☑️ چگونه به زبان مشترک برسیم؟!
❌حرف زدن مغرضانه
حرف زدن مغرضانه خشم غیر مستقیمی است که نشان دهنده رنجیدگی خاطر و انزجار است. افراد موقعی این پیام مغرضانه را به کار می بندند که باورشان شود قدرت تاثیرگذاری بر موقعیت ها را به صورت مستقیم و مثبت ندارند. حرف زدم مغرضانه درصدد است از موضع «ضعف» به جای موضع «قدرت» اعمال نفوذ کند. این ترفند یک روش ناموفق برای ابراز ناامیدی و درماندگی است که می کوشد احساس شرم و گناه در دیگری ایجاد کند. رفتارهای مختص آن عبارتند از متلک انداختن، مظلوم نمایی، نق زدن، حاشا کردن و...
کسانی که از حرف زدن مغرضانه استفاده می کنند با سوء استفاده از قدرت، در دراز مدت، بیشتر به خود صدمه می زنند.
🔴 گوش دادن واکنشی
در این فرآیند افراد تلاش می کنند با کنترل گفت و گو، شخصی را که حرف می زند با خود موافق و موافقت او را به پاسخ خنثای خود جلب کرده و بدین وسیله کنترل موقعیت را از دست وی خارج نمایند. مثلاً وقتی فردی در حال سخن گفتن است ، همسرش با تمام وجود به حرف های او واکنش نشان می دهد و به جای دریافت اطلاعات، آن را هضم می کند.
در یک لحظه:
- اطلاعات را به طور جداگانه ارزیابی می کند.
- سخنان بعدی خود را مرور می کند.
- سعی می کند کنترل خود را اعمال نماید.
🆔 @asanezdevag
✅ ۳ اشتباه رایج در #انتخاب_همسر و ازدواج
👇👇
⚠️ امان از چشم و همچشمی:
«از #دختر خالهات یاد بگیر، شوهری پیدا کرد که بیا و ببین!» و... صحبتهای این چنینی در بسیاری از خانوادههایی که جوانان همسن و سال دارند، بسیار شنیده میشود.اگر شما هم در چنین شرایطی هستید؛ از هر کسی که سراغتان میآید حرف و حدیث میشنوید، تحت فشار هستید اگر به دنبال برترین انتخابها هستید یا این که نقشه میکشید چگونه و چطور میتوانید از دیگران رویی کم کنید تا بیایند و ببینند و... باید بگوییم اینجا چراغ قرمز است، لطفا ایست کنید!
میل شدید به جبران کردن و خودی نشان دادن، کم کردن روی اطرافیان از طریق ازدواج و... به عنوان نشانههای خطر در انتخاب محسوب میشوند که خوشایند نیستند.
🔑 راهحل:
عموما انتخاب بر مبنای حسادت، فارغ از عقل و منطق بوده و بسیار تحت تاثیر کوتهنگریها و سادهاندیشیهاست که عاقبتی جز پشیمانی به ارمغان نمیآورد؛ بنابراین در این شرایط، عقل سلیم حکم میکند از ازدواج کردن صرفنظر کنید، چون ضریب خطا در این نوع انتخابها تا حد زیادی بسیار بالاست. به جای تفکر به ازدواج، به درون خودتان بیندیشید؛ حسادتتان را ریشهیابی کنید، عوامل ایجادکننده و تداومدهنده آن را بشناسید، راهکارهای مقابله با آن را یاد بگیرید و در نهایت خود را ملزم به تمرین کنید تا با ارادهای قوی به جنگ این حس مخرب بروید. زمانی که عاری از حسادت شدید و به مرتبهای رسیدید که به خاطر خود، علایق و خواستههایتان خواهان ازدواج باشید، وقت آن است که به فکر ازدواج بیفتید.
⚠️ عجله همیشه کار شیطان است:
انتخاب در شرایط اضطرار و عجله، انتخابی عجولانه یا تصمیمگیری از نوع از سر بازکنی است. انتخاب عجولانه، انتخابی سریع، بیهدف و بیسازمان بوده که امکان اشتباه کردن در آن قطعی و چند برابر است و احتمال دارد فرد به واسطه آن انتخاب ناآگاهانه و ضربالعجل با بسیاری از مشکلات جبرانناپذیر مواجه شود.
🔑 راهحل:
برای انتخاب درست سعی کنید بر خصلت عجولانه خود یا دیگران فائق آیید. این جمله را بارها به خود بگویید یا به دیوار اتاقتان نصب کنید: «من به ندای عقلم گوش میدهم، نباید عجله کنم.» ترس را کنار بگذارید، اجازه دهید زمان کارتان را با حوصله پیش ببرد. با کسانی که احساس میکنید از جانب آنها تحت فشار هستید صحبت کرده و شرایط و افکار خود را تا حدودی بازگو کنید، قاطعانه به آنها بگویید برای دادن جواب مثبت یا منفی عجله ندارید و حتی انتظار دارید در این مسیر مهم، همراهیتان کنند. به آنها بگویید تصمیم خود را با آرامش خواهید گرفت و عجلهای برای گفتن جواب ندارید.
⚠️ یا نصیب و یا قسمت:
اعتقاد راسخ بر این باور اشتباه که ازدواج تمام و کمال منوط به قسمت است، گاه به اهمال و سست کاری ما منجر میشود تا به همین دلیل، دور تحقیق و مشورت را خط قرمزی بکشیم و در کمال ناباوری، عاقبت مهمترین انتخاب زندگیمان را به گردن قسمت بیندازیم و به «هرچه باداباد» و «هر چه پیش آید، خوش آید» تن دهیم. انتخاب بر این حسب، بزرگترین اشتباه ممکنی است که فرد، خود یا به اجبار و اصرار خانواده به آن متوسل میشود؛ پیروی از این باور خیانتی بیش نیست و ظلمی به خود یا دیگری است که احتمال دارد تاوانی به اندازه یک عمر زندگی پرعذاب به همراه داشته باشد.
🔑راهحل:
یادتان باشد اراده خداوند در طول اراده ماست، خداوندگار روزگار بر همه چیز قادر و تواناست، اما با این حال، او به ما عقل و قدرت انتخاب داده تا با توسل به آنها، برای خوشبختی خود برترینها را گزینش کنیم. پس هوشیار باشید؛ ازدواج تقدیر یا سرنوشت از پیش تعیین شده نیست، یقین داشته باشید این شمایید که سعادت یا شقاوت زندگیتان را انتخاب میکنید.
👌 صرفا با توجه به کلیات یا احیانا با اتکا به این اندیشه خام که بالاخره در #زندگی_مشترک راهتان را پیدا خواهید کردید، پیش نروید. خوب تحقیق کنید؛ تا آنجایی که برایتان مقدور است ذرهبین به دست بگیرید و مورد انتخابیتان را رصد کنید و به قول معروف، مو را از ماست بیرون بکشید؛ اجازه ندهید هیچ چیز از نگاهتان دور بماند از هر کسی که میتوانید و میدانید خبری دارد پرسش کنید، از شخصیت، روحیات، اخلاقیات، خانواده، فرهنگ و... فرد مورد نظرتان کسب اطلاعات کنید. از عاقلان و مصلحان مشورت بگیرید و ... در این صورت است که به طور قطع خواهید توانست با ادلههای صحیح و منطقی، صحت انتخابتان را تائید یا رد صلاحیت کنید.
____________
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
⭕️ از چه چيزي تحقيق کنيم؟!
مسلم است؛ از خواستگار! 😬
اما اين که چه چيزهايي را درباره خواستگار بايد بدانيد، نکته مهمي است که خيلیها ساده از کنار آن ميگذرند.
با اين توجيه که: شناخت کامل زير يک سقف به دست ميآيد.
اما واقعيت اين است که بخش مهمي از شناخت مربوط به همين پرس و جوهاست. شما درباره اين ويژگيها بايد از اطرافيان عروس خانم يا آقاي داماد پرس و جو کنيد:
1⃣ خانواده،
2⃣ رفتار فردي و اجتماعي،
3⃣دوستان،
4⃣مسئوليتپذيري،
5⃣رعايت حقوق ديگران،
6⃣اعتقادات مذهبي،
7⃣تواناييهاي او
سوالاتتان هم حول و حوش اين موضوعات خواهد بود.👇👇👇
صفت بارز اخلاقي او چيست؟
تا به حال عصباني شدنش را
ديدهايد؟ اين جور وقتها چطور رفتار ميکند؟
رفتار اجتماعي او را چطور ميبينيد؟روابطش با دوستان و خانواده چطور است؟
كدام صفات اخلاقي را در او بيشتر ميبينيد؟
عصبانيت او را در چه مواقعي ديدهايد؟
با چه افرادي (چه تيپ شخصيتي) رفتوآمد ميکند؟
اجتماعي است يا منزوي؟
تا چه حد به خانواده و دوستان خود وفادار است؟
چقدر به قولي که ميدهد پايبند است؟
تلاش او براي کسب روزي حلال چگونه است؟ و...
❌از چه کسانی تحقيق کنيم:
🔹از آشنايان
🔹دوستان
🔹محل کار يا تحصيل
🔹همسايهها
🔹معرف
🔹فرد مورد نظر
💢نكات مهم در تحقيق:
⏺ سعي كنيد با همكار و هم مغازهاي او قرار ملاقاتي بگذاريد و از دوستان او راجع به خصوصيات روحياش سؤال كنيد. از مسافرتها و جاهايي كه با هم رفتهاند و از علايق او بپرسيد. موقعيت آنها و اينكه به چه اسم و عنواني مشهورند، چقدر با همسايگان ارتباط دارند و اينكه چه چيزهايي بيشتر برايشان مهم است.
⏺قرار نيست نظرتان در تحقيقات همجهت با شخص منبع تحقيق باشد. شما براي كشف حقيقت آمدهايد نه براي ايجاد ارتباط و تفاهم. هرچند ارتباط مناسب و حسنتفاهم ميتواند به طرف مقابل اطمينان دهد و نكات مهمي بيان كند.
⏺تغيير و تحول در زندگي فرد خود نشانههايي از حالات و روحيات اوست. در تحقيق به اين مسئله توجه كنيد.
⏺كسي كه براي تحقيق ميرود، ميتواند با موضوع ديگري غير از ازدواج سؤالاتي بپرسد. سپس موضوعات را به طور مستقيم بيان كند.
⏺موضوعاتي كه برايتان اهميت بيشتري دارد به محقق تأكيد كنيد و از او بخواهيد اهميت موضوع را بروز ندهد.
⏺اگر هنگام گفتگو با افراد مختلف به تناقضي رسيديد، تحقيق در آن زمينه را با دقت بيشتر و به دور از حساسيت ادامه دهيد.
🆔 @asanezdevag
✅ تصمیم گیری در #ازدواج
👇👇
بررسی ها نشان می دهد که بیشترین دلیل مراجعه دختران به مرکز مشاوره، تصمیمگیری برای ازدواج است. اتفاقی که نشان می دهد تصمیمگیری مسئلهی آسانی نیست و ذهن بسیاری از جوانان را درگیر خود ساخته است.
✨ مهارت تصمیم گیری برای همهی عمر
↙️ -در گام اول لازم است با تصمیمتان روبهرو شوید، از آن نترسید و یا فرار نکنید. به این فکر کنید که بالاخره باید روزی با این واقعه برخورد کنید.
↙️ -در مرحلهی بعدی تصمیمتان را به طور کامل ارزیابی کنید، چه راههایی در مقابلتان وجود دارد؟ چگونه میتوانید بهگونهای تصمیم بگیرید که بهترین شرایط برایتان محقق شود؟ همچنین اختیارات موجود را برای خویش مشخص کنید.
↙️-سپس با توجه به راههایی که پیشرویتان قرار دارد، هرکدام را به طور فرضی انتخاب کنید، در این حالت چه آیندهای برای خود پیشبینی میکنید؟ کدام راه میتواند شما را به اهدافتان نزدیکتر کند طوری که زندگیتان دچار آسیب نگردد؟
👌آیندهنگری از جمله مولفههای لازم برای تصمیمگیری است. آیندهنگری فرایندی ذهنی است که فرد میتواند به وسیلهی آن ارتباطی بین حال و آینده برقرار کرده و بداند که اتفاقات چگونه بر آیندهی او تاثیر میگذارد و از این طریق با برنامهریزی و درک بهتری تصمیم بگیرد.
↙️ -در مرحلهی بعد باید نسبت به راهحلی که انتخاب کردهاید، احساس تعهد داشته باشید و به خودتان نیز اعتماد کنید.
↙️ -حالا میتوانید برای تصمیمی که گرفتهاید برنامهریزی کرده و سپس به اجرای آن بپردازید.
🌼 و اما ازدواج؛
اگر تصمیمگیریتان پیرامون مسئلهی ازدواج باشد باز هم میتوانید به روشهای بالا متکی باشید، اما علاوه بر آنها باید موارد دیگری را نیز در نظر داشته باشید؛
💠 -اولین نکتهای که ورد زبان تمام کارشناسان است، توصیه به تصمیمگیری از روی عقل است و نه احساس.
💠-فراموش نکنید شما باید تصمیمگیرنده باشید اما اگر این دست و آن دست کنید و مدام تصمیمگیریتان را به تعویق بیندازید در نهایت دیگران به جای شما اینکار را میکنند، پس تصمیم بگیرید تا مورد تصمیمگیری دیگران واقع نشوید!
💠 -زمانی برای ازدواج، تصمیم نهایی را بگیرید که در جلسات #خواستگاری با گفتوگو و پرسش و پاسخهای متعدد با طرف مقابل به تفاهم رسیده باشید.
💠 -هر چه دلایل منطقیتان برای تصمیمی که میگیرید محکمتر باشد، اعتمادتان به #همسر آیندهتان بیشتر خواهد شد. بنابراین دیر تصمیم گرفتن مهم نیست، درست تصمیم گرفتن مهم است.
👌 و در پایان به نکته حجت الاسلام شهاب مرادی اشاره می کنیم: «چقدر خوب است هرکسی، در مواقع خاص و حساس زندگی خود، مثلاً قبل از تصمیمهای مهم، خلوتی کند و یا با یک مشاور خردمند، انتخابها و آرزوهایش را بررسی و تحلیل کند. خصوصا با توجه به تاریخ تولید آنها؛ شاید زمانی که آرزو کرده، یا تصمیم گرفته و یا انتخاب کرده، آن انتخاب، کودکانه و یا خشمگینانه و یا ناآگاهانه و ... خلاصه تحت تاثیر هیجان بوده، ولی خودش میتواند از سر شعور و آگاهی تاریخ انقضاء آن را تعیین کند چون بعضی از آرزوها، هدفها و انتخابهای تاریخ گذشته حتماً خطرشان از مصرف شیر و شکلات تاریخ گذشته بیشتر است!»
➖➖➖➖➖➖➖➖
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
💠*معیارهای انتخاب همسر از نگاه پیامبر اکرم(ص)*
ازدواج در نگاه هر کس معیارهایی دارد. با این حال، معیارهایی که بزرگان دین معرفی کرده اند، سالم ترین و مطمئن ترین معیارها است.
💫۱- ایمان
در اسلام شرط اول #انتخاب_همسر ایمان و تقوا معرفی شده است. دین بنیان خانواده را حفظ می کند و همسر باتقوا بیشتر از همسری که تقوای کمتری دارد، می تواند اعتماد و آرامش شما را تامین کند. بنابراین پرهیزگاری شرط اول ازدواج از نگاه ائمه و معصومین است.
کسی که پایبند به دین نباشد هیچ ضمانتی وجود ندارد که به رعایت حقوق همسر و زندگی مشترک پایبند باشد. در حدیثی از پیامبر اکرم(ص) نقل شده است که: وقتی کسی که به خواستگاری می آید و اخلاق و دین اش مایه رضایت است به او زن دهید که اگر چنین نکنید، فتنه و فساد زمین را پر خواهد کرد. (نهج الفصاحه ، ح247)
👈در حدیث دیگری از پیامبر اکرم(ص) نقل شده است که: با زن به خاطر 4 چیز ازدواج می شود: مال و ثروتش، زیبایی اش، دینداری اش و اصل و نسب خانواده اش؛ و تو با زنان متدین ازدواج کن. (کنز العمال . ح44602)
💫۲- حس خلق
توصیه بعدی اسلام درباره ملاک های ازدواج، حسن خلق است. مردی در این زمینه با امام رضا (علیه السلام) مشورت نمود و عرض کرد: یکی از بستگانم از دخترم #خواستگاری کرده ولی اخلاق بدی دارد. حضرت فرمود: اگر بدخلق است، دخترت را به ازدواج او در نیاور. ( وسائل الشیعه، ج14،ص54).
دینداری و اخلاق از مهمترین ملاک هایی است که باید هنگام انتخاب همسر مورد توجه قرار گیرند و اگر این دو خصوصیت در کسی وجود نداشت، در ازدواج با او باید تردید کرد. حسن خلق به دارا بودن اخلاق های خوب مثل صداقت، عفت کلام، نگاه پاک، امانتداری، فروتنی، بخشندگی و در کنار آن دوری از اخلاق های بد نظیر تندخویی، بی وفایی، کینه و حسادت و... را شامل می شود.
💫۳- وصلت خانوادگی
ازدواج یک پیوند خانوادگی است نه پیوند دو نفر. از سوی دیگر، خانواده اولین و مهم ترین ریشه هر فرد و آموزشگاهی است که او داشته هایش، خلق و خو، عادت ها و نگاهش به زندگی را از آنجا کسب کرده. بنابراین مهم است با خانواده ای سالم و اصیل وصلت کنیم.
اصالت خانوادگی به معنای سلامت خانواده و خوشنام بودن آن ها است. نه ثروت و اصل و نسب و نام و فامیل. اسلام تأکید دارد که درباره سابقه خانوادگی همسر، تحقیق لازم صورت گیرد و به خصوص، مراتب ایمانی و اخلاقی آنها در نظر گرفته شود. زیرا این اصالت خانوادگی در زندگی جدید و نسل بعد تأثیر خواهد گذاشت. پیامبر (صلی الله علیه و آله) در این رابطه می فرمایند: «برای نطفه های خود، بهترین را گزینش کنید. »
💫۴- همتایی
کفویت در ازدواج هم همیشه مورد تاکید پیامبر اکرم(ص) و ائمه بوده است. کفویت به معنای تناسب و همتایی و هماهنگی در ویژگی های اصلی افراد است و در جنبه های ایمانی، فکری، اقتصادی، سنی، ظاهری، خانوادگی، فرهنگی، تحصیلی و... مطرح می شود. در اسلام تاکید زیادی بر کفویت اعتقادی شده است چرا که اعتقادات هر فرد درون مایه وجودی او را مشخص می کنند و تضاد در اعتقادات تنش های زیادی در زندگی در پی دارد.
رسول خدا(صلی الله علیه و آله) فرمودند: «مرد مۆمن، کفو و همتای زن مۆمن است؛ و مرد مسلمان، همتای زن مسلمان.» (وسائل الشیعه، ج14، ص44.)
بر این اساس بود که پیامبر (صلی الله علیه و آله)، حضرت علی (علیه السلام) را برای همسری دختر خود انتخاب نمودند. بعضی روایات همچنین کفویت را شامل دو چیز دانستهاند: یکی عفت ناشی از ایمان و اعتقاد و دیگری تأمین امکانات زندگی.
💫۵- سلامت
سلامت جسم و روح در ازدواج همیشه مورد تاکید اسلام بوده است. امام صادق (علیه السلام) از رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) نقل کرده اند که آن حضرت فرمود: «از ازدواج با احمق بپرهیزید که هم نشینی با او مایه اندوه و بلاست.» (جعفریات، ص 92.)
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
____⭐️⭐️⭐️⭐️________
🆔 @asanezdevag
✅ 4 «میم» تضمین کننده یک #ازدواج_موفق
به باور تمام مشاوران خانواده در #انتخاب_همسر باید 4 «میم» مهم در نظر گرفته شود از جمله:
🌀 میم اول: مشاهده
مشاهده یعنی این که برای انتخاب همسر خوب مشاهده کنید، ظاهر طرف مقابل را بررسی کنید، شکل و حرکات، شیوه گفتار و رفتار ظاهری او را به عنوان شرط اول بپذیرید زیرا بارها اتفاق افتاده است که زن و شوهری جوان به مرکز مشاوره ای مراجعه کرده اند و به طور مثال شوهری بعد از چندین ماه زندگی مشترک گفته است: من زن قد بلند می خواستم و خانمم قدش کوتاه است یا اندازه بینی و فرم دندانهای او مطابق سلیقه من نیست یا خانمی گفته است که شوهرم نمی تواند در جمع صحبت کند، خوب لباس نمی پوشد و از این قبیل نظرها، بنابراین افراد در جلسات #خواستگاری تا حدی که اسلام اجازه داده است باید مشخصات ظاهری و رفتاری طرف مقابل را ببینند و بپسندند.
🌀 میم دوم: مصاحبه
مصاحبه یعنی این که 2 نفر باید خوب با هم صحبت کنند و درباره نکات مثبت و منفی یکدیگر و مسائل مهمی که در تاریخچه زندگی هر کدام وجود دارد، از یکدیگر سوال کنند. بیماریهای خاص، محل سکونت، آینده و این که می خواهند کار کنند یا شغل شان چه باشد، نحوه تربیت فرزندان و درباره مسائل دیگری که ممکن است پیش بیاید صحبت کنند و در چندین جلسه خواستگاری و با اطلاع و نظارت #خانواده ها، دختر و پسر با هم دیدار و گفت و گو داشته باشند تا نسبت به هم شناخت بیشتری پیدا کنند.
🌀 میم سوم: مکاشفه
مکاشفه یعنی دختر یا پسر به قصد تحقیق و بررسی از زندگی اجتماعی طرف مقابل پرسش کنند از مدرسه، محل کار، محل سکونت، دانشگاه و... تا ببینند وجهه اجتماعی او چگونه است. برخوردش با مردم در اجتماع چطوری است. مثلا فردی که با هیچ فردی ارتباط ندارد و دوست صمیمی هم ندارد شاید دچار بدبینی باشد یا اختلالات دیگر که بهتر است همان ابتدا با پرسیدن از افراد مختلف چهره اجتماعی او بهتر شناخته شود.
🌀 میم چهارم: مشاوره
باید پذیرفت که امروزه دیگر اهمیت مشورت کردن و مشاورههای قبل از ازدواج بر هیچ فردی پنهان نیست. علاوه بر مشورت با بزرگ ترها و استفاده از تجربه آنها باید بدانید که در جلسات مشاوره بر اساس تخصص، تبحر و تجربه مشاور 2 نفر با هم مقایسه می شوند تا مشخص شود میان شان تا چه حد و چه میزان سازگاری وجود دارد و تناسب زندگی این 2 با هم چقدر است و بر همین اساس هر 2 مورد سنجش مشاور قرار می گیرند و چون مشاور یک فرد بی طرف است می توان روی اظهار نظر او حساب کرد و تایید یا عدم تایید او را به حساب مخالفتهای بی جای بعضی اطرافیان نگذاشت.
🌸🍂🌸🍂🌸🍂🌸
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
✅ 7 درد دل شوهرانه
👇👇
#همسر شما یک آدم فضایی از مریخ یا ونوس نیست که نتوانید او را بفهمید یا کشفش کنید. فقط کافی است حرفهایش را بشنوید و خواستهها و انتظاراتش را بدانید مثل این موارد:
1⃣ یک تشکر خشک و خالی به جایی برنمیخورد
شاید با خودتان بگویید من که هر کاری از دستم برآید انجام میدهم و توجه زیادی از خودم نشان میدهم. باید بدانید که #شوهر تان در این مورد مثل شما فکر نمیکند. وقتی او کارهای هر چند کوچکی مثل بیرون بردن آشغالها و شستن ظرفهای میوه را انجام میدهد، اگر یک تشکر کوچک از شما بشنود، خیلی شادمانهتر و باانگیزه بیشتری آن کار را میکند. او هم مثل شما نیاز به تحسین و تمجید دارد.هر از گاهی یک تشکر خشک و خالی خیلی چیزها را عوض میکند و احساس تحسین شما را به او منتقل میکند.
2⃣ به جای شانههایی برای اشک ریختن، پیشنهادهای خوبی برایت دارم
وقتی از سر کار به خانه برمیگردید و شروع به حرف زدن در مورد رئیس پرتوقعتان میکنید از نظر شوهرتان شما در واقع دارید مشورت و راهنمایی میگیرید، نه اینکه فقط به دنبال یک گوش شنوا میگردید. به خاطر همین است که او شروع میکند به راهحل پیشنهاد دادن. احتمالا این کار او برای شما نشانه خوبی نباشد و اجازه ندهید حرفش را بزند و حتی از او انتقاد کنید که مگر من خودم نمیتوانم مشکلم را حل کنم. در حالی که این کار نشانه اهمیت دادن او به شماست. او میخواهد کمکی کرده باشد، چون برایش مهم هستید.
3⃣ اگر میخواهی کاری در یک زمان خاص انجام شود، به من بگو
حتما برایتان پیش آمده که کار سادهای را از همسرتان خواستهاید اما در زمان خود انجام نشده است.وقتی به او میگویید مثلا لامپ را عوض کن یا در کابینت را تعمیر کن، از نظر او این کار محدودیت زمانی خاصی ندارد و هر وقت بتواند آن را انجام میدهد. اما اگر بگویید فلان کار را تا قبل از دوشنبه که مهمان داریم انجام بده حتما با کمال میل وقت میگذارد.
4⃣ مستقیما به من بگو چه چیزی آزارت میدهد
از زمان زندگی انسان در غار، بعضی رفتارهای زنان برای مردان گیجکننده بوده است. آنها تعجب میکنند که چرا شما به جای اینکه بگویید من از فلان کار تو ناراحتم، دندانهایتان را به هم قفل میکنید و میگویید من خوبم. موضوع این است که آنها به مدد آه کشیدنها و محکم قدم زدنهای شما متوجه میشوند که یک جای کار میلنگد اما نمیدانند موضوع چیست. البته شما به نوعی دارید ارتباط برقرار میکنید و حرفی را منتقل میکنید ولی به یک شیوه ناسالم و غیرصحیح. کلید حل مشکل این است که مستقیما بگویید من از اینکه تو آمدی خانه و رفتی سراغ کامپیوتر ناراحتم. این حرف خیلی بهتر از یک عصبانیت منفعلانه است.
5⃣ لطفا از من نپرس که در این لباس چطوری به نظر میرسی
اول از همه اینکه هیچ جواب مشخصی برای این سوال وجود ندارد که این دامن، من را چاق نشان میدهد یا نه؟ در بیشتر مواقع شما در حالی این نوع سوالات را میپرسید که خودتان به نتیجه رسیدهاید و تصمیمتان را گرفتهاید. او میداند که تنها گزینهاش تایید شماست، نه نظر شخصی خود او.
6⃣ ای کاش فکر نمیکردی با هم بودن همیشه یعنی حرف زدن
هر دوی شما به خانه برگشتهاید، بچهها را خواباندهاید و نشستهاید پای تلویزیون. آیا این به نظر شما یعنی با هم بودن. واقعیت این است که برای همسرتان بله، این یعنی با هم بودن. حتی اگر هیچ حرفی بین شما رد و بدل نشود این سکوت و تنها حضور شما برای او یعنی نزدیکی. از نظر او برای ارتباط برقرار کردن با شما نیاز نیست حتما حرف بزند. بنابراین هر از گاهی دستانش را در دست بگیرید و بفشارید. البته اگر دلتان میخواهد حرف بزنید این کار را بکنید اما این سکوت را با هیچ، یکی نکنید.
7⃣ رابطه #زناشویی یعنی صمیمیت
گاهی خانمها فکر میکنند همسرشان زیاده از حد به روابط زناشویی اهمیت میدهد؛ در حالی که تمایل مردان به روابط زناشویی با همسرشان نشانه تمایل آنها به ایجاد صمیمیت است. وقتی شما همسرتان را پس میزنید او نگران عملکرد خود میشود و فکر میکند حتما مشکلی در کار است. بهتر است درباره این موضوع با هم حرف بزنید و به توافق دو نفرهای برسید که هر دوی شما را راضی کند.
💫💫💫💫💫💫💫
#همسرداری
🆔 @asanezdevag
✅ بده بستان هاي #زناشویی
👇👇
💠رابطه ي سالم مبتني بر مشارکت است. #زن و #شوهر با هم همکاري مي کنند، در مقام حمايت از يکديگر هستند، به هم وابستگي دارند، اما رقابت و چشم و هم چشمی در زندگی زناشویی اشکال دارد.
خیلی خوب است که زن و شوهر با هم شوخی کنند اما اگر اين شوخي ها به قصد رقابت باشد، مي تواند خيلي زود تبديل به مبارزه اي براي برتري طلبي شود و حالت زشتي پيدا کند.رقابت ميان زن و شوهر يعني امتياز جمع کردن عليه ديگري.
👌 اگر قرار باشد زندگي به اين شکل در آيد که "چون تو اين کار را کردي، من هم اين کار را مي کنم" ، خطري ايجاد مي شود که براساس آن رابطه ي زناشويي به جاي اينکه مبتني بر حمايت از هم باشد ، به جنگ و ستيز براي برتري يافتن منجر مي گردد.
👌صميميت و توجه داشتن با بازي و مسابقه فرق دارد. در رابطه زناشويي زن و شوهر بايد دست بده داشته باشند و حال آنکه در رقابت و مسابقه دست بگير مطرح است. در هر رابطه اي دهنده و يا گيرنده هستيد مي دانيد که گيرنده براي توجيه گرفتن خود به نفع خود امتياز جمع مي کند. وقتي عنصر رقابت هم به اين جريان اضافه شود، فضاي ازدواج به" اين به آن در" تبديل مي شود و روحيه ي " تو به من مديون هستي" حاکم مي گردد.
🌻به اين موضوع فکرکنيد، رقابت به حکم ماهيت خود فرض را بر اين مي گذارد که شما رقيب و يا دشمني داريد. چگونه مي توانيد خودتان را برنده بدانيد، حال آنکه برنده شدن شما به زيان کسي تمام شده که او را دوست داريد. چگونه ممکن است زن و شوهري براي کسب قدرت، رقابت کنند و با اين حال رابطه ي هماهنگ داشته باشند؟
يک رابطه ي محکم و برقرار ، بر پايه ي از خودگذشتگي و بذل توجه است و نه بر اساس جدال براي کسب قدرت و مسلط شدن.
🌻 اغلب اوقات اين حسابگري و اين امتياز جمع کردن به نوعي به بدبيني تبديل مي شود که در آن طرفين رابطه از قبول يک هديه و يا يک اقدام مهرانگيز از جانب يکديگر نگران مي شوند زيرا احساس مي کنند دريافت آن هديه برايشان گران تمام مي شود.
✨ در يک رابطه ي رقابت آميز، نواقص و اشکالات، صادقانه تصديق نمي شوند. زيرا هر اعتراف به اشتباه، طرف مقابل را در شرايط دريافت امتياز قرار مي دهد و سازنده ترين انتقادها توليد مقاومت و واکنش انفعالي مي کند.
⚠️ طرز تلقي و نگرش شما هميشه اين است که " براي من هورا بکشيد" . اگر فرزندانتان جايي موفق مي شوند علتش اين است که شما آن ها را خوب تربيت کرده ايد . اگر خانه ي خوبي خريديد علتش به شما بر مي گردد و به همين ترتيب در شرايطي قرار مي گيريد که نمي توانيد نظرات همسر خود را بپذيريد يا آن را رد کنيد و مشکلي هم بروز نکند. از آنجا که قصد جمع آوري امتياز را داريد، به سود شماست ثابت کنيد که همسرتان اشتباه کرده است.
📎 وقتي چنين روحيه اي بر روابط زناشويي حاکم مي شود هرگز معنا و مفهوم دوست داشتن و دوست داشتني بودن را لمس نمي کنيد. هرگز به مفهوم همکاري نزديک نمي شويد. با رابطه ي زناشويي خود چون يک بازار کالا رفتار مي کنيد. چيزي مي دهيد و چيزي مي گيريد.
✔️ با توجه به آنچه در ادامه خواهيم گفت متوجه خواهيد شد که آيا در رابطه ي شما و #همسر تان رقابت جاي همکاري و همياري را گرفته يا نگرفته است:
🔹- سعي مي کنيد در برابر فعاليت هاي همسرتان کسب امتياز کنيد. مثلاً اگر همسر شما اوقات فراغتي براي خود در نظر مي گيرد به اتفاق دوستانش شما اقدام به محاسبه ي امتياز مي کنيد.
🔹- براي امتياز دادن به شيوه ي مذاکره روي مي آوريد و هرگز چيزي را به عنوان يک اقدام حمايتي به همسرتان نمي دهيد.
🔹- به ندرت بدون اينکه به روي همسرتان بياوريد، براي او کاري صورت مي دهيد، اگر کاري در مقام حمايت از همسرتان صورت دهيد، جزئيات آن را با آب و تاب شرح مي دهيد و به زحمتي که در اين مورد متقبل شده ايد اشاره مي کنيد.
🔹- در هر مشاجره يا مواجهه با همسرتان، از اشخاص بيروني، يعني از بستگان، دوستان و آشنايان کمک مي گيريد تا تعادل را به سود خود برقرار سازيد. به قولي يار گيري مي کنيد.
🔹- به اصرار مي خواهيد که حرف آخر را شما بزنيد.
👌چان کلام آنکه اصولاً امتياز جمع کردن و وجود رقابت در رابطه ي زناشويي به سود کسي تمام نمي شود چرا که براي حفظ موقعيت بالا بايد پيوسته همسرتان را پايين و پايين تر بياوريد تا خودتان بالاتر برويد. در این شرايط (رقابت و چشم و هم چشمي) فضاي رابطه ي زناشويي مکدّر و منفي مي شود و مانع از آن مي شود که زن و شوهر به شادي و نشاط ناشي از زندگي زناشويي دست پيدا کنند.
✨✨✨✨✨✨✨
#همسرداری
🆔 @asanezdevag
✅ پرونده تجرد را ببندید (لطفا همه بخونید)
👇👇
درست است که این روزها سن #ازدواج بالا رفته و جوان ها سخت تر ازدواج می کنند اما گاهی بهانه این دیر ازدواج کردن ها، بهانه تراشی ها و کمال گرایی های دختران و پسران جوانی است که حاضر نیستند برای شروع یک زندگی، از خواسته هایشان کوتاه بیایند.تجرد قطعی و گذشتن از سن ازدواج بیش از همه برای دختران آسیب زا است. آسیب هایی که تنها راه دور ماندن از آنها ازدواج در سن مناسب است. تجرد به هر دلیلی که رخ دهد، آثار و آسیب های روحی و روانی را با خود خواهد داشت مثل:
🔵 مجردها افسرده می شوند
این شاید با تجربه شما از دور و بری هایتان تفاوت داشته باشد اما محققان می گویند تجرد باعث افسردگی و کاهش تمرکز می شود. خیلی از دخترانی که دچار تجرد قطعی می شوند این احساسات را تجربه می کنند. بی تفاوتی نسبت به لذت های سابق، بی انگیزگی و بی هدفی، مشکل در تمرکز و تصمیم گیری و... شاید یکی از دلایل آن این باشد که تاخیر در ازدواج سبب می شود که افراد تمایلات طبیعی خود را به تدریج نادیده بگیرند و دچار افسردگی و انزوا شوند. نیاز جسمی و عاطفی چیزی است که نمی توان از آن چشم پوشید.
🔵 سخت پسندتر می شوید
اگر برای #انتخاب_همسر آینده تان دست دست می کنید و تردید دارید بدانید که هر چه بگذرد این تردید بیشتر می شود و شما سخت گیر تر خواهید شد. بالا رفتن سن ازدواج با وسواسی کردن شما، شما را به سمت تجرد قطعی سوق می دهد. از آن گذشته ممکن است فکر کنید کسی که باید سراغ شما بیاید، حتما باید فردی جا افتاده باشد و این یعنی مردی همه چیز تمام که در سال های گذشته زندگی اش به اندازه کافی تجربه کسب کرده و مال اندوخته و رشد یافته است. در حالی که ممکن است این با واقعیت مطابقت نداشته باشد.
🔵 جامعه آزارتان می دهد
خیلی از دخترهایی که از وقت ازدواجشان گذشته، از جامعه بازخوردهای بدی دریافت می کنند، آنها باید مدام پاسخگو باشند که چرا ازدواج نمی کنند؟ پس کی قرار است عروس شوند یا در بهترین حالت آرزوی عروس شدن شان را از زبان این و آن بشنوند و آزار ببینند. همین جو زمینه رنجش و نگرانی از آینده را برای آنان فراهم می آورد.
🔵 حس بد سربار بودن
در فرهنگ ایرانی کمتر امکان زندگی تنها و مستقل برای دختران وجود دارد و همین باعث می شود احساس کنند سربار خانواده هستند. از سوی دیگر، نیاز به استقلال و زندگی خود را داشتن، خانواده خود را ساختن و مادر شدن نیازهایی غریزی است که نمی توان به سادگی از آنها چشم پوشی کرد.
🔑 راه حل چیست؟
اگر تا به حال ازدواج نکرده اید و نگران بالا رفتن سن تان هستید، دو حالت دارد. یا به اندازه کافی در جامعه دیده نمی شوید، یا اطرافیان تان دست روی دست گذاشته اند و برای ازدواج شما آستین بالا نمی زنند. حالت سومی هم هست که به خودتان بر می گردد. ممکن است استانداردهایتان با فضای اجتماعی ناهمخوان باشد و انتظاراتتان بالا باشد. در هر صورت سعی کنید در اجتماع های مناسب ورزشی، فرهنگی و خانوادگی حضور پررنگ تری داشته باشید. این حضور باید به گونه ای باشد که نشان دهد شما آماده ازدواج هستید. یعنی به وقار، استقلال فکر، پختگی در رفتار و مسئولیت پذیری ازدواج رسیده اید. مطمئن باشید هیچ مردی از این ویژگی ها به سادگی عبور نمی کند.
👌 به اطرافیان تان بسپارید که اگر مورد مناسبی بود، شما آمادگی ازدواج را دارید. در واقع به دوستان متاهل و اقوام تان بگویید که برای شروع زندگی مشترک با فردی که حداقل های یک زندگی سالم و ساده را دارد، مانعی نمی بینید.
در نهایت، توقعاتتان را با واقعیت خودتان، واقعیت جامعه هماهنگ کنید و کمی صبورانه تر به آینده نگاه کنید.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🆔 @asanezdevag 🍃
✅ آداب و رسوم و هدایای دوران #عقد
آیا برای شما هم پیش آمده که در دوران عقد باشید و به جای اینکه از این فرصت برای شناخت طرف مقابل استفاده کنید فقط نگران و درگیر حرف ها، آداب و رسوم این دوران باشید اگر #همسر شما توان و وسع مالی چندانی نداشته باشد با مراسم قباله پیچ و خلعتی و شب چله ای و عید نوروز و ... چه کند آیا بین شما و همسرتان دلخوری و تنش به وجود نمی آید؟
🎁 هدیه قرار است الفت و مهربانی را زیاد کند، باید خود جوش باشد و مثل مشق های اجباری دوران مدرسه، فرد را کسل نکند. حال در فرهنگ ما برخی از هدایای دوران عقد کردگی مانند جریمه های طولانی است که باید از یک کلمه صد بار می نوشتیم! در چنین شرایطی هدیه می تواند درست کارکردی بر خلاف آنچه بخاطر آن ساخته شد، داشته باشد.
🎉 هدیه دادن گاهی با توقعات کاذب و تجملات بیشماری همراه می شود و بعد از مدتی کم کم جنبهی وظیفه پیدا می کند. از همه این ها مهم تر، در میان دلهره های مالی #دختر و #پسر که در دوران عقد مرسوم است، هدیه دادن می تواند یک بار به بارهای مالی این دوران اضافه کند.
😶 اما واقعا باید با این نوع آداب و رسوم چگونه رفتار کنیم؟ در قدم اول بهتر است جوان تر ها بجای آنکه خودشان را بسپارند به دست اینگونه حرف ها در فضایی مناسب با خانواده های شان صحبت کنند.بگویند که نمی خواهند کاری را صرفا چون همه انجام می دهند انجام دهند. با یک فرهنگ سازی درست بسیاری از این مشکلات حل می شود.
🔰بحث اینکه آیا خرج و مخارج دختر در زمان عقد بر گردن همسرش هست یا پدرش هم بستگی به فرهنگ خانواده ها دارد و هیچ قانونی در ایران وجود ندارد که بعد از دوران عقد پسر باید پول تو جیبی و مخارج دختر را تامین کند اما آنها همسر هم هستند و اگر پسری چنین کاری انجام دهد، دور از ذهن نیست اما نباید یک تکلف دست و پا گیر شود.
🗝 فرهنگ سازی برای خانواده ها که می تواند از طریق رسانه ها انجام شود به جای خود اما مهم ترین فرهنگ سازی بر عهده ی خود جوانان است. اینطور رفتارها مثل یک موج می تواند در یک خانواده ایجاد شود. مهریه ای سبک، جهازهای در حد ضرورت و.... اما ما درست برعکس رفتار می کنیم. هر سال به موج تشریفات زیر یک سقف رفتن می افزاییم و نتیجه اش خوشبخت تر شدن دختران و پسران مان نیست!
🔑بهتر است هدایای دوران عقد بجای طلاهای گران قیمت، هدایای زیبایی باشد که می تواند یک یادگاری ماندگار شود. مثلا زیور الات نقره که هم قیمت کمتری دارد و هم زیباست و لازم نیست برای همه توضیح داده شود که نقره است یا طلا! البته این در شرایطی است که واقعا دختر و پسر نتوانند خیلی ساده بگویند که نمی خواهند طبق عرف اشتباه عمل کنند. در این شرایط می شود با حفظ ظاهر کاری کنند که از نظر مالی هم دچار مشکل نشوند.
😊 مهم این است که در آغاز راه شراکت برای یک عمر زندگی در عین حال که حرمت بزرگ تر ها حفظ می شود اما سنت های دست و پا گیر نتواند شادی ها را از بین ببرد.
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
دانستنی های #دوران_عقد
🆔 @asanezdevag
✅ #خواستگار_چشم_چران
اگر مردی به #خواستگاری شما آمد و چندین بار با ایشان بیرون رفتید درعین حال متوجه شدید که در نگاههایش کنترلی ندارد و به خانمها نگاه میکند و آنها را برانداز میکند و درمورد آنها اظهار نظر میکند و ... چه میکنید؟
🌷 یکی از مهم ترین عوامل پیوند پایدار و #ازدواج موفق و زندگی آرام، هم شأن بودن #زن و #مرد است. اسلام به هم شأن بودن زوجین در امر خطیر ازدواج تأكید فراوان كرده و با واژه «كفو» از آن یاد كرده است؛ «كفو» در لغت به معنای شبیه و مانند است، در مسئله ازدواج تا حدّی باید از نظر ظاهر و باطن بین زن و مرد شباهت وجود داشته باشد.
🖇 اگر مرد و زنی كه هم شأن نیستند، اقدام به ازدواج نمایند، نگرانی ها و ناراحتی ها و اختلافات فراوانی در زندگی خانوادگی دامنگیر آنان خواهد شد. مگر این كه یكی همرنگ دیگری شود و با بی اعتنایی به معیارهای اصولی، بنیان #خانواده را بنا كنند، كه البته چنین زندگی ای همانند ساختمانی است كه پایه آن را كج بنا نهاده اند و هرلحظه احتمال ریزش دارد. افزون بر اینها، دو #همسر می خواهند یك عمر با هم زندگی كنند، و در همه فراز و نشیبهای زندگی یار و غمخوار یكدیگر باشند. ازاین رو، تحت تأثیر افكار و عقاید یكدیگر قرار خواهند گرفت و روحیات پسندیده و یا ناپسندشان به یكدیگر منتقل می شود.
🔷 بدون شك پایبندی به ارزشهای اسلامی، یكی از عوامل مهم خوشبختی در زندگی #زناشویی است. ایمان به عنوان یك عامل درونی، افراد را از ارتكاب به اعمال خلافِ انسانی باز می دارد. افزون بر این زن و مرد با ایمان و تقوی، از هر جهت برای تربیت فرزندان صالح، شایسته ترند.
🍀 #چشم_چرانی یک نقطه ضعف بزرگ برای یک مرد می تواند باشد. فقدان اعتقادات مذهبی و معنوی درونی و قوی و بی مبالاتی نسبت به ضوابط اخلاقی، دینی و اجتماعی که عمدتا والدین مسئول رشد و پرورش آن در فرزندان هستند، از علل مهم بروز این اختلال رفتاری به شمار می رود.
❕ ضمن اینکه چشم چرانی در افراد متاهل باعث بی اعتمادی زن نسبت به مرد می شود و روابط متقابل زن و مرد را مخدوش می کند و از طرف دیگر در این دسته از افراد بیش از گروههای دیگر، شاهد خود ارضایی هستیم و همین مساله ارتباط زناشویی افراد متاهل مبتلا به چشم چرانی را مخدوش می کند.
✨ به هر حال رفتار و سکنات مردی که دختران و زنان را برانداز می کند و نگاه خود را از آنها برنمیدارد و خویشتن داری نمیکند برای همسرش بسیار ازار دهنده است و البته خلاف عرف و شرع هم رفتار می کند. مردی که دایما در حال برانداز جنس مخالف است قطعا به طور دایمی پیامهای تلویحی منفی به همسرش ارسال می کند.در این سبک ازدواج زن هیچگاه احساس شایستگی و بسندگی نکرده و احساس می کند که در نزد همسرش دوست داشتنی و خواستنی نیست.ضمن اینکه این سبک رفتار در تربیت فرزندان نیز تاثیرات بسیار منفی خواهد گذاشت.
____________________
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
✨ کلید ورود به قلب❤️ خانمها ✨
🔑 کليد اول: توجه
#خانم ها دوست دارند که همسرشان به آنان توجه نمايد و با اين اقدام به احساس خوب و آرامشبخشي دست مييابند. آنان دوست دارند اگر در خانه، کوچکترين اقدامي را انجام دادند ، از جانب همسرشان مورد توجه قرار گيرد. به عنوان نمونه:
اگر آنان در دکوراسيون وسايل خانه، تغييري ايجاد کردند و يا لباس جديد و زيبايي پوشيدند، دوست دارند به سرعت، عکسالعمل همسرشان را ببينند. مرداني که از شدت خستگي و يا عدم اطلاع، اقدام مناسبي انجام نميدهند، بهطور معمول، همسرشان بعد ازمدتي، دچار احساس بيتوجهي و در بسياري از مواقع، افسردگي ميشود.
🔑 کليد دوم: احترام
خانمها شيفتهي احترام و تکريم هستند. آنان دوست دارند در هر شرايطي، همسرشان به آنان احترام بگذارد. آقايان با احترام گذاشتن به همسرشان، اعتماد به نفس آنان را افزايش ميدهند.
👌خانمها علاقهمندند که در جمع خانواده، همسرشان آنان را با نام زيبا و محترمي، صدا زده و در محيطهاي خانوادگي از آنان تعريف کند. اگر #مرد ي چنين اقدامي را انجام دهد، بهسرعت شاهد قدرداني همسرش با يک جمله و يا اقدام مثبت خواهد بود.
🔹 فرزندان يک خانواده نيز وقتي احترام پدر و مادر را ميبينند ، ياد ميگيرند که همواره حرمت مادر را حفظ نموده و او را مورد احترام قرار دهند. البته احترام هميشه دو طرفه است ولي حساسيت اين موضوع براي خانمها بسيار بيشتر است. در ضمن ، خانمها فوقالعاده علاقهمند به تکريم پدر و مادرشان از جانب همسرشان هستند.
🔑 کلید سوم:شنونده خوب
یکی از هنرهای یک مرد موفق این است که شنونده ی خوبی برای همسرش باشد. #زنان بیشتر از #مردان علاقمند به هم نشینی و همراهی یک شنونده خوب هستند.مردانی که به دنبال حل مسائل زندگی شان می گردند یکی از کلید های اصلی گوش دادن به صحبت های همسرشان است.
البته آقایون باید توجه داشته باشند که در هنگام مطالعه روزنامه و یا تماشای فوتبال نمیتونند شنونده خوبی برای همسرشان باشند.مردان باید برای زنان وقت بگذارند و با سعه صدر کلامشان را بشنوند.خانومها از اینکه همسرشان به حرفهایشان گوش میدهند لذت برده و از جهت روحی و روانی به آرامش می رسند.
⚠️ آقایون توجه کنید که گاهی خانمها دوست دارند مسائل جزئی را برای همسرانشان تعریف کنند.اجازه دهید با آرامش این موضوع را برای شما بازگو نماید و شما نیز با آنان وارد گفتگو شوید.
🔑 کلید چهارم:حمایت و پشتیبانی
خانمهایی که احساس میکنند همسرانشان حامی و پشتیبان آنان است بیشترین آرامش را در زندگی به دست می آورند.مردان باید قوت قلب همسرشان بوده و مسیر زندگی آنان را حمایت کنند.
خانمی که خود را در عرصه زندگی تنها و بدون پشتیبان بداند،نمیتواند نقش یک مادر و #همسر خوب را ایفا نماید.خانم ها نیاز دارند تکیه گاهی محکم داشته و با اتکا به این پشتوانه،شادی و طراوت را در زندگی جاری نمایند.
🌷 مردان هوشمند به خوبی میداند که هیچ وقت نباید همسرشان را تحقیر نموده و میبایست همواره مشوق و همراه او در عرصه زندگی باشند.مردی که همسرش برای رشد و پویایی فرصت و انگیزه دهد،به دنبال آن خانم نیز با رفتار و حمایت ای معنوی اش بهترین لحظه ها را برای آن مرد به وجود خواهد آورد.خانم ها با احساس وجود یک تکیه گاه با صلابت بهتر می اندیشند و امور زندگی را تدبیر میکند و فراز و نشیب های زندگی را باصبر و حوصله میگذرانند.
🔑 کلید پنجم:دوستی و صمیمیت
خانمها عاشق یکرنگی و صداقت هستند وقتی همسرشان عاشقانه به او میگوید دوستش دارد هیچوقت فراموش نمی کنند
____________________
#همسرداری
🆔 @asanezdevag
💞رمز ازدواج موفق💞
✨ازدواج یك پدیده اجتماعی است. بدون تردید انتخاب همسر یكی از مهمترین تصمیم ها در طول زندگی ماست و در حقیقت همه هیجانات، تولید مثل، تربیت نسل آینده، درآمد، مسئولیت، تامین نیازها و چالش های آینده زندگی ما به آن بستگی دارد.
✨زن و مرد به عنوان مكمل یكدیگر بسیاری از نیازهای روانی- اجتماعی هم را برآورده می كنند. و سه دلیل عشق، مصاحبت و دستیابی به انتظارات و توقعات برای ازدواج مطرح است و توجه به این نكته كه هر اندازه انتظارات و توقعات دختر و پسر قبل از ازدواج و در زندگی زناشویی واقع بینانه تر باشد، زندگی زناشویی موفقیت آمیزتر خواهد بود.
💖ملاك های ازدواج های موفق یا خوشبخت را می توان چنین خلاصه كرد:
💟 ۱ـ برخورداری از علاقه های مشترك
💟 ۲ـ داشتن فعالیت های مشترك یا سرگرمی های مشترك
💟 ۳ـ اظهار محبت نسبت به همدیگر
💟 ۴ـ اعتماد داشتن به یكدیگر
💟 ۵ـ رد نكردن یا كمتر رد كردن انتخاب همدیگر
💟 ۶ـ موفقیت در روابط جنسی
💟 ۷- داشتن زمینه های خانوادگی همسان
💟 ۸ـ احترام به عقاید و دوستان و آشنایان همدیگر
✅یک نکته مهم:
هرکس طبیعتا مایل است همسری برگزیند كه بیشتر همسان او باشد تا ناهمسان با او. همسانی دو فرد نه تنها آنها را به سوی یكدیگر جلب و جذب می كند، بلكه پیوند و وصلت ایشان را استوارتر می سازد. هر اندازه فرد با همسر خود وجود اشتراك فرهنگی بیشتری داشته باشد، برای سازگاری با او آماده تر است و با اختلافات كمتری مواجه می شود.
هر چقدر در انتخاب همسری با مشابهات بیشتر ذاتی و اكتسابی تلاش كنیم ولی بازهم زن و مرد تفاوت های بسیار چشمگیری با یكدیگر خواهند داشت كه باید یاد بگیرند با این تفاوت ها زندگی كنند و ثمره این زندگی یك ازدواج شاد و رضایت بخش باشد.
همچنین پژوهش ها نشان می دهد كه تا حدود زیادی خوشبختی و بدبختی زن و مرد را از ابتدای زندگی می توان پیشگویی كرد و به بیان دیگر بسیاری از مشكلات آن ها قابل پیشگیری خواهد بود.
به همین جهت امروز، آموزش پیش از ازدواج زوجهای جوان یك ضرورت مسلم تلقی می شود. هر اندازه دختر و پسر اطلاعات بیشتری در جهت شناخت خود و همسر آینده شان داشته باشند و ملاك های عقول تری را برای انتخاب همسر در نظر بگیرند، در زندگی زناشویی خود با مشكلات و ناسازگاری های كمتری مواجه خواهند بود.
💫_______⭐️⭐️⭐️⭐️_______💫
🆔 @asanezdevag
💎 ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺩﻡ ﺩﺳﺘﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﻤﯿﺒﯿﻨﯿﻤﺶ!
ﮐﻪ ﺣﺴﺶ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ!
ﭼﺎﯾﯽای ﮐﻪ ﻣﺎﺩﺭ ﺑﺮﺍﯾﻤﺎﻥ ﻣﯿﺮﯾﺨﺖ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩﯾﻢ، ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺑﻮﺩ...
ﺩﺳﺘﻬﺎﯼ ﺑﺰﺭﮒ ﻭ ﺯﺑﺮ ﺑﺎﺑﺎ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﻦ، ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺑﻮﺩ...
ﺧﻨﺪﻩﻫﺎﯼ ﮐﻮﺩﮐﯿﻬﺎﻣﺎﻥ، ﺷﯿﻄﻨﺖﻫﺎ، ﺁﻫﻨﮓﻫﺎﯼ ﻧﻮﺟﻮﻭﺍﻧﯿﻤﺎﻥ، ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺑﻮﺩ...
ﺍﻣﺎ ﻧﺪﯾﺪﯾﻢ ﻭ ﺁﺭﺍﻡ ﺍﺯ ﮐﻨﺎﺭﺷﺎﻥ ﮔﺬﺷﺘﯿﻢ...
ﭼﺎﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻏُﺮﻏﺮ ﺧﻮﺭﺩﯾﻢ ﮐﻪ ﮐﻤﺮﻧﮓ ﯾﺎ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ﺍﺳﺖ!
ﺳﺮﺩ ﯾﺎ ﺩﺍﻍ ﺍﺳﺖ!
ﺯﻭﺭ ﺯﺩﯾﻢ ﺗﺎ ﺩﺳﺘﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺑﺎﺑﺎ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺁﺳﻮﺩﻩ ﺑﺪﻭﯾﻢ!
ﮔﻔﺘﻨﺪ ﺳﺎﮐﺖ ، ﻣﺮﺩﻡ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻩﺍﻧﺪ ﻭ ﻣﺎ ﻏﺮ ﻏﺮ ﮐﺮﺩﯾﻢ ﻭ ﺗﻮﭘﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺤﮑﻤﺘﺮ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﮐﻮﺑﯿﺪﯾﻢ!
ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪﯾﻢ ﯾﺎ ﻧﺨﻮﺍﺳﺘﯿﻢ ﺑﺒﯿﻨﯿﻢ ﺷﺎﯾﺪ!
ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻻ، ﺭﻓﯿﻖ ﺟﺎﻧﻢ، ﻫﺮ ﮐﺠﺎ ﮐﻪ ﻫﺴﺘﯽ، ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻪ ﻫﺴﺘﯽ، ﺑﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﮔﺮﻓﺘﺎﺭﯾﻬﺎﯼ ﺗﻤﺎﻡ ﻧﺸﺪﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﻪﻣﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻢ،
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺭﺍ، ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻥ...
ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮑﺖ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﺎﺱ ﻭ ﺑﻔﻬﻢ ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ.
ﺭﻭﺯ ﻋﺸﻖ ﺭﺍ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﮐﻦ، ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻮﯾﯿﺪﻥ ﺩﺍﻣﺎﻥ ﻣﺎﺩﺭﺕ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﺩﺍﺭﯾﺶ،
ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻮﺳﯿﺪﻥ ﺩﺳﺖ ﭘﺪﺭﺕ ﮐﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﻧﻤﯿﻠﺮﺯﺩ،
ﻫﻨﻮﺯ ﻫﺴﺖ،
ﺑﻬﺎﻧﻪ ﮐﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻪ ﺁﻏﻮﺵ ﮐﺸﯿﺪﻥ ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ،
ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻘﺪﯾﻢ ﯾﮏ ﺷﺎﺧﻪ ﮔﻞ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮﺕ،
ﺭﻓﯿﻖ ﺟﺎﻧﻢ! ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽﻫﺎ ﻣﺎﻧﺪﻧﯽ ﻧﯿﺴﺘﻨﺪ،
ﺍﻣﺎ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﺗﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﺎﻥ ﮐﺮﺩ، ﻧﻔﺴﺸﺎﻥ ﮐﺸﯿﺪ.
#مهارتهای_زندگی
#داودی_نژاد_مشاور
❤️💛💚💙💙💜
🆔 @asanezdevag
✅ #خانم ها بخوانند!!!
👇👇
پرخاشگری و برخورد تند همسرمان لزوما به دلیل دیدگاه #مرد سالارانه او نیست . ممکن است رفتار ما به گونه ای باشد که او را تحریک و ناراضی کند .
فراموش نکنیم مردان ما با تمام بزرگی و قدرت کاری و مدیریت شان گاهی مانند کودکان از علل نارضایتی خود بی اطلاع اند . و به یاد داشته باشیم خشونت و تند خویی را نمی توان با خشونت و تند خویی برطرف کرد .
👌 رعایت توصیه های زیر بسیار ساده است :
🌻 ۱ - در كلیه موارد معیشت اعم از تملك، درآمد و … از كلمه " ما " استفاده نمایید نه "من" و "تو" ؛ زیرا پس از عقد، #زندگی-مشترك شروع شده و دیگر من و تو مطرح نیست.
🌻 ۲ - در مقابل #همسر خود هرچند حق با شما باشد، لجبازی و اصرار نكنید و از مخالفت و مشاجره با همسر خود بپرهیزید؛ زیرا محبت را از بین میبرد.
🌻 ۳ - همسر خود را به خصوص در مقابل بستگانش تحقیر نكنید و از تعریف و تمجید بستگان خود در مقابل آنان پرهیز نمایید.
🌻 ۴ - چنانچه كمكهایی از طرف بستگان شما به همسرتان شده، آنها را به رخ او نكشید.
🌻 ۵ - با دوستان وآشنایان همسرتان در معاشرتها بیش از حد معمول گرم نگیرید.
🌻 ۶ - همسر خود را در معاشرت با اقوامش محدود نكنید.
🌼 ۷ - در رفت و آمد و معاشرت با بستگان همسر خود پیش قدم باشید.
🌼 ۸ - به بستگان نزدیك همسر خود ( مادر شوهر و …) بیش از خویشاوندان دیگر احترام بگذارید.
🌼 ۹ - زحماتی كه برای پذیرایی خویشاوندان همسر خود متحمل شده اید به رخ وی نكشید.
🌼 ۱۰ - چنانچه درآمدی دارید و برای زندگی هزینه میكنید، آن را بازگو نكنید و درمصرف آن طبل جداگانه نزنید.
🌼 ۱۱ - از مردان نزد همسرتان تمجید نكنید، هیچ مردی را بر همسرتان ترجیح ندهید و در گفتار این موضوع را رعایت كنید؛ زیرا هر فردی توانمندیهای خاص خود را دارد.
🌹 ۱۲ - برای انجام درخواستهای خود با همسرتان با خشونت و آمرانه برخورد ننمایید.
🌹 ۱۳ - برای برآوردن نیازمندیهای خود از نظر مادی و غیرمادی امكانات همسرتان را در نظر بگیرید و او را تحت فشار قرار ندهید.
🌹 ۱۴ - خود را برای همسرتان بیارایید و بهترین و تمیزترین لباس را در مقابل وی بپوشید.
🌹 ۱۵ - در مقابل همسر خود با حالت افسرده و اخمو حاضر نشوید؛ او را در موقع ورود به خانه با لبخند و شاد و خندان استقبال كنید.
🌹 ۱۶ - پس از مراجعت همسر خود به خانه، كارهای خود را حتی الامكان كنار بگذارید و در حضور او بنشینید و با سخنان خوشایند و گرمی از او پذیرایی كنید.
🌹 ۱۷ - در مواقعی كه همسرتان از نظر روحی آماده نیست، درخواستهای خود را مطرح نكنید.
🌹 ۱۸ - در موقع خروج از خانه او را بدرقه كرده و با گرمی از او خداحافظی كنید.
______________
#همسرداری
🆔 @asanezdevag
✅ #دعواهای ماه عسلی!
👇👇
💟 در کنار تصور بیشتر افراد که سه تا چهار سال اول #ازدواج را شیرین ترین دوران محسوب میکنند، از جهتی نیز میتوان این دوران را پرتنش ترین و مشکل دارترین دوران بعد از ازدواج نامید. چرا؟
🔰سال های اول #زندگی_مشترک از این جهت سخت است که شما باید فوت کوزه گری همسرداری را بیاموزید. باید همسرتان را یاد بگیرید. اولین دعواها، اختلافات با خانواده ها، بی حوصلگی ها و خلاصه واقعیاتی که با آن روبه رو خواهید شد می تواند ناامیدکننده باشد، نباید توقع داشته باشید، زندگی مشترک مثل قصه ها باشد. پس راهکار چیست؟
✔️مهارت بیاموزید
وقتی #زن و #شوهر، فاقد اطلاعات و مهارت کافی برای زندگی مشترک باشند، در ایجاد هیجان، صمیمیت و روابط گرم میان خود کم آورده، دچار مشکل می شوند. آنها در طولانی مدت احساس های مثبت شان نسبت به هم، کاهش یافته و منفی اندیشی جای مثبت اندیشی را گرفته و متقاعد می شوند که به آخر خط رسیده اند.
❕اما زوج های موفق، احساس مهر و محبت و حتی توقعات و انتظارات و نارضایتی خود را به طور صریح بیان می کنند و به طور مداوم با هم به گفت و شنود می پردازند تا به توافق و درک متقابل برسند. در حالی که زوج های ناموفق، شفاف عمل نمی کنند و با پنهان کاری و نادیده گرفتن احساسات خود و همسرشان، از بیان نیازهای واقعی شان، طفره می روند.
🌟این ها واقعیت زندگی مشترک است که شاید شما در سالهای اول زندگی متوجه آن نشوید زیرا درگیر هیجاناتی هستید که کاملا طبیعی است، اما نمی گذاشته تا با چم و خم های ارتباطی با همسرتان آشنا شوید.
👈واقع نگر باشید. دوست داشتن هایی که از این به بعد در قلبتان نسبت به همسرتان حس می کنید، بر پایه شناخت، گذشت و توجه به یکدیگر است. اصطلاحا دوست داشتن های منطقی که شاید ایجاد آن سخت تر باشد، اما ماندگارتر و عمیق تر است.
✔️چطور اختلافات را حل کنیم؟
در هنگام بروز اختلافات، به این فکر کنید که چگونه می توانید مشکلات را حل کنید، به هم نزدیک شوید و رابطه تان را از روزمرگی نجات دهید. عشق میوه زمان است. اجازه دهید در طول زمان برسد و به کمال خود نزدیک شود.
❣️برای حل مشکلاتی که در سال های اولیه زندگی ایجاد می شود، هیچ کدام از قدرتتان استفاده نکنید. اگر یکی از شما از دیگری تواناتر است، اگر یکی از شما از دیگری باسوادتر است و... نباید از این موضع با طرف دیگر رفتار کند. باید در موضعی برابر به حل مشکلات دو نفره تان بپردازید.
🔹در حل مساله ، از نظرات هر دو نفرتان استفاده کنید. اولویت اصلی، مصالح دو نفره شماست و اولویت بعدی، منافع یا نظر خانواده ها درباره یک موضوع. هیچ وقت به خاطر خواسته های نامعقول اطرافیان، مصالح زندگی دو نفره تان را نادیده نگیرید و باعث ایجاد تنش نشوید.
▫️در اتخاذ راه حل، هر دو شما فکر کنید. درست است که در زندگی مشترک، سکاندار یک نفر است اما هر دو شما باید پارو بزنید. پس راه حل انتخابی باید هر دو نفرتان را راضی کند. اگر دو طرف راه حلی را آزادانه انتخاب نکنند ممکن است بعدا به آن عمل هم نشود. وقتی ظاهرا به یک نتیجه قابل قبول برای هر دو طرف نزدیک شدید، آن را بیان کنید تا مطمئن شوید هر دو طرف فهمیده اند تا سوء تفاهمی پیش نیاید.
👌درست انتقاد کردن و درست شکایت کردن از مشکلات را یاد بگیرید. انتقاد از #شریک_زندگی با یک نقد ساده یا ابراز شکایت متفاوت است. نباید ابراز ناراحتی شما از مشکلات، حالت حمله به شریک زندگی را به خود بگیرد.
❌زندگی یا رابطه خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. زمانی که شما رابطه دیگران را با رابطه خودتان یا همسرتان را با همسر دیگران مقایسه می کنید، همه چیز سریع بهم می ریزد. بهتر است که رفتار امروزتان را با آنچه که دیروز بوده مقایسه کنید و به یاد داشته باشید که شما هرگز نمی توانید واقعا دریابید که در روابط افراد دیگر چه می گذرد.
🌹_________🌹_________🌹
#همسرداری
🆔 @asanezdevag
✅ قوانین دوران تاهل
👇👇👇
🌷- عدم تصمیم گیری های یك جانبه:
شاید در دوران تجرد افراد در بسیاری از مواقع به خصوص در مورد مسائل شخصی شان به صورت انفرادی تصمیم گرفته و عمل نمایند اما دنیای تاهل با اینگونه تك روی ها سازگار نیست.
در این دوران افراد باید از ساده ترین امور تا پیچیده ترین آنها با #همسر شان مشورت كرده و براساس تصمیمی كه از طریق شور گرفته می شود عمل نمایند. تك روی در دوران #عقد به بعد به معنای نادیده گرفتن فرد مقابل و عدم اعتماد به اوست به همین دلیل باعث اختلاف و درگیری میان افراد می شود.
🌷- مسئولیت پذیری:
اصطلاحاً به یكی از عادت هایی كه اغلب افراد در دوران تجرد به آن مبتلا هستند «از زیر كار در رفتن» می گویند. شاید در دوران تجرد عدم مسئولیت پذیری در برخی از امور مشكل آفرین نباشد و افرادی چون پدر و مادر یا خواهر و برادر جور فرد غیر مسئول را بكشند اما پس از عقد و حتی بعد از آن در #زندگی_مشترك خبری از این زیر كار در رفتن ها نیست.
همه چه #دختر خانم و چه آقا #پسر باید با انجام درست و به موقع وظایف و مسئولیت هایشان باعث سرعت یافتن روند سیر زندگی به سمت موفقیت شوند.
🌷- ابراز علاقه درست:
همه می دانند كه دو جنس مذكر و مونث در بسیاری از جهات و امور با هم متفاوتند. یكی از این تفاوت ها نحوه ابراز علاقه است. جنس مونث به دلیل روحیه بسیار لطیفی كه دارد همیشه با مهر و محبت علاقه خود را به اطرافیان و دوستان نشان می دهد اما بالعكس در جنس مذكر معمولاً شوخی و شیطنت و گاهی اذیت نشان دهنده علاقه به فرد مقابل است.
شاید این روند در دوران تجرد مناسب و منتقل كننده احساسات به فرد مقابل باشد ولی باید توجه داشت كه هیچ كارایی برای دوران تاهل ندارد به همین دلیل هر دو جنس باید تا حدودی از موضع خود فاصله بگیرند.
🌺 یعنی نه دختر خانم بی نهایت عاطفی و رمانتیك باشد كه آقا پسر اصلاً نتواند با او صحبت كند و نه آقا پسر از شوخی و اذیت های زیاد برای ابراز علاقه به همسرش استفاده كند كه خانم حس كند او هیچ عاطفه و علاقه ای ندارد.
حد تعادل یقیناً ضامن خوشبختی طرفین خواهد بود.
🌷-كنار گذاشتن برخی اخلاق و عادات زشت:
برخی اخلاق های زشت مانند توهین كردن، مسخره كردن، عیب جویی كردن، زورگویی و... جز عاداتی هستند كه فرد باید قبل از عقد از آنها كناره بگیرد زیرا این تکنیک ها نه تنها در دوران تاهل هیچ سودی ندارند بلكه نوعی بی احترامی به فرد مقابل محسوب شده و باعث ایجاد كدورت، ناراحتی، دعوا و جدایی می شود.
😊 توجه داشته باشید كه «احترام متقابل» مهمترین اصل موفقیت در زندگی مشترك است.
⭐️⭐️⭐️⭐️💠⭐️⭐️⭐️⭐️
#همسرداری
🆔 @asanezdevag
✅ #شغل و دردسرهای آن در #ازدواج
❓ آیا می دانید نوع شغل افراد تا چه میزان میتواند بر سلامت زندگی خانوادگی و دوام یک ازدواج، تأثیر داشته باشد؟
👈در جلسات #خواستگاری و آشنایی #دختر و #پسر برای ازدواج، یکی از موضوعاتی که به راحتی از آن می گذرند ولی در آینده حسابی مشکل زا خواهد شد، مسئله شغل و کار می باشد. چه برای خانم و چه برای آقا.
💯 دختران یا پسران در #انتخاب_همسر باید به شغل طرف مقابل اهمیت دهند و اطلاعات لازم را در این مورد به دست آورند. در بسیاری از موارد، شغل یکی از زوجین و عدم اطلاع كافی همسر، موجب ازدواجی می شود كه فرجام آن رضایت بخش نیست.
🎀 در مورد شغل چه نکاتی را مد نظر بگیریم؟
بهتر است قبل از ازدواج، تمام ریزه کاری های زیر را برای طرف مقابل بگویید، و نظر او را در این زمینه جویا شوید:
تمام شرایط شغلی خود اعم از:
🔹-ساعات کاری
🔹-اضافه کاری ها
🔹-شیفت خود (حتی اگر در ماه قرار است یک شب شیفت شب داشته باشید)
🔹-اگر ماموریتی هستید و به شهر دیگری خواهید رفت.
🔹-میزان متوسط درآمد خود(در شغل آزاد متغیر و در شغل دولتی ثابت)
🔹-ارتباط با جنس مخالف در محیط کاری (بسیار مهم است)
🔹-معایب شغلی خود اعم از سروصدای زیاد ، متغیر بودن مکان کار ، ایستادن یا راه رفتن بیش از حد ، صحبت کردن بیش از حد ، مسیر طولانی محل کار تا منزل، عدم علاقه به شغل خود ، عدم امنیت شغلی، مراوده با مردم و یا شخص خاصی
🔹- مزایای شغلی خود از جمله متنوع بودن کار، داشتن همکاران صمیمی، مسائل مالی و رفاهی، تحقیق و پژوهش، پیشرفت تحصیلات و به روز شدن، علم کار خود، فعال بودن و... را نیز بیان کنید.
👌و در پایان مطمئن شوید که فرد مورد نظر با شرایط شغلی شما کنار خواهد آمد.مثلا از او بپرسید که اگر من به سفر کاری بروم شما چه کار می کنید؟در منزل خودمان می مانید و یا از تنهایی می ترسید و به منزل مادرتان خواهید رفت؟
🔘 پیشنهاد می شود قبل از ازدواج از محل #کار همسر آینده خود، بازدید بفرمایید و با همکاران و محیط کاری او آشنا شده و ساعتی از روز را در آنجا بگذرانید تا کاملا به شرایط شغلی او واقف شوید.شاید این بهترین راه باشد.آقایان به این مسئله توجه داشته باشند در صورتی که همسرشان کارمند باشد،درست است که مزایای خاص خودش را دارد، اما مسلما نمی تواند مانند یک زن صرفا خانه دار به شما، زندگیش و فرزندش رسیدگی کند، لطفا توقع درست کردن مربا و شیرینی و غذاهای پر زحمت را حداقل در طول هفته، نداشته باشید، چرا که وقتی همسرتان از سر کار بر می گردد، بدون شک خسته است و خدا را خوش نمی آید که ...
❕اگر پزشک باشد، شب کاری ، دورکاری و یا ... در زندگیتان وجود خواهد داشت. پس اگر همسر شما در خارج از منزل شاغل است ، باید با شرایط وی کنار آئید.
در پایان، زوجین عزیز، این شعار زیبا را آویزه ی گوش خود کنند که:
✨ما کار می کنیم که زندگی کنیم، زندگی نمی کنیم که کار کنیم✨
➖➖➖➖➖➖
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
👱ویژه ی آقایان 👴
👈آیا می دانید خانم ها جزء نگر و آقایان کل نگر هستند.👇
👩آیا می دانید خانم ها کلمات شما را تجزیه و
تحلیل می کنند و تا مدتها در ذهن خود نگه
می دارند.👧
🗣پس از این پس هر وقت خواستید با
👸همسرتان👸 صحبت کنید و حرفی بزنید
حتما خوب به عواقب حرفتان فکر کنید.
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
ﺷﻮﻫﺮ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺑﯿﺎ ﺑﺎﻫﻢ ﺑﺮﯾﻢ ﭘﺎﺭﮎ ﻭﺭﺯﺵ ...
ﺯﻥ : ﭼﯽ؟؟؟ﺗﻮ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻣﻦ ﭼﺎﻗﻢ؟؟؟؟
ﺷﻮﻫﺮ : ﺧﺐ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﯼر ﻧﯿﺎ ......
ﺯﻥ : ﻣﻨﻈﻮﺭﺕ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻦ ﺗﻨﺒﻠﻢ؟؟؟؟؟؟
ﺷﻮﻫﺮ : ﺁﺭﻭﻡ ﺑﺎﺵ ﺧﺎﻧﻮﻡ .....
ﺯﻥ : ﯾﻌﻨﯽ ﻣﻦ ﻋﺼﺒﯽ ﺍﻡ؟؟؟؟ 😕😕
ﺷﻮﻫﺮ : ﻣﻨﻈﻮﺭﻡ ﺍﯾﻦ ﻧﺒﻮﺩ ......
ﺯﻥ : ﭘﺲ ﻣﻦ ﺩﺭﻭﻏﮕﻮﺍﻡ؟؟؟؟؟
ﺷﻮﻫﺮ : ﺑﺎﺷﻪ ﺍﺻﻼ ﻣﻦ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﯿﺮﻡ ....
ﺯﻥ : ﭼﯽ؟ﺗﻨﻬﺎ؟؟ﭼﺮﺍ ﺗﻨﻬﺎ؟ﺑﺎ ﮐﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺭﯼ؟؟؟؟
ﺷﻮﻫﺮ : ﺍﺻﻼ ﻏﻠﻂ ﮐﺮﺩﻡ ﺟﺎﯾﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﻧﯿﺲ ﺑﺮﯾﻢ
ﺯﻥ : ﻣﮕﻪ ﻣﻦ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺗﻮﺍﻡ ؟؟؟
😂😂😂😂
#همسرداری
#داودی_نژاد_مشاور
💝💘💖💗💞💕❣️💗
🆔 @asanezdevag
✅ راه هایی برای دلبستگی بیشتر در اوایل #ازدواج
👇👇
😍در دوران #عقد هستید و فکر می کنید محبتی که می گویند بعد از ازدواج پدیدار می شود، هنوز به قدر کافی شکل نگرفته. بنابراین دوست دارید به همسرتان نزدیک تر شوید و خودتان را به او ثابت کنید پس به نکات زیر توجه کنید:
❣️بشنوید و سرزنش نکنید
#همسر شما باید مطمئن شود که درد دل کردن با شما هیچ خطری ندارد و هرچه بیشتر با شما گفتگو کند احساس نزدیکی، دل سپردگی و تعهد بیشتری خواهد کرد.
❣️به خاطر خودش دوستش بدارید
محبتتان را به او نشان دهید و در این بین، حواستان را جمع کنید تا متوجه شود او را به خاطر خودش دوست دارید. نه پولش، نه صرفا چهره اش، نه موقعیت اجتماعی او یا هر چیز دیگری. درباره علایق، احساسات و چیزهایی که از آنها بیزار است سوال کنید. بگذارید بداند برای خود او ارزش و اهمیت قائل هستید نه برای آنچه که می تواند ارایه دهد به این ترتیب او احساس می کند آدم خاصی است. اگر در موقعیت های سخت کنار او باشید متوجه می شود که او را بخاطر خودش می خواهید، نه آرامش خودتان.
❣️ابراز علاقه کنید
سعی کنید طبیعی رفتار کنید و خودتان باشید و علاقه تان را پنهان نکنید. اگر همسر شما به سبکی از موسیقی علاقه دارد و از خوانندگانی نام می برد که تا بحال اسم آنها را نشیده اید تظاهر نکنید که این خوانندگان را می شناسید و به آنها علاقه دارید. بگذارید او بداند هیچ شناختی از این سبک موسیقی ندارید اگر خودتان هم به چیزی علاقه دارید بگویید رفتارهای طبیعی شما او را تشویق می کند که خودش باشد چرا که او یک آدم خاص است و شما هم یک جور دیگر خاص هستید. هرگز با دروغ گفتن خودتان را تحت فشار قرار ندهید نتیجه اینکه شما هر کدام برای خودتان یک انسان منحصر به فرد هستید.
❣️حسادتش را برنیانگیزید
از برانگیختن حس حسادت او برای جلب علاقه اش نسبت به خودتان استفاده نکنید. #مردها به دلیل همان صفات مردانه ای که دارند روی موضوع "وفاداری" حساسیت زیادی نشان می دهند. بیشتر مردان با وجود اینکه چیز دیگری می گویند نسبت به جاذبه و ظاهر خود احساس نا امنی می کنند. اگر همسرتان بداند که شما او را جذاب ترین مرد روی زمین می دانید و به او وفادار هستید متعهد تر خواهد بود. در مقابل او با دیگران خوش و بش نکنید حتی اگر خودش می خواهد درباره مسائل عاطفی و خواستگاران قبلی تان حرفی نزنید و با نقش بازی کردن و وادار کردن همسر آینده تان به تلاش برای بدست آوردن عشق شما او را شکنجه ندهید.
❣️تنش زا نباشید
مردها همیشه هراس دارند که رابطه همسرشان با مادرشان شکر آب شود. درست مثل #زن ها که نگران رابطه شوهرشان با پدر خود هستند. پس لازم است که از ایجاد تنش جلوگیری کنید. با خانواده همسرتان در نیفتید و همیشه و در همه حال جانب احترام را نگه دارید. ممکن است اوایل ازدواج، خانواده همسرتان شناخت کافی از شما نداشته باشند و حرف و حدیث و سوء برداشت زیاد اتفاق بیفتد. در همه این موارد با بزرگواری و احترام رفتار کنید و به جای آنکه اجازه دهید حق تان پایمال شود، در نهایت محبت و آرامش سعی کنید موضوع را توضیح داده و اختلاف را حل کنید.
____________________
دانستنیهای #دوران_عقد
🆔 @asanezdevag
💠مناسب ترین سن ازدواج💍
🔰وقتى سخن از سن ازدواج مى شود دو نكته را بايد مد نظر داشت كه:
🔅 ۱- #ازدواج يك زمان صد در صد معين شده و ثابت براى همه انسانها ندارد.
🔅 ۲- #سن_ازدواج همان گونه كه بر اساس نيازهاي فردي تعيين مي شود ، از نيازهاى اجتماعى و نوعى نيز متأثر مىگردد.
🔰از نظر احكام دیني نيز اگر شخصى به واسطه ازدواج نكردن به گناه آلوده مى شود، بايد به منظور حفظ پاكى و عفت كه تنها نشان كرامت انسانى است ازدواج كند، لذا سن خاص ندارد و هيچ چيزى مانند تحصيل، بيكارى و... نمى تواند مانع آن شود چون هزينه اى كه در برابر آن پرداخت مى شود يعنى پاكى بسيار گران است.
حال چنانچه شخصى به اين علت در صدد ازدواج برنيامد و بدون ازدواج به گناه آلوده نمى شود در اين صورت بايد به سراغ عوامل ديگر رفت مانند اين كه:
▫️ الف) بقاء نسل و پرورش نسل آدمى را به سوى ازدواج دعوت مى كند. در اين صورت بايد توجه نمود كه در چه سنى آدمى مى تواند بهتر نسل را پرورش دهد و به توليد مثل ايده آل اقدام كند. طبق اين معيار بهترين سن ازدواج براى دختر ۱۸ تا ۲۴ و براى پسر سن ۲۴ تا ۲۸ است كه نسل قديم و جديد مى توانند به يك درك صحيح برسند و در خدمت كردن به يكديگر موفقتر هستند.
البته اين سن مي تواند در برخي مناطق و فرهنگ ها ، مانند شهرهاي دور از مركز يا روستاها ، كمتر نيز باشد.
▫️ ب) تأمين نيازهاى روحى و روانى فردى و خانوادگى به گونه اى كه آدمى بدون ازدواج دچار تلاطم روحى شده و يا خانواده او در معرض آسيب اجتماعى قرار مى گيرند و ازدواج راه علاج آن است. در اين صورت مقطع سنى خاصى معين نمى شود و هر شخصى به حسب مورد خود تصميم مىگيرد.
☑️ بنابراین هر فرد با توجه به موارد بالا، وضعيت خود را سنجیده و در همان سنى كه وضعيت فردى و اجتماعى و خانوادگیش اقتضا مى كند می تواند اقدام به ازدواج كند. ضمن اینکه از حرف و سخن ديگران نباید متأثر شد و يا به واسطه موانع اقتصادى، تشريفات اجتماعى و عرفى، خواست شخصى خود را سركوب کرد، كه سخت آسيب پذيری بهمراه خواهد داشت. همان گونه كه تأخير در آشاميدن آب و تغذيه، سلامت آدمى را تهديد مى كند.
✅والدین گرامی نیز به این نکته توجه داشته باشند که با بهانه های فرعی و توقعات بیش از اندازه، موانعی در ازدواج جوانان فراهم نکرده و دقت بیشتری درباره این قضیه داشته باشند.
✨✨✨〰️〰️〰️✨✨✨
دانستنی های #قبل_از_ازدواج
🆔 @asanezdevag
😱نشانههای دروغین بودن وعده ازدواج
😳اصرار بر پنهان ماندن رابطه:
معمولاً این افراد اصرار دارند كه هیچ یك از اعضای خانواده و حتی دوستان از این ماجرا با خبر نشوند. گرچه ممكن است آنها دلایلی مانند نامساعد بودن شرایط، ترس از مخالفت اطرافیان و ... را دلیل این درخواست معرفی می كنند اما چون در حقیقت قصد ازدواج ندارند از اینكه شما این موضوع را با دیگران در میان گذاشته و آنها شما را راهنمایی كنند و همچنین به منظور اجتناب از جدی شدن رابطه از طریق مطلع شدن خانواده ها، می خواهند این رابطه پنهان بماند.
😏پیشنهاد ازدواج در آغاز آشنایی:
اگر فردی بدون هیچ آشنایی قبلی با شما در همان اولین برخورد پیشنهاد ازدواج داد باید كمی محتاط شوید. چطور ممكن است در اولین برخورد، شخصی چنین پیشنهاد مهمی به شما بدهد بدون آنكه هنوز شما را درست شناخته باشد؟
در چنین مواردی احتمالاً ویژگی های ظاهری مانند زیبایی، وضعیت مالی،تحصیلی و... شما فرد مقابل را تحت تاثیر قرار داده و وی از دادن پیشنهاد ازدواج به شما اهداف دیگری دارد.
🤔پیشنهاد ازدواج پس از رد درخواست های نامعقول:
اگر فردی كه با او آشنا شده اید پس از اینكه شما به درخواست های نامعقول وی در زمینه های مختلف مثل صمیمیت جسمی یا درخواست كمك مالی پاسخ منفی دادید به شما پیشنهاد ازدواج داد بدانید كه او تنها به دنبال راهی برای رسیدن به خواسته های خویش است و به محض اینكه نیازهایش ارضا شود قول و قراهایش را زیر پا خواهد گذاشت.
😒تمایل نداشتن به صحبت كردن درباره ازدواج:
اگر فردی كه به شما قول ازدواج داده از صحبت كردن در این باره طفره می رود دقت خود را كمی بیشتر كنید. اگر ازدواج برای وی یك هدف باشد مانند هر هدف دیگری برای رسیدن به آن برنامه ریزی نموده و تلاش می كند. به همین دلیل باید در مورد آن با شما صحبت كند تا به كمك هم تصمیماتی اتخاذ كنید و گام هایی بردارید كه شما را به هدفتان نزدیك تر كند.
مثلاً ممكن است فردی تصمیم بگیرید كه در كلاس های آموزش مهارت های زندگی شركت كند یا به دنبال پیدا كردن شغلی باشد. به هر حال هنگامی كه فرد قصد انجام كاری دارد حتماً در مورد آن فكر و اقدام می كند.
😡موكول كردن ازدواج به سال های بعد:
اگر فردی كه با او آشنا شده اید می گوید با آنكه علاقه بسیاری به شما دارد اما حداقل تا پنج سال دیگر شرایط ازدواج را ندارد و از شما می خواهد كه به خاطرش صبر كنید، باید در صحت گفته های وی شك كنید.
بهتر است دلایل وی را بشنوید و به او بگویید كه لازم نیست در شروع زندگی همه شرایط ایده آل باشد و شما از اینكه در كنار وی برای ساختن زندگی تان تلاش كنید لذت می برید.
🆔 @asanezdevag
👌 مقایسه کردن دردوران #عقد
💠 بعد از عقد، با همه هیجانی که دارید یک فکر آزارتان می دهد: درست انتخاب کرده ام؟ نکند همسرم برای من انتخاب مناسبی نباشد؟ و .. اینها سوالاتی است که در اولین روزهای عقد ذهن خیلی از #دختر و #پسرهای جوان را مشغول می کند. آنقدر که تا مدتها ادامه مییابد و گاهی به مقایسه گری های نامنصفانه تبدیل میشود
🔹خداوند متعال در قرآن کریم می فرمایند: «با همسران خویش به نیکی و شایستگی رفتار کنید پس اگر چیزی در آنان شما را ناخوشایند بود چه بسا اموری که ناخوش دارید حال آنکه خداوند در آن خیر فراوان قرار داده است.» (نساء، آیه 19)
❕دختران و پسران باید بدانند که هرفردی باتوجه به شرایط و ویژگیهای خانوادگی با افراد دیگر متفاوت است بنابراین رفتارهای متفاوتی نیز از خود نشان میدهد تفاوتهای بین افراد کاملا منطقی و طبیعی است اما متاسفانه گاهی #زوجین منطقی بودن این تفاوت ها را فراموش کرده و به مقایسه فرد مقابل با خود یا دیگران می پردازند؛ مانند: مقایسه وضعیت ظاهری، مقایسه وضعیت مالی، شغلی، خانوادگی، تحصیلی و... که این امر خود عاملی مهم در ایجاد ناراحتی و نارضایتی از زندگی زناشویی به حساب می آید.
💯 از جمله پیامدهای این مقایسه کردن میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
نابسامانی خانواده در هنگام مقایسه در مسائل مالی و اقتصادی و گاه سوق دادن #همسر به رشوه خواری، ریسک غیر معقول اقتصادی و...، ایجاد حسادت، از دست دادن اعتماد به نفس، کاهش عزت نفس، عامل بروز دعوا و پرخاشگری در محیط خانه و از بین رفتن آرامش، ایجاد دل سردی و گاه افسردگی، افزایش دید منفی نسبت به فرد مقابل، تحقیر شدن، ایجاد سوء ظن و...
⚠️ مسئله دیگر در رابطه با مقایسه همسر با دیگران در زمینه عوامل تربیتی و رفتاری است. دختران و پسران جوان باید توجه داشته باشند که رفتارهایی که از نظر آنها ناپسند است از طریق مقایسه همسر با خود یا دیگران برطرف نمی گردد، بلکه باید با تقویت ویژگی های مثبت همسر خود و تشویق وی، وجود او را از رفتارهای مثبت و شایسته پر کنند تا دیگر جایی برای انجام اعمال نامناسب باقی نماند. ضمن اینکه دختر یا پسر با بیان ویژگی های خوب همسر نزد وی بر عزت نفس او می افزاید. مقایسه کردن باعث تحقیر شخص می گردد و ممکن است عکس العمل منفی او را در پی داشته باشد و گاه حتی ممکن است باعث مقابله به مثل هم شود. یعنی فرد مقابل نیز به مقایسه همسرش با خود یا دیگران بپردازد.
🔰 البته آنچه ذکر شد مربوط به مقایسه هایی است که در آنها عیوب همسر دیده می شود و محاسن دیگران. ولی اگر افراد به زندگی نگاهی مثبت داشته باشند، بالعکس مدام به محاسن همسرشان توجه می کنند و معایب وی به چشمشان نمی آید. در این صورت دائماً همسر خود را به خاطر داشته هایی که بسیاری ندارند و خوبی هایی که دیگران فاقد آن هستند، تحسین می کنند. همسران هم زمانی که تحسین #زن یا #شوهر خود را بشنوند با اعتماد به نفس بیشتر در طلب کمالات بیشتر رفته، روز به روز بر خوبی هایشان افزوده می شود.
___________________
دانستنی های #دوران_عقد
🆔 @asanezdevag
❤️چگونگی تحقيق در ازدواج❤️
يکي از راه هاي کاهش اختلافات خانوادگي و طلاق، دقّت در هنگام #انتخاب_همسر است.
از راه تحقيق درست و منطقي مي توان به استحکام خانواده کمک کرد.
به طور طبيعي انسان هر چيزي را مي خواهد انتخاب کند، به لحاظ اين که در مورد آن مي خواهد هزينه نمايد، سعي مي کند با مشورت و سؤال و تحقيق، بهترين را انتخاب کند.
در امر ازدواج، تحقيق مهم ترين فاکتور به حساب مي آيد. ما در ازدواج دو نوع تحقيق داريم:
۱. تحقيق اوّليه.
۲. تحقيق اصلي.
👈تحقيق اوّليه:
بيشتر مسأله ي همتايي خانوادگي از جهت ديني و فرهنگي مد نظر است و سؤال هاي اوّليه در باره ي سنّ، تحصيلات، خدمت نظام وظيفه (در آقايان) و شهر محلّ زندگي، در همان تماس تلفني براي قرار خواستگاري پرسيده مي شود.
👈تحقيق اصلي:
پس از خواستگاري و جلسات گفت وگوي پسر و دختر انجام مي شود؛ زيرا اين تحقيق براي رفع ابهامات است و ابهامات به طور معمول پس از گفت وگو و آشنايي بيشتر ايجاد مي شود؛ بنابراين، تحقيقات اوّليه به طور کامل درست نيست؛ زيرا:
الف) احتمال زيادي وجود دارد که پسر، پس از جلسه ي اوّل، پاسخ منفي دهد.
ب) احتمال بسياري هست که دختر، پس از ديدن پسر و گفت وگوي اوّليه نپسندد.
ج) وقت زيادي در تحقيقات اوّليه از تحقيق کننده از بين مي رود.
✳️از چه کساني تحقيق کنيم؟
🌠۱. مُعّرف (او کسي است که دختر يا پسر را معرّفي مي کند و مي تواند بهترين اطلاعات را به خانواده ي دختر يا پسر بدهد.)
در ازدواج فاميلي، به خاطر شناخت کامل نسبت به هم، تحقيق کمتري لازم است.
🌠۲. همکاران پسر و يا همکاران والدين. (در صورت شاغل بودن.)
🌠۳. سر پرستان محلّ کار؛
🌠۴. دوستان وآشنايان؛
🌠۵. همسايگان؛
🌠۶. خويشان و فاميل؛
🌠۷. افراد وابسته به خانواده؛ (دامادها، عروس ها)
🌠۸. در صورت تجربه از ازدواج قبلي، با همسر قبلي او.
🍁در چه زمينه هايي بايد تحقيق کرد؟
محورها وموضوعات قابل طرح در #تحقیق، براي افراد متفاوت است و با حسّاسيت ها و ابهامات پيش آمده در گفت وگوها سؤال هاي بيشتري مطرح مي گردد؛ امّا به طور کلّي و براي همه، تحقيق در باره ي موضوعات ذيل راهگشا است:
🍃۱. خانواده:
با توجّه به اين که فرد، شاخه اي از شاخه هاي خانواده، و محصول آن است و ويژگي هاي اخلاقي و شخصيّتي خود را از طريق وراثت و تربيت از آن مي گيرد، اگر خانواده ي او خوب باشد تا حد زيادي مي توان به محصول آن هم اطمينان يافت.
🍃۲. رفتار اجتماعي:
کسي که رفتار اجتماعي مناسبي دارد، بدين معنا است که آبرو برايش مهم است و از اين که رفتارهاي ناشايستي در اجتماع داشته باشد، از مردم خجالت مي کشد.
به طور مثال: هرگز در خيابان داد نمي زد و به همسرش بي حرمتي نمي کند.
🍃۳. دوستان:
انسان به طور قطع در اعتقاد، انديشه، نقش و شخصيّت خود، ازدوستانش اثر مي پذيرد.
تو اوّل بگو با کيان زيستي
من آن گه بگويم که تو کيستي
🍃۴. ارتباط فاميلي:
از نزديکانش بپرسيد که واپسين ديدارش با آنان کي بوده است؟
(ضعف ارتباطات فاميلي، نشانه ي بي توجّهي به صله ي رحم است).
🍃۵. مسئوليت پذيري:
از دوستانش در باره ي مسئوليت پذيري او بپرسيد. اين که آيا در مسافرت هاي جمعي ودوستانه، مسئوليت هايي را مي پذيرفته يا از تن دادن به مسئوليت مي گريزد؟
🍃۶. عمل به تعهّدات:
از دوستان و همکاران او بپرسيد که او چقدر در مقابل تعهداتي که داشته و يا قول هايي که داده به آن عمل کرده است.
🍃۷. رعايت حقوق ديگران:
از همسايگان مي توانيد سؤال کنيد: چقدر حقوق ديگران را رعايت مي کرده است؟
⚠️چرا بعضي ها درتحقيقات حقايق را نمي گويند؟
الف) براي آن که دردسري برايشان پيش نيايد.
ب) برخي به لحاظ شرعي احتياط مي کنند، اعتقاد دارند تجسّس و غيبت جايز نيست.
ج) بعضي ها عادت دارند هر وقت زن و شوهر، تحت شرايطي با هم اختلاف پيدا مي کنند، بلافاصله به فردي که درتحقيق نظر داده يا معرّف بوده، نفرين و يا از او به صورت تلفني يا حضوري گله مي کنند. همين طرز تلقي باعث مي شود بعضي افراد حقايق را نگويند.
🆔 @asanezdevag
🔴چه زنهایی از چشم شوهر می افتند⁉️
▫️ زنهایی که برای جلب توجه و محبت شوهر ، به جای دلبری و عشوه ، خودشون رو به مریضی میزنند و اظهار ضعف میکنند
▫️زنهایی که همیشه افسرده و بی حال هستند
▫️زنهایی که احترامی برای شوهر قائل نیستند بخصوص در جمع
▫️ زنهایی که به نظافت و تمیزی خود اهمیت نمیدهند
▫️زنهایی که سرد و بی روح هستند و نسبت به مسائل جنسی رغبتی نشون نمیدهند.
@delbarkade