چند سالت بود که فهمیدی این تبلیغ خانه موی ایران تو روزنامه های دهه هفتاد دو تا آدم متفاوت بودن!
@asrtarikh
سلطان محمود غزنوى بابت سرودن شاهنامه وعده ٥٠ هزار سكه طلا داده بود كه پس از حسادت وزير دربار، زير وعده زد و حتى به شاهنامه نگاه هم نكرد. سالها بعد در حمله به هند وزيرش شعرى از شاهنامه خواند و سلطان از كارش پشيمان شد. هنگامى كه به غزنين رسيد ٦٠ هزار سكه طلا بار شتر براى فردوسى فرستتد اما كاروان كه به دروازه شهر رسيد پيكر فردوسى را از دروازه ديگر شهر بيرون بردند.
@asrtarikh
شاید باورتون نشه اما اپل سال ۱۹۸۶ وارد صنعت مد هم شد و طیف گستردهای از لوازم جانبی و لباس با مارک اپل تولید میکرد؛ اما خوشبختانه یا متاسفانه نتونست زیاد دووم بیاره و برای همیشه بیخیال شد.
@asrtarikh
يكى از روشهاى درمان سردرد ميگرنى در گذشته
سال 1895- روسيه
اگه اون قابلمه نبود، همهی درداش با هم خوب میشد
@asrtarikh
کوه شیران اثر طبیعی در روستای "گرا" در تویسرکان كه 1400 متر از سطح دریا ارتفاع دارد. طول سر شیر 150 متر و عرض آن 80 متر میباشد. عده اى آن را دستكند و از سازه هاى عظيم باستانى ميدانند!
@asrtarikh
تحقيقات اخير دانشمندان نشان ميدهد هابيتها (آدم كوتولهها) قدمتي چندين هزار ساله داشتند.اين نظريه در سال 2003 و با كشف نخستين استخوان از انسانی كوتاه قد، تا حدودی به اثبات رسيد.
واردشو👇👇
@asrtarikh
فرش با طرح سه بعدی!
بافته شده در قرن 19 که در کلیسای ارمنیان جلفا ، نزدیک اصفهان نگهداری می شود ...
اون فرشهای داخل فرش خیلی جالبه
واردشو👇👇
@asrtarikh
در المپيك 1980 مسكو در حاليكه 60 كشور جهان از جمله ايران، المپيك را بدليل اشغال افغانستان توسط شوروى مورد تحريم قرار دادند، خود افغانستان در این مسابقات شركت كرد!
@asrtarikh
بزرگمهر را پرسیدند: «سبب چه بود که پادشاهی ساسانیان ویران گشت و تو تدبیرگر آن پادشاه بودی و امروز ترا به رأی و تدبیر و خرد و دانش، در همه جهان همتا نیست؟»
گفت:
« به سبب دو چیز؛
یکی آنکه ساسانیان بر کارهای بزرگ کارداران خُرد و نادان گماشتند و دیگر آنکه دانش و اهل دانش را دشمن داشتندی.»
( برگرفته از سیاستنامه نظام الملک طوسی، صفحه 220 )
واردشو👇👇
@asrtarikh
مجسمه پدر و پسر در برزیل
این مجسمه بخاطر این است که تمام قطعات بدن پسر از قطعات بریده شده ی بدن پدر ساخته شده است که این فداکاری پدر را نشان می دهد.
واردشو👇👇
@asrtarikh