار نشدن در جوسازی و تحریک احساسات و عواطف از طرف صاحبان رسانه؛
- تلاش برای ادامه و گسترش موضوع #وفاق_ملی و وحدت حول مسائل اصلی کشور و منافع ملی.
✍ محمدتقی احمدی
@asizadeh_khaharan
4_5868689711786100317.mp3
1.79M
🌴 ترتیل و ترجمه صفحه 74 قرآن کریم
@asizadeh_khaharan
12.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #امیرکبیر زمان از یادها نمی رود
@asizadeh_khaharan
موافقت رهبرمعظم انقلاب با کاهش سهم صندوق توسعهٔ ملی از درآمد نفت و گاز امسال
🔹شورایعالی هماهنگیِ اقتصادیِ سران قوا اعلام کرد که در پی پیشنهاد رئیسجمهور مبنی بر کاهش سهم صندوق توسعهٔ ملی به ۲۰ درصد در سال جاری، رهبر انقلاب با این پیشنهاد موافقت فرمودند.
🔹بر این اساس ۳۵۰ همت بهصورت قرض از صندوق توسعهٔ ملی به بودجهٔ عمرانی دولت اضافه شد. با این اصلاح، مشکل پرداخت دُیون گندمکاران و مسائل کامیونداران و تهیهٔ برخی اقلام دیگر حل شد.
🔸براساس مصوبهٔ نمایندگان مجلس در بخش اول بودجهٔ ۱۴۰۳ سهم صندوق توسعهٔ ملی از درآمد نفت و گاز ۴۰ درصد تعیین شده بود.
@asizadeh_khaharan
📸 ابلاغ پیام سید حسن نصرالله به عراقچی
🔹«سیدعبدالله صفیالدین» نماینده جنبش حزبالله لبنان در تهران، پیش از ظهر امروز (یکشنبه) با «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه دیدار کرد.
🔹نماینده حزبالله در این دیدار مراتب تبریک حجتالاسلام «سیدحسن نصرالله» دبیرکل و سایر مسئولان حزبالله را به عراقچی به مناسبت تصدی وزارت امور خارجه ابلاغ و برای وی آرزوی موفقیت کرد.
@asizadeh_khaharan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمایت از کالای ایرانی با پایان ممنوعیت واردات
🗣معاون صنایع عمومی وزارت صمت:
🔹برای کنترل واردات بی رویه و حمایت از تولید داخلی تعرفه های گمرکی افزایش می یابد.
🔸قانون ممنوع بودن واردات کالای مشابه تولید داخل تا پایان برنامه ششم تعیین شده بود و اکنون واردات این کالاها به استعلام از سامانه توانیران یا همان کارپوشه فنی نیاز ندارد.
@asizadeh_khaharan