🌷 نامه حضرت آیتالله خامنهای به فرمانده لشکر ۹۲ زرهی اهواز برای عملیات آزادسازی سوسنگرد
✏️ متن نامه به شرح زیر است:
✏️ شب دوشنبه ۵۹/۸/۲۶ ساعت ۰۱:۱۰
سرکار سرهنگ قاسمی فرمانده لشکر ۹۲ زرهی اهواز
✏️ با سلام
شنیدم تیمسار ظهیرنژاد به شما تلفن کردهاند که تیپ ۲ فردا وارد عمل نشود مگر بنا به امر. و منظورشان امر آقای رئیسجمهور است. من این عدول از تصمیم عصر را قابل توجیه نمیدانم. این بهمعنای تعطیل یا به ناکامی کشاندن عملیات فردا است.
✏️ استعداد دشمن چنان است که آن دو گروهان پیاده یارای کار درستی در برابر آن ندارند و اگر تیپ وارد عمل نشود در حقیقت تک انجام نگرفته است. صبح اگر برای تصمیم نهائی بخواهیم منتظر آمدن تیمسار ظهیرنژاد بمانیم وقت خواهد گذشت. جوانان ما در سوسنگرد حداکثر تا صبح مقاومت خواهند کرد و صبح زود اگر ما قدری بار دشمن را سبک نکنیم همه نابود خواهند شد و شهر کاملاً سقوط خواهد کرد.
✏️ خلاصه اینکه به نظر و تشخیص ما کار باید به همان روال که عصر صحبت شد پیش برود و تیپ آماده باشد که صبح وارد عمل شود. در غیر این صورت مسئولیت سقوط سوسنگرد با هر کسی است که از این تصمیم عدول کرده است.
سیدعلی خامنهای
🗓 ۲۶آبان، سالروز آزادسازی سوسنگرد
🌷 ۲۷ آبان ماه سال ۱۳۶۳ - سالروز شهادت مهدی زین الدین، فرمانده لشکر علی بن ابی طالب (ع)
📷 تصویر فوق ساعاتی پس از شهادت جانسوز مهدی زین الدین
فرمانده دلاور لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب (ع) در سردشت گرفته شده است.
🔰 در ۲۷ آبان ماه سال ۱۳۶۳ سردار شهید مهدی زین الدین به همراه برادرش شهید #مجید_زین_الدین در حال برگشت از کرمانشاه (باختران) به سوی مقر لشکر ۱۷ [در آن مقطع لشکر ۱۷ در حال تدارکات برای عملیاتی در غرب بود] حوالی غروب در جاده #سردشت - #دارساوین مورد تهاجم و کمین گروهکهای ضدانقلاب قرار گرفت و بعد از مقاومتی عاشورایی و طولانی با بدنی مجروح و زخمی به مقام والای شهادت رسیدند.
🔸ضدانقلاب قصد داشت پس از به شهادت رساندن زین الدین، سر او را بریده و به غنیمت ببرد اما با مقاومت وی که تا حوالی صبح ادامه داشت، دشمن ناکام ماند. نیروهای خودی به محض اطلاع در منطقه درگیری حاضر شده و پیکر غرقه به خون شهیدزین الدین و برادرش را به سردشت انتقال دادند.
۲۷ آبان سالروز شهادت
دسته گلهای محمدی شهر قم ؛
برادران شهید مهدی و مجید زینالدین گرامیباد.
#روحشانشادباصلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یگان غواص لشگر مقدس امام حسین (ع) بفرماندهی شهید حسین خرازی در عملیات کربلای چهار نیز در قالب ۶گردان شامل نیروهای آموزش دیده آبی-خاکی در زیر آتش شدید دشمن وارد عملیات شدند. آنها موفق بتصرف جزیره ام الرصاص شدند اما بدلیل عدم الحاق با دیگر یگانها و نیز بمباران و آتشباری بی امان عراقی ها در پایان روز دوم عملیات، بنا بدستور قرارگاه به عقب بازگشتند. در این کارزار تعدادی از رزمندگان غواص لشگر به شهادت رسیدند.
عملیات کربلای چهار-دیماه ۱۳۶۵
شهید خرازی در یک سخنرانی حماسی خطاب به رزمنده ها گفت:
ما آمدیم از اسلام دفاع کنیم اگر چه همه ما شهید شویم، ما نیامده ایم پیروز شویم، ما آمده ایم به تکلیف عمل کنیم
🕊🕊 علمدار لشگر امام حسین(ع) خود در عملیات بعدی (کربلای پنج) در تاریخ ۱۳۶۵/۱۲/۸ در شلمچه بال در بال ملائکه گشود و ملکوت اعلی پرکشید🌷
▫️💦▫️💦▫️💦▫️💦▫️
🎥 👆ساعاتی قبل از عملیات کربلای چهار - ۳دی ۶۵
آخرین دیدار شهید خرازی، علمدار لشگر امام حسین (ع)با نیروهای غواص گردان حضرت یونس
🌓آنها قرارست تاساعاتی دیگر در دل تاریکی شب، به آب بزنند💦