✳️ آخرین تاکید رئیس جمهور شهید برای حمایت از کودکان اوتیسم
❇️ نهاییسازی سند ملی اوتیسم تا یک ماه آینده
🔸دکتر مصطفی زمانیان، رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک، با چند خبر خوب در همایش 20+3 انجمن ملی اوتیسم حضور یافت و ضمن رساندن سلام گرم ریاست محترم جمهور به خانواده اوتیسم کشور، وعده داد که سند ملی اوتیسم تا یک ماه آینده برای طرح در دولت آماده خواهد شد.
🔸وی همچنین به خانوادههای حاضر در همایش اعلام کرد ما در تلاش هستیم تا بخشی از مشکلات طیف اوتیسم را حل کنیم و از انجمن اوتیسم می خواهیم نام مرکز بررسیهای استراتژیک را هم به فهرست نهادها و مجموعههای حامی مبتلایان به اوتیسم قرار دهد.
🔸زمانیان همچنین تأکید کرد که در کنار همه تلاشها و حمایتهای دولتی، مهمترین نقش در ساخت آینده مبتلایان به اوتیسم را خود خانوادههای بیماران ایفا میکنند.
🆔 Telegram
🆔 Instagram
رئیس مجلس دوازدهم کیست؟
🔹مجلس دوازدهم از فردا فعالیت خود را همزمان با مراسم افتتاحیه با ریاست رئیس سنی مجلس آغاز میکند.
🔹رئیس سنی مجلس دوازدهم علاءالدین بروجردی و نایبرئیس سنی حسینعلی شهریاری تعیین شدهاند.
🔹تا کنون نامزدی قالیباف، ذوالنوری و متکی برای ریاست مجلس قطعی شده است.
🔹خبری که روز گذشته علیرضا سلیمی نماینده منتخب تهران در مجلس دوازدهم تایید کرد و در عین حال از نامزدی حمیدرضا حاجیبابایی، علی نیکزاد، حسینعلی حاجیدلیگانی، عبدالرضا مصری و حمید رسایی برای نایب رئیسی مجلس خبر داد.
🔹منوچهر متکی روز گذشته در بیانیهای تصریح کرد که به هیچ عنوان به نفع هیچ فرد یا جریان خاصی از هدف خود منصرف نخواهد شد.
🔹بعدازظهر دوشنبه اعتبارنامه منتخبان بررسی میشود و روز سهشنبه نیز انتخابات هیاترئیسه برای نخستین اجلاسیه مجلس دوازدهم برگزار خواهد شد.
@Asre_Majles
حضور روسای ادوار مجلس در مراسم افتتاحیه مجلس دوازدهم شورای اسلامی
@Asre_Majles
رهبر انقلاب: آرامشبخش، امیدآفرین، برانگیزاننده همّتها و دعوتکننده به همدلی در محیط عمومی کشور باشید/ یکی از خصوصیّات شهیدان پرواز اردیبهشت، رعایت فضیلتهای اخلاقی بود
🔹متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمد لله ربّ العالمین و صلّی الله علی سیّدنا محمّد المصطفی و آله الطّاهرین سیّما بقیّةالله فی الارضین
🔹اکنون که دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی مانند همیشه در موعد مقرّر و بیتأخیر آغاز میشود، جبههی خشوع به درگاه خداوند عزیز و حکیم میسایم و استمرار و استحکام مردمسالاری دینی را که هدیهی بزرگ الهی به ملّت ایران است، سپاس میگویم.
🔹هر مجلس جدید میتواند درخششی تازه در افق روشن کشور پدید آورد و بر امید و انگیزهی ملّت بیفزاید. ترکیب نمایندگان تازهنفَس با منتخبان کارآزموده و مجرّب، این پیام را میرساند که خانهی ملّت، با بهرهگیری از اختیاراتش در قانون اساسی و با التزام به مسئولیّت سنگینش در جمع ارکان کشور، خواهد توانست روزآمدی و نوآوری را با پختگی و سنجیدگی همراه کند و قانونگذاری و نظارت را از تلاطم و آشفتگی و نیز از رکود و سکون دور نگه دارد.
🔹بیشک، تعامل منضبط و همدلانه با قوای دیگر و نیز رفتارِ جمعیِ صحیح و صبورانه در داخل قوّهی مقنّنه، به تحقّق همهی ویژگیهای یک مجلسِ تراز کمک خواهد کرد و یاد نیک نمایندگان را ماندگار خواهد ساخت.
🔹نکتهای که همواره بر آن تأکید میکنم آن است که مجلس باید آرامشبخش و امیدآفرین و برانگیزانندهی همّتها و دعوتکننده به همدلی و برادری در محیط عمومی کشور باشد. در خود مجلس نیز مسابقات بیفایدهی رسانهای و مجادلات مضرّ سیاسی، وقت و عمر کوتاه دوران مسئولیّت را به خود مصروف نسازد؛ وگرنه ظرفیّت ارزشمند حضور نمایندگان در این جایگاه والا ضایع خواهد شد و این خسارت بزرگی است.
🔹نکتهی دیگر دربارهی سوگند نمایندگی است. این سوگند، نمایشی و تشریفاتی نیست؛ سوگندی حقیقی و مسئولیّتزا است که در دنیا و آخرت گریبانگیر خواهد بود. نمایندگان محترم، ناگزیر باید در همهی مدّت نمایندگی، بندبندِ این سوگند شرعی را در پیش چشم داشته باشند و پایبندی به آن را معیار قضاوت دربارهی عملکرد خویش بدانند.
🔹نکتهی بعدی مربوط به التزامات اخلاقی است. سبک زندگی اسلامی که بخش مهمّی از آن را فضایل اخلاقی تشکیل میدهد، در عرصهی چالشهای سیاسی و رقابتهای مشروع، اهمّیّت بیشتر مییابد. در اینجا است که کیمیای تقوا و گذشت و انصاف و صداقت و مسئولیّتپذیری و کار بیمنّت، قیمت اصلی خود را آشکار میسازد. شهیدان پرواز اردیبهشت -که اکنون سراسر کشور داغدار آنها است- یکی از خصوصیّاتشان رعایت فضیلتهای اخلاقی بود. مراقبت از خویش در این زمینه را باید جدّی گرفت.
🔹نکتهی آخر یادآوریِ این حقیقت است که هر یک از نمایندگان مجلس، نمایندهی همهی ملّت ایران است؛ این بدان معنی است که کار اصلی نماینده تأمین منافع ملّی است. پیگیری مسائل حوزهی انتخابیّه باید در چارچوب نگاه کلان به مسائل کشور انجام گیرد و از تصویب طرحهای آبادانی به صورت افراطی و بیرون از حدّ طاقت بودجهی عمرانی پرهیز شود.
🔹برادران و خواهران گرامی! کار با نیّت خدمت به مردم، عمل صالح و حسنهی مأجور الهی است و خدای شاکر علیم، در دنیا و آخرت به آن پاداش خواهد داد. جذب دلهای مردم و سپاس بیدریغ آنان یکی از پاداشهای الهی در دنیا است و تشییع چندینمیلیونی رئیسجمهور فقید و همراهان عزیزش نمونهای از این پاداش الهی است. مردم وفادار و هوشیار در شهرهای مختلف، با گلباران و اشکباران این پیکرهای پاک، یاد شهیدان دههی ۶۰ را برای نسل جدید کشور زنده کردند و در عمل، به هزاران دروغ و تهمت و شایعه پاسخ دادند. رحمت و درود خدا بر آنان!
🔹در پایان لازم میدانم از نمایندگان محترم دورهی یازدهم، بویژه رئیس پُرتلاش و هیئترئیسهی فعّال آن، تشکّر کنم.
@Asre_Majles
جای خالی شهید جمهور و وزیرخارجه در مراسم افتتاحیه مجلس دوازدهم
@Asre_Majles
از حواشی مراسم افتتاحیه مجلس دوازدهم/خواهر و برادری که باهم نماینده مجلس شدند
ابوالقاسم جراره حوزه انتخابیه تهران
فاطمه جراره حوزه انتخابیه هرمزگان
@Asre_Majles
اعتبارنامه ۳۰ منتخب تهران تایید شد
🔹رئیس شعبه ۶ مجلس دوازدهم از تائید اعتبارنامه ۳۰ منتخب تهران در جلسه این شعبه خبر داد.
@Asre_Majles
حاجی بابایی به عنوان نائب رئیس اول مجلس دوازدهم انتخاب شد
حمیدرضا حاجی بابایی و علی نیکزاد با رأی منتخبین مردم به عنوان نواب اول و دوم اجلاسیه اول مجلس دوازدهم انتخاب شدند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، علاءالدین بروجردی رئیس سنی مجلس شورای اسلامی، نتیجه رای گیری نواب رئیس مجلس را به شرح زیر اعلام کرد:
🔸مجموع آرای ۲۸۷
🔹حمیدرضا حاجی بابایی ۱۷۵ رای
🔹علی نیکزاد ثمرین ۱۶۹ رای
🔹عبدالرضا مصری ۱۱۵ رای
🔹حسینعلی حاجی دلیگانی ۹۶ رای
🔹حمید رسایی ۳۵ رای
🔹موسی غضنفرآبادی ۱۶ رای
@Asre_Majles
سلیمی به عنوان سخنگوی هیئت رئیسه مجلس انتخاب شد
روح الله متفکر آزاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جلسه ظهر امروز این هیئت، گفت:
🔹پیرو جلسه ظهر امروز این هیئت، آقای علیرضا سلیمی، نماینده مردم تهران به عنوان سخنگوی هیئت رئیسه مجلس دوازدهم انتخاب شد.
@Asre_Majles
۲ وزیر احمدی نژاد در جایگاه نواب رئیسی مجلس
🔹انتخابات هیأت رئیسه مجلس در سال اول، در دستور کار دومین جلسه مجلس دوازدهم بود. بعد از اعلام اسامی کاندیداهای نواب رئیسی( اول و دوم) و اخذ رأی از نمایندگان، حمیدرضا حاجی بابایی با ۱۷۵ رأی و علی نیکزاد با ۱۶۹ رأی به عنوان نواب رئیس اول و دوم مجلس دوازدهم در سال اول انتخاب شدند.
🔹حاجیبابایی وزیر آموزش و پرورش محمود احمدینژاد در دولت دهم بود. علی نیکزاد هم نخستین وزیر راه و شهرسازی در دولت دهم بود. او پیش از بدست آوردن رای اعتماد برای پست وزارت راه و شهرسازی، وزیر مسکن و سرپرست وزارت راه، در دولت دوم محمود احمدینژاد بود.
@Asre_Majles
اعتراض به انتخابات نایب رئیسی مجلس/ مجددا آرا شمارش شد
🔹با اعتراض یکی از کاندیداهای نایب رییسی مجلس دوازدهم، مجددا آراء مورد بازشماری قرار گرفت اما نتیجه نهایی تغییر نکرد.
🔹حمیدرضا حاجیبابایی:
شمارش اولیه:۱۷۵
بازشماری: ۱۵۴
🔹علی نیکزاد ثمرین:
شمارش اولیه: ۱۶۹
بازشماری: ۱۴۲
🔹عبدالرضا مصری:
شمارش اولیه: ۱۱۵
بازشماری: ۹۶
🔹حسینعلی حاجی دلیگانی:
شمارش اولیه: ۹۶
بازشماری: ۹۰
🔹حمید رسایی:
شمارش اولیه: ۳۵
بازشماری: ۳۶
🔹موسی غضنفرآبادی:
شمارش اولیه: ۱۶
بازشماری: ۱۴
🔹آرای باطله:
شمارش اولیه: ۲
بازشماری: ۲
@Asre_Majles
۱۹۸ رأی قالیباف در کرسی ریاست مجلس چه معنای سیاسی دارد؟
🔹در اولین اجلاسیه مجلس دوازدهم قالیباف با کمک مستقلین به کرسی ریاست تکیه زد اما بنا به روایت ها «رأی آتش به اختیار» در انتخابات هیات رئیسه اول کم نبود.
🔹مستقلین در جلسه امروز مجلس تبدیل به «برگ برنده» قالیباف شدند، هرچند بنا بر آنچه خبرگزاری خبرآنلاین در گفتگو با برخی اعضای این فراکسیون حاصل کرد، رأی به قالیباف رأی اجماعی بوده است اما نه آن اجماع صددرصدی و برخی اعضا نیز آتش به اختیار پیش رفته اند.
🔹آنالیز «۱۹۸ رأی» ریخته شده به سبد قالیباف حکایت از آن دارد که به جز بدنه رأی خود او که بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ رأی برآورد می شد، رأی مستقلین هم به کمک او آمده اند و در غیاب موتلفین پیشین او یعنی پایداری که خودشان ذوالنوری را علم کرده بودند، او توانست رقابت بر سر کرسی ریاست را به نفع خود تمام کند.
🔹ائتلاف قالیباف را باید ائتلافی قوی نیز ارزیابی کرد چه آنکه فاصله بین او و ذوالنوری که تلاش داشت خود را یک رقیب قوی نشان دهد را با فاصله معناداری شکست داد.
🔹رأی آوری حاجی بابایی در میان کاندیداهای نواب رئیسی قابل پیش بینی بود، چه آنکه او نیز در نتیجه ائتلافی که بین مستقلین و طیفی ازاصولگرایان صورت گرفته بود توانست به این جایگاه برسد، فارغ از اینکه خود حاجی بابایی بخاطر چند دوره حضور در پارلمان و تکیه بر صندلی ریاست کمیسیون های مهم مجلس قدرت لابی گری شخصی را هم داشت.
🔹رأی داده شده به نیکزاد را نیز می توان رأی ترکیبی از پایداری ها، امنایی ها و شاید رأی کم تعدادی از قالیبافی های حاضر در پارلمان دانست.
🔹۳۶ رأی ریخته شده در گلدان به نام حمید رسایی نیز حکایت از آن داشت که رسایی حتی در طیف امنا نیز کاندیدای مقبولی برای این کرسی نبوده است.
🔹اتفاقات در صندلی ناظرین مجلس هم قابل توجه بود. آرای غلامرضا نوری قزلجه از جمله آرای غیرقابل پیشبینی است. ۱۳۰ رای در مجلسی با حضور پررنگ اصولگرایانی از نحله های مختلف، را باید حاصل رای یکپارچه فراکسیون مستقلین است.
@Asre_Majles
آرایش سیاسی مجلس جدید / ۳جریان اصلی مجلس چند کرسی را در اختیار دارند؟
🔹در انتخابات روز گذشته هیاترئیسه مجلس، چهرههایی که منتسب به پایداری و امنا بودند، به موفقیتی دست نیافتند و قالیباف با حمایت مستقلین مجلس توانست بر کرسی ریاست تکیه بزند.
🔹بر این اساس به نظر میرسد که مستقلین با ۱۰۰کرسی، اصولگرایان منتسب به قالیباف با ۱۱۰کرسی و پایداری و امناییها با ۸۰کرسی در مجلس دوازدهم در مقابل یکدیگر صفآرایی خواهند کرد.
عبدالوحید فیاضی منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم:
🔹روز گذشته شاهد عدم شفافیت فراکسیونهای سیاسی بودیم و انگار همپوشانیها و تعارفاتی با هم دارند.
🔹در مجلس دوازدهم نقش فراکسیونها را ناچیز میدانم. وزن فراکسیون انقلاب اسلامی به نسبت سایر فراکسیونها بیشتر است.
جبار کوچکینژاد، منتخب مردم رشت و خمام در مجلس دوازدهم:
🔹آرای برخی از نامزدهای انتخابات هیات رئیسه مجلس نشاندهنده تفرقه شدید میان جریانهای اصولگرایی است.
🔹اعضای فراکسیون مستقلین حدود ۸۰ نفر هستند. جریان انقلاب نیز حدود ۱۰۰ نفر هستند و به نظر میرسد جریان زمان لاریجانی پیش بیاید و یک فراکسیون دیگر تشکیل شود.
مهرداد لاهوتی، منتخب مردم لنگرود و عضو فراکسیون مستقلین مجلس دوازدهم:
🔹مستقلین بسیار تاثیرگذار هستند و با جمعبندی که در فراکسیون مستقلین داشتیم قرار بر این شد که یکپارچه از قالیباف دفاع کنیم و شاید اگر ما انسجام ایجاد نمیکردیم معادله به چیز دیگری تبدیل میشد.
پیمان فلسفی، منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم:
🔹انتخاب قالیباف یک انتخاب تلفیقی بود یعنی هم اصلاحطلبان در این انتخاب نقش داشتند و هم اصولگرایان.
عباس پاپیزاده منتخب مردم دزفول در مجلس دوازدهم:
🔹اکثریت قاطع هیات رئیسه مجلس دوازدهم از فراکسیون انقلاب اسلامی هستند. نیمی از فراکسیون مستقلین به قالیباف رای ندادند.
فرید موسوی، منتخب مردم مراغه در مجلس دوازدهم:
🔹تقریبا میانگین افراد مختلفی که اولویتهایشان نزدیک به اولویتهای رسایی و دوستانشان باشد، حدود ۵۰ تا ۶۰ نفر هستند.
محسن بیگلری، منتخب مردم سقز و بانه در مجلس دوازدهم:
🔹نگاه استانی، منطقهای و قومیتی در این انتخابات بسیار موثر بود.
@Asre_Majles
تغییر یکی از دبیران هیئترئیسۀ مجلس
🔹پس از بازشماری مجدد آرا در ترکیب نواب رئیس و ناظرهای هیئترئیسه تغییری ایجاد نشد اما در انتخابات دبیران، تعداد آرای اکبر رنجبرزاده و عباس پاپیزاده برابر شد.
🔹بر این اساس با قرعهکشی که عصر چهارشنبه با حضور نمایندگان شمارشکننده، نایب رئیس اول مجلس و رئیس مرکز حراست قوه مقننه برگزار شد، عباس پاپیزاده دبیر هیئترئیسۀ اجلاسیۀ اول مجلس دوازدهم شد.
@Asre_Majles
مجلس یک هفته تعطیل شد
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان جلسه امروز صحن مجلس اعلام کرد که جلسه بعدی نمایندگان در صحن مجلس ۲۰ خرداد برگزار میشود.
@Asre_Majles
اعتبارنامه ۲۹۰ نماینده مجلس دوازدهم، طبق قانون به تصویب رسید.
@Asre_Majles
تصاویری از جدل امروز در مجلس بر سر اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون، نماینده گچساران
@Asre_Majles