🌸آغاز سال یعنی روز چهارشنبه ، روز حکومت عطارد است.🌸
🔭سال ۱۴۰۳ دانش بر عرصه گیتی حکومت میکند🔭
🔰ساعت اول هر روز ، پادشاه آن روز است
🔰در چهارشنبه عطارد حاکم است و عطارد مربوط کسب علم و دانش است و فلز این کوکب جیوه است!
✅️در این سال باذن الله متعال بشر شاهد ترقی و اکتشافات بسیار علمی خواهد بود!
😔اما تنگی و سختی مالی در این سال بشدت وسیع می شود.
(اللهم عجل لولیک الفرج عاجلاً قریبا بحق فاطمه و ابیها و بعلها و بنوها)
⭕️احتمال اینکه در این سال از بیماری خوفناکی ( کرونا X دست ساز بشر) رو نمایی شود و مردم باز هم در دام تزریق فلز جیوه بیوفتند ، شدت خواهد گرفت.
✅️پس رجوع کنیم به سیره اهل بیت علیهم السلام و دستورات طب اهل بیت که هیچگاه خداوند پیامبری بر روی زمین نفرستاد که فقط احکام دین را به بشر یاد دهد، حتی آدم علیه السلام وقتی بروی زمین هبوط کرد، الله سبحان تعالی به وی علاوه بر علم الاسماء که علم تسلط بر جن و ملک است ( بقره آیه ۲۹ تا ۳۵) علم نجوم، طب و رمل را عنایت کردند.
✅️پس بدانید پیامبران الهی با علم کامل بروی زمین هبوط کردند و حواستان باشد دانش پزشکی امروز کاملاً برگرفته از دانش یهود است و هیچ خیر و رحمتی در آن وجود ندارد!
@asreagahee
📢المائده
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا الْيَهُودَ وَالنَّصَارَىٰ أَوْلِيَاءَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ وَمَن يَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ
٥١. ﺍﻱ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﻳﺪ، ﻳﻬﻮﺩﻳﺎﻥ ﻭ ﻣﺴﻴﺤﻴﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﻣﮕﻴﺮﻳﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺍﻳﻦ ﻛﻪ ﺑﺎﻫﻢ ﺍﺧﺘﻠﺎﻑ ﺩﺍﺭﻧﺪ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﻫﻤﺪﻝ ﺍﻧﺪ؛ ﻭ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﻲ ﮔﻴﺮﺩ، ﻗﻄﻌﺎً ﺩﺭ ﺯﻣﺮﻩ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺳﺘﻤﻜﺎﺭﺍﻥ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﺧﺪﺍ ﻣﺮﺩم ﺳﺘﻤﻜﺎﺭ ﺭﺍ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻧﻤﻲ ﻛﻨﺪ.📢
ایام عجیبی شده
اگر انگشتر نقره با عقیق زرد دارید، یک لباس روشن مثل لباس سفید یا زرد بپوشید و صبح فردا چهارشنبه قبل از طلوع آفتاب ( حین طلوع آفتاب ) سوره شمس به سمت شرق شهر خود بخوانید و به انگشتر بدمید ( این طلوع مقارن شده با ورود شمس به برج حمل ) و عزیزانی که اهل عزیمت و چله هستند عزیمت شمس بخونند
دوستانی که در چله نیستند سوره یس بخوانند بهتر است
🌸سال نو مبارک🌸
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
46.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آغاز سال نو را بر همه شیعیان تبریک و تهنیت میگوییم.
در جوار حرم امیرالمومنین نائب الزیاره همه عزیزان هستم.
عصر آگاهی
ضریح ۲ تن از انبیاء الهی حضرت هود علیه السلام و حضرت صالح علیه السلام ( این بقعه است و در زیر آن قب
( بقعه موقت) محل دفن و مزار حضرت هود و صالح پیغمبر علیهماالسلام معلوم و مشخص نبود، تا این که سید بحرالعلوم رحمه اللّه (متوفی ۱۲۱۲ ق) در وادى السلام نجف اشرف فرمود: این جا را حفر کنید، حفر کردند. لوحى ظاهر شد که بر روى آن نوشته شده بود: «هذا قَبْرُ هُودٍ وَ صالحٍ» این قبر حضرت هود و صالح علیهماالسلام است.[۱] در زیارتنامه ى حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام نیز آمده است: «ألَسَّلامُ عَلَیک وَ عَلى جارَیک هُودٍ وَ صالحٍ». سلام بر تو و بر دو همسایه ات حضرت هود و حضرت صالح. «السّلامُ عَلَیک وَ عَلى ضَجیعَیک آدمَ وَ نُوحٍ»؛ (سلام بر تو و بر حضرت آدم و نوح علیهماالسلام که در کنار تو آرمیده اند.[۲]
بر طاق گنبد سبز حضرت هود و صالح علیهماالسلام نوشته شده: «اولین سایبانی که بر فراز قبور مطهر هود و صالح ساخته شد، به فرمان سید بحرالعلوم بود»؛ چنانکه نخستین ضریح چوبی نیز توسط ایشان تهیه و نصب گردید. آنگاه یکی از افراد خیر گنبد آن را با کاشی تزیین نمود.
گفته میشود که مقام هود و صالح قبلاً در قسمت دیگری از وادی السلام اشتهار داشت، ولی سید بحرالعلوم اینجا را به عنوان مرقد ایشان اعلام کرد و دستور داد گنبد و بارگاهی بر فراز آن ساخته شود و تولیت آن را با «محمدعلی قسام» جد اعلای تیرهِ «آل قسام» قرار داد و برخی از زمینهای زراعتی ناحیهِ «کفل» را برای آنجا وقف نمود.[۳]
تخریب مقبره به دست انگلیسیها
به سال ۱۳۳۳ ق هنگامی که نیروهای انگلیسی به مدت ۴۰ روز نجف اشرف را محاصره کردند، قبور مطهر هود و صالح را همانند بسیاری از اماکن مقدسه ویران کردند.[۴] بر روی مرقد یک سنگ قدیمی سرخ رنگی قرار داشت که طول آن در حدود ۷۰ سانتیمتر و عرض آن ۲۰ سانتیمیر و روی آن با خط کوفی نوشته شده بود که اینجا قبر هود و صالح است.
برای جلوگیری کردن از دزدیده شدن این سنگ، آن را درون یک اسطوانه قرار داده بودند. اما به هنگام اشغالگری بریتانیا این سنگ که دلیلی برای این مرقد بود ناپدید گشت. مرقد پیامبران هود و صالح علیهماالسلام،[۵] پس از رفع محاصره، بنای فعلی به سال ۱۳۳۷ ه.ق در همان نقطهای که سید بحرالعلوم تعیین کرده بود، بنیاد گردید.
پانویس
۱- آرامگاه حضرت هود و حضرت صالح علیهما السلام، سامانه معرفی اماکن زیارتی و آثار اسلامی.
۲- المزار، ص۲۵۵؛ اقبال (سه جلدى)، ج۳، ص۱۳۵؛ بحارالانوار، ج۵۳، ص۲۷۱؛ ج۱۹۷، ص۲۸۶.
۳- انتظار موعود شماره ۱۱ و ۱۲
۴-علی اکبر مهدی پور، اماکن زیارتی منتسب به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف (بخش: وادی السلام و پیشینهِ آن)، انتظار موعود شماره ۱۱ و ۱۲]، بازیابی: ۱۹ دی ماه ۱۳۹۱.
۵-سایت نجف اشرف پایتخت فرهنگی جهان اسلام ۲۰۱۲]، تاریخ بازیابی: ۱۹ دی ماه ۱۳۹۱.
بعد از گذشت چندین سال خداوند ابری سیاه را برای عذاب این قوم فرستاد، آنها گمان کردند این ابر نوید باران می دهد و خدای آنها آنها را مورد مرحمت قرار داده، اما هود به آنان گفت: این عذابی است که خداوند برای شما مقرر کرده است. سپس باد شدید و سردی وزید، قدرت این باد آنقدر زیاد بود که کافران را مانند تنه های نخل از زمین جدا می کرد و اجساد آن را به زمین می انداخت.
براساس آنچه در قرآن آمده است این باد به مدت ۷ شب و ۸ روز ورزید. این باد توانست قوم عاد را از بین ببرد و تنها اعضای باقی مانده حضرت هود و یارانش بودند. آنها بر اساس دستور خداوند در یک گودال پنهان شدند، جزایری از وهب نقل کرده است که در تاریخ عرب روزهایی با عنوان روزهای سردِ پیرزن (بَرْدُ اْلعَجوز)، مشهور است که برخی آن را همان عذاب قوم عاد میدانند.
حضرت هود یکی از پیامبران الهی است
🔰که قوم عاد را هدایت می کرد این قوم در یک سرزمین حاصل خیز زندگی می کردند. نام این پیامبر در قرآن آمده است بنابر آنچه در قرآن و داستان های دینی آمده هود از نسل نوح است و پدرش شالِخ و مادر او بکیه می باشد.
🔰چکیده ای از زندگینامه حضرت هود
نام در قرآن: هود
محل تولد: سرزمین احقاف
محل زندگی: سرزمین احقاف
نام قوم: قوم عاد
پیش از: حضرت صالح
پس از: نوح (پیامبر)
خویشاوندان مهم: نوح(جد)
تکرار نام در قرآن: ۷ مرتبه
🔰قبیله عاد
این قبیله در سرزمین احقاف که واقع در فاصله یمن تا عمان قرار دارد مدت زمان طولانی زندگی سرشار از خوشی و نعمت را گذراندند. این قوم مورد لطف خداوند بودند و برکات زیادی به آنها عطا شده بود، قنات های زیاد، زمین های زراعی، باغ های پربار و کاخ های محکم نمونه ای از این امکانات و نعمات به شمار می رفتند. مردان این قوم هیکل هایی تنومند، اندام هایی نیرومند و و مقاوم داشتند. به طور کلی نعمت هایی که خداوند به این قوم بخشیده بود بسیار زیاد و مورد توجه بودند اما آنها به مبدا آفرینش این امکانات فکر نمی کردند، در نتیجه شناختی هم از این خالق نداشتند و به جای سپاس از خداوند یگانه بت هایی را انتخاب کرده و آنها را به عنوان معبود خود می پرستیدند. در پیشگاه این بت های خدایی تواضع می کردند، صورت هایشان را به خاک می سابیدند، به محض به دست آوردن نعمتی در پیشگاه آنها به سرعت شکرگزاری را به جا می آوردند و هنگام بیماری و مشکلات برای رفع آن از همین اشیاء بی جان کمک طلب می کردند.
🔰با گذشت زمان کوتاهی این قوم؛ علاوه بر بت پرستی، سنگدلی و رذایل اخلاقی را هم به کارنامه خود اضافه کردند، توانمندان ضعیفان را ذلیل کردند و بزرگان، کوچکان را مورد غضب قرار دادند. خداوند پیامبری را جهت؛ راهنمایی نیرومندان، زدودن تیرگی جهالت از روح مردم، آگاهی قوم از حقایق جهان، حمایت از ضعیفان، پاکسازی نفوس و… به سوی مردم فرستاد تا به آنها بفهماند خداوند یگانه است و عبادت بتها سفیهانه می باشد. این موضوع یکی از نمونه های رحم و لطف الهی به بندگانش بود.
🔰هود از نظر حلم و بردباری، محاسن اخلاق و شرافت خانوادگی در میان قوم خود برتر بود بنابراین از میان افراد این قوم بت پرست انتخاب شد، تا پیامبر خدا و صاحب دعوت او باشد تا شاید افکار گمراه آنان را به راه راست هدایت کند و فساد اخلاقی آنها را برطرف کند.(زندگینامه حضرت هارون؛برادر و یاور موسی نبی)
🔰هود به دستور خداوند به وظیفه ای که از جانب پروردگار اهدا شده بود عمل کرده و قیام کرد و همانند سایر پیامبران خود را به سلاح بلاغت، حلم و سعه صدر و پشتکار مسلح کرد. حضرت هود با عزم و حلمی که داشت نادانان را شکست داد، قیام کرد و به مخالفت با بت هایشان پرداخت؛ عبادتشان را بی فایده و از روی جهل و نادانی دانست.
🔰هود به قوم خود فرمود: مردم! این سنگ هایی که تراشیده اید و آنها را عبادت می کنید و به آن پناه می برید چیست؟ ضرر و نفع این کار کدام است؟ این بت ها که برای شما نفعی ندارند و فسادی را از شما برطرف نمی سازند، این کار شما علامت کوته فکری و ضعف شأن و شخصیت و غفلت شما است. برای شما خدایی است یکتا و شایسته پرستش و پروردگاری است لایق بندگی و خضوع و او همان کسی است که شما را به وجود آورده و روزی داده است، اوست که شما را آفریده و روزی شما را از این جهان می برد.
🔰اوست که در روی زمین به شما قدرت داده، زراعت شما را می رویاند و به شما کالبدی نیرومند برای فعالیت روی زمین عطا کرده است و گوسفندان و حیوانات را به شما ارزانی داشته و از عزت و شوکت برخوردارتان ساخته. به این خدا ایمان آورید و هوشیار باشید که چشم از حق نپوشید و با خدای یکتا، عناد و دشمنی نورزید که در این صورت ممکن است همان عذاب نوح متوجه شما گردد، هنوز از سرگذشت قوم نوح و عذابی که متوجه آنان شد زمان زیادی نگذشته و شما آن را بخاطر دارید.
🔰عذاب الهی برای قوم هود
قوم عاد در شهرنشينى و تمدن، پيشرفت زيادى كرده بودند. آنها هود را متهم ساختند كه به خاطر ناسزاگوئى به خدايان آنها دچار سبک مغزى شده است و به مقابله و انكار وى پرداختند و از او درخواست كردند كه عذابى را كه به آنان وعده مى دهد نازل كند. پس خداوند عذابش را نازل كرد و همگى آنها بوسيله گردباد غضب الهى به هلاكت رسيدند.
قوم هود تا ۷۶۰ سال هدایت شدند، این قوم همواره هدایت هود را تکذیب می کردند و او را مورد تمسخر قرار می دادند، بعد از سرپیچی قوم عاد و درخواست عذاب الهی؛ حضرت هود به آنها از عذاب الهی خبر داد. عذاب الهی از جانب خدا فرستاده شد؛ در سرزمین احقاف که بسیار آباد و سرسبز بود هفت سال خشک سالی آمد، باران نبارید و این قوم دچار قحطی شدند.
حضرت صالح در قرآن
🔰نام حضرت صالح (علیه السلام) در قرآن یازده مرتبه ذکر شده است. او از نواده های سام بن نوح، از قبیله ثمود بود. بعضی سلسله نسب او را چنین ذکر کرده اند: «صالح بن عبید بن جابر بن ثمود» و بعضی دیگر او را به عنوان «صالح بن جابر بن ارم بن سام بن نوح» یاد کرده اند.
🔰بنابر آنچه قرآن درباره این قوم آورده است، آنان قومی از عرب بوده اند، این معنا را از نام پیامبر شان صالح (علیه السلام) که کلمه ای عربی است، استفاده می کنیم.
🔰از آیه ۶۱ سوره هود بر می آید که او از همان قوم بوده است، پس نتیجه می گیریم که آنان عرب بوده اند و نام مردی از آنان صالح بوده است. این قوم که بعد از قوم عاد پدید آمدند و دارای تمدن بوده اند و زمین را آباد می کردند. آنان در زمین هموار قصرها و در شکم کوه ها خانه هایی امن می ساختند (۱۶۶).
قرآن کریم درباره این پیامبر الهی قوم ثمود می فرماید:
🔰ای قوم! من برای شما فرستاده امینی هستم، پرهیزکار باشید و از من پیروی کنید. من در برابر این دعوت از شما اجر و مزدی نمی خواهم، اجر من تنها از جانب پروردگار جهانیان است. آیا شما می پندارید همیشه در نهایت امنیت در میان نعمت هایی که در دنیا وجود دارد، باقی می مانید؟ و در کنار این باغ ها، چشمه ها، زراعت ها و نخل هایی که میوه هایش شیرین و رسیده است جاودانه خواهید ماند؟ شما از کوه ها خانه هایی می تراشید و در آن به عیش و نوش می پردازید این امور شما را سرمست و غافل ساخته است. از زندان خود پرستی بیرون آیید و به فضای خداپرستی وارد شوید. از اسرافکاران و دنیاپرستان مرفه پیروی نکنید، آنان که به فساد و تباهی دامن می زنند و در فکر اصلاح نیستند (۱۶۷). ای مردم! تنها خدای یکتا و بی همتا را بپرستید که جز او خدای شما نیست، همان خداوندی که شما را از زمین آفرید، و آبادانی آن را به شما واگذار کرد، از او آمرزش بطلبید، سپس به سوی او باز می گردید که پروردگارم (به بندگان خدا) نزدیک و اجابت کننده تقاضای شما است.
🔰قوم گفتند: ای صالح! تو پیش از این مایه امید ما بودی. آیا ما را از پرستش آنچه پدرانمان می پرستیدند نهی می کنی؟ ما در مورد آنچه به سوی او دعوت می کنی در شک و تردید هستیم.
🔰حضرت صالح فرمود: «ای قوم من! اگر من دلیل آشکاری از پروردگارم داشته باشم و رحمت او به سراغم آمده باشد، آیا می توانم از ابلاغ فرمان او سرپیچی کنم؟ اگر من از او نافرمانی کنم، چه کسی می تواند مرا در برابر او یاری دهد، بنابراین سخنان شما چیزی جز اطمینان به زیانکار بودن شما نمی افزاید (۱۶۸)».
🔰به خاطر داشته باشید که خداوند شما را جانشینان قوم عاد قرار داد، و در زمین مستقر ساخت (۱۶۹). یعنی از یک طرف نعمت های فراوان الهی را فرموش نکنید و از سوی دیگر توجه داشته باشید که پیش از شما، اقوام طغیانگری مانند قوم عاد بودند که بر اثر مخالفتهایشان به عذاب الهی گرفتار و نابود شدند.
🔰سپس حضرت صالح با تکیه بر بعضی از نعمت ها و امکانات خداداد قوم ثمود فرمود: «شما در سرزمینی زندگی می کنید که دشت های مسطح با خاک های مساعد دارد که می توانید قصرهای مجلل و خانه های مرفه در آن بسازید. و نیز کوهستان هایی دارد که می توانید خانه هایی مستحکم در دل سنگ ها بنا کنید (۱۷۰)». از این تعبیر، چنین به نظر می رسد که آنان محل زندگی خود را در تابستان و زمستان تغییر می دادند؛ در بهار و تابستان در دشت های وسیع و پربرکت به زراعت و دامداری می پرداختند و به همین جهت خانه های مرفه و زیبایی در دشت داشتند و به هنگام فصل سرما و تمام شدن برداشت محصول، در خانه های مستحکمی که در دل صخره ها تراشیده بودند و در مناطق امن قرار داشت و از گزند طوفان و سیلاب دور بود، می زیستند و آسوده خاطر زندگی می کردند (۱۷۱). این همه نعمتهای فراوان خدا را یادآور شوید و در زمین فساد و کفران نعمت نکنید.
سرسختی قوم ثمود
🔰قوم ثمود در پاسخ به دعوت های این پیامبر الهی گفتند: «ای صالح! تو از افسون شدگانی و عقل خود را از دست داده ای، برای همین سخنان نامربوط می گویی! (۱۷۲)».
🔰آنان معتقد بودند که ساحران گاهی از طریق سحر، عقل و هوش افراد را از کار می اندازند، این تهمت را نه تنها به حضرت صالح بلکه به دیگر پیامبران نیز زده اند. آنان اگر مردی الهی برای اصلاح عقاید و نظام فاسدشان قیام می کرد او را دیوانه و مجنون و مسحور می خواندند.
🔰قرآن همچنین می گوید: «آن قوم خود خواه که خداوند یگانه را انکار کردند و لقای آخرت و رستاخیز را تکذیب نمودند و ما آنها را نعمت فراوانی در زندگی دنیا بخشیده بودیم؛ گفتند: این بشری است مثل شما، از آنچه شما می خورید، می خورد و از آنچه می نوشید، می نوشد (۱۷۳)».
🔰سپس به یکدیگر گفتند: «اگر شما از بشری مانند خود اطاعت و پیروی کنید مسلما از زیانکارانید (۱۷۴)».