🏞 #ولایت_شناسی 27
"رضایت ولی"
💢 گوش نکردن حرف خدا چقدر زشت بود؟
خب حالا این موضوع رو تصور کنید که از اون زشت تر، «گوش نکردن حرف اهل بیت (ع) هست».❌
- ببخشید چرا؟
* چون وقتی انسان با دستورات الهی مخالفت میکنه "داره با ولیّ خدا هم مخالفت میکنه".
💢 اولیای الهی این وسط چه گناهی دارن که انسان بهشون بی احترامی میکنه؟ 😒
✔️ برای همین هم هست که «تا امام زمان (عج) از انسان راضی نشه، خدا راضی نمیشه».
🚸 و هر کسی که بر انسان ولایت داره تا راضی نشه، خدا راضی نمیشه....
🏝 #ولایت_شناسی 28
"رضایت پدر و مادر"
🔷 هر کسی که بر انسان ولایت داره تا راضی نشه، خدا راضی نمیشه.
✅ مثلاً رضایت خدا به رضایت پدر و مادر بستگی داره.
💢 اگه انسان والدینش رو اذیت کنه چطور میتونه انتظار داشته باشه که خدا رو راضی کنه؟☺️
✔️ یکی از دلایل اهمیت کسب رضایت پدر و مادر همین موضوع هست.
💞 کسی که میخواد خودسازی کنه حتما باید رضایت اون ها رو به دست بیاره.
🔷 پدرو مادرای ما اولیای ما حساب میشن. یعنی کسانی که بر ما ولایت دارن.
🌷 و همونطور که میدونید بالاترین کاری که یه آدم میتونه انجام بده اینه که به ولی خودش خدمت کنه...😌
🌹 سلام خدمت سروران خودم. صبحتون بخیر
✅ بحث ولایت شناسی رو با دقت بخونید.
🔸مطالبی که تقدیم میشه تقریبا هیچ جای دیگه پیدا نمیشه.
اگه عمیقا درکشون کنید، لذتش رو میبرید.😊
اینجا میگیم که ولایت چطور باعث زیبا شدن زندگی انسان میشه...🌷💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺امام رضا عليه السلام فرمودند :
📜سجده شکر گزاردن پس از نماز واجب، در برابر توفیقى است که خداوند متعال به بنده داده تا واجبش را انجام دهد و کمترین چیزى که از گفتار در آن کفایت مى کند، این است که سه مرتبه "شکرا للّه " گفته شود.
📚علل الشرائع ،ص۳۶۰ ح ۱
📚 گزیده حکمت نامه رضوی، صفحه: ۴۰۰
🍁#حدیث_گرافی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیر یا زودظهور حضرت رخ میده
منتها کسانی میتونن همراه حضرت باشند که....
❤#امام_حسین علیه السلام:
🌱از نشانه های نادانی، جدل با بی فکران است.😌
📚تحفالعقول، ص۲۴۸🌿
🗓۳۱ خردادماه سال ۱۳۶۰ش
🏴آغاز مبارزه مسلحانه منافقین
🏴علیه انقلاب اسلامی و ملت ایران
🏳درپی عدم کفایتسیاسی بنیصدر
💠رهبرانقلاب
‼️انقلاب اسلامی وقتی پیروز شدکه مردم آمدند با جسمهای بیپناه و بیزره خودشان مقابل سلاح عوامل رژیم جبار ایستادند و انقلاب را پیروز کردند؛ بعد همین مردم آمدند به جمهوری اسلامی رأی دادند. خوب، یک انسان باانصاف و باشرف، در مقابل این خواست مردم چه میکند؟ بعضیها آمدند خودشان را دموکراتیک خواندند، خودشان را طرفدار خلق معرفی کردند؛ آن وقت با همین خلقی که این نظام را با این بهای سنگین سر کار آورده بودند، شروع کردند به مقابله کردن. توشان منافق بود، کافر صریح بود، طرفدار غرب بود، متظاهر به دین هم بود؛ همهی اینها با هم شدند یک جبهه، یک حرکت، در مقابل نظام اسلامی، در مقابل ملت ایران. ادعای طرفداری از مردم کردند، با مردم درافتادند؛ ادعای طرفداری از دموکراسی و آراء مردم کردند، با آراء مردم و نتیجهی آراء مردم درافتادند؛ ادعای روشنفکری و آزاداندیشی و آزادفکری کردند، به طور متحجرانه چهارچوبهای القائی متفکرین غربی را که آمیختهی به بدخواهی و بددلی بود، قبول کردند؛ آمدند مقابل ملت ایران. اول با حرفهای روشنفکرانه یا شبهروشنفکرانه شروع کردند به امام و به جمهوری اسلامی و به مبانی امام اعتراض کردن، انتقاد کردن، حرف زدن؛ بعد یواشیواش رودربایستی را کنار گذاشتند، آمدند توی میدان، مبارزهی فکری را، مبارزهی سیاسی را تبدیل کردند به مبارزهی مسلحانه، اینها توی کشور ما اتفاق افتاد؛ مال تاریخ نیست، مال همین دههی اول انقلاب است، اینها را بدانید! ۸۸/۱۱/۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅امروز همه می آییم
بعد از گذشت ۳ ماه "سلام فرمانده" به خانه اصلی و مرکز انتشارش باز میگردد،اجتماع بزرگ خانوادگی یاوران حضرت مهدی(عج) روز سهشنبه ۳۱ خرداد ساعت ۱۹ در مسجد مقدس جمکران با حضور حاج ابوذر روحی
#امام_زمان_عج
#سلام_فرمانده
🔴سالروز رای به عدم کفایت بنی صدر
♦️14 دلیل برای بیکفایتی بنی صدر از دید امام خامنه ای(1):
1 – عدم احترام به نهادهای قانونی
رئیس جمهور صلاحیت وکفایت خود را بایددر احترام به نهادهای قانونی ثابت کند چرا که مشروعیت او مبتنی بر حرمت قانون اساسی است که آن نهادها بخشی از تحقق خارجی آن را تشکیل میدهند. آقای بنیصدر بارها به نهادهای قانونی بیحرمتی روا داشته و به این طریق پایه مشروعیت خود را سست کرده است.
2- رعایت نکردن حرمت جمهوری و رئیس جمهور
رئیس جمهور بالاترین مقامی است که حفظ حرمت نظام جمهوری از او انتظار میرود تحقیر جمهوری تحقیر رئیس جمهوری است. آقای بنی صدر در یک جمله کوتاه جمهوری اسلامی و نهاد ریاست جمهوری را تحقیر میکند «این جمهوری، جمهوریای نیست که من فخر کنم رئیس آن باشم.»
3- استفاده از هر ابزاری در مقابله با مخالفان
آقای بنی صدر در مقابله با کسانی که وی آنها را دشمن خود فرض میکرد از هیچ اقدامی اباء نکرد و حتی از اینکه رویههای تخریبش اساس جمهوری اسلامی واستقلال کشور را خدشهدار کند پروائی نورزید. شاید امروز بالاخره وقت آن رسیده باشد که بپرسیم ماجرای بحران عمومی که یکی از نزدیکان و مشاوران وی درمناظره کذایی تلویزیونی مطرح کرد واقعا چه بود؟ سندهای افشاگرانهای در این زمینه در دست است براساس صورت یکی از جلسات جمع مشاوران وهمکاران نزدیک ایشان یکی از نقشههای آنان این بوده است که پس از روی کار آمدن دولتی که مجلس به آن متمایل است اما آقای بنی صدر اورا نمیپسندد و با کارشکنیها وح مخالفخوانیها جلو موفقیت او را بگیرند تا بیآبرو و ساکت شود و با یک جدال سیاسی کارها را خود قبضه کنند. رفتار شخص آقای بنی صدر و دوستانش در مقابله با دولت آقای رجایی قدم به قدم نشاندهنده همین طرح است تقوای سیاسی و تعهد اسلامی که شرط اصلی ریاست جمهوری است چنین روشی را تقبیح میکند وهرگز با آن نمیسازد.
4- سیاست گرایی به جای حقیقت گرایی
در انقلاب ما و نیز در جمهوری ما که ثمره آن بود ویژگی بارز و چشمگیری که میتوانست آن را از همه تجربههای مشابه ممتاز کند حقیقتگرایی به جای سیاستگرایی بود. همه چیز در روش و رفتار امام وخطوط سیاست داخلی وخارجی ما از چنین روشی خبر میداد. آقای بنی صدر در مقام ریاست جمهوری این روش را نقض کرد و سیاست بازی را جانشین حقیقت گرائی کرد.
5- صادق و راستگو نبودن
یکی از اصول اخلاقی اسلام ومصداق بارز تقوی وامانت که جزو صلاحیتها وشرائط رئیس جمهور در قانون اساسی به شمار آمده صداقت و راستگویی است. آقای بنی صدر این شرایط را نقض کرده واساس کار خود را بر عدم صداقت در اظهار و در عمل نهاده است.
6- بیقدر و منزلت کردن امام و امت
بی شک چهره منور و شخصیت والای معنوی و روحانی و هوشمندی و قاطعیت امام خمینی سنگینترین وزنه انقلاب و جمهوری ما است. حضور مردم در صحنه وزنه عظیم دیگری است که دشمن را مایوس میکند و نظام جمهوری اسلامی صحنه اقدام و مجاهدت امام وامت است هم اکنون آیا کوشش عمدی یا سهوی در بیقدر و منزلت کردن این عظمتها به چه تعبیر میشود؟ خیانت یا عدم کفایت؟
7- رعایت نکردن حیثیت جمهوری در خارج از کشور
رئیس جمهور باید حیثیت جمهوری را در خارج از کشور حفظ کند. تخلف از این کار اگر خیانت نباشد قطعا بیکفایتی سیاسی واخلاقی و خیلی بیکفایتیهای دیگر است در طول 9 ماه گذشته یعنی از اوایل تشکیل دولت جدید و حتی پیش از آن بزرگترین بلندگوی تبلیغاتی علیه نظام جمهوری اسلامی آقای بنیصدر بود و شگفتا که با اصرار در مطبوعات خارج نیز درج و منتشر میگردید.
8- مشاوران بدنام و مشکوک
کمترین حد کفایت سیاسی آن است که محدوده مشاوران نزدیک و همکاران و یاران رئیس جمهور از عناصر بدسابقه و بدنام ولااقل مشکوک ومورد سوء ظن پاک باشد.
9- افشای اسرار اقتصادی کشور
افشای اسرار اقتصادی کشور نیز یکی دیگر از دلائل عدم کفایت آقای بنی صدر است. اظهار میزان نیاز ایران به صدور نفت و میزان موجودی ارزی کشور و اظهار فلج اقتصادی از آن جمله است.
👇👇
👆👆
🔴 درسالروز رای به عدم کفایت سیاسی بنی صدر
♦️14 دلیل برای بیکفایتی بنی صدر از دید امام خامنه ای(2):
10- ایجاد تشنج در کشور پیش از جنگ
در 30 شهریور 59 حمله بزرگ متجاوزان عراقی به ما آغاز شد. 13 روز قبل از آن آقای بنیصدر در یک سخنرانی با مشتعل کردن آتش اختلافات داخلی و با طرح مسائلی… منشاء یک سلسله خصومتهای داخلی میان مردم و پیدایش جو اختلاف و کدورت شد آیا بنیصدر در آن هنگام از حدوث قریبالوقوع جنگ مطلع بود یا خیر؟ به هر تقدیر یکی از دو شق، بیهوشی و بیتقوائی یعنی به هر حال بیکفایتی بر آن منطبق است. به گمان زیاد بنیصدر انتظار چنین حملهای را داشت خود ایشان در یک جا تصریح میکند که «من خبر داشتم» ولی قاعدتا او چنان کسی است که مناقشات و درگیریهای سیاسی برای او بر هر چیزی مقدم است، حتی در حال جنگ، نمونهای از این روحیه را که هرگز در طول جنگ نتوانست آنرا پوشیده نگه دارد در کارنامه و در مصاحبهها و سخنرانیهای عاشورا و 14 اسفند و قزوین واصفهان و.. می توان دید
11- بیتوجهی به خط رهبری انقلاب
رئیس جمهور باید در جهت تحقق آرمانهای اسلامی بکوشد ودر این زمینه توجه به خط اصلی انقلاب و رهبری آن که مورد پذیرش تمام تودههای میلیونی کشور است حائز اهمیت فراوان است. کفایت سیاسی رئیس جمهور در درک صحیح پایههای رهبری و حرکت در جهت رهنمودهای آن تجلی میکند وآقای بنیصدر نه تنها در این جهت حرکت نکرد بلکه عملا در مقابل رهبری ایستاد و رهنمودهای امام امت مبنی بر خط آرامش و جلوگیری از تشنجآفرینی را آشکارا زیر پا نهاد.
12- حرکت به سمت قدرت مطلقه و استبداد
نفی قدرت مطلقه از ویژگیهای انقلاب ما بود طبعا جمهوری ما پذیرش هر قدرت دیگری ابا و امتناع داشت و قانون اساسی ما نیز بر همین پایه، پایه شکستن قدرت و تقسیم آن میان نهادهای مختلف قانونی شکل گرفته است. آقای بنی صدر درست به عکس همواره جویا و تلاشگر قدرت مطلقه بود. طبیعی بود که در برابر او مقاومت شود و او این مقاومت را کارشکنی مینمود و جای تاسف است که کسانی هنوز هم همان سخن را تکرار میکنند و قولا و عملا به قدرتطلبی و قدرتگرائی جنبه مشروعیت میبخشند.
13– اخلالگری و شورش
عجیبترین پدیدهای که در رابطه با عدم کفایت ایشان قابل بررسی است اخلال و شورشگری ایشان است. این از هر کس در یک نظام اجتماعی قابل تصور باشد از رئیس یک دولت غیرمعقول است بارها ایشان مردم را کارگران را نظامیان را به مقاومت در برابر نظم موجود دعوت کرده است.
14– خصلتهای ناپسند فردی از جمله غرور
خصلتهای شخص ایشان نیز هر کدام در سلب صلاحیتهای لازم برای یک رئیس جمهوری دولت اسلامی دارای نقش است غرور وی که خود را اندیشه بزرگ قرن و کتاب خود را بزرگترین اثر تاریخ اسلام میشناسد که نوار گفته ایشان که اتفاقا در همین جا در عمارت دبیرخانه کنونی مجلس گفتهاند موجود است .(1)
1-مشروح مذاکرات مجلس، 30 خرداد 1360
510سخنهادی1.2.24.pdf
340.6K
🖊#گاهنامه_سخن_هادی
💰اصلاح پرداخت یارانه ها؛
گام اول برنامه تحول اقتصادی دولت
#همه_خادم_الرضاییم | #روشنگری | #ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مطالبهگر باشیم؛ اما قبل از هر کسی از خودمان مطالبه کنیم
♦️از دستگاه خودمان غافل نشویم که پیوسته به دیگران بپردازیم
♦️بعضی اوقات شاید فکر کنیم در حال مبارزه با فساد هستیم و در راه تحقق عدالت گام برمیداریم اما در واقع تخزیب عدالت میکنیم
♦️به وسیله تخریب رقبا علیه هم تبدیل نشوید
♦️نگذارید قلم ما کسی را زمین بزند و ضررهای چندین برابری به دیگران بزنیم
کالبد شکافی فتنه جدید.mp3
6.84M
🔴کالبدشکافی فتنه جدید؛ تلاش دشمن برای اختلاف در جریان های خودی، در قالب ایجاد بدبینی به مسئولان نظام
♦️نوع عملکرد فاجعه بار آقای روحانی در دوره ۸ ساله اش، باعث نوعی واکنش منفی در بین برخی از مردم شده به گونه ای که آنان را نسبت به همه ی مسئولان نظام بدبین کرده است، و این بدبینی می تواند باعث مشکلات عدیده ای در آینده شود.
♦️وظیفه ی عناصر خودی، پرهیز از این فضا و روشنگری در زمینه ی تفاوتهای موجود بین جریان غربگرا وجریان انقلابی است.
♦️ما باید جهت گیری مسئولان را در نظر بگیریم، اگر آنها مردمی، ساده زیست، ولایی، استکبار ستیز و جهادگر بودند، نوع مطالبه گری ما باید متفاوت باشد با کسانی که به ارزشها باوری ندارند.
♦️دامن زدن به بدبینی نسبت به مسئولان انقلابی به نام مطالبه گری، خطر ایجاد نوعی جدید از جریان تکفیری در جامعه را بدنبال دارد و کار به جایی خواهد رسید که حتی جریان های خودی، به لعن ونفی یکدیگر پرداخته ودر مسائل قابل اختلاف، با یکدیگر درگیری ایجاد کند.
🔊مدیر مسئول نشریه عبرتهای عاشورا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بازنشر
این عمار ؟
چرا جهاد تبیین، فریضهای قطعی و فوری است؟
#جهاد_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مجموعه ویدئوهای مهارتهای هفتگانه تبیین
🔻 چگونه جهاد تبیین رو محقق کنیم؟
🔷 مهارت اول: حل مسئله
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مجموعه ویدئوهای مهارتهای هفتگانه تبیین
🔻 چگونه جهاد تبیین رو محقق کنیم؟
🔰 مهارت دوم: تفکر خلاق
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
فعالیتهای گسترده جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در حوزههای امدادرسانی، آموزش، حمایتهای بشردوستانه از افراد حادثهدیده و انجام فعالیتهای داوطلبانه و عام المنفعه، نام ایران_عزیز را در زمره موفقترین جمعیتهای ملی قرار داده است.
«فرانچسکو روکا» رئیس فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر:«هلال احمر ایران در شرایط خوبی است و جز پنج جمعیت برتر جهان در پاسخ به بحرانها است.»
جایزه هانری داویسون چیست؟
«هانری داویسون»، بنیان گذار فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلالاحمر بود؛ سازمانی بینالمللی و بشردوستانه که ۱۹۲ جمعیت ملی را به عضویت خود در آورده است. جایزهای که نام داویسون روی آن نهاده شده، یکی از جوایز مهم بینالمللی و بشردوستانه است که نه به صورت سالانه، بلکه خارج از قاعده مشخص، به جمعیتهایی اعطا میشود که فعالیتهای چشمگیری در موقعیتهای حساس و خطیر داشتهاند. جمعیت هلال احمر کشورمان پیش از این نیز این جایزه را دریافت کرده بود.
بعد یه مشت خودبدبختپندار میگن تو متروپول بلد نبودن امدادرسانی کنن😒
حالا که تا اینجا رو خوندی، اینم بگم
درد و بلای این جایزه بینالمللی بخوره تو سر اون جایزه بینالمللی سینمایی وطن فروش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوریها رو هم ببینید.
این دولت قطعا نقاط ضعفی داره ولی اونایی که در دولت قبل سکوت کرده بودن یهو زبون باز کردن و انتظار معجزه دارن!!
❌القاء بیآیندهگی، بنبست و اینکه مسئولان اداره کشور را بلد نیستند از جمله کارهای بدخواهان ایران است و امروز هر کس مردم را از آینده ناامید، یا ایمانهای مردم را تضعیف، یا مردم را به تلاشها و برنامهریزیهای مسئولان بیاعتقاد یا بدبین کند، چه بداند و چه نداند به سود دشمن کار میکند
بیانات مقام معظم رهبری در تاریخ ۲۲ خرداد ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌ اتمام حجت #قاطع و #انقلابی رهبری با افرادی که مردم را از #آینده و #مسئولین نا امید می کنند ❌❌
👌 مخالفین #دولت که فقط در حال گفتن بدی ها هستند و این #دولت را ناکارامد و ادامه دهنده همان دولت قبل می دانند و مدام در صحت کارها و حرفهای #مسئولین تشکیک ایجاد می کنند، با این کلیپ حجت بر آنها تمام شده است
❇️ مقام معظم رهبری :
◀️ هرکسی مردم را از آینده نا امید کند، برای #دشمن کار می کند !
◀️ هرکسی مردم را نسبت به فعالیت ها و تلاش و برنامه ریزی های #مسئولین بی اعتقاد و بدبین کند، به سود #دشمن کار می کند !
چه بداند و چه نداند !!!
🔴 امیدواریم با این اتمام حجت #قاطع رهبری ، برخی کانال های مدعی #ولایتمداری که مدام در حال بد نشان دادن آینده و #دولت هستند عبرت بگیرند و تغییر رویه بدهند، در حقیقت آزمون خوبی برای محک #ولایتمداری آنان خواهد بود 🔴
⭕️اتمام حجت رهبر انقلاب
🔻حضرت #امام_خامنه_ای:
✅هر کسی مردم را نسبت به فعّالیّت و تلاش و برنامهریزیهای مسئولین کشور بیاعتقاد و بدبین بکند، دارد به سود دشمن کار میکند؛ چه بداند، چه نداند.
۱۴۰۱/۳/۲۲
درباره موضع اخیر رهبر انقلاب:
فارابی، قزاقستان و ایران تاریخی؛ بزرگ فکر کنید
فرهیختگان: آیتالله خامنهای در دیدار اخیر با رئیسجمهوری قزاقستان به پیوندهای عمیق تاریخی و فرهنگی میان ایران و قزاقستان اشاره کردند. ایشان تاکید کردند: «فارابی بهعنوان یک فیلسوف و دانشمند اسلامی که اصالت قزاقستانی دارد و در ایران هزارسال درباره آثار او تحقیق و مطالعه شده است، میتواند مبنای همکاریهای فرهنگی و تشکیل یک کمیته مشترک علمی میان دو کشور باشد.»
پس از طرح مساله «اصالت قزاقستانی»، برخی تلقیهای اشتباه درباره این سخن رهبر انقلاب پیدا شد؛
اهل فن بهخوبی میدانند که ایران فرهنگی و تاریخی غیر از ایران سیاسی است و این دو مفهوم اگرچه مصادیق مشترکی دارند اما نمیتوان از تفاوتهای آن چشم پوشید. از این حیث در مواجهه با اصالت و تابعیت متفکران و دانشمندان باید میان ایران تاریخی و سیاسی تفاوت قائل شد.
اشاره رهبر انقلاب به اصالت قزاقستانی فارابی درواقع یک تذکر هوشمندانه در راستای سیاست نگاه به شرق است. بهرسمیت شناختن هویت مستقل یک کشور با تذکر به تاریخ و فرهنگ مشترک که از قضا مربوط به دوره شکوفایی تمدنی آن سرزمینی است که پیشتر بهلحاظ سیاسی و جغرافیایی نیز متعلق به ایران بوده، هم به کشور ثالث اعتمادبهنفس میدهد و هم تشکیل یک تمدن واحد بر مبنای مشترکات تاریخی و فرهنگی را تمهید و تدارک میکند.