سوء استفاده از اعتماد کشاورزان عضو اتاق اصناف کشاورزی
هفتمین اجلاس اتاق اصناف کشاورزی ایران به حد نصاب نرسید ولی برگزار شد
روز گذشته با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان تعاون روستایی دکتر فصاحت و همچنین بهزاد نسب مشاور وزیر و عدل طلب دبیر هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران هفتمین اجلاس اتاق اصناف کشاورزی بدون دستور جلسه تشکیل شد
گفتنی است این اجلاس در حالی به حد نصاب نرسیده است که بخش عمدهای از اعضای آن که روسای اتاق اصناف کشاورزی استانها میباشند به دلیل اتفاقات و تخلفات صورت گرفته در دو سال گذشته در ساختار اتاق اصناف کشاورزی ایران از سوی هیئت رئیسه ،مشاورین و رئیس این اتاق با عدم حضور خود به عنوان اعتراض به سیاستها غلط و فعالیتهای هیئت رئیسه و مشاورین این اتاق که برخی از آنها در شهرستان، استان و ساختار اتاق اصناف کشاورزی برابر قانون جایگاهی ندارند و غیرقانونی در اجلاس اتاق اصناف کشاورزی و به عنوان مشاور عالی و مدیر اجرایی این اتاق هنوز بر سمت خود باقی مانده اند که به آنها لقب هیئت رئیسهدر سایه را داده اند
نکته جالب توجه این است که با حضور نمایندگان دولت و وزارت جهاد کشاورزی چگونه اجلاسی که به حد نصاب نرسیده وبا کمتر از ۱۴ نفر از۳۵ عضو که ۳۲ استان کشور و ۳ عضو دولتی برگزار شده ، این اجلاس ادامه پیدا کرده و در رسانهها و تبلیغات عمومی اتاق اصناف کشاورزی ایران منتشر گشته که خلاف قانون میباشد چرا که این اجلاس به حد نصاب تشکیل نرسیده است
سوال ؟آیا دبیر هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران از قوانین برگزاری و حدنصاب اطلاعی ندارد یا اینکه در مقابل فرافکنی هیئت رئیسه، رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران و مشاورین عالی تحت فشار می باشد، آنچه که امروز کشاورزان عضو اتاق اصناف کشاورزی از سراسر کشور به آن معترض بوده و در نامههای مکتوب و رسمی خود به سوال از رئیس اتاق و هیئت رئیسه پرداختند و تاکنون همه آنها بدون پاسخ مانده است ،
دلیل سکوت دستگاههای نظارتی ،امنیتی و ناظر بر فعالیت اتاق اصناف کشاورزی ایران و همچنین هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران چیست؟؟
چرا در مقابل این تخلفات سکوت شده است ؟؟
گفتنی است اصرار این هیئت رئیسه و مشاورین و رئیس برای ایجاد سامانهای که مالکیت آن فردی و منافع آن برای فرد ، گروه و افراد خاص میباشد چیست ؟اخذ مبالغ نامتعارف از کشاورزان که حجم وحشت ناکی از خلق پول است و منافغ مالی پشت این سامانه برای کیست ؟؟و چرا برخلاف ماده ۲۶ آیین نامه عمل می شود، سند سازی خزانه دار را چرا کسی پیگیر نیست ،حساب رسی مالی صنف چرا انجام نشده است ؟
آیا دادستان تهران به عنوان مدعی العموم این سوال را از وزیر جهاد کشاورزی و هیئت عالی نظارت مینماید؟؟
لازم به ذکر است قاسم پیشور به عنوان رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران در حالی از سید جواد ساداتی نژاد وزیر وقت جهاد کشاورزی حکم ریاست اتاق را گرفت که تنها این حکم برای یک سال و مشروط به ایجاد ساختار جدید اتاق اصناف کشاورزی ایران بوده و همچنین شنیده شده که انتخاب ایشان در انتخابات ۱۴۰۰ در حالهای از ابهام و شبهه به مهندسی و تبانی در انتخابات همراه بوده و مطلعین از تبانی هتل المپیک از آن یاد میکنند
شنیدهها حاکی از آن است که این اتفاقات که در دو سال گذشته از سوی هیئت رئیسه رئیس اتاق و مشاورین عالی آن و همچنین مدیر اجرایی اتاق اصناف کشاورزی ایران رخ داده ثمره انتخابات فاقد اعتبار بوده است
در ادامه برخی از اتاقهای اصناف شهرستان و اتحادیههای صنفی خواستار رسیدگی به این موضوعات تا روشن شدن کامل موضوع شدهاند
چه کسی پاسخگوست؟؟
۲ اسفند ۱۴۰۲
۳ اسفند ۱۴۰۲
۳ اسفند ۱۴۰۲
ملت ایران پیروز بزرگ انتخابات
#ایران_قوی
#انتخابات
#ایران_مقتدر
#حضور_حداکثری
#مشارکت
#بسیج_جامعه_کشاورزی
#اتاق_اصناف_کشاورزی_سرخس
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
۳ اسفند ۱۴۰۲
🔹 شعار و روزشمار هفته منابع طبیعی و آبخیزداری سال ۱۴۰۲
🔹 منابع طبیعی، با مشارکت مردم، برای مردم
#منابع_طبیعی
#آبخیزداری
#مشارکت_مردم
#برای_مردم
۳ اسفند ۱۴۰۲
💢اثر مرکب
■کتاب اثر مرکب (The Compound Effect) نوشتهی دارن هاردی (Darren Hardy) است که آن را در سالهای ۲۰۱۰ – ۲۰۱۱ منتشر کرده است. تقریبا هر ناشری که در زمینهی کتابهای خودیاری و انگیزشی فعالیت میکرده، کتاب اثر مرکب را یک بار ترجمه کرده است. در اینجا خلاصهای از کتاب را مرور می کنیم.
□اثر مرکب چیست؟
انتخابهای کوچک و هوشمندانه اگر با پیوستگی و پایداری همراه باشند در طول زمان میتوانند تفاوتهای بنیادین ایجاد کنند و پاداشی بزرگ به همراه داشته باشند و از یک جا به بعد، خروجی آنها شتاب میگیرد و بهسرعت رشد میکند.
●تلاش
تلاش میتواند بخشی از نداشتههای ما را جبران کند. باید نداشتن تجربه، مهارت، هوش یا تواناییهای ذاتی را با تلاش زیاد و سختکوشیتان جبران کنید. اگر فردی به اندازهی کافی تلاش نکند، هیچ نوع تکنیک و روش دیگری نمیتواند برای پیشرفت و تغییر در زندگیاش مفید یا معجزهآفرین باشد.
○اثر موجی
اثر موجی یا Ripple Effect میگوید حوزههای مختلف در زندگی از یکدیگر مستقل نیستند و روی هم تأثیر میگذارند و این نکتهای است که ما معمولاً در تصمیمگیری و انتخابهایمان کمتر به آن توجه میکنیم. مثلا افزایش مصرف شیرینی شاید باعث شود که فرد بدخواب شود و صبح خسته از خواب بیدار شود و این خستگی باعث بدخُلقی شود و خُلق بد روی کیفیت فعالیتها در محیط کار تأثیر بگذارد و بازخوردهای منفی همکاران دردسرهای دیگری بسازد و نهایتا موج این اتفاقات خودش را به زندگی مشترک و برخورد با شریک عاطفی برساند. بنابراین عادتهای کوچک را نباید بهخاطر کوچک بودنشان کماهمیت در نظر بگیریم. اثر این عادتها نهتنها در طول زمان زیاد میشود، بلکه گسترهی آنها هم افزایش پیدا میکند و تأثیرشان روی زوایای متعدد زندگی پدیدار میشود.
■انتخابهای ناآگاهانه
بسیاری از انتخابهای ما ناآگاهانه هستند. ما معمولا در پی این هستیم که تصمیم بهتری بگیریم و انتخابهای بهتری داشته باشیم. اما شاید بسیاری از تصمیمهایی که قرار است به زندگی ما لطمه بزنند یا مانع موفقیتمان شوند، آنقدر ناخودآگاه گرفته شوند که اصلا متوجهشان نشویم. هر روشی که باعث شود تصمیمها و انتخابهای ما از سطح ناخودآگاه به لایهی آگاه ذهنمان برسند، میتواند مسیر ما را به سمت اهدافمان هموار کند.
□مفهوم شانس
شانس ترکیبی از آمادگی، نگرش، فرصت و اقدام است. در میان این چهار عامل، فرصت چیزی است که از اختیار ما خارج است و باید منتظر بنشینیم تا سر برسد. اما آمادگی وظیفهی ماست و باید برایش وقت بگذاریم. نگرش هم عاملی درونی است که خود ما در شکلگیریاش سهیم هستیم. طبیعتاً اقدام هم یک عمل آگاهانه و از سر اختیار است. بسیاری از افراد بدشانس یا به اندازهی کافی برای یادگیری و توسعه فردی تلاش نکردهاند، یا باورهای مناسب و کارآمد نداشتهاند و یا اینکه فرصت برایشان پیش آمده، اما در زمان مناسب دست به اقدام نزدهاند.
●مستندسازی و ثبت همهچیز
اگر قصد دارید عادتی را در خود تثبیت کنید یا رفتاری را در زندگیتان تغییر دهید، حتما هر چیزی را که به آن حوزه مربوط میشود بنویسید و ثبت کنید.
○جدیگرفتن عادتهای جایگزین
وقتی میخواهید عادت بدی را از زندگی خود حذف کنید، حتما بهفکر عادت جایگزین باشید. باید انرژی خود، وقت خود و توجه خود را صرف موضوع/ عادت/ رفتار دیگری کنید تا عادت قبلی بهتدریج بهدست فراموشی سپرده شود. مثلا اگر حس میکنید روزی سه ساعت برای شبکههای اجتماعی میگذارید بهجای اینکه مدام بگویید من باید این سه ساعت را کم کنم، به این سوال فکر کنید که "اگر سه ساعت اضافه در زندگی روزانهام بود، آن را به چه میگذراندم؟"
■مدیریت روابط
مدیریت روابط را میتوان به سه بخش تقسیم کرد: حذف، محدودیت و توسعه. باید کسانی را پیدا کنید که مناسب میدانید از اطراف شما حذف شوند. قرار نیست همه برای همیشه دوست و همراه ما باقی بمانند. شاید این کار سخت و تلخ باشد، اما برای موفقیت و دستیابی به اهداف زندگی ضروری است. افراد دیگری هم هستند که الزاما قرار نیست حذفشان کنیم، اما به نتیجه میرسیم که میشود روابط با آنها را محدود کرد. به تعبیر او، بعضیها دوست سهدقیقهای هستند. اما قرار نیست دوست سهساعته یا سهروزه باشند. میتوان وقتی بسیار محدود را به این گروه از افراد اختصاص داد. در سومین گروه، افرادی قرار میگیرند که باید روابط خود را با آنها توسعه دهیم و وقت بیشتری را با آنها بگذرانیم. هر کس، متوسط پنج نفری است که بیشترین وقت را با آنها میگذراند.
#اثر_مرکب
#توانمند_سازی
#سازمان_یادگیرنده
#اتاق_اصناف_کشاورزی_ایران
#تغییر_در_راه_هست
۴ اسفند ۱۴۰۲