❇️ #ازدواج و مشکلات #جوانان 💞
⭕️ اینکه دولت طرح #گشایش_اقتصادی را عنوان کرده است خیلی خوب است و اگر #جوانان و خانواده های آنها هم کمی منطقی باشند و سطح توقعات خودشون را پائین بیاورند, بیشتر مشکلات #ازدواج و #جوانان حل خواهد.
🔹 در سال های اخبر متاسفانه درکشورمون کاهش #ازدواج بسیار رواج پیدا کرده است و تبدیل شده به بزرگترین مشکلات #جوانان و جامعه که متخصصان و کارشناسان باید حتما راه و چاره ای بیندیشند.
🔸 متاسفانه بیشتر جوانانی که #ازدواج هم می کنند به دلیل انتخاب نادرست زندگی آنها با طلاق و جدائی به پایانی تلخ منتهی می شود.
🔹 کارشناسان و سازمان های مربوطه باید بیشتر برای آینده #جوانان برنامه ریزی کنند تا دیگر شاهد این طلاق ها و جدائی ها نباشیم.
🔸 البته خانواده ها نقش مهمتری دارند و باید به فرزندان خودشون از سن نوجوونی راه و روش انتخاب مناسب را بیاموزند.
🔹 اگر والدین از همان ابتداء به فکرآینده و #ازدواج و خوشبختی فرزندان باشند، با رفتار و اعمال خود افرادی مناسب برای یک زندگی ایدهآل پرورش میدهند.
🔸 مشکلات متاسفانه بسیار است و اگر بخواهیم درباره آنها بنویسیم باید چندین جلد کتاب به جاپ برسونیم.
🔹 ان شاءالله که هرچه زودتر مشکلات #جوانان عزیزمون حل بشود و همه آنها در زندگی موفق وخوشبخت بشوند.
🆔 @Assemanian 🇮🇷
1.mp3
4.39M
❇️ ترانه و متن آهنگ #عید_غدیر محسن چاوشی :
❣️ ای عاشقان ای عاشقان آن کس که بیند روی او
▪️ شوریده گردد عقل او آشفته گردد خوی او
❣️ معشوق را جویان شود دکان او ویران شود
▪️ بر رو و سر پویان شود چون آب اندر جوی او
#️⃣ #ازدواج #️⃣ #جوانان
🆔 @Assemanian 🇮🇷
108831e1bb79e-c45b-44d2-9de9-522ce158573d (1).mp3
4.6M
❇️ مولودی #عید_غدیر سید مجید بنی فاطمه
❣️ ساقی از خم ولایت بچشان باده
▪️ که امشب به تولای علی مست شوم
❣️ بی خبر از هست شوم
▪️ عاشق یک دست شوم
❣️ سر بکشم پر بکشم
▪️ حلقه اقبال زنم از قفس
❣️خاکی تن بال زنم
▪️ لب به سخن باز کنم
❣️ خوانم و پرواز کنم
▪️ گویم و اعجاز کنم
#️⃣ #ازدواج #️⃣ #جوانان
🆔 @Assemanian 🇮🇷
❇️ #ازدواج 💕
⭕️ #ازدواج اساس و بنيان وجود موجود است و ادامه سلسله نسل انسان، امر مقدسي است كه مورد تاكيد و توجه اسلام و بزرگان مكتب و پيشينيان سرزمين مان بوده و هست.
🔹 در دين مبين اسلام تا آن جا توصيه شده كه ازدواج را عامل حفظ نيمي از ايمان ميداند و معتقد است فردي كه ازدواج ميكند بايد براي تحصيل نيم ديگر ايمانش بكوشد.
🔸 رسم ديرين ازدواج از ديرباز در سرزمين كهن ايران وجود داشته و در ميان قبايل و طوايف گوناگون، اشكال مختلفي به خود گرفته است و تغيير و دگرگوني آداب و رسوم ازدواج در طول زمان و ميان افراد و جوامع مختلف به صورت عرفهاي اين مرز و بوم درآمده است كه بايد با ديد احترام و منطقي و جامع به آنها نگريست و از آن ها درس گرفت.
#️⃣ #گشایش_اقتصادی
#️⃣ #پیری_جمعیت
@Assemanian 🇮🇷
هدایت شده از Liman Didital
🔸 #اموزش_نویسندگی و #تهیه_و_تولید_محتوا 🔸
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
❇️ 👈👈👈 قابل توجه کاربران مخصوصا مدیران کانال ها و گروه ها
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
⭕️ جهت شرکت در دوره #اموزش_نویسندگی و #تهیه_و_تولید_محتوا مقدار اندکی «پول» پرداخت کنید و پس از اتمام دوره چندین برابرش را از ما بگیرید.
🔹 #اموزش_نویسندگی و #تهیه_و_تولید_محتوا 🔹
❣️💰 پول درآوردن از اینترنت بهترین شغل دنیا 💰❣️
✍️ ; ارادتمند : «لیمان_ثاقب»
📡 https://eitaa.com/joinchat/3403415587Cca08ca785a