2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سازه هاى آبى تاریخى شوشتر خوزستان
در سفرنامه مادام ژان دیولافوآ باستان شناس نامدار فرانسوی از این محوطه به عنوان بزرگ ترین مجموعه صنعتی پیش از انقلاب صنعتی یاد شده است.
واردشو👇👇
@asrtarikh
@asrtarikh
برخی ابن بطوطه را بزرگ ترین جهانگرد تاریخ می دانند؛
ماجراجویی های او ۳۰ سال به طول انجامید، به بیش از ۴۵ تمدن بزرگ جهان سفر کرد و جمعا از سرزمین های مختلف بیش از ۱۰ زن اختیار کرد !
واردشو👇👇
@asrtarikh
@asrtarikh
برخى متفكران تئوری توطئه معتقدند که ولادیمیر پوتین، مسافر زمان است و از سال 1480 تاكنون در شخصيت هاى گوناگونى ظاهر شده است، هرچند به ظاهر احمقانه مى آيد!
واردشو👇👇
@asrtarikh
@asrtarikh
تیمور دوستدار دانش و هنر بود و به عالمان احترام بسیار میگذاشت! هنگام قتل عام یک شهر دستور میداد که از کشتن دانشمندان و هنرمندان خودداری کنند
گفته شده كه با حافظ رابطه دوستانه داشت!
واردشو👇👇
@asrtarikh
@asrtarikh
اولین نی شناخته شده توسط سومری ها در 3000 قبل از میلاد ساخته شد و از آن برای نوشیدن آبجو استفاده میکردند.
واردشو👇👇
@asrtarikh
@asrtarikh
رسانههای ترکیه خبر از کشف دژ هخامنشی در نیغده در منطقه تاریخی کاپادوکیه دادند!
ترکیه امروزی بیش از ۲۰۰ سال بخشی از شاهنشاهی هخامنشیان بود.
در ۳۰ سال اخیر شاهد کشف آثار بسیار هخامنشی در ترکیه بودیم.
@asrtarikh
معروف است كه استالین در هنگام خاکسپاری همسرش، تنها چند جمله کوتاه گفت:
"این موجود قلب سنگی مرا نرم کرده بود. با مرگ او، آخرین احساسات من در مورد انسانیت نیز در وجودم از بین رفت."
@asrtarikh