🔷 #چیستی_جنگ_نرم ...
📙جوزف نای: "توانایی شکل دهی به ترجیحات دیگران"
🔸تعریف جنگ نرم:
مفهوم #جنگ_نرم در مقابل جنگ سخت است.جان کالینز، نظریه پرداز دانشگاه ملی جنگ #امریکا، جنگ نرم را این گونه تعریف می کند: استفاده طراحی شده از #تبلیغات و ابزارهای مربوط به آن، برای نفوذ در مختصات فکری دشمن، با توسل به شیوه هایی که موجب پیشرفت مقاصد امنیت ملی مجری می شود.
وزارت دفاع امریکا جنگ نرم را این گونه تعریف می کند: جنگ نرم، استفاده دقیق و طراحی شده از تبلیغات و دیگر اعمالی است که منظور اصلی آن، تأثیرگذاری بر عقاید، احساسات، تمایلات و رفتار #دشمن، گروه بی طرف یا گروه های دولت است، به گونه ای که برای برآوردن مقاصد و اهداف ملی پشتیبان باشد.
🔸اما مهم ترین تعریف از #جوزف_نای است. وی #جنگ_نرم را این گونه تعریف می کند: #توانایی_شکل_دهی_به_ترجیحات_دیگران. بنابراین، جنگ نرم هرگونه اقدام نرم، روانی و تبلیغات #رسانه ای است که جامعه هدف را نشانه می گیرد و بدون درگیری و استفاده از زور و اجبار، به انفعال و شکست وا می دارد.
جنگ روانی، جنگ سفید، جنگ رسانه ای، عملیات روانی، براندازی نرم، انقلاب نرم، #انقلاب_مخملی، انقلاب رنگی و... ازشکل های جنگ نرم شمرده می شود.
به اعتقاد ویلیام وایتی، جنگ نرم عبارت است از: مجموع اقداماتی که از سوی یک کشور به منظور اثرگذاری و نفوذ بر عقاید و رفتار دولت ها و ملت های دیگر، در جهت مطلوب و با ابزارهایی غیر از ابزارهایی چون نظامی سیاسی و اقتصادی انجام می شود.
🔸 #جنگ_نرم_رسانه_ای:
این جنگ، بهره گیری از رسانه ها برای تضعیف هدف و بهره گیری از توان و ظرفیت رسانه ها، اعم از رسانه های نوشتاری، دیداری، شنیداری و به کارگیری اصول تبلیغات و #عملیات_روانی به منظور کسب منافع است.
جنگ رسانه ای، از برجسته ترین مؤلفه های جنگ نرم شمرده می شود؛ زیرا یکی از اقدامات در این زمینه، بهره گیری از روش برچسب زنی بر ضد کشور مورد نظر است. هدف آن است که #ایدئولوژی، گروه یا دولتی محکوم گردد، بی آنکه استدلالی در محکومیت آنها ذکر شود.
🔸اهداف در جنگ نرم:
الف) ایجاد تغییر در باورها
ب) ایجاد تغییر در افکار و اندیشهها
ج) ایجاد تغییر در رفتار
د) ایجاد تغییر در ساختار سیاسی
منبع: کتاب اهداف فرهنگی در جنگ نرم رسانه ای (رسانه ملی و الگوها)،
مولف: سیده صدیقه حسینی
ناشر: مرکز پژوشهای اسلامی صداوسیما، 1392.
@andisheengelabi
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 دستاورد مذاکره با آمریکا برای ایران
#شصت_ثانیه
#فشارحداکثری
@andisheengelabi
9.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آقازادهها در سر سفره #انقلاب!
پس از فرزند عارف، فرزند #مهرعلیزاده (متولد۶۶) هم با مدرک "طراحی دوخت" به جزیره کیش رسید!
@andisheengelabi
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 💰 #شوک_های_اقتصادی_اخیرکشور چرا؟
#دلار گران شد یا ریال #سقوط کرد؟
#تحلیلی بر نقدینگی موجود در کشور
#علل_تورم_و_گرانی گوشت و برنج و...
#بانک_ها مقصرند یا #دولت یا #تحریم و ترامپ؟
#وزارت بازگانی یا #وزارت_واردات؟
#واردات اقلام الکی بجای پول نفت؟
#ایجاد_نیاز_کاذب در کشور با احتکار و.. برای ورود اقلام الکی بجای پول نفت و...
#رائفی_پور
@andisheengelabi
#یادداشت_فرهنگی
#فوتبال، بازی یا یک ابزار سلطه
✅ #هژمونی یعنی این که غرب توانسته در بستر فوتبال و جام جهانی و المپیک و تورنمنت های مختلف سالانه، سلطه ای رضایتمندانه و از جیب خود مردم دنیا بر آن ها ایجاد نماید که حتی قدرت تفکر و تامل در این باره را از آن ها سلب نماید.بهترین روشی که برای سرکوب یک جامعه و فرهنگ به کار برده می شود، #سرکوب_فکری_و_عاطفی است.
✅به قدری غلظت عاطفی و هیجانی پروژه های ورزشی و هنری و... را بالا می برند که فکر و اقتصاد و فرهنگ آن جامعه را به یک #غفلت_تاریخی وادار می کنند و این خیلی اتفاق بزرگی است که چطور می توان جیب یک ملت را خالی کرد و #هویت و تاریخ و مقاومت و ایستادگی اش را به قدری کم رنگ نمود که در لحظه های حساس از آن بهره برداری نمود.
✅ #دیالکتیک بین عامل و ساختار در ورزش خیلی سریع و عمیق رخ می دهد و مقاومت از ناحیه هیچکدام از طرفین رخ نمی دهد ولی درنهایت این ساختار است که برنده این رفت و برگشت بوده و بنوعی مقاوم تر از قبل می شود.
✅آری فقط با بازی و مسابقه می توان #جدیت را از یک جامعه گرفت. فقط از طریق بازی می توان برخی #گفتمان ها را جهانی کرد و برخی ساختارها را جهانی نمود. چون دیگر مقاومتی را در پی نخواهد داشت.
✅ما بشدت موافق ورزش و هنر و دانش هستیم و مسیر بازتولید فرهنگی را در گرو این سه زمینه در بستر رسانه می دانیم اما دانش و هنر و ورزشی که تولید یا فرآوری فرهنگ خودمان باشد و هویت جوان ایرانی مسلمان را بازتاب دهد و تختی و پوریای ولی و حیدریان بسازد نه نیمار و مسی و دخه آ.!
📝 علیرضا محمدلو
ادامه در لینک👇
🌐 vasael.ir/0003TT
@andisheengelabi
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آیا #شورای_نگهبان فقط در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد؟
☑ دکتر علی بهادری حقوقدان پاسخ میدهد...
شورای نگهبان قانون اساسی در #آمریکا، #فرانسه، #لبنان و ...مشابه همین شورای نگهبان قانون اساسی ایران است.
@andisheengelabi
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعضای #حلقه_کیان چه کسانی هستند و چه اهدافی را دنبال می کنند و نقش آنها در پروژه 2020 یا فتنه 98 چیست؟*
*👤 علیرضا پورمسعود*
#جریان_نفاق #شبکه_نفوذ
🔴 #ابراهیم_یزدی که بود؟
موسوی #خویینی_ها کیست؟
موج سوم #دمکراسی چیست؟
چیستی قوانین #برانداز نظام؟
@andisheengelabi
#معرفی_کتاب
✅عصر سی ان ان و هالیوود
در کتاب حاضر، نویسنده تلاش کرده است با الهام از نظریات #بودریار، #لاکان و #ادوارد_سعید نقش رسانههای امریکا (روزنامهها و تلویزیون) و نیز #سینما (هالیوود) را در تعریف و تعیین منافع و #هویتسازی_ملی نشان دهد. برای نمونه، رسانههای امریکا، ازجمله #هالیوود در فیلمهای پرفروش خود در دههٔ 80 و 90 با بازتولید تصویرهای کلیشهای از مردم خاورمیانه مردم #خود را در برابر (دیگری) تعریف میکنند. خاورمیانه سرزمینی #مرموز، پیچیده و خارج از زمان نشان داده میشود: منطقهای که «نفت» دارد ولی مردم آن نهتنها بهنحو وصفناشدنی و غیرقابل تحملی مثل «ما» نیستند، بلکه «دیگرانی» هستند که برای موجودیت، امنیت و سرانجام #تمدن «ما» خطرناکاند.
#سوادرسانه
@andisheengelabi
🔸اگر هنوز اهمیت حمله #انصارالله به #آرامکو عربستان را آنطورکه باید متوجه نشدهاید بخوانید:
● سود خالص آرامکو مساوی است با سود خالص، اپل، آلفا، گوگل و اکسون موبیل
● از هر هشت بشکه نفتی که در جهان تولید میشود، یک بشکهی آن از آرامکوست.
● آرامکو، بزرگترین شرکت نفتی جهان با ارزش دو هزار میلیارد دلار است.
● ارزش سهام آرامکو پنج برابر بیشتر از بزرگترین تولید کننده نفت آمریکاست ( بود! )
● آرامکو بزرگترین شرکت نفتی جهان است که با این حمله، ۵۰ درصد تولید این کشور متوقف شد؛ این یعنی توقف پنج درصد تولید نفت در سطح جهان!
@andisheengelabi
#زنگ_خطر_انقلاب_جنسی
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا #زیبایی_نژاد:
مسؤول مرکز تحقيقات زن و خانواده حوزه اخلاق را یکی دیگر از عرصههایی دانست که با مسأله جمعیت ارتباط دارد و بیان داشت: متأسفانه در این حوزه کسی کار نکرده است؛ بنده یک مقاله خارجی دیدم که آن هم در رابطه با آثار کنترل جمعیت در #تربیت_جنسی بود.
✅این پژوهشگر مطالعات حوزه زنان و خانواده ادامه داد: در این مقاله آمده است که در جامعه سنتی زمان #شورمندی_جنسی زنان سنین 18 تا 40 سالگی است. اگر در این بازه سنی زن درگیر فرزندآوری باشد، بیشتر انرژی خود را برای تربیت فرزند به کار می گیرد و در بدن او #تراکم_انرژی پیدا نمی شود.
✅از آنجا که در این بازه زمانی ذهن زن نیز درگیر فرزند است بنابراین مطالبات جنسی سرکش شکل نمی گیرد و از این لحاظ می توان جامعه را کنترل کرد. اما اگر سن ازدواج بالا برود مطالبات جنسی نیز افزایش پیدا می کند و دیگر با اخلاق #خویشتن_داری جنسی نمی توان جامعه را کنترل کرد و احتمال انقلاب جنسی افزایش پیدا می کند. #زنگ_خطر انقلاب جنسی در کشور ما به صدا درآمده است.
✅وی تصریح کرد: در خانواده پر جمعیت، زن بیشتر، شخصیت خود را در ضمن خانواده تعریف می کند اما زنی که فرزند ندارد و یا فرزند کمی دارد منیت و #توجه_افراطی به خود در شخصیت او پیدا می شود. بنابراین سیاست کنترل جمعیت متنهی به #اخلاق_فردگرایانه می شود.
اصل مصاحبه در لینک زیر👇
http://vasael.ir/fa/news/13291/زنگ-خطر-انقلاب-جنسی-به-صدا-در-آمده-است
@andisheengelabi