هدایت شده از تنهامسیرآرامش 💞
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷🌸🧒🏻👦🏻
🎥نماهنگ اربعــین دههنــودیها❤️
🔸پیادهروی کودکان در مسیر کربلا
📱تصویر و تدوین (موبایلی): مهدی حامدی
#پیادهرویاربعین
#ادب
@khaaneh_adab
@tanhamasirmedia
┄┅─✵💝✵─┅┄
الهـــی
به نام تو که
بی نیازترین تنهایی...
با تکیه بر
لطف و مهربانی ات
روزمان را آغاز می کنیم:
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
سلاااام
الهی به امیدتو
صبحتون بخیر💖
@asraredarun
┄┅─✵💝✵─┅┄
┄✦۞✦✺﷽✺✦۞✦┄
#احادیث_حسینی
✨امام صادق (ع) فرمودند:
هر كس كه خدا خير خواه او باشد محبت حسين (ع) و زيارتش را در دل او مىاندازد و هر كس كه خدا بدخواه او باشد كينه و خشم حسين (ع) و خشم زيارتش را در دل او مىاندازد.✨
@asraredarun
┄✦۞✦✺💔✺✦۞✦┄
#سلام_امام_زمانم 💚
مثل خورشید کهاز رویتو رخصتگیرد
با سـلامـی به شـما روز خـود آغاز کنـم
الســلام ای پســـر فاطمـه عادت کـردم
صبحـها چشـم دلـم رو به شمـا باز کنم
#امید_غریبان_تنها_کجایی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@asraredarun
❀🍃✿🍃❀ ❀🍃✿🍃❀
هدایت شده از علیرضا پناهیان
8.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 ما معترضیم!
🔻 کی مَعجر از سر بچههای علی(ع) برداشته؟
💠 این یک چیزی فراتر از عزاداری است... یک اعتراض نتیجهبخش است..
#اربعین #تصویری
@Panahian_ir
گاهی؛ ریشه رفتار ناهنجارِ فرزند شما،
روش تربیتی اشتباهِ شماست!
قبل از اقدام به تنبیه اشتباهات تربیتی خود را بشناسید و مرتفع کنید.
گاهی مقصر اصلی،خودتانید
#تربیت_فرزند
@asraredarun
کودکانی که بیشتر حضور فیزیکی پدران خود را احساس میکنند،از آستانهی تحمل استرس،توانایی حل مسئله، مدیریت احساسات ومهارتهای اجتماعی بالاتری برخوردارند.
همچنین این کودکان در سنین نوجوانی و بزرگ سالی، از شادی و نشاط بیشتری بهره مند خواهند شد.
یادمان نرود زبان ارتباط با کودکان بازی است اگر بازی سازنده بلد نباشیم یعنی ندانیم با چه روشی و چگونه با آنها بازی کنیم آنها به جبر روانیشان ما را وارد بازی خواهند کرد که به آن بازی مخرب می گوییم.
لجبازی، غر زدن، بهانه گیری و غیره از جمله بازی های مخربند.
کارهای نه چندان بد بچه ها را نبینید. این قدر اصرار نکنید که اشتباه بچه ها را ببینید. اجازه بدید که اشتباه کنند. مگر خود ما اشتباه نمی کنیم؟ یکی از بزرگترین مسائل جوانان امروز این است که به خودشان اجازه ی اشتباه نمی دهند و با کوچکترین اشتباه داغون می شوند. همه ی ما اشتباه می کنیم اما مهم واکنش بعد از انجام آن است. بعد از هر اشتباه چه بلایی سر خودتان می آورید؟چون به شما اجازه ی اشتباه کردن داده نشده ولی شما به بچه هایتان اجازه ی اشتباه بدهید، حتی بارها و حتی نبینید.
کودک سهل انگاری می کند کمی تأمل کنیم، سریع نیش نزنیم. ما دائماً نگران این هستیم که نکنه بچه عادت کنه چون می خواهیم یک موجود بی عیب و نقص تربیت کنیم. مگر همه ی ما و شما بی عیب و نقص هستیم؟ مشکل از این جا شروع می شود که ما بهترین را می خواهیم، فرزند ما نباید کوچکترین اشتباهی بکند.
چرا از عادت شدن می ترسیم؟ چون ما یک پیش فرض هایی کاملاً ذهنی برای خودمان می گذاریم که بعد این پیش فرض ها مانع می شوند که عامل شویم. دائم در حال این پرسش هستیم که "اگر این کارها رو کردم و او بدعادت شد، بعدش چی؟" تا به حال یک نفر را ندیدم که بیاید و بگوید: کارهایی که توی کلاس گفتید را انجام دادم و بچه ام به آن ها عادت کرد. در جلسه ای مادری تعریف می کرد، روزی که برای مشاوره پیش سلطانی آمدم زندگی ام جهنم بود چون از پی پی بچه بدم می آمد و من و فرزندم به خاطر نظافت تحت فشار بودیم، تنها چیزی که من از سلطانی یاد گرفتم این بود که بابا پی پی چیز خیلی بدی نیست و حتی میشه با آن بازی کرد، از وقتی این مسئله را رها کردم زندگیم بهشت شد حالا هم فرزندم هرکاری می کنه با خودم می گم از پی پی که بدتر نیست بذار بکنه! خب بچه ام هم حالش خوب است.