سال ۱۳۵۹؛ مدیران مجلس اول
🔹انتخابات اولین دوره مجلس، پس از انقلاب که مرحله اول آن در ۲۴ اسفند ۱۳۵۸ شمسی و مرحله دوم آن در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۵۹، برگزار گردید و در تاریخ ۷ خرداد ۱۳۵۹ شمسی، اولین جلسه مجلس اول برگزار گردید. رئیس سنی مجلس اول در ابتدا با یدالله سحابی بود و نایب رئیس اول مهندس مهدی بازرگان بود.
🔹بالا از راست: منوچهر متکی، علی قائمی امیری، حسینی برمایی، سیدزاده، بشارتی، کتیرایی پایین از راست: اسدالله بیات، محمد یزدی، هاشمی رفسنجانی، موسوی خوئینی ها، مرتضی الویری
@Asre_Majles
سخنگوی ستاد انتخابات: فعلا ۶ نفر برای انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کردهاند
🔹تاکنون محمدرضا صباغیان، مصطفی کواکبیان، عباس مقتدایی، قدرتعلی حشمتیان، سعید جلیلی و علی لاریجانی ثبتنام قطعی کردهاند.
🔹توصیه میکنیم داوطلبان دارای شرایط حتما در یکی دو روز اول ثبتنام کنند؛ چون روزهای انتهایی شلوغ است و با ازدحام مواجه خواهند شد.
@Asre_Majles
پاسخ منفی قالیباف به دعوت ۱۷۰ نماینده برای شرکت در انتخابات تا این لحظه
🔹عبدالرضا مصری نماینده مجلس دوازدهم و نایب رییس مجلس یازدهم گفت که با وجود دعوت بیش از ۱۷۰ نفر از نمایندگان مجلس از محمد باقر قالیباف، ایشان همچنان پاسخ مثبتی به نامزدی در انتخابات نداده است.
🔹عبدالرضا مصری نماینده مردم کرمانشاه در گفت و گویی متذکر شد: نمایندگان مجلس و جمعی از بیرون مجلس از آقای قالیباف خواستیم که به دلیل شرایط خاص کشور، نامزد انتخابات ریاست جمهوری شوند ولی ایشان تا کنون به این دعوت پاسخ نگفته اند.
🔹وی در ادامه تصریح کرد: دولت آینده باید بتواند در رویکرد و نگرش، استمرار دولت شهید رییسی باشد. برای رسیدن به چنین هدفی نیاز به رییس جمهوری قوی و فعال و جهادی و ولایی داریم که این ویژگی ها در دکتر قالیباف متعین است. این تعداد امضای نمایندگان نشان دهنده این است که نمایندگان مردم، ایشان را برای ادامه این مسیر و تدبیر امور اجرایی مناسب می دانند.
🔹مصری در پایان گفت: ما فکر می کنیم آقای قالیباف با ایمان و تجربه و تبعیت اش از حضرت آقا می تواند دولتی انقلابی و کارآمد و ولایی تشکیل دهد و بر همین مبنا با توجه به محدودیت زمان، همچنان خواست خود را پی گیری می کنیم گرچه تا کنون موفق به تغییر نظر ایشان نشده ایم.
@Asre_Majles
واکنش توئیتری رییس مجلس ایران به ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
رئیس مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی توئیتر خود خطاب به رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که در واکنشی به متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاههای آمریکا مدعی شده بود اگر آیت الله را راضی کرده اید، آمریکا را از دست داده اید نوشت:
🔹«آیا زندهزنده سوزاندن کودکان در چادرها آمریکا را «برنده» میکند؟
🔹دانشجویان در سمت درست تاریخ ایستادهاند و حامیان نسلکشی نگران این موضوع هستند.»
@Asre_Majles
کدام سیاستمدار آمد؟
امروز چهاردهم خرداد، اسحاق جهانگیری، محمد باقر قالیباف، محمد رویانیان، الیاس نادران، مهرداد بذر پاش، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، مصطفی پور محمدی، حسن سبحانی، حسن کامران، سید قاسم جاسمی، حمیده زرآبادی ، عباس آخوندی، احمد اکبری، محمد ناظمی اردکانی، علیرضا ورناصری قند علی، حمید کریمی، وحید جلال زاده ،اردشیر مطهری، محمدرضا اسکندری، علی آذری، محمد وحدتی، حسین گروسی، حسن نوروزی، محمد علی وکیلی، مهدی شیخ، محسن کوهکن، شمس الدین حسینی، اصغر سلیمی، محمد مهدی زاهدی، علیرضا افشار، محمد حسن نامی، سید علی حسینی، داوود منظور، ابراهیم عزیزی، علی وقفچی، احمد موسوی، اکبر نیکزاد، عبدالرحیم بهاروند، ضرغام صادقی، هاجر چنارانی، صولت مرتضوی،علی نیکزاد، رفعت بیات، در روز پنجم انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کردند.
🔹تک جمله های روز
▫️اسحاق جهانگیری: من اصلاحطلبم، ولى ملى فكر میکنم/شرایط امروز کشور رضایت بخش نیست / نتوانسته ایم توسعه و رشد ایجاد کنیم
▫️محمد باقر قالیباف: امروز نگران آینده کشور هستیم/ چه کسی در این شرایط می تواند مسئولیت به سرانجام رساندن کارها را بپذیرد؟
▫️ مهرداد بذرپاش: «دولت پیشرفت» تمامکنندهی ناتمامهای رئیسجمهور شهید است
▫️عباس آخوندی: نگران ایرانم؛ فرقهای از سر جهل و عناد، چهارطرف این سرزمین را بستهاند و آن را تبدیل به قلعهای محصور کرده اند / میآیم تا رفع تحریمها را پیش برم
▫️علی نیکزاد: به دنبال مهندسی نرم در تعامل با مردم و مهندسی سخت در برخورد با فساد و بحران معیشت و رفع تحریم در کمترین زمان ممکن هستم.
▫️صولت مرتضوی: دولت سیزدهم توانست موتور اقتصاد ایران را به حرکت درآورد
▫️محمد رویانیان: من به دنبال ايجاد ايرانى قوى، ملتى قوى با فرهنگى قوى با اقتصاد پايدار هستم
▫️احمد اکبری: همه اعضای کابینه دولت رئیسی را نگه میدارم
▫️حمیده زرآبادی: آزادی زندانیهای سیاسی از جمله برنامههایم است
▫️الیاس نادران: پرداخت یارانه جز پولپاشی چیزی نداشت
▫️امیرحسین قاضی زاده هاشمی: اگر لایق باشم دولتم را ادامه دولت شهید رئیسی میدانم
▫️داوود منظور، رئیس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به اینکه نماینده دولت سیزدهم هستید گفت: انشالله
▫️محمد رضا اسکندری با سرعت بالا از جایگاه خبرنگاران رد شد، در واکنش به این سرعت او، خبرنگاران گفتند احمدینژاد ۴۵ دقیقه مقابل خبرنگاران ایستاده بود، اسکندری در پاسخ گفت: او احمدینژاد است.
@Asre_Majles
🔹 اولین تصاویر از شورای نگهبان درحال بررسی صلاحیت کاندیداها
@Asre_Majles
اولین اشتباه قالیباف؟!
علی نیکزاد به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری انتخاب شد.
#انتخابات
@Entekhabat
فردا اسامی اعضای کمیسیونهای تخصصی مجلس اعلام میشود
🔹سخنگوی هیئت رئیسه مجلس:
🔹نمایندگان معترض 24 ساعت فرصت اعتراض دارند. در نهایت در جلسه بعدی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و روسای شعب تکلیف اعضای کمیسیونهای تخصصی مجلس دوازدهم مشخص میشود.
🔹در روزهای گذشته اعضای کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی مشخص شدند.
🔹فارس
@Asre_Majles
بهارستان در سودای پاستور
🔹در میان ثبتنامکنندگان، بخش قابل توجهی از نمایندگان کنونی یا ادوار مجلس بودند. جالبتر آنکه بودند نمایندگانی که در حوزه انتخابیه خود رای نیاورده اما اقدام به ثبتنام برای ریاستجمهوری کردند. ورود آنها به عرصه ثبتنام برای انتخابات ریاستجمهوری مورد تحلیل کارشناسان حوزه سیاست قرار گرفت.
🔹برخی از آنها بر این باورند که نمایندگان ادوار برای آنکه از اذهان پاک نشوند در این انتخابات ثبتنام کردند و نمایندگان این دوره مجلس نیز برای حک کردن یک ثبتنام ریاستجمهوری در کارنامه خود اقدام به کاندیداتوری کردهاند. برخی دیگر بر این عقیدهاند رد، تایید یا عدم احراز صلاحیتهای گسترده در انتخابات، با حضور این نمایندگان کمرنگ شده و حساسیت و واکنش به رد یا عدم احراز صلاحیت افرادی مانند علی لاریجانی رئیس سه دوره مجلس پس از انقلاب را کاهش دهد.
@Asre_Majles
🔴 سازمان بهداشت جهانی:
کمردرد بدون نیاز به جراحی درمان میشود!
🔵روشی به تازگی کشف شده که با استفاده از پلاتینر تراپی امواج کِلاکْ پالْس میتونه کمردردت رو (در منزل ) درمان کنه !
• با پر کردن این پرسشنامه ، همین امروز مشاوره رایگان و تخصصی درمان کمردرد دیافت کن✅
همین الان وارد شو و پرسشنامه رو پر کن 👇🏻
https://medianashop.com/Landing/Intdbl/PL84?utm_medium=asrefori&utm_term=0330tele
اقدام خصمانه دولت کانادا علیه سپاه پاسداران مغایر با قوانین بین المللی است/ مجلس اقدام متقابل و قاطع نشان خواهد داد
👤علاء الدین بروجردی نماینده مردم لارستان، ضمن محکومیت اقدام خصمانه دولت کانادا علیه سپاه پاسداران، این اقدام را غیرمنطقی و غیرقانونی و مغایر با قوانین و مقررات بین المللی دانست و گفت:
🔹هیچ کشوری نمی تواند نیروهای مسلح رسمی یک کشور را گروه تروریستی اعلام کند.
🔹سپاه برکات زیادی را برای کشور داشته و به هیچ وجه اجازه اختلال در امنیت و آرامش مردم را به هیچ کشوری نداده است.
🔹ملت ایران جواب این اقدام خصمانه را قاطعانه می دهند و مجلس هم با حمایت همه جانبه از این شجره طیبه اقدام متقابل و قاطع نشان خواهد داد.
@Asre_Majles
مهم ترین پیامد مناظره سوم: تثبیت رقابت قالیباف و پزشکیان
✍دکتر رحمان قهرمانپور، تحليلگر #انتخابات؛
مناظره سوم هم نتوانست روند رقابت نزدیک را تغییر دهد. سومین مناظره تلویزیونی که درباره فرهنگ و جامعه بود به مراتب خستهکنندهتر بود. اگر حملات زاکانی به پزشکیان هم نبود و قالیباف از مخالفتش با فیلترینگ سخن نمیگفت، مناظره بیشتر شبیه کلاس انشا و فلسفه هنر بود.
🟠جلیلی هر چه بیشتر در نقش یک کارشناس فرهنگی انقلابی فرو رفت و از بازتولید تصویر یک رئیسجمهور بازماند. پزشکیان موضع اخلاقی خود را حفظ کرد، اما نتوانست یک آن یا لحظه درخشان در مناظره ایجاد کند.
🔹حوزه فرهنگی مثل حوزه سیاست خارجی جایی است که اصلاحطلبان در آن موقعیت خوبی دارند و پزشکیان میتوانست از این موقعیت برای برنده شدن در مناظره استفاده کند. اما چنین نشد و حملات بیپروا و تا حدی نامتعارف زاکانی هم باعث شد عصبانی شود.
🔻قالیباف در ادامه مسیر دو مناظره قبلی سبد رای خود را هم بین حزباللهیها و هم آرای مردد حفظ کرد. صریح از رفع فیلترینگ دفاع کرد و موضع مبهمی نگرفت. از عملکرد خود در شهرداری در ساخت زیربناهای فرهنگی هم دفاع کرد.
زاکانی با دور شدن از مسیر دو مناظره قبلی و حملات بیدلیل به پزشکیان و دولت روحانی که برای رایدهنده مردد غیرقابل فهم بود، به دورتر شدن هر چه بیشتر خودش از رقابت اصلی کمک کرد. با ادامه این روند او در مناظره چهارم مثل قاضیزاده از دور رقابت اصلی حذف میشود. او در دو مناظره مسیر برندسازی برای خودش را در پیش گرفته بود، اما در مناظره سوم مسیر خود را به وضوح عوض کرد.
🔸 اما پورمحمدی هنوز در کورس رقابت است و حرفهای او برای رایدهنده مردد جذاب است. اما او هم فاصله زیادی از رقابت اصلی دارد. به نظرم مهمترین پیامد مناظره دیروز تثبیت رقابت اصلی میان قالیباف و پزشکیان و تبدیل جلیلی به نامزد سوم است.
بر اساس نظریه بازیها و محاسبات ریاضی نامزد سوم در یک رقابت چند قطبی نمیتواند متوازن با دو نامزد دیگر برخورد کند و لاجرم به سمت تخریب بیشتر یکی از آنها و تقویت دیگری حرکت میکند. چون گفتمان و سبد رای جلیلی در تقابل با اصلاحطلبی است، بنابراین میتوان گفت تمرکز او بر سبد رای اصولگرایان ارتدوکس به نفع قالیباف است، اما باید در نظر داشت که رشد رای قالیباف به دلیل تخریب زیاد او در گذشته کندتر از پزشکیان است. زیرا پزشکیان هم نامزد چالشگر وضع موجود است و هم تخریب نشده است. بنابراین در رقابت بهصورت طبیعی موقعیت بهتری نسبت به قالیباف دارد.
🔹اما مشکلش این است که بخشی از پایگاه رای او در میان طبقه متوسط شهری است که از نظر سیاسی به راحتی و به سرعت نمیتوان او را قانع کرد از نظر خود برگردد و رای بدهد و در مرحله بعد حتما به پزشکیان هم رای بدهد. از طرف دیگر قالیباف با ادامه رقابت به شکل فعلی میتواند از دو مزیت نسبی خود یعنی سابقه و کارنامه و نیز مشهورتر بودن در میان رایدهندگان مردد مخصوصا در شهرهای دور استفاده کند. این دو مزیت به خودی خود موثر واقع نمیشوند و کمپین باید آنها را موثر کند.
اما مزیت اصلاحطلبان هم در مهارت و تجربهای است که در فعالیتهای انتخاباتی در جامعه دارند. آنها ناامید از دو قطبی کردن فضای انتخابات در مناظرههای تلویزیونی به دنبال آن هستند که از امروز شبکهها و نیروهای خود را در سراسر کشور فعال کنند تا بتوانند یک موج زیرین به نفع پزشکیان درست کنند.
🔻جامعهشناسی انتخابات و رفتار رایدهنده نشان میدهد شدت و عمق سرخوردگی بین رایدهندگان زیاد است و ایجاد موج زیرین کار آسانی نیست. خود پزشکیان یک چهره تازه در انتخابات ریاستجمهوری است، اما تشکیلات اصلاحطلبان بازیگر تازه نیست.
انصراف نامزدها و شگفتی در مناظرهها دو اتفاقی هستند که میتوانند روند فعلی را تغییر دهند. مخصوصا انصراف تاثیر عمیقی بر روند رقابت دارد.
عدم قطعیت در رقابتهای انتخاباتی همچنان زیاد است و باید دید که آیا این هفته میزان عدم قطعیت کمتر میشود یا نه؟
🔻تداوم این عدم قطعیت باعث میشود میزان آرای استراتژیک در انتخابات پیشرو کمتر شود و رایدهندگان به نامزدی رای بدهند که او را مطلوب رای دهند تا بتوانند او را راهی دور دوم کنند. رای استراتژیک زمانی است که رایدهنده میداند نامزد مطلوبش حتما رای نمیآورد و بنابراین به نامزدی رای میدهد که در رتبه دوم مطلوبیت برای اوست، اما شانس برنده شدن زیادی دارد.
در سال 92 بخشی از اصولگرایان به این جمعبندی رسیدند که چون قالیباف حتما به دور دوم میرود، بنابراین به جلیلی رای دادند تا این دو نامزد اصولگرا به مرحله دوم بروند و نتیجه کاهش آرای قالیباف بود. اما در حال حاضر چون اغلب طرفداران نامزدها مطمئن نیستند که نامزد مطلوبشان راهی دور دوم میشود، بنابراین به او رای میدهند تا شانس رفتنش به دور دوم بیشتر شود.
@AsreFori
خبر خوب برای بازنشستگان/ متناسبسازی حقوق بالاخره به سرانجام رسید
ولی اسماعیلی رییس کمیسیون اجتماعی مجلس یازدهم:
با تلاش و پیگیری مجلس شورای اسلامی و همچنین تلاش کمیسیونهای دولت به فضل الهی آیین نامه اجرایی چگونگی پرداخت متناسب سازی حقوق بازنشستگان عزیز کشوری ، لشگری و تامین اجتماعی تکمیل و در حال اجرا است.
با توجه به تاکید قانون برنامه هفتم افزایش حقوق بازنشستگان در سال اول چهل درصد میباشد که تا آخر هفته مبلغی علی الحساب به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.
معوقه افزایش چهل درصد هم از اول سال ۱۴۰۳ طی چندین ماه پرداخت خواهد گردید.
@Asre_Majles
حمایت رسمی قاضیزاده از جلیلی
🔹رییس ستاد جلیلی: مرسی؛ بابت به میدان آوردنِ ظرفیت ستادتان برای ما هم ممنونم
@AsreFori
کارنامه قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری/سردار به بهارستان برگشت
👈نتایج انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری ظهر امروز شنبه ۱۰ تیر ماه در حالی اعلام شد که ۲ کاندیدا از تکیه بر صندلی پاستور ناکام شدند و ۲ نامزد دیگر باید خود را برای یک ماراتن یک هفته ای آماده کنند.
🔻شاید بتوان اولین روز هفته را روز تلخ سردار نامید؛ در میان دو نامزدی که شانس با آنها اقبال نبود شکست محمدباقر قالیباف در سومین حضور او در ماراتن ریاست جمهوری بار دیگر توجه ها را به خود جلب کرد.
🔹او در سال ٨٤، ٩٢ و ٩٦، عزم نشستن بر صندلی پاستور را کرد اما اقبال با او همراه نشد.
🔹قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ که با مشارکت ۶۳ درصدی برگزار شده بود از میان ۲۹.۳۶۲.۸۶۱ رأی مأخوذه، با کسب ۴.۰۷۵.۱۸۹ رأی، نفر چهارم از میان ۷ نامزد انتخاباتی شد.
🔹در انتخابات سال ٩٢ او، حدادعادل و علی اکبر ولایتی ائتلافی سهگانه را شکل داده بودند و قرار بود در نهایت یکی از آنها بماند و دو نفر دیگر کنار بکشند. حدادعادل کنار کشید؛ اما ولایتی و قالیباف ماندند.
🔹قالیباف در سال ٩٢، شش میلیونو ۷۷ هزار و ۲۹۲ رأی را در کارنامه خود ثبت کرد و با کسب رتبه دوم پاستور نشینی را به حسن روحانی واگذار کرد.
🔹این پایان ماجرا نبود و سردار برای انتخابات سال ۹۶ هم رخت پاستور به تن کرد اما ۴ روز مانده به انتخابات ۹۶ هم با صدور بیانیهای به نفع شهید سید ابراهیم رئیسی با شعار «اتحاد به نفع مردم برای نجات اقتصاد» کنارهگیری کرد.
🔻محمدباقر قالیباف پس از این شکست مسیرش را از پاستور به سمت بهارستان تغییر داد و با کسب یک میلیون و ۲۶۵ هزار...
رای (معادل ۶۹ درصد آرا) روانه مجلس شد.
🔸او در انتخابات مجلس یازدهم که در سال ۹۸ برگزار شد با کسب ۱.۲۶۵.۲۸۷ رأی به عنوان نفر اول از حوزه انتخابیه تهران وارد بهارستان شد.
🔹در انتخابات اسفندماه سال ۱۴۰۲ با ریزش ۸۱۷.۳۸۲ رأی تنها توانست ۴۴۷.۹۰۵ رأی را اخذ کند.
🔹ریزش رای قالیباف در مراحل اول و دوم انتخابات مجلس دوازدهم قابل توجه است.
🔹در چهاردهمین دوره ریاست جمهوری هم تعداد رأی او ۳۳۸۳۳۴۰ است.
🔸مقایسه رأی قالیباف در انتخابات ۱۴۰۳ نسبت به انتخابات سال ۱۳۹۲ نیز نشان دهنده ریزش ۲.۶۹۳.۹۵۲ رأی است
🟣 @AsreFori
🟢واکنش جالب یکی از کابران شبکه اجتماعی ایکس(توییتر)🕊 به شایعات برخی افراد مبنی بر تأثیر نداشتن شرکت در انتخابات!
@Asre_Majles
شمسالدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شد
🔹اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس با اکثریت آرا سید شمسالدین حسینی را به عنوان رئیس این کمیسیون انتخاب کردند.
@Asre_Majles
تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شد.
🔹انتخابات هیات رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دوازدهم در اجلاسیه اول برگزار شد و بر این اساس غلامرضا تاجگردون رئیس این کمیسیون شد.
@Asre_Majles